The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover

Als je net zoals ik vaak van nagellakkleur wisselt, betekent dat dus ook dat je vaak nagellakremover gebruikt, iets waar je nagels meestal niet zo blij van worden. Nu gebruik ik sowieso altijd remover zonder aceton, maar als er daarnaast ook wat verzorgende ingrediënten aan toegevoegd zijn, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Vandaag op Beautyspots: The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover, ik vertel je of hij inderdaad zo verzorgend is én of hij zijn werk goed doet!

TBS Sweet Almond Oil nagellakremover

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover belooft nagellak op een milde, maar effectieve manier te verwijderen, met als belangrijkste pluspunten:

 • Zonder aceton
 • Maakt de nagelriemen zacht
 • Verzorgt de huid
 • Werkt vochtregulerend voor de nagels

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover zit in een redelijk klein flesje (100 ml), met een ruime opening waardoor het doseren makkelijk gaat.

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover: ingrediënten

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover bevat verschillende verzorgende ingrediënten als Soja-olie, zoete Amandelolie, Abrikozenpit-olie en Maroela olie. Ze zorgen ervoor dat je nagels verzorgd worden, terwijl je de nagellak verwijdert.

Als ik mijn neus in het flesje steek, ruik ik vooral een nagellakremover-geur, maar tijdens gebruik heeft de The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover duidelijk de geur van zoete amandel, de sterke remover-geur vervliegt dan. De remover verwijdert mijn nagellak uitstekend, en droogt mijn nagels niet uit, maar laat inderdaad een verzorgend olie-achtig laagje achter op mijn nagels. Wil je na het ‘removen’ direct nieuwe nagellak aanbrengen, moet je dit laagje er wel even afwassen, anders houdt de nagellak uiteraard niet.

Ik vind The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover heel prettig in gebruik, de verzorgende eigenschappen staan de effectieve werking van de remover gelukkig niet in de weg!

The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover (€ 8,50) is verkrijgbaar in de winkels en via de webshop van The Body Shop.

3 Comments on The Body Shop Sweet Almond Oil nagellakremover

 1. chucky1012
  12 november 2014 at 14:30 (8 jaren ago)

  Ik wist niet dat TBS ook nagellakremover verkoopt!
  Fijne review.
  Ik ben wel bekend met hun bodybutters die goed voor de huid zijn.

  Beantwoorden
 2. Sonja
  12 november 2014 at 08:46 (8 jaren ago)

  Ik gebruik ook nooit aceton, behalve bij glitters en nailarts dan ontkom je er niet aan.
  Ik gebruik zoveel dat dit toch echt een beetje te kostbaar is. Gisteren al 1 flesje leegemaakt met swatchen!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  12 november 2014 at 07:39 (8 jaren ago)

  Wat fijn dat deze verzorgend is vaak zijn ze dat niet (van andere merken), meestal kijk ik bij TBS niet naar dit soort producten misschien toch maar eens doen x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.