The Body Shop Vanilla Marshmallow lijn (Kerstcollectie)

De afgelopen tijd heb ik niet zo veel, of beter gezegd niets, van The Body Shop gekocht. Enerzijds omdat mijn badkamerkast nog steeds vol genoeg zit. En anderzijds omdat de geurlijnen mij niet echt konden bekoren. Tot de nieuwe Kerstcollectie kwam! Daar zitten maar liefst twee geurlijnen in waar ik meteen verliefd op was. Vandaag laat ik de eerste zien: The Body Shop Vanilla Marshmallow ♥

The Body Shop Vanilla MarshmallowThe Body Shop Vanilla Marshmallow lijn

Ik kocht twee producten uit de The Body Shop Vanilla Marshmallow lijn: de Shower Gel en de Body Butter. Er zijn ook nog een Hand Cream, Body Scrub, Body Lotion, Bath Foam, Soap en verschillende cadeau pakketten verkrijgbaar. Heerlijke december-kadootjes voor jezelf of iemand anders!

The Body Shop Vanilla MarshmallowDe Shower Gels van The Body Shop zitten in handzame flacons van 250 ml. De flacons hebben een tijdje geleden volgens mij een kleine make-over gekregen, ik vind ze er mooi uitzien. De fles heeft een handige klik-dop, dat is altijd handig onder de douche!

The Body Shop Vanilla MarshmallowQua ingrediënten moet je van de Shower Gels van The Body Shop niet te veel verwachten. Ze bevatten SLES, wat ervoor zorgt dat ze schuimen. Maar het kan ook voor een geïrriteerde of droge huid zorgen, zeker als je een gevoelige huid hebt. Ik heb daar gelukkig nooit last van, dus ik kan ze zonder problemen gebruiken. Verder zitten er vooral veel ingrediënten met moeilijke namen in, ik zie weinig verzorgends op het lijstje staan. Maar gelukkig heb ik voor het verzorgende gedeelte de Body Butter gekocht 😉

The Body Shop Vanilla MarshmallowDe Shower Gel heeft een crèmige textuur. Hij schuimt uitstekend en voelt zacht aan op mijn huid. De geur van de The Body Shop Vanilla Marshmallow lijn is heerlijk: het warme van vanille, aangevuld met het snoepjeszoete van marshmallows. Een geur naar mijn hart, ik houd van zoet en snoep! De Shower Gel droogt mijn huid niet uit, mijn huid voelt na het douchen en afdrogen schoon en fris. Sowieso gebruik ik na het douchen altijd een verzorgend product, ik vind het dus niet erg als een douchegel mijn huid niet verzorgt. Het is gewoon een heerlijke, prima douchegel met een lekkere zoete, comfy geur. De Shower Gel kost € 7,00 voor 250 ml.

The Body Shop Vanilla MarshmallowThe Body Shop Vanilla Marshmallow Body Butter

Vanille-extract uit Madagaskar en zeven Community Trade-ingrediënten in een rijke, verzorgende, romige body butter die je lichaam hult in de warme geur van vanille en marshmallows.

Als je zegt ‘Body Butter’, dan zeg je toch wel The Body Shop. Dit product is denk ik wel het meest bekend en verkocht, en dat snap ik wel. De Body Butters van The Body Shop zijn gewoon ontzettend lekker en goed, en natuurlijk verkrijgbaar in veel verschillende geuren. De The Body Shop Vanilla Marshmallow Body Butter past met zijn warme, zoete geur voor mij perfect bij de wintermaanden. Ik zoek dan toch de wat meer comfy geuren, om mezelf een beetje te verwennen.

The Body Shop Vanilla Marshmallow

Verrijkt met sheaboter en cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, sojaolie en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade.

De Body Butter bevat, in tegenstelling tot de Shower Gel, veel verzorgende, mooie ingrediënten. Hiermee bescherm je je huid in de koude wintermaanden uitstekend tegen de kou van buitenaf, uitdroging door de warmte binnen en houd je haar soepel en gezond.

The Body Shop Vanilla MarshmallowThe Best Body Butter in Town

Zoals ik hierboven al vertelde: er zijn maar weinig merken die zo’n goede Body Butter kunnen maken als The Body Shop. De textuur is heerlijk: lekker romig en vol, maar smeert goed uit. De Body Butter heeft heel even nodig om goed in te trekken, maar meer dan een paar minuten is dat niet. Daarna laat hij een heerlijk verzorgend laagje achter, in dit geval een heerlijk naar Vanilla Marshmallow ruikend laagje ♥

The Body Shop Vanilla MarshmallowDeze Body Butter is perfect om te gebruiken in de koudere wintermaanden. In de zomer vind ik hem iets té vol, dan gebruik ik liever iets lichters op mijn huid. Maar aangezien de winter nog wel even duurt, ben ik in de zevende hemel met deze lekkere pot The Body Shop Vanilla Marshmallow Body Butter ♥ De Body Butter kost € 16,00 voor een pot van 200 ml.

The Body Shop Vanilla MarshmallowDe producten van de Vanilla Marshmallow lijn zijn tijdelijk (zolang de voorraad strekt) te koop via de webshop en winkels van The Body Shop. Via deze link vind je alle producten uit deze lijn bij elkaar.

5 Comments on The Body Shop Vanilla Marshmallow lijn (Kerstcollectie)

 1. bychristiana
  9 december 2018 at 11:41 (3 jaar ago)

  De ingrediënten van de shower gels van TBS zijn inderdaad niet zo bijzonder, maar toch gebruik ik deze altijd heel graag, ze drogen mijn huid ook niet uit. Mijn favoriet uit de kerstcollectie dit jaar is Berry bon bon, ook zoet, maar dan meer op een fruitige manier.

  Beantwoorden
 2. Marion
  9 december 2018 at 09:36 (3 jaar ago)

  Ik ga binnenkort richting Arnhem en even langs TBS. Het is jaren geleden dat ik daar geweest ben. Als ik voor de kerst ga kan ik deze nog even onder mijn neus houden.

  Beantwoorden
 3. Mariska
  9 december 2018 at 09:04 (3 jaar ago)

  Ik heb het pakketje met de 3 kleine body butters waar deze ook in zit en deze is inderdaad heerlijk.

  Beantwoorden
 4. Marije
  9 december 2018 at 08:43 (3 jaar ago)

  Ooh ben gisteren zo The Body Shop voorbij gelopen terwijl ik juist even wilde gaan ruiken. Deze geur klinkt heerlijk.

  Beantwoorden
 5. Caro
  9 december 2018 at 08:39 (3 jaar ago)

  Ooohhhh…. dat is wel heul erg zoet! Ik ben geen fan van vanillegeur dus sla ik dit even over. Maar de Olive Body Butter is wel mijn grote favoriet!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.