The colours of my life #week 24

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Weer een week die voorbij gevlogen is! Best een pittige week, met drukte op het werk, eindelijk mijn booster en natuurlijk de ^&$*#@*& hitte. Die gelukkig maar een paar dagen duurde, hahaha! Kijk je mee naar hoe mijn week eruit zag?

The colours of my life

The colours of my life #week24

Ik begon de week in mijn zelfgemaakte caravanjurk ♥ Van een lief jurkenzusje kreeg ik zomaar het bijbehorende speldje, dus die mocht op mijn vestje. Lief he? Mijn voeten hebben het momenteel zwaar door het vele trainen, dus laarzen en/of hakken zitten er even niet in tot na de Vierdaagse. Lang leve de sneakers! Helaas zijn mijn Zeeman sneakers wel echt aan vervanging toe, maar dat is geen schande na anderhalve zomer gedragen te zijn. Later deze week kocht ik nieuwe sneakers!

Prachtige luchten op de vroege maandagochtend ♥

The colours of my life

We begonnen de week op het werk meteen met een lange dag, we hebben met een groep collega’s tot acht uur gewerkt. Om zes uur hadden we een korte pauze, met pizzaaaaaaa!

Dinsdag droeg ik mijn zelfgemaakte bunny-rokje, ik vind het shirtje van Halsoverkop er zo leuk bij!

The colours of my life

De buurvrouw op de hoek van de straat heeft haar stenenbieb weer zo vrolijk vol geknutseld! ♥ Hier word je toch blij van?

Ik heb deze week een aantal van mijn organza bloemen gewassen, dus het droogrek zag er nog vrolijker uit πŸ™‚

The colours of my life

Net een schilderij, zo mooi…

Ik houd zo van de vroege wandelingen in de zomer ♥

Thuiswerkdagje in de bloemetjes ♥ Ik ben zo blij dat wij nog steeds 1 dag per week mogen thuiswerken. Dat geeft echt even een beetje rust, en is altijd een heel productieve dag!

The colours of my life

’s Middags had ik een afspraak in het ziekenhuis hier in Tilburg. Omdat de parkeerplaats nogal groot is, maakte ik maar even een foto van waar mijn auto stond πŸ˜‰

Ik kreeg eindelijk mijn booster. Ik moest hem in het ziekenhuis krijgen vanwege een allergische reactie bij mijn tweede vaccinatie. En door allerlei oorzaken had ik pas in februari een intakegesprek bij de allergoloog, en vlak daarvoor kreeg ik Corona. Dus moest ik drie maanden wachten voor ik mijn booster kon krijgen. En toen waren ze me vergeten in te plannen, dus was ik nog een maandje later aan de beurt. Maar ik heb geduld hoor, en nu zit hij er eindelijk in. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar ik had nu gelukkig geen allergische reactie. Na de twee halve doses (met een half uur ertussen) moest ik nog een uurtje wachten op de dagopname, en kon ik ondertussen mooi nieuwe sneakers bestellen πŸ˜‰

Ik heb nog wel een paar dagen last van bijwerkingen gehad, maar gelukkig niet zo erg als na de tweede vaccinatie.

The colours of my life

Donderdag mocht mijn nieuwste zelfgemaakte creatie aan. Ik vind hem zo leuk geworden!

En ik bleek nog een haarbloem te hebben liggen die er perfect bij matchte ♥

The colours of my life

Van de buurvrouw en een lieve vriend kreeg ik deze mooie, door haar beschilderde, Happy Stone ♥

Donderdagavond dacht ik nog net buiten te kunnen eten, maar halverwege ben ik toch maar naar binnen gegaan. Het was al veel te warm in mijn tuin, hahaha!

The colours of my life

Donderdagavond heb ik nog twee bananenbroden gebakken, de voorraad was weer op. En de bananen lagen in rap tempo bruin te worden door de warmte in huis, dus dat kwam goed uit.

Jaaaa, daar zijn mijn nieuwe sneakers al, donderdag werden ze al bezorgd! Van New Balance, en ze zitten als pantoffeltjes! Ik heb ze nu al drie dagen achter elkaar aan gehad. En natuurlijk extra gaaf met de ‘N’ op de zijkanten, hahaha!

De beste managers zijn degenen die op ijs trakteren als het 30 graden is!

Zaterdag was ik alweer vroeg op, en dit keer niet om een achterlijke afstand te lopen πŸ˜‰ Ik had weer een naaiworkshop van Elizabeth Sweetwater.

The colours of my life

Dit keer was het niet in Den Haag bij Liesbeth thuis, maar in het stofjes walhalla van Brabant: bij Bobbeez! Ik had van tevoren al een bestelling gedaan, maar toen ik deze kast zag, kwam er spontaan nog van alles bij, hahaha!

Zelfs Susan’s kast met garen is om te kwijlen! ♥

Ik ging dit keer een jurkje maken van deze heerlijke retro stof.

Ik mocht mijn jurkje knippen in de stoffenkamer van Susan, volgens mij deed ze dat expres πŸ˜‰

Kijk mij eens met een keurig rechte rug aan mijn roze naaimachine zitten. En wat een geweldige werkruimte heeft Susan he? Op een gegeven moment zaten we naast elkaar te naaien, daar werd ik wel een beetje zenuwachtig van hoor, hahaha!

The colours of my life

Tussen de middag kregen we een heerlijke lunch, buiten op het terras. Uiteraard wel in de schaduw πŸ˜‰

Iets na zes uur ging ik met een volle tas met nieuwe stofjes weer naar huis. Rond kwart over zeven was ik thuis, best een beetje moe van zo’n intensieve dag in de warmte. Gelukkig was het toen al een beetje afgekoeld buiten. Ik heb ’s avonds niets meer gedaan, mijn plan om een artikel af te schrijven moest ik overboord gooien.

Gisterochtend stond ik om half acht op, ik zou eind van de ochtend naar mijn ouders gaan voor Vaderdag. En ik wilde voor die tijd nog een uur lopen, want ik had zaterdag niets gelopen. Ik droeg een jurkje van Margot, met alweer mijn nieuwe sneakers. En ♥♥♥ sokken.

The colours of my life

Zelfs de regen voelde gewoon zalig na die paar hete dagen ♥

Uit de stenenbieb van de buurvrouw nam ik deze Happy Stone voor mijn vader mee ♥

Rond half vier was ik weer thuis, en moest ik nog wat huishoudelijke klusjes doen. Best een druk weekend zo, en dat merk ik altijd meteen aan mijn hoofd. Maar een beetje rommelen in huis/huishouden maakt mijn hoofd dan weer rustig. Na het eten heb ik nog foto’s gemaakt voor een Bobbeez shoplog, en dit artikel geschreven. Op naar weer een nieuwe week, maak er wat moois van! ♥

11 Comments on The colours of my life #week 24

 1. Susan / Bobbeez
  22 juni 2022 at 19:09 (2 weken ago)

  Superleuk dat je er was & bedankt voor de lieve woorden over mijn schatkamer

  Beantwoorden
 2. Susan Hupkens Bobbeez
  22 juni 2022 at 19:07 (2 weken ago)

  Het was supergezellig zaterdag & juist leuk om samen te zitten πŸ˜‰
  Bedankt voor je lieve woorden over mijn schatkamer !

  Beantwoorden
 3. Jelma
  20 juni 2022 at 10:20 (2 weken ago)

  Het is dat ik niet handig met de naaimachine, maar al die stofjes…die willen gewoon gekocht worden…dus ik snap wel dat je je niet kon inhouden

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   21 juni 2022 at 10:01 (2 weken ago)

   Leest als een heerlijke zomerweek. Heb er zelf ook van genoten. Pas de laatste nachten werden broeierig. Hier was het zaterdag al koeler en zondag op een festival in Groningen zelfs koud. Maar daar was geen regen gelukkig! De nieuwe zelf gemaakte groene jurk is echt prachtig! Je hebt ook mooie stoffen gekocht bij de workshop. Zag er ook leuk uit. Wens je weer een fijne week toe eh veel wandel plezier, die voorzichtig in de hitte!
   Liefs

   Beantwoorden
 4. Forever38.com (Vera)
  20 juni 2022 at 09:54 (2 weken ago)

  Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd waar die Happy Stone bibliotheek te vinden is. Ik zou daar graag eens een kijkje willen nemen, een mooi steentje uit willen zoeken, en natuurlijk er door mij gemaakte terug willen plaatsen.
  Fijne week weer, x

  Beantwoorden
  • Inge
   20 juni 2022 at 12:37 (2 weken ago)

   Tilburg reeshof Megenstraat ter hoogte vd Munstergeleenhof hangt hij ! Groetjes Inge (vd stenenbieb)

   Beantwoorden
   • Forever38.com (Vera)
    21 juni 2022 at 10:55 (2 weken ago)

    Oehhh super, ik kom in mijn vakantie absoluut langs. Ben zo benieuwd. Dank voor het delen ! <3

    Beantwoorden
  • Natasja
   20 juni 2022 at 19:42 (2 weken ago)

   ik denk dat je maar een keer op de koffie moet komen, dan kun je meteen langs de stenenbieb β™₯

   Beantwoorden
   • Forever38.com (Vera)
    21 juni 2022 at 10:56 (2 weken ago)

    Ja, dat zou me echt leuk lijken, jou eens in het echt te ontmoeten (ook best spannend wel, hihi).

    Beantwoorden
    • Natasja
     21 juni 2022 at 18:53 (2 weken ago)

     Hahaha, ik ben niet zo eng in het echt hoor πŸ˜‰

     Beantwoorden
 5. Wendy
  20 juni 2022 at 07:51 (2 weken ago)

  Leuk om te zien hoe enthousiast je je jurken/ rokjes naait. Jouw kast wordt zo echt een schat aan mooi zelfgemaakte kleding.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.