The colours of my life #week1

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

De eerste week van het nieuwe jaar, hij zit er alweer op! Een week die behoorlijk wispelturig was. Ik begon met een vreselijk slechte nacht, waar ik wel een paar dagen last van had. Maar in de loop van de week had ik mijn goede vibes weer terug, en maakte mijn goede voornemens meteen waar!

The colours of my life

The colours of my life #week 1

De mondaychallenge van deze week was ‘paars en rood’, heerlijke kleuren vind ik dat! Ik droeg mijn Happy Camper jurkje van een paar jaar geleden, wat een leuk printje blijft dat toch!

Ik had het maandag de hele dag zo ontzettend koud gehad op kantoor! Waarschijnlijk ook een beetje doordat ik ’s nachts zo slecht geslapen had. Wat ik overigens van opvallend veel mensen hoorde over die nacht, gek he? Maar dinsdag trok ik daarom een lekker warm wollen vestje aan over mijn jurkje, dat scheelde wel!

The colours of my life

Woensdag had ik zin in wat extra vrolijks ๐Ÿ™‚

’s Middags moest ik naar de tandarts. Vlak voor Kerst was er een stuk van mijn voortand afgebroken, dus dat moest hersteld worden. Helaas bleek er ook tandbederf in de tand te zitten, waardoor hij waarschijnlijk is afgebroken. Dus dat betekende dat het gevuld, en dus geboord moest worden. Gelukkig heb ik een hele fijne tandarts, die weet dat ik daarvoor altijd een verdoving wil. Na een half uurtje was het klaar, het ziet er weer keurig netjes uit!

’s Avonds at ik lekker zelfgemaakte soep met een stokbroodje met kruidenboter erbij.

The colours of my life

Ik kwam in mijn vakantie een leuke webshop tegen, What’s Soap, Doc? Ik deed er een bestelling, die kwam woensdag binnen. Wat ziet het er mooi uit he? ♥

Ik had ook een bestelling gedaan bij Wat Maakt Je Mooi, mijn body butters waren op. Ik kan nu weer lekker smeren!

The colours of my life

Ik had Dress Paola ook nog in het roze besteld bij Bij Tante Pollewop. Wat een prachtig jurkje is het toch! ♥

Komende vrijdag houdt Binnie van SoMuch een online bingo. Mijn bingo kaarten kwamen donderdag binnen, ik heb er nu al zin in! Het voelt gewoon als een echt uitje, hihihi!

Donderdagavond werden mijn boodschappen bezorgd. Ik had mijn bestelling aangepast, naar aanleiding van mijn goede voornemen om meer zelf te gaan koken.

The colours of my life

Dus veel verse ingrediรซnten, waarvan een deel ook biologisch. En alle gerechten die ik gemaakt heb deze week, zijn vegetarisch.

Ik maakte ’s avonds meteen een hartige taart met rode kool, geitenkaas en walnoten. Hij zag er heerlijk uit, maar ik heb hem nog niet geproefd.

The colours of my life

Gele benen, dat was echt heel lang geleden! Ik vind okergeel met blauw zo’n leuke, echt retro combi!

Vrijdagavond uit het werk maakte ik een grote pan pasta met italiaanse roerbakgroentes en vegetarisch gehakt.

The colours of my life

Eรฉn portie at ik meteen op, vijf porties gingen de vriezer in.

Na het eten maakte ik de broccoli quiche die ik met Kerst ook maakte. Ik kreeg veel vragen over het recept, deze vind je hier.

Zaterdagochtend heb ik een beetje uitgeslapen, rond kwart voor acht stond ik op. Normaal sta ik altijd vroeger op als ik mijn grote ronde loop, maar ik heb dat een beetje losgelaten dat ik dan persรฉ vroeg moet starten. En eigenlijk bevalt dit me prima!

The colours of my life

Het had gevroren ’s nachts, dus ik kleedde me warm aan.

Het was inderdaad berekoud, maar wat was het mooi buiten! En oh wat heerlijk, de zon! Na alle grijze dagen van de afgelopen weken voelde dit echt als een kadootje. Wat voelde ik me meteen een stuk beter!

Waar ik ook keek, overal zag het er sprookjesachtig uit door de bevroren takken en struiken, met het zonnetje erop ♥ Dus ik maakte heul veul foto’s!

The colours of my life

Heerlijk, hier knapt een mens zo van op!

The colours of my life

Met rode wangen van de kou ๐Ÿ™‚

Het was gewoon een beetje spooky, die open plek in het bos die helemaal wit berijpt was…

The colours of my life

Bijna bij het 10.000 stappen punt!

Pauze na 17 kilometer, met mini krentenbolletjes met kruidnootjes-pindakaas erop ♥

The colours of my life

Rond half twee was ik klaar, en was het tijd voor stapelpannenkoeken!

Trots!

The colours of my life

Ik heb deze wandelschoenen nu bijna een jaar, ik was benieuwd hoe de zolen eraan toe waren. Nou, mijn schoenen zijn dus echt aan vervanging toe, aan de buitenkant van de hakken zit ik al door de eerste laag van de zool heen! Het is ook wel goed te zien hoe ik mijn voeten neerzet bij het wandelen ๐Ÿ˜‰

Nadat ik heerlijk gedoucht had en weer een beetje op temperatuur gekomen was, heb ik eerst productfoto’s gemaakt en boven gestofzuigd en het bed opgemaakt. Daarna ben ik alweer de keuken in gedoken, om een pan verse soep te maken.

En ik heb zelf Granola gemaakt! Ik hoorde van mijn collega dat ze dat zelf gemaakt had, dus ik besloot het ook eens te proberen. Echt super makkelijk om te maken, en zoveel lekkerder dan uit een pak!

The colours of my life

Mijn keuken is nog nooit zoveel gebruikt als de afgelopen dagen, hahaha!

Eรฉn portie soep heb ik ’s avonds meteen gegeten, en ook hiervan gingen vijf bakjes de vriezer in.

En ondertussen had ik ook nog een brood gebakken, na het eten heb ik dit gesneden en ook in de vriezer gedaan. Toen de keuken nog opgeruimd, en toen was mijn kaarsje wel uit voor die dag ๐Ÿ˜‰

Zondagochtend had ik mijn eerste ontbijtje met mijn zelfgemaakte granola, ik verheugde me er al sinds zaterdagavond op!

Ik droeg zondag een jurkje van Margot, met een vestje wat ik al hรฉรฉl lang heb, al van voor mijn jurkjestijd.

Helaas werd ik zondagochtend voor de tweede ochtend op rij wakker met keelpijn, erger dan normaal (ik heb eigenlijk altijd of in ieder geval heel vaak keelpijn). Ik vermoed dat het kwam doordat ik me vrijdagmiddag op het werk heel erg verslikt heb in een sinaasappel. Maar ja, vermoeden is in dit geval niet goed genoeg, dus om half twaalf had ik een afspraak bij de teststraat. Na een uur had ik de uitslag al: negatief!

Eรฉn van mijn Guilty Pleasures: hazelnootpasta! Ik eet het niet heel vaak, maar ik vond dat ik het nu wel verdiend had ๐Ÿ™‚

Mijn andere Corona uitje van die dag: boodschappen naar mijn ouders brengen ๐Ÿ˜‰

Maar eerst ging ik op kraamvisite bij mijn zus en zwager. Zij hebben sinds anderhalve week een nieuw gezinslid.

Aaaah, is ze niet schattig?

Binnen vijf minuten lag ze al bij mij op schoot te slapen ♥

Daarna ging ik naar mijn ouders, waar ik frietjes bleef eten. Ik was pas om half negen thuis, en had geen zin meer om dit artikel nog (af) te schrijven. Vandaar dat The Colours of my life deze week een dagje later was ๐Ÿ˜‰

Deze week ga ik 1 dagje thuis werken, en vrijdagavond heb ik dus een leuk ‘uitje’ in het vooruitzicht. Online bingo met BingoBinnie, jeeeeej! Ik heb er zin in! Ik hoop dat jij ook iets leuks in het vooruitzicht hebt, een fijne week gewenst! ♥

14 Comments on The colours of my life #week1

 1. Miranda Aerts
  17 januari 2021 at 21:07 (1 jaar ago)

  Gezellig dat kokkerellen! Je bent zo een heuse keuken prinses ๐Ÿ˜‰
  Wat een schatje, die Lilly โ™ก

  Beantwoorden
 2. Annette Elias
  16 januari 2021 at 03:42 (1 jaar ago)

  Wat geniet ik toch altijd heerlijk mee van jouw weekverslagen Natasja! Wat draag je weer een mooie outfits, wat was je wandeling prachtig zo met al die ijzige landschapjes, wat heb je heerlijk gekookt, en wat ben je toch van een lief beestje tante geworden!

  Beantwoorden
 3. Natascha
  13 januari 2021 at 16:49 (1 jaar ago)

  Ik word toch altijd zo vrolijk van dit outfits van jou, je straalt erin! En wat een heerlijk moppie, de gezinsuitbreiding van je zus. Ze is echt heel schattig!

  Beantwoorden
 4. Liesbeth Letink
  12 januari 2021 at 20:56 (1 jaar ago)

  Leuk dat je ook een recept hebt gedeeld. Ik bestel ook boodschappen. Wat een uitkomst en je houdt meer tijd over. Heb je ook een recept voor granola . Kijk echt uit naar je blogs. Super leuk!!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  12 januari 2021 at 09:53 (1 jaar ago)

  Prachtige foto โ€˜s,
  En wat een troelidee dat hondje

  Beantwoorden
 6. Jelka
  12 januari 2021 at 09:26 (1 jaar ago)

  Wat een schattig hondje! Lief zo op je schoot!
  En wat heb jij een hoop gelopen afgelopen jaar. Mochten je schoenen verder nog goed zijn, dan kun je er ook heel goed nieuwe zolen onder laten zetten. Mijn vader is ook een fanatiek wandelaar, en ik weet dat hij dat vaak doet om de levensduur van zโ€™n wandelschoenen te verlengen!

  Beantwoorden
 7. Mireille
  12 januari 2021 at 09:02 (1 jaar ago)

  Oh ik ben benieuwd hoe de spulletjes bevallen van Whats Soap Doc. Ik vind ze heerlijk.
  Wat goed van je dat je vind dat je ook wat later mag gaan lopen, je moet lief zijn voor jezelf xox

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  12 januari 2021 at 08:55 (1 jaar ago)

  Och wat een moppie ligt er bij jou op schoot! Gelukkig een negatieve test! Koud was het afgelopen dagen inderdaad, gelukkig word je vanzelf warm als je buiten lekker aan het wandelen bent. Wat leuk dat je zelf granola gemaakt hebt, ik eet dat ook altijd graag.

  Beantwoorden
  • Jelka
   12 januari 2021 at 09:25 (1 jaar ago)

   Wat een schattig hondje! Lief zo op je schoot!
   En wat heb jij een hoop gelopen afgelopen jaar. Mochten je schoenen verder nog goed zijn, dan kun je er ook heel goed nieuwe zolen onder laten zetten. Mijn vader is ook een fanatiek wandelaar, en ik weet dat hij dat vaak doet om de levensduur van z’n wandelschoenen te verlengen!

   Beantwoorden
   • Jelka
    12 januari 2021 at 09:26 (1 jaar ago)

    Oeps, verkeerde plek!

    Beantwoorden
 9. Annette
  12 januari 2021 at 08:39 (1 jaar ago)

  Mooi die foto’s met de rijp op de bomen/planten. Ik ben ook toe aan nieuwe wandelschoenen maar nog niet helemaal naar mijn zin gevonden, heb er wel een paar op het oog – hoop nog even dat ze in de sale komen haha

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   12 januari 2021 at 09:20 (1 jaar ago)

   Prachtige fotoโ€™s van de winterse wandeling, goed dat je het rustig aan gedaan hebt in de vroege ochtend van het weekend, wel naar die keelpijn maar fijn dat het geen Corona is. De gezonde maaltijden zien er heerlijk uit, volgens mij heb je al een hele voorraad. Jurk van Margot en de Paola dress in het rood staan je prachtig! Schattige nieuwe aanwinst in de familie:-) Fijne week toegewenst, heerlijk dat het nu af en toe weer wat lichter is!
   Liefs

   Beantwoorden
 10. chucky1012
  12 januari 2021 at 08:38 (1 jaar ago)

  Gezellig om online bingo te spelen…
  al zeker met die webshop.
  He wat vervelend van de tand die afgebroken was.
  Goed van jou dat jij nu verse maaltijden gekookt en ging meal preppen….
  Prachtige foto’s.

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 11. Esther Messing
  12 januari 2021 at 07:53 (1 jaar ago)

  Gezellig samen bingoรซn, heb er nu al zin in. Die granola lijkt mij heerlijk hoe maak je dit? Tja en keelpijn, dat is zo’n dingetje nu, maar gelukkig was je negatief.
  Fijne week en tot vrijdag bij de bingo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.