The colours of my life #week1

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Hopperdeplop, en toen zat de eerste week van 2022 er alweer op! Is hij bij jullie ook omgevlogen? Ik heb deze week heel veel geslapen, ik lag iedere avond al vroeg in bed. Maar ook een week waarin ik best veel gedaan heb, ook al was ik zo moe. Kijk maar mee!

The colours of my life

The colours of my life #week1

De Mondaychallenge was ‘groen’, waar ik zelf een vleugje blauw aan toevoegde πŸ˜‰ Het shirt van Tante Betsy kocht ik vorige week nog bij Bij Tante Pollewop toen ik daar was voor de live pasvideo. Ik dacht dat het wel zonder vestje kon, maar na mijn ontbijt ben ik toch maar even terug naar boven gerend voor een vestje πŸ˜‰

Wat kijk ik uit naar de eerste ochtend dat ik niet meer in het pikkedonker loop te wandelen!

The colours of my life

Dinsdag werkte ik thuis, in dit mooie jurkje van Margot. Het vestje wat ik erover draag, is volgens mij het enige kledingstuk wat ik nog heb van mijn pre-jurkjestijd!

Goed voor jezelf zorgen, zegt mijn jurkenzusje altijd πŸ™‚

The colours of my life

Tussen de middag was het vies weer, dus geen pauzerondje. In plaats daarvan maakte ik een nieuwe lading granola. Zo had ik mijn tijd ook nog een beetje nuttig besteed!

’s Avonds at ik erwtensoep met brood. Wat ziet het er toch eigenlijk vies uit he? πŸ˜‰

The colours of my life

Woensdag droeg ik de trui van Surkana, die ik ook vorige week bij Bouke kocht. En die perfect matcht met het rokje van Bobbeez wat ik vorig jaar zomer bij Donna Donna in Venlo kocht ♥ Ik vind het een super match, al zeg ik het zelf! πŸ™‚ En de trui draagt echt zo ontzettend fijn!

’s Avonds moest ik een paar kiwi’s echt opmaken, vier stuks in totaal. Ik schilde er een appel bij en deed die in stukjes erdoor. En voor wat bite deed ik er twee lepels granola doorheen. Zo, dat was lekker!

Donderdag droeg ik alweer een nieuw jurkje van Bij Tante Pollewop. Zo leuk, deze is van Blutsgeschwister. Ik werd er vrolijk van!

’s Avonds had ik gepland om een pan risotto te maken, maar ik kwam een beetje down en erg moe thuis. Dus ik besloot de risotto naar het weekend te verplaatsen, en deed zoete aardappelfrietjes en vegetarische kipstukjes in de oven. Even standje makkelijk, en ook nog redelijk gezond.

The colours of my life

Vrijdag werkte ik weer thuis. Omdat het ’s ochtends zou regenen en ik die week al vier ochtenden gelopen had, sloeg ik mijn rondje over. En kon daardoor lekker wat langer slapen. De lange nacht had geholpen, ik werd weer uitgerust en opgewekt wakker ♥

The colours of my life

Thuiswerken in mijn joggingpak-jurkje πŸ˜‰

The colours of my life

Na mijn pauzerondje wilde ik een krentenbrood bakken. Maar toen ik de broodbakmachine aanzette, dacht ik: wat maakt hij een vreemd geluid? Aaaaaargh, de deeghaak vergeten! Nou, zie die er maar eens goed in te krijgen als het meel en het water al in het blik zit…

Uiteindelijk toch gelukt!

Na het werk maakte ik een heerlijke broccoli-bloemkool hartige taart met kaas en vegetarische spekjes.

Ik at wat later, maar wat smaakte het goed!

The colours of my life

Zaterdagochtend-ontbijtje, en daarna klaarmaken voor mijn wekelijkse training!

Het was ’s ochtends echt koud, dus ik droeg lekker mijn Blutsgeschwister joggingbroek. Die draagt zo fijn, en is net wat warmer dan een jurkje met legging.

The colours of my life

Brrrrrr! Ik moest voorzichtig lopen op sommige plekken, want het had flink gevroren.

Maar wel prachtig, met het witte bevroren gras overal. Ik houd zo van de winter!

Ik heb grotendeels droog kunnen lopen, alleen het laatste uur regende het. Maar dan vind ik het nooit zo erg, omdat ik dan niet lang met natte kleren en schoenen hoef te lopen, en thuis lekker onder de warme douche kan ♥

Tijdens het laatste uur kreeg ik een melding in mijn PostNL app dat mijn pakketje bezorgd was in de pakketautomaat. Dus die heb ik meteen opgehaald.

The colours of my life

Het was een pakketje van SoMuch, met daarin deze leuke sokken van Blutsgeschwister. Leuke sokken heb je nooit te veel toch? πŸ˜‰

Mijn Fitbit is echt een beetje van slag. Ok, ik had wel iets omgelopen naar de pakketautomaat, maar zoveel nou ook weer niet, hahaha!

Nadat ik me gedoucht heb, heb ik nog boven gestofzuigd en gedweild, het bed weer opgemaakt (beddengoed was gewassen) en twee wassen gedraaid. Daarna moest ik eigenlijk nog de risotto van donderdag maken, maar ik was er een beetje klaar mee. Dus ik heb brood gegeten, en de risotto nog een dagje uitgesteld.

The colours of my life

’s Avonds had ik een stukje kruidnotencheesecake bij de thee, uit de vriezer. Had ik wel verdiend vond ik. Ik heb nog een artikel voor Beautyspots geschreven, en daarna alweer op tijd naar bed.

Gisteren heb ik uitgeslapen tot kwart voor acht, en daarna lekker in mijn pyjama ontbeten ♥ Daarna lekker uitgebreid gedoucht, en toen dit vrolijke setje weer aangetrokken.

The colours of my life

Kijk, ik matchte met de kerstboom! Ik denk trouwens dat ik de witte kerstboom niet laat staan zoals de roze en de paarse. Maar ik weet nog niet wanneer ik hem dan opruim, voorlopig ben ik hem nog niet beu, hahaha!

Rond tien uur ging ik een uurtje lopen. Ik ging met regen weg, maar na tien minuten was het al droog en kwam de zon zelfs tevoorschijn. Eigenlijk was het de rest van de dag prima weer. Wel fris en behoorlijk wat wind, maar wel droog en veel zonnestraaltjes ♥

The colours of my life

Wat machte alles weer goed bij elkaar πŸ˜‰

Toen ik thuis kwam, heb ik eerst koffie gedronken en daarna een uurtje in de tuin gewerkt. Bladeren opgeruimd in de border, onkruid weg gehaald en een stuk van het terras schoongemaakt (mos weg geschraapt). Maar jeetje, wat krijg je toch altijd blubber armen en benen van tuinieren, ik trilde er gewoon van! Ik dacht dat ik best een goede conditie had, maar dat geldt niet voor dit werk hoor, hahaha!

Daarna heb ik dan toch eindelijk maar eens de risotto gemaakt πŸ˜‰ Ik heb het expres al begin van de middag gemaakt, omdat ik eind van de dag meestal toch wel moe ben.

Lekker weer vijf maaltijden!

’s Middags heb ik ook nog een brood gebakken. Ik bleek de deeghaak vrijdagmiddag na het bakken van het krentenbrood in de vuilnisbak gegooid te hebben, aaaargh! Dus die moest ik er eerst nog uitvissen.

Daarna heb ik nog een artikel geschreven, en verder een beetje rustig aan gedaan. Het was tenslotte zondag πŸ˜‰

’s Avonds heb ik heerlijk de risotto gegeten, met wat biologische rauwkost erbij. En na het eten dit artikel geschreven, en toen was het weekend weer voorbij.

Komende week belooft het aardig winterweer te worden, met ook de nodige zonnestraaltjes. Ga jij ze ook opzoeken? Ik wel hoor, ik kan wel wat zon gebruiken op mijn snoet. Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

7 Comments on The colours of my life #week1

 1. Miranda Aerts
  11 januari 2022 at 16:43 (7 maanden ago)

  Je paarse trui is echt heel mooi!
  Goed van jou, dat je kijkt naar wat je lichaam nodig heeft als de vermoeidheid je voor de voeten loopt.
  Fijne week! β™‘

  Beantwoorden
 2. Nienke
  10 januari 2022 at 17:03 (7 maanden ago)

  Mijn fitbit was ook can slag: ik heb hem gereset en nu is het weer okΓ©!

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 januari 2022 at 19:39 (7 maanden ago)

   Bedankt voor de tip, ik heb het meteen gedaan!

   Beantwoorden
 3. Annette
  10 januari 2022 at 09:29 (7 maanden ago)

  Ik verlang ook weer naar wat licht…wel ook fijn kunnen wandelen de afgelopen week.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  10 januari 2022 at 08:54 (7 maanden ago)

  Nou je had wel ruzie met de deeghaak afgelopen week. Hopelijk luistert ie deze week beter.

  Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  10 januari 2022 at 08:36 (7 maanden ago)

  Jaa, dat moment dat we ’s ochtends geen mollen meer zijn maar dat het al gewoon licht is, of die lange zomeravonden, ik kan ook niet wachten ! Fijne week, X

  Beantwoorden
 6. Esther Messing
  10 januari 2022 at 08:21 (7 maanden ago)

  Net als jij kijk ik er naar uit om weer in hetlicht te wandelen in de ochtend. Nu net thuis van een ronde van ruim 8 km. En wat was het heerlijk, koud,frisjes en glad maar gelukkig droog.
  Maak er weer een mooie week van.
  Dikke kus

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.