The colours of my life #week11

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week leek het wel winter, zo koud! Of wacht, dat was het natuurlijk ook nog, tot zaterdag. Toen begon de lente, en het was meteen ook prachtig weer. Ok, dat was maar van korte duur, maar als het goed is wordt het komende week echt beter. Ik kijk er naar uit, jij ook?

The colours of my life

The colours of my life #week11

Ik begon de week in mijn heerlijke Dress Sports, een soort van joggingpak in jurkjesvorm πŸ™‚ Met mijn Candy Cane panty van Snag Tights eronder krijgt het een lekkere retro uitstraling.

Ik ben zo trots op mezelf dat ik tegenwoordig zo lekker en gezond kook voor mezelf! Deze broccoli quiche blijft één van mijn favorieten.

The colours of my life

Oh la la, wat is de nieuwe Button Down Dress Doily n Rose toch geweldig! ♥

Maandag had ik niet gewandeld na het werk, omdat het ’s middags nat en koud was. Dinsdag was het de hele dag nat en koud, maar had ik gek genoeg wel zin om te lopen. Een uur door de regen, maar zo ontzettend opgeknapt!

Woensdag werkte ik een dagje thuis, in de groene hartjesjurk van vorig jaar.

Met een extra lekkere lunch πŸ™‚

The colours of my life

Tijdens mijn pauzerondje ging ik meteen langs het stembureau.

En na de pauze weer aan de slag, met wat extra ondersteuning πŸ˜‰

The colours of my life

Na het werk liep ik weer zes kilometer. De lucht beloofde anders, maar op een paar spetters na bleef het droog.

’s Avonds werden mijn boodschappen weer bezorgd. Lekker vroeg, dus ik kon meteen aan de slag in de keuken.

Ik maakte weer nieuwe voorraad van de rode kool hartige taart.

En een grote pan pasta met groenten en vegetarisch gehakt.

The colours of my life

Geel en groen: de ultieme voorjaarskleuren ♥

The colours of my life

Donderdag was ik bezig om een grote pan spaghetti te maken, toen ik een nog bijna volle fles olijfolie omstootte, die dus op de plavuizen vloer viel. Oh men, wat een troep geeft dat! Ik was er echt zo chagrijnig van!

Paars en groen, dat is een combinatie die ik niet zo vaak draag. Maar ik vond het verrassend leuk!

The colours of my life

En ik bleek geweldig goed te matchen met de paaseitjes, hahaha!

Weekend!

’s Avonds deed ik weer mee met de online bingo van Binnie van SoMuch en jippie: ik had weer prijs!

Zaterdagochtend was ik redelijk op tijd op voor mijn wekelijkse training. Het zonnetje scheen, dus ik had er zin in!

Het was nog wel koud toen ik startte, dus ik deed mijn dikke wanten aan. Mijn dunnere handschoenen nam ik mee voor als het wat opgewarmd was.

Heerlijk, alle bloemetjes en het groen wat je overal tevoorschijn ziet komen. Wat ziet de wereld er dan toch een stuk mooier uit he?

In Tilburg hebben ze in het najaar lustig met voorjaarsbolletjes gestrooid, ik kan me van vorig jaar niet herinneren dat er toen zoveel stonden.

Mijn gezicht gloeide gewoon van het zonnetje, zo fijn!

The colours of my life

Pauze!

Echt, ik word zo ontzettend blij van bloesem! Voor mij is dat echt het bewijs dat de lente begonnen is.

Zo, het zit er weer op!

The colours of my life

Nadat ik lekker gedoucht had, heb ik eerst boven gestofzuigd en gedweild. Daarna heb ik voor het eerst na de winter het gras weer gemaaid. Het is lente of niet he? πŸ˜‰ Het knapte er meteen zo van op!

Daarna heb ik de boel voor ook weer een beetje netjes gemaakt, onder andere het onkruid uit de grote plantenbakken gehaald. Kijk, de bolletjes komen langzaam allemaal uit!

Tussendoor heb ik ook nog een bananenbrood en een speltbrood gebakken.

Dat bananenbrood smaakte goed bij de thee!

’s Avonds heb ik naar het online concert van de Streamers gekeken, ik had weer een druk weekend! πŸ˜‰

Gisteren stond ik redelijk op tijd op, omdat ik bij mijn zus zou gaan brunchen. Maar tijdens het ontbijt kreeg ik een appje van een collega, dat ze zaterdag getest was, met een positieve uitslag. Omdat ik twee dagen met haar in hetzelfde kantoor heb gezeten (wel op ruime afstand en corona proof), blijf ik in overleg met mijn manager de komende dagen thuis. En ik heb dus ook mijn zus afgezegd, en mijn ouders voor vandaag. Ik zou bij ze gaan eten vanwege mijn verjaardag, maar dat zit er helaas even niet in πŸ™

Ik zette gisteren dit mooie jurkje op de foto ♥

Speltbrood met Duo Penotti, omdat het zondag was.

Ik bakte nog een bananenbrood en maakte alvast een nieuwe portie granola. Ik word nog eens een echte keukenprinses πŸ˜‰

’s Middags kwam mijn zus kort langs om alvast kadootjes voor mijn verjaardag te brengen.

The colours of my life

Ze had ook heerlijke cakejes gemaakt, die eigenlijk voor bij de brunch bedoeld waren. Nom nom nom!

ik kreeg dit super leuke (denk ik tenminste) boek van Daphne Deckers, kennen jullie het al? Zal ik er een review over schrijven? En heerlijke showergel in mijn favoriete geuren: kokos en ylang ylang. Echt zomer!

The colours of my life

Mijn ouders kwamen even langs in de tuin, om ook alvast mijn kadootjes te geven.

Ik kreeg een kadobon van de Riceteria in Uden, ik hoop er binnenkort te kunnen gaan shoppen. En ik kreeg er een super lief kadootje van Greetje en Marlies bij! ♥

En een echt Brabants vogelhuisje ♥ Laat die koolmeesjes maar komen hoor, de hotelletjes zijn open!

Eind van de middag maakte ik deze banoffee pie af. Ik had deze eigenlijk gepland om volgende week te trakteren op het werk. Maar ik vond mezelf zo zielig dat ik alweer alleen mijn verjaardag moet vieren, dat ik besloot om er nu gewoon eentje voor mezelf te maken. De helft heb ik in de vriezer gedaan.

Wat een verwennerij!

’s Avonds at ik frietjes, als afsluiting van het weekend.

Ik kreeg ook nog dit super mooie pakketje van Pupa, van de Nederlandse importeur ♥

Na het eten liep ik nog een rondje, het is nu echt al lang licht! En volgende week gaat de zomertijd in, dan is het gewoon tot acht uur licht!

Komende week wordt dus een enerzijds rustige, maar tegelijk ook best spannende week. Ik hoop natuurlijk dat ik alleen maar ‘uit voorzorg’ thuis zit, en dat er verder niets aan de hand is. Maar die onzekerheid vind ik toch een beetje lastig hoor! Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

18 Comments on The colours of my life #week11

 1. Marianne
  27 maart 2021 at 22:53 (1 jaar ago)

  Nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag

  Beantwoorden
 2. Astrid
  24 maart 2021 at 07:39 (1 jaar ago)

  Wat een leuke blog weer. Nog gefeliciteerdd met je verjaardag, ik ben benieuwd naar je review van daphne dekkers!

  Beantwoorden
 3. Annette
  23 maart 2021 at 09:03 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Oai die fles olie ik voel je frustratie, ik heb dat een keer gehad met huidolie in de badkamer ook 1 vette bende gelijk en zonde van het product natuurlijk.

  Beantwoorden
 4. Happy Susan blogger
  22 maart 2021 at 20:33 (1 jaar ago)

  Hieperdepiep Hoeraaaa van harte gefeliciteerd Natasja. Hoop dat je dag toch speciaal is door alle liefdevolle aandacht. Nog een hele fijne avond!

  Beantwoorden
 5. Deb
  22 maart 2021 at 15:59 (1 jaar ago)

  Wat een mooie en lente-achtige foto’s. Zie zoveel lekkers voorbij komen.. hmm. Had laatst ook (voor de eerste keer) bananenbrood gegeten en het smaakte goed, zeker voor herhaling vatbaar. Maak er een feestje van ondanks de quarantaine . Liefs, Deb.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  22 maart 2021 at 12:59 (1 jaar ago)

  Een mooie verjaardag en een fijne week voor jou! β™‘

  Beantwoorden
 7. Mina
  22 maart 2021 at 12:54 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd! ,, hoop dat je je toch een beetje jarig voelt zo!
  Liefs

  Beantwoorden
 8. Chantal
  22 maart 2021 at 11:45 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja
  Hoop, ondanks alles, dat je toch een beetje van je verjaardag kan genieten.
  En ik hoop dat je quarantaine voor niks is geweest en dat er dus niks aan de hand is.

  Beantwoorden
 9. Jooske
  22 maart 2021 at 11:33 (1 jaar ago)

  Hiep hoi voor jou! Gefeliciteerd! Ik vind je vogelhuisje echt heel tof! Wij hebben hier een Zaams huisje hangen, mijn man komt daar vandaan. Ook zo cute!
  Ik duim voor je dat het virus je bespaard bkijft! Hier zit ik al 10 dagen ‘opgesloten’, helaas wel corona. Succes met thuis werken deze week, hopelijk wel mooi weer πŸ™‚

  Beantwoorden
 10. Jacqueline Oud
  22 maart 2021 at 09:58 (1 jaar ago)

  Hiep hiep hoera van harte gefeliciteerd en nog vele mooie gezonde jaren gewenst! Wat naar dat je nu net moet thuis blijven uit voorzorg hoop echt dat je geen Corona hebt. Je bent wel verwend fijn en hoor graag meer over het boek Uitwaaien. Zag het boek zelf vorige week ook al liggen in de boekhandel. Je nieuwe knal roze down button Dress staat je echt prachtig! Ga voor je duimen dat je negatief gaat testen hopelijk wordt het toch nog een fijne week!
  Liefs

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  22 maart 2021 at 09:52 (1 jaar ago)

  Misschien lees ik er over heen, maar ben je al jarig geweest of ben je deze week jarig? In ieder geval natuurlijk van harte gefeliciteerd! Leuk al die kaartjes en cadeautjes, zo voelt het toch een beetje als een feestje, ondanks de quarantaine! Sterkte hoor.

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 maart 2021 at 21:00 (1 jaar ago)

   Ik ben vandaag jarig πŸ™‚ Dankjewel!

   Beantwoorden
   • Moi
    22 maart 2021 at 21:13 (1 jaar ago)

    Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!

    Beantwoorden
 12. chucky1012
  22 maart 2021 at 09:14 (1 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd πŸ˜‰
  Oeps dat is inderdaad balen dat jij thuis zult moeten werken…..
  Hoop dat het niets ernstigs is…..
  Wat een lekkernijen had je gemaakt.
  Je bent zeker een goede keukenprincess want bakken en koken kan je als de beste….
  Inderdaad weer balen dat je alleen je verjaardag moet vieren.

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. Joyce
  22 maart 2021 at 08:53 (1 jaar ago)

  Hoeraaaaa je bent jarig!!! Gefeliciteerd!! Niks aan zo’n verjaardag alleen. Ik had al 2 jaar mijn verjaardag niet echt goed kunnen vieren, dus dit jaar gewoon een paar dagen feest. Hopelijk kun je genieten van alle berichtjes en als t weer kan maar wat inhalen. Die maaltijden van jou zien er echt heerlijk uit trouwens! Wens je een goede week, dikke verjaardags knuffel

  Beantwoorden
 14. Marja Bouwman
  22 maart 2021 at 07:50 (1 jaar ago)

  Hieperdepiep hoera, hoera, hoera! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag β™‘

  Ondanks je quarantaine wens ik je een mooie en gezellige verjaardag. Hopelijk valt het allemaal mee en mag je gauw weer samen zijn en genieten van de lente. Liefs Marja

  Beantwoorden
 15. Jessica
  22 maart 2021 at 07:31 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek, dus ik zeg ja tegen een review!!
  Succes met je quarantaine!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.