The colours of my life #week12

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week stond het land, en heel de wereld op zijn kop. Ik merkte dat ik door alles maar amper aan bloggen toekwam, ik zat iedere avond gesloopt op de bank. Maar ik denk dat ik daarin niet de enige ben. Ik bekijk maar gewoon van dag tot dag hoe ik me voel, wat er lukt en wat er niet lukt. Het thuiswerken gaat inmiddels redelijk, al blijft het natuurlijk toch anders. Kijken jullie mee naar hoe ik deze week doorbracht?

The colours of my life

The colours of my life #week12

Vorige week zondag werd het nieuws bekend gemaakt dat scholen, horeca en sportclubs dicht gingen tot sowieso 6 april. En het klinkt misschien gek, maar wat ben ik blij dat ik mijn kerstboompjes nog heb staan. Ik had gepland om ze eind van deze week, als de zomertijd ingaat, op te ruimen. Maar voorlopig laat ik ze nog maar even staan, zolang er nog #stayhome geldt.

Ik begon de week met een vrolijk setje, geel met oranje fleurt je dag op! Eroverheen een heerlijke jacket van Tante Betsy. Ik ging die dag voorlopig voor het laatst naar kantoor.

Maar eerst nog even een ontbijtje!

The colours of my lifeDinsdag was mijn eerste thuiswerkdag van deze komende tijd. Ik besloot een vrolijk jurkje uit de nieuwe zomercollectie aan te trekken. In de jurkjesfacebookgroep proberen we elkaar te motiveren en inspireren om zoveel mogelijk vrolijke jurkjes te blijven dragen in deze moeilijke tijd. Het helpt, echt!

Ik was gewoon vroeg opgestaan, zo had ik tijd om voor het werk nog even een uur te lopen. Heerlijk in het zonnetje, goed voor lichaam en geest!

The colours of my life En dan is er koffie… ♥

The colours of my lifeEind van de ochtend werd er een heerlijk ‘jurkjespakket’ van Bij Tante Pollewop bezorgd. Bouke had er weer een waar kadootje van gemaakt ♥

Kijk, mijn verjaardagsjurkje zat er ook bij!

En een paar super lieve kadootjes!

The colours of my lifeIk heb de hele week gewoon lekker gewandeld tijdens mijn lunchpauze. Ik kom dan bijna niemand tegen, en heb overal ruimte om de 1,5 meter afstand te hanteren.

Vooral dinsdag was het heerlijk weer, echt voorjaar!

The colours of my lifeNa mijn lunchpauze besloot ik meteen de kadootjes van Bouke op te drinken en te peuzelen ♥

Ik heb wel de hele week keurig mijn fruit gegeten ‘s middags, zoals ik op kantoor ook doe. Het is nu tenslotte belangrijker dan ooit om gezond te eten.

‘s Avonds at ik tomatensoep van mijn moeder ♥

The colours of my lifeWoensdag was het alweer heerlijk weer, dus ‘s ochtends weer een lekkere wandeling gemaakt!

The colours of my lifeEn weer een mooi nieuw jurkje uit de kast gehaald ♥

Theetijd!

The colours of my lifeIk kreeg post van een paar lieve jurkenzusjes ♥

The colours of my lifeEind van de dag liep ik zelf ook met een paar kaartjes naar de brievenbus. Sturen jullie ook meer kaartjes nu?

‘s Avonds at ik lekker pannenkoeken ♥

Ook werden mijn boodschappen bezorgd, ik kan er weer even tegen!

The colours of my lifeMake-up doe ik ook gewoon iedere dag op, inclusief rode lipstick πŸ™‚

En hop, daar is de volgende vrolijke outfit!

The colours of my lifeDie kwam donderdag goed van pas, want het zonnetje liet het een beetje afweten. Dat was een beetje wennen hoor, na een paar zonnige dagen.

Ik zag later op de foto dat ik een verkeerde kleur bloemetje in mijn haar had, dus die heb ik nog even vervangen πŸ˜‰

The colours of my lifeKlein geluksmomentje: als je de kaas en boter uit de koelkast wil pakken voor je lunch, en je ziet dat er nog twee pannenkoeken van de vorige avond in liggen πŸ™‚

Spannende post…

The colours of my lifeVoorjaar ♥

The colours of my lifeVrijdag droeg ik wat rustigere kleuren, maar nog steeds vrolijk!

En ik kreeg een verrassing via de post: een super lief kado pakket van Bouke en haar lieve dochters (hoi meiden! ♥).

En mijn verjaardagskado werd bezorgd: een Soup maker!

Vrijdagavond was ik echt zΓ³ ontzettend moe… Ik besloot zelfs om maar niet te gaan lopen zaterdag. Even wat energie sparen voor de week die nu weer komen gaat. Maar ik had ‘s nachts best goed geslapen, dus zaterdagochtend besloot ik om dan gewoon 1 rondje van 10 kilometer te lopen. Dat zou me vast goed doen!

The colours of my lifeHet was wel koud hoor, brrrrr! Maar ik was goed voorbereid en had zelfs een muts opgezet. Blij toe, die was echt wel nodig om acht uur ‘s ochtends!

The colours of my life Wat heb ik onderweg genoten van de prachtige natuur in de ochtendzon ♥

The colours of my lifeHet lopen ging super goed, nog beter dan de week ervoor! Ik liep echt fluitend die 10 kilometer, dus ik besloot om de tweede ronde ook gewoon te doen πŸ˜‰

Ik was vergeten om krentenbolletjes uit de vriezer te halen, dus moest ik het met twee stroopwafels doen. De krentenbolletjes heb ik vervolgens meegenomen om op het 15 kilometer-punt op te eten. Zo kan het ook!

Na de wandeling en een warme douche was ik heerlijk voldaan, en mijn hoofd was letterlijk uitgewaaid. Ik wilde nog een video opnemen, dus ik had me weer helemaal ‘opgedoft’.

The colours of my lifeIk heb een ‘First Impression video’ opgenomen van de Soup Maker. Je ziet de video deze week op Beautyspots!

Β  The colours of my life

Gisteren was ik jarig, het was natuurlijk een ontzettend rare verjaardag. ‘s Ochtends toen mijn ouders belden, moest ik wel even huilen. Maar de rest van de dag heb ik me echt ontzettend jarig gevoeld, dankzij alle kaarten, kadootjes en berichtjes van iedereen.

En super mooie tekeningen van de kindjes van jurkenzusjes en mijn collega. Zij stond ‘s ochtends met haar twee dochters voor de deur, op gepaste afstand Lang zal ze leven zingend. Slik… ♥

De bedoeling was dat ik ‘s middags met mijn broer en zussen bij mijn ouders in de tuin koffie zou gaan drinken, met mijn ouders veilig binnen. Konden we elkaar toch even zien in deze moeilijke tijd. Helaas werd ik ‘s ochtends wakker met keelpijn, dus dat feestje ging niet door πŸ™Β  Stuurde mijn moeder ‘s middags deze foto, ze had de slinger al opgehangen ♥

Dit was mijn verjaardagsjurkje, dit keer had ik het wel speciaal hiervoor bewaard ♥

The colours of my lifeAlweer pannenkoeken bij de lunch!

Na de lunch heb ik nog een keer soep gemaakt, dit keer Zoete Aardappelsoep. Ik heb de smaak nu al te pakken!

The colours of my life Al lijkt het hier wel een beetje op Olvarit hahaha!

The colours of my lifeDankzij mijn lieve collega heb ik nu toch vrolijke bloemetjes in de tuin ♥

En wat lekkers bij de koffie πŸ™‚

En zo kwam deze bizarre week weer tot een eind. Een week waarin ik het vooral in het begin toch wel moeilijk had, maar waarin ik mezelf weer wist te herpakken, met de steun van veel mensen om me heen. Laten we elkaar ook de komende week weer een beetje helpen waar nodig. Pas goed op jezelf en op elkaar

12 Comments on The colours of my life #week12

 1. Joyce Siemons
  24 maart 2020 at 11:47 (2 jaar ago)

  Ondanks alle toestanden, heerlijk om jouw blog te kunnen blijven lezen met prachtige foto’s! En nu genieten van je dansfilmpjes die eraan zitten te komen hihi
  Veel liefs!

  Beantwoorden
 2. Happy Susan blogger
  24 maart 2020 at 07:07 (2 jaar ago)

  Oh ik zie dat ik je verjaardag heb gemist. Nog van harte gefeliciteerd en zo lief dat je heerlijk verwend bent met zoveel leuks en liefs. En ook goed van je dat je jezelf zo goed verwend. Ik wens je ook heel veel beterschap en dat deze week maar heerlijk het zonnetje blijft schijnen.
  Warme groetjes van Susan

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  23 maart 2020 at 12:45 (2 jaar ago)

  Ondanks al het gedoe een vrolijke week. Wat fijn al die verjaardagswensen. Je verdient het!

  Beantwoorden
 4. Roos
  23 maart 2020 at 11:23 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat je deze week zo goed bent doorgekomen. Zal echt een pittige dag zijn geweest nu je je verjaardag niet kon vieren. Alsnog van harte gefeliciteerd :-). Je rustige outfit vind ik echt prachtig. Zo fijn dat outfits je dag zo lekker kleurig maken. Ik wens je een fijne en rustige week en bedankt weer voor deze fijne blog, word vrolijk van πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Wilma Rommelse
  23 maart 2020 at 10:43 (2 jaar ago)

  Het is inderdaad een rare tijd wat geestelijk toch wel wat met je doet.
  Lijkt me heel raar om jarig te zijn, net als vele uitjes die er ook niet inzitten nu.
  Het is alles zo onwerkelijk en vervelend de situatie. We hebben er alle begrip voor, maar het hakt er flink in nu ook de jeugdhulpverlening in het gezin/zoonlief wegvalt. Het is aardig behelpen, maar het gaat.

  Wij hebben inderdaad afgelopen vrijdag postnl goed aan het werk gezet en dat gaan we deze week ook weer doen. Het fleurt je zo erg op om post te krijgen en te geven. Je hebt er weer een kleurrijke collage van gemaakt. Sterkte komende week.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  23 maart 2020 at 09:58 (2 jaar ago)

  He, wat ontzettend lief, al die post en cadeautjes voor je verjaardag. Ik wist het wel; dat heel veel mensen extra veel aan jou zouden denken;-) Sterkte weer, deze week, pas goed op jezelf!

  Beantwoorden
 7. Annette
  23 maart 2020 at 09:08 (2 jaar ago)

  Het zal gek zijn geweest je verjaardag zo in je up te vieren maar goed we moeten er met zijn allen even doorheen. Ik heb veel in de tuin gedaan dit weekend en de ramen gelapt. Kan ik weer naar buiten kijken haha. Fijne week Natas en zet hem op!

  Beantwoorden
 8. Jacqueline
  23 maart 2020 at 08:27 (2 jaar ago)

  Hiep hiep hoera, alsnog van harte gefeliciteerd! Vindt dat je het bijzonder knap doet in deze moeilijke tijd en slim vroeg te gaan lopen en drukte te vermijden. Was zoals altijd weer bijzonder leuk en inspirerend om te lezen. Wel naar dat je nu keelpijn hebt gekregen op jouw verjaardag, wel verstandig om je familie niet te zien op die dag. Hopelijk voel je je nu weer wat beter. Veel beterschap gewenst en dat iedereen zo lief voor je mag blijven de komende week. Veel liefs!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  23 maart 2020 at 07:20 (2 jaar ago)

  Het is inderdaad een vreemde tijd.
  Lijkt me heel raar om jarig te zijn nu.
  Hier ook even een verschrikkelijk dip op woensdag en donderdag maar heb mezelf weer gevonden.
  Ben benieuwd naar de ervaringen met je soepmaker
  Xox

  Beantwoorden
 10. Susan Hupkens
  23 maart 2020 at 07:19 (2 jaar ago)

  Wat schrijf je toch heerlijk & zoveel foto’s iedere keer.
  van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog & sterkte en succes gewenst de komende tijd !

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  23 maart 2020 at 06:19 (2 jaar ago)

  Fijn dat jij zoveel kilometers gewandeld had
  Zo een mooie b’day dress die jij prachtig staat.
  Wat een handige soupmaker.
  Leuk om te zien dat jij zoveel moois had ontvangen voor je verjaardag.
  Balen dat jij zo er ziek begin te worden…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.