The colours of my life #week12

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was ik jarig, ging ik voor de vijfde keer naar de teststraat, testte ik voor de eveneens vijfde keer negatief en had ik een echte verwendag op zaterdag. En als klap op de vuurpijl hield ik een 25 kilometer-vrij weekend πŸ˜‰ Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week12

Maandag was ik jarig, ik ben 47 jaar geworden. En hoewel ik die dag, en de dagen daarna thuis moest werken in verband met een positief geteste collega, droeg ik natuurlijk mijn nieuwe verjaardagsjurkje. De hartjeslegging van afgelopen wintercollectie bleek er geweldig bij te staan ♥

The colours of my life

Met een stukje taart bij de ochtendthee πŸ˜‰

Ik heb gewoon de hele dag gewerkt, rond het avondeten kwam mijn broer een Bossche Bol brengen (een echte). Na het eten kwam mijn zus nog even langs, en daarna hebben we geHousepartied met de hele familie. Volgend jaar hopelijk weer een normale verjaardag hoor!

Dinsdag mochten de Londense bussen weer eens uit de garage. Wat met zwart wit gecombineerd ook verrassend leuk bleek!

Ik had maandag deze chocolade bloemetjes gekregen. Die waren aan het eind van de thuiswerkdag natuurlijk op πŸ˜‰

The colours of my life

Woensdag mocht ik naar de teststraat. Dat deed ik in stijl, in roze en groen.

The colours of my life

Zoveel zin had ik erin πŸ˜‰

Het was heerlijk weer, dus mijn pauzerondje liep ik in mijn dikke vest in plaats van een jas.

The colours of my life

‘s Middags kreeg ik gelukkig de uitslag van de test al: negatief. Dus ik mocht de volgende dag weer naar kantoor, jippie! Na het werk liep ik nog een rondje, en kwam deze prachtige bloemetjes tegen. Ik kon het niet laten er even tussen te gaan staan ♥

Wat zijn ze mooi he? Ze lijken wel nep, zulke mooie heldere kleurtjes hihihi!

Jeeeeej, ik mocht weer naar kantoor!

The colours of my life

Vrijdag kon ik wel wat power gebruiken, dus ik trok mijn Margot ‘I don’t care’ jurk aan, met mijn kerstpanty van Snag Tights. Dat is, samen met de rood-witte candy cane panty, zo’n goede aankoop geweest. Ik heb ze hartstikke vaak aan, en niet alleen in december πŸ˜‰

Na het werk liep ik weer zes kilometer, in een fris maar stralend zonnetje.

The colours of my life

Zaterdagochtend had ik een shopafspraak bij Riceteria in Uden. Ik dacht dat ik ervoor nog wel een uur kon lopen. Maar hagel op mijn hoofd, dat gaat zelfs mij te ver. Dus in plaats daarvan heb ik beneden gestofzuigd en gedweild voor ik weg ging. Had ik toch nog wat beweging gehad πŸ˜‰

Ik had voor mijn verjaardag een kadobon voor de Riceteria gekregen, dus dit werd heerlijk shoppen!

The colours of my life

Ik had afgesproken met een jurkenzusje. In totaal waren er drie klanten binnen, dus we konden echt op ons gemakje rond kijken en snuffelen. En dat is in deze winkel levensgevaarlijk hoor, want ik zag steeds weer wat anders leuks.

The colours of my life

Ik paste ook nog deze te gekke jumpsuit van Blutsgeschwister, de nieuwe collectie was net de dag ervoor binnen gekomen bij Halsoverkop.

Na vijf kwartier ging ik met twee volle tassen weer naar buiten. Later deze week laat ik zien wat ik allemaal gekocht heb!

The colours of my life

Daarna had ik een afspraak bij mijn schoonheidsspecialiste, waar ik rond half vier met een als herboren velletje weer buiten stapte. Wat was ik toe aan een dag als deze!

Rond half vijf was ik thuis, en heb ik mijn ronde van zes kilometer nog gelopen. Inmiddels was het helemaal droog geworden.

Daarna heb ik mijn nieuwe Rice spulletjes op de foto gezet, terwijl de friet in de oven bakte.Β  Een mooie afsluiting van een fijne dag!

Helaas had ik wel vreselijke hoofdpijn de hele dag, ik keek er letterlijk scheel van. Ik had al een paar nachten slecht geslapen, dus dat was waarschijnlijk de oorzaak. Ik wilde ‘s avonds nog een artikel schrijven, maar ik besloot om half negen maar gewoon naar bed te gaan. Gelukkig sliep ik die nacht wel beter.

The colours of my life

Omdat ik me zaterdag zo ellendig voelde, besloot ik om ook zondag geen 25 kilometer te lopen zoals ik eigenlijk van plan was. Ik besloot om een ‘rommeldagje’ in te lassen, en zo hopelijk weer een beetje rust in mijn hoofd te krijgen. Dus ik ontbeet lekker in mijn pyjama.

Daarna nog een cappuccino voor ik onder de douche stapte. Ik heb ‘s ochtends verder outfitfoto’s gemaakt, wat producten op de foto gezet, wat wassen gedraaid en ondertussen een brood gebakken.

Kijk, het wordt nu echt lente in mijn tuin!

The colours of my life

Na de lunch liep ik zes kilometer. Ik was best blij dat ik geen 25 kilometer liep, want er stond een nare, koude wind. Nog geen oplopende temperaturen, zoals beloofd was.

‘s Middags heb ik nog wat in huis gedaan, en een artikel geschreven. Oh, en ik heb ook nog een flinke kastopruiming gehouden, ik heb weer wat kledinghangers vrij gemaakt πŸ˜‰

‘s Avonds heb ik verse tomatensoep op, en daarna pannenkoeken. Had ik toch nog een beetje ‘het gevoel van’ die 25 kilometer πŸ˜‰

En toen zat het weekend er weer op, het ging echt veel te snel voorbij. Gelukkig hebben we volgende week een lang weekend, ik kijk er naar uit! En deze week een paar heerlijke zonnige dagen! Ik moet natuurlijk gewoon werken, maar ik ga tussendoor wel van het zonnetje genieten hoor! Jij ook? Ik wens jullie een fijne week ♥

11 Comments on The colours of my life #week12

 1. Miranda Aerts
  30 maart 2021 at 19:56 (3 weken ago)

  Ik hoop echt wel dat je volgende verjaardag een groot feest zal kunnen zijn! β™‘

  Beantwoorden
 2. Bouke
  29 maart 2021 at 20:33 (3 weken ago)

  Wat een week… zo knap dat je ervoor kiest om iedere dag er stralend uit te zien! Gelukkig afgesloten met een feestje! Heerlijk zorgeloos shoppen hoop dat je hoofdpijn inmiddels weg is en dat je hebt kunnen genieten van de zonnestralen vandaag!

  Beantwoorden
 3. Liesbeth Letink
  29 maart 2021 at 19:34 (3 weken ago)

  Nog van harte gefeliciteerd!! 47 is echt cool! Ben het zelf bijna een jaar dus kan het weten . Hoop dat je een mooi gezond en vrolijk nieuwjaar hebt!

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  29 maart 2021 at 17:45 (3 weken ago)

  Oh geweldig die foto van ‘geen zin in de teststraat’. Met plezier weer gelezen.

  Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  29 maart 2021 at 12:32 (3 weken ago)

  Jumpsuit staat je Inderdaad prachtig! Ben benieuwd naar je aankopen van Rice. Je zag er ondanks de vreemde verjaardag in afzondering wel mooi uit! Fijn dat je weer negatief getest bent. Hopelijk gaat jje hoofdpijn snel weg of is die al weg nog beter:-) Ga heerlijk genieten van het zonnetje dat ga ik ook proberen te doen en gelukkig komt onze markies vernieuwd terug woensdag precies op tijd. Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Paola
   4 april 2021 at 08:41 (2 weken ago)

   Oh wat een snoepwinkel zo… fijn dat je lekker kon winkelen. En ja je verjaardag, ik had ook de tweede in lockdown…stom!

   Beantwoorden
 6. Annette
  29 maart 2021 at 11:30 (3 weken ago)

  Gefeliciteerd nog en wow liefde voor die Jumpsuit die is echt te gek!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  29 maart 2021 at 09:19 (3 weken ago)

  Gelukkig was je test weer negatief. Wat heb je weer een drukke (en kleurrijke natuurlijk) week achter de rug! Mooi hè, al die bloemetjes die in bloei staan. Ik ben benieuwd naar je aankopen van Rice!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  29 maart 2021 at 09:05 (3 weken ago)

  Heerlijk dat het een paar dagen mooi weer wordt dat zal ons allemaal goed doen. Hopelijk is je hoofdpijn helemaal verdwenen en kun je fris aan de week beginnen.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  29 maart 2021 at 08:47 (3 weken ago)

  Gefeliciteerd.
  Zo dan jij bent ook heel vaak getesd.
  Gelukkig dat je al heel snel de uitslag had gekregen en dat deze negatief was.
  Men zit toch altijd in spanning te wachten.
  Prachtige TB dress met de Engelse bussen…. πŸ˜‰
  Ik heb hem ook.
  Jij weet weer altijd de perfecte outfit combinatie’s te maken.
  Fijn om flink geshopt te hebben met een kadobon.

  Een fijne nieuwe week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.