The colours of my life #week13

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was de tweede week dat we met zijn allen vanuit thuis werkten of leerden. Gelukkig scheen het zonnetje heel veel, dat geeft ons toch wat meer moed, vind je niet? Het was voor mij weer een megadrukke week, bij mij nog geen spoor van verveling hoor! Kijk maar mee naar de vele foto’s die ik maakte!

The colours of my life

The colours of my life #week13

Ik begon de week weer met een wandeling van vijf kilometer. Heerlijk, daar kan ik wel aan wennen hoor! Al zal ik daar morgenochtend (vandaag, als jullie dit lezen) wel anders over denken vanwege het ingaan van de zomertijd πŸ˜‰

Het is zo heerlijk om met een fris hoofd (letterlijk en figuurlijk) aan je werkdag te beginnen.

Dit was de outfit waar de #danseninjelunchpauze challenge vorige week mee begon. Ik zei iets over mijn trainingspak, en toen begon een jurkenzusje over het liedje Strak in je trainingspak. Dus ik zei voor de grap: zullen we in de pauze een half uurtje gaan hakken? Nou, en toen gingen we los met zijn allen hahaha!

The colours of my lifeJe ziet nu overal de prachtigste bloesems aan de bomen, dit is echt mijn favoriete tijd van het jaar ♥

Ik had van mijn collega een doosje bonbons voor mijn verjaardag gekregen, nom nom nom!

The colours of my lifeMaandagavond at ik een kopje van mijn zelfgemaakte soep, nog meer nom nom nom!

Dinsdag mocht mijn outfit van de zaterdag ervoor nog een keer op herhaling, omdat ik het zo leuk vond!

The colours of my life Op het werk eet ik na de lunchwandeling vaak even iets zoets, dus die traditie houd ik er thuis ook in πŸ˜‰

Dinsdagmiddag kwam er weer een lading verjaardagskaarten binnen, zo leuk!

The colours of my life Is dit niet het allerschattigste plantje? Ik heb de bollen vorig voorjaar geplant, maar vorig jaar deed het niet zo veel. Dit jaar daarentegen is het nu al prachtig om te zien! En de knoppen beloven nog veel meer! ♥

Woensdag droeg ik het schattige kersensetje, waar ik met de passessie van Bij Tante Pollewop smoorverliefd op werd ♥

The colours of my life Let’s get started, another day at the homeoffice!

Oeps…

The colours of my lifeDe eerste buiten gedroogde was van het jaar, I love it! Echt, er gaat toch niets boven die geur he?

#womibo #omdathetkan

Woensdag kwam er nog een bescheiden lading kaartjes binnen ♥

The colours of my lifeWoensdag eind van de middag heb ik mijn pannenkoekenplant verpot. Er zaten vliegjes in de potgrond, al een hele tijd. En volgens mijn collega hielp alleen helemaal uitgraven, de wortels uitwassen en nieuwe potgrond in de pot hiertegen. Ik heb meteen de baby pannenkoekjes in het water gezet, zodat ze kunnen gaan wortelen.

Ik hoop maar dat de grote pannenkoek deze operatie overleeft, vooralsnog hangen zijn blaadjes er een beetje slapjes bij.

The colours of my lifeWat een te gekke combi is dit, al zeg ik het zelf πŸ˜‰ Het jurkje is van Tante Betsy van dit seizoen, de legging van afgelopen winter en het jacket van vorig jaar zomer. Wat een heerlijke kleuren! ♥

Donderdagmiddag had mijn laptop het weekend in zijn bol, hij was niet vooruit te branden. Even opstarten deed wonderen.

De postbode had het maar druk met mij deze week πŸ˜‰

The colours of my lifeEind van de middag heb ik het gras gemaaid, en nog wat mos tussen de bestrating weg gehaald.

Ik besloot meteen de tuinset maar buiten te zetten, nu staat het schuurtje niet meer zo vol. En zaterdagmiddag heb ik er al dankbaar gebruik van gemaakt ♥

Daarna heb ik nog even wat in het huishouden gedaan. Afgelopen week vond ik mijn ritme weer terug, nadat het een week of twee behoorlijk van slag was. Fijn, want ritme is goed!

The colours of my lifeEn ‘s avonds at ik lekker ovenfrietjes ♥

Dit kaartje heb ik in de vensterbank in de keuken gezet. Een reminder voor iedere dag ♥

Vrijdag droeg ik dit heerlijke stippenjurkje van Tante van een paar seizoenen geleden. Met een cassettebandjeslegging erbij en de omslagdoek die mijn moeder voor me haakte ♥

The colours of my lifeNu ik thuis werk, vind ik het veel makkelijker om gezond te eten. Natuurlijk snoep ik af en toe wel iets, maar veel minder dan op het werk. Iedere middag eet ik trouw twee stuks fruit als tussendoortje, en heb nauwelijks behoefte aan iets anders.

Zaterdag begon ik ook weer gezond, met kwark, granola en appel met honing erover.

The colours of my lifeMijn sportieve wandeloutfit. De motivatie voor het lopen begint een beetje af te zwakken, nu het steeds onzekerder wordt of de Vierdaagse door zal gaan. Het duurt natuurlijk nog wel ruim 3,5 maand, dus het kan nog alle kanten op. Zaterdag zou ik volgens het schema eigenlijk naar de 25 kilometer gaan, maar ik besloot om gewoon te kijken hoe het zou gaan. Ik ging voor 20, en als het goed ging zou ik het laatste rondje van 5 kilometer er ook nog bij doen.

Dat je dan om kwart over acht de radio op je telefoon aanzet om te starten, en dit liedje is precies bezig… ♥

Het was echt heerlijk wandelweer, toen ik de deur uitging had ik nog een vest aan onder mijn jas, maar na tien stappen ben ik omgedraaid en heb het vest uitgedaan. Er stond op dat moment nog niet veel wind, dus het voelde heerlijk aan.

The colours of my lifeWat een weer weer ♥

De tweede ronde kon mijn jas zelfs uit blijven, en liep ik in mijn vest. Wat loopt dat meteen een stuk fijner! Wel nog met mijn handschoenen aan, vanwege mijn winterhanden. Dat zal er vast heel apart uitgezien hebben.

De tweede ronde van tien kilometer heb ik iets anders gelopen, om de drukte langs het kanaal te vermijden. Ik ben toen door het park terug gelopen, hier was het veel minder druk.

The colours of my lifeHet lopen ging hartstikke goed, dus ik besloot er gewoon voor te gaan. Maar eerst: pannenkoeken!

♥♥♥

Yes, in the pocket! #trots

The colours of my lifeNa even uitgerust te hebben, heb ik gedoucht en heb daarna nog even een half uurtje in de zon gezeten. Ik had nog veel te doen, maar dat half uurtje heb ik mezelf even gegund.

The colours of my lifeDaarna heb ik een aantal nieuwe producten op de foto gezet, er was veel binnen gekomen afgelopen weken.

Dit nieuwe merk is echt heerlijk, een aanrader! Daarna heb ik boven gestofzuigd en het bed opgemaakt. En toen was het wel een beetje op met mijn benen πŸ˜‰

#goedvoorjezelfzorgen

The colours of my life‘s Avonds heb ik mijn nieuwe jurkjes gepast πŸ™‚

Gisteren was ik al op tijd wakker, en heb ontzettend veel gedaan. Ik heb onder andere outfitfoto’s gemaakt van dit nieuwe jurkje.

The colours of my lifeDaarna heb ik een video opgenomen van alle producten die ik de afgelopen paar weken heb binnen gekregen, het zijn er echt veel!

En toen heb ik de spierpijn er maar eens uitgelopen, wat een pap had ik in mijn benen!

The colours of my lifeOh wat zijn deze koeken van Albert Heijn lekker!

Lunch met extra kaas, omdat het zondag was.

Na de lunch heb ik weer twee soeppakketten gemaakt. Het was even werk, maar het resultaat mag er zijn.

Negen porties soep voor in de vriezer!

De rest van de middag heb ik artikelen geschreven, uiteindelijk niet zoveel als ik gewild had. Maar ja, ik heb gewoon heel veel gedaan gisteren, meer zat er gewoon niet in. ‘s Avonds heb ik deze heerlijke stoommaaltijd op, met Oosterse groentes en biefreepjes. Daarna heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend er weer op. Op naar de volgende week!

11 Comments on The colours of my life #week13

 1. Neeltje
  31 maart 2020 at 23:09 (2 maanden ago)

  Prachtige week. Hier vind ik maar geen ritme. Bleh en het duurt nog even.

  Beantwoorden
 2. Corine
  31 maart 2020 at 18:10 (2 maanden ago)

  Hardstikke leuk om te lezen, ik dacht al dat ik het zag, bonbons van la boheme, oh dat zijn de lekkerste die er zijn, goddelijk, daar rijden wij zelfs voor om vanuit Texel. Leuke outfits weer, en gezellig tuintje

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  31 maart 2020 at 09:19 (2 maanden ago)

  Haha Natasja, jij hebt niet eens de tijd om je te vervelen! Wat een enerverende week heb je weer achter de rug, ik blijf het altijd leuk vinden om met je mee te kijken;-)

  Beantwoorden
 4. Mariska
  30 maart 2020 at 19:31 (2 maanden ago)

  Je hebt zo’n leuk tuintje, zo vrolijk met al die kleurtjes πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Jacqueline
  30 maart 2020 at 15:42 (2 maanden ago)

  Was zoals altijd heerlijk en inspirerend om te lezen en de foto’s versterken dit gevoel! Krijg echt een positief gevoel van jouw stukjes en positiviteit kan iedereen in deze toch wat sombere tijd goed gebruiken! Al merk ik ook dat mensen in deze tijd meer met elkaar verbonden zijn. Jouw fotos’s van het prachtige nieuwe roze Tante Betsy jurkje die je draagt met een wit vest, heb ik zojuist besteld en jouw maat aangehouden, aangezien we normaal dezelfde maten delen Ben benieuwd, maar staat jou in elk geval prachtig! Kan alleen maar zeggen ga zo door en houdt het positieve gevoel vast en als iedereen een voorbeeld aan jou neemt moet het met het gemeenschapsgevoel helemaal goed komen! Veel liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 maart 2020 at 15:54 (2 maanden ago)

   Dankjewel voor je super lieve reactie! β™₯ Doet me echt goed om te horen!

   Ik zag dat je het roze jurkje ook besteld hebt, had je in mijn video meegekregen dat ik deze twee maten kleiner heb? Normaal draag ik maat L, maar deze heb ik in maat S. Ik dacht ik laat het je nog even weten voor de zekerheid. Het vestje heb ik wel gewoon in mijn eigen maat.

   Hopelijk tot snel weer op Beautyspots!

   Beantwoorden
   • Jacqueline
    30 maart 2020 at 16:48 (2 maanden ago)

    Graag gedaan, fijn om dat te horen dat we elkaar een goed gevoel kunnen geven. Je verdiend het zeker, vindt je echt een warme lieve persoonlijkheid, waar denk ik veel mensen met mij een goed gevoel van krijgen. Aan je fanmail te zien van de afgelopen week is dat zeker waar! Dat we dezelfde kledingsmaak delen en de liefde voor veel kleur maakt het beeld ook prettig om naar te kijken:-)

    Jazeker, heb echt nauwkeurig naar jouw adviezen geluisterd en de S besteld:-) Maar veel dank dat je mij daarop wijst want het zo over het hoofd kunnen zien.

    Zeker tot snel en sterkte de komende tijd!

    Beantwoorden
 6. Annette
  30 maart 2020 at 10:53 (2 maanden ago)

  Ik ga straks proberen boodschappen te doen, ga ik gelijk even kijken of ik die koeken kan vinden πŸ™‚ zien er inderdaad lekker uit.

  Beantwoorden
 7. Petra van Schijndel
  30 maart 2020 at 09:28 (2 maanden ago)

  Altijd zo leuk om je belevenissen te lezen. Die womibo houden we erin!

  Beantwoorden
 8. Nienkr
  30 maart 2020 at 08:46 (2 maanden ago)

  Wat een leuke plant is het tranend hartje. Na verloop van tijd wordt het een enorme plant met altijd bloemen!

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  30 maart 2020 at 06:44 (2 maanden ago)

  Jeetje wat erg die doos die leeg is….
  Nou dat is ook voorlopig toch genoeg om eerst eens bij te blijven met wandelen….
  20 km is heel veel en daarna toch die 5 erbovenop…..
  Heerlijk pannenkoeken
  Schitterende Xoxo
  De bonbons zagen er heerlijk uig
  Pretty nieuwe dress.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.