The colours of my life #week13

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was het week 13, zag ik gisteravond toen ik dit artikel ging schrijven. Nou, en dat was het met recht. Een week met verontrustend nieuws, quarantaine, en alwéér een ritje naar de teststraat…

The colours of my life

The colours of my life #week13

Ik begon de week in dit jurkje uit de zomercollectie van vorig jaar. ’s Ochtends nog met een vestje, maar dat kon later op de dag uit hoor. Ik had per ongeluk iets aan de instellingen van mijn telefoon verprutseld bij het maken, vandaar dat de foto in zulke rare kleuren is πŸ˜‰

’s Avonds na het werk ging ik bij mijn ouders eten, nog voor mijn verjaardag van de week ervoor. Toen was ik niet geweest omdat mijn collega twee dagen ervoor positief getest was, en ik eerst de uitslag van de coronatest moest afwachten. Mijn moeder had mijn lievelingskostje gemaakt, en we konden lekker buiten eten! ♥

The colours of my life

Na het eten heb ik nog een ronde gewandeld met mijn moeder, en spotten we deze zwanenfamilie.

Wat is de natuur toch mooi in deze tijd van het jaar he?

The colours of my life

Daarna hebben we nog thee gedronken met zelf gebakken appeltaart, dus ik ging tonnetje rond weer naar huis πŸ˜‰

De slingers hingen al de hele week klaar voor mij ♥

Ik had in het weekend mijn kast weer een beetje opgeruimd, dus ik ging dinsdagochtend met een tas vol brievenbuspakketjes de deur uit.

The colours of my life

Weer in een zomerse outfit, het werd die dag nog warmer!

Na het werk liep ik zes kilometer, wat was het heerlijk! Gewoon warm met mijn legging aan, maar mijn benen zijn echt nog te wit om in het openbaar getoond te worden, hahaha!

The colours of my life

De bloembakken voor mijn huis krijgen iedere dag meer kleur ♥

The colours of my life

Het zonnetje was al weg, maar ik heb toch nog lekker buiten gegeten. Wat een verwennerij, zo eind maart!

Ik kreeg ook nog bezoek ♥

The colours of my life

Woensdag startte niet zo goed. Dinsdag had mijn vader geappt dat hij een coronatest ging doen, omdat hij in de nacht van maandag op dinsdag zoveel moest hoesten. Maar hij dacht dat het een bijwerking van zijn medicijnen was. Dat dachten wij ook, want hoe zou hij nou corona moeten krijgen? Mijn ouders komen amper ergens, dus de uitslag was vast negatief. Niet dus, hij was positief getest! Dat was natuurlijk enorm schrikken. Gelukkig lijken de klachten mee te vallen bij hem, en is hij alweer aan de beterende hand. Hij heeft een paar weken geleden zijn eerste vaccinatie gehad, en dat lijkt gelukkig al effect te hebben. Mijn moeder is dezelfde dag ook nog getest, en was op dat moment negatief. Hopelijk blijft dat zo ♥

Omdat ik er maandagavond geweest was, moest ik ook de rest van de week thuiswerken, en ’s middags meldde de GGD mij dat ik daadwerkelijk in quarantaine moest πŸ™ Ik heb gevraagd of ik nog wel mocht wandelen, en dat mocht gelukkig!

Ik was echt heel erg opgelucht dat ik nog wel mocht wandelen, ook al mocht ik verder niemand zien. De eerste dagen was het gelukkig ook nog prachtig weer, en zo kon ik nog wat zonnestraaltjes meepikken.

The colours of my life

Ik word zo intens gelukkig van bloesembomen, jullie ook?

De klimhortensia voor mijn huis staat ook in knop, ik ben heel benieuwd wat voor bloemen er uit komen!

Ik at weer lekker buiten ’s avonds, er stond rode kool taart op het menu ♥

The colours of my life

En mijn eerste buiten gedroogde was van het seizoen!

Ook mijn appelboom is deze week helemaal in de knop geschoten, ik kan niet wachten tot de bloesem tevoorschijn komt!

The colours of my life

De Sporty Dress is een perfect thuiswerkjurkje!

Wat lekkers bij de thee, om het quarantaineleed een beetje te verzachten.

The colours of my life

Met dat warme weer van afgelopen week schoten de bolletjes echt de grond uit!

Het was donderdag al wat frisser, maar in het zonnetje ging het nog net om ’s avonds buiten te eten.

Vrijdag: bijna weekend! Maar eerst nog een dagje thuis bikkelen.

Ik droeg alweer navy met rood, wel een lekkere mix van verschillende printjes ♥

The colours of my life

Ik zette ’s ochtends de broodbakmachine aan, ik heb voor het eerst een brioche brood gebakken. Dat is lekker!

Wat een gebakje, deze paaskoek van Albert Heijn!

Na het werk ging ik aan de slag in de keuken, ik maakte twee verschillende gerechten voor in de diepvries. Deze heerlijke risotto met courgette, pesto en ui.

The colours of my life

En mijn favoriete broccoli quiche met brie en walnoten.

Rond half zeven was ik klaar en kon ik meteen lekker eten ♥

The colours of my life

Zaterdagochtend had ik om tien voor tien een testafspraak, dus ik kon een beetje uitslapen. Nou ja, tot kwart voor acht dan, maar dat is voor mij best uitslapen.

Daarna ging ik 25 kilometer lopen, in de hoop dat de uitslag er weer net zo snel zou zijn als de vorige keren.

Het was best fris, maar zodra het zonnetje door de wolken kwam, was het meteen lekker. Het lopen op zich ging niet zo lekker, en ik heb een paar keer overwogen om de route maar in te korten. But I did not πŸ˜‰

The colours of my life

Deze bloemetjes zijn ook zo leuk!

Na 17 kilometer was het tijd voor een korte pauze. Helaas nog geen uitslag in mijn mail.

En na een uur zat het er weer op! Trots dat ik toch gewoon doorgelopen had.

Ze waren dit keer later dan normaal doordat ik pas later kon starten. Maar de stapelpannenkoeken horen er natuurlijk bij!

The colours of my life

Ik wilde eigenlijk nog naar de boerderijwinkel, maar omdat mijn uitslag er nog steeds niet was, kon ik de deur niet uit. Dus na het douchen ben ik maar tomatensoep gaan maken. Daarna heb ik ook nog een bananenbrood gebakken, het bed opgemaakt en boven gestofzuigd en gedweild. En in de tussentijd kwam gelukkig de uitslag: negatief! Pfiew!

Omdat ik ’s middags pas laat gegeten had, at ik ’s avonds alleen een kop verse tomatensoep met wat toast-broodjes erbij. ’s Avonds heb ik een artikel geschreven, en ben op tijd naar bed gegaan. Het was een pittige week, ik was best moe.

Na een goede nachtrust en een beetje uitslapen zat ik om kwart over acht aan mijn paasontbijt. Uiteraard in mijn nieuwe Rice servies ♥

The colours of my life

Nadat ik me gedoucht en aangekleed had, heb ik zes kilometer gelopen. Maar pfff, wat was het koud! Mag dat heerlijke weer van eerder deze week alsjeblieft weer terug?

Ik vond de vogeltjes wel goed bij Eerste Paasdag passen πŸ™‚

Tussen de middag at ik twee croissantjes, ik had deze nog niet eerder gehad. Zo uit de diepvries, in de oven en daarna op mijn bord. En ze smaakten goed!

Hahaha, gelukkig wandel ik héél veel 10 minuutjes!

’s Middags ben ik even naar mijn ouders geweest, om een kopje thee met ze te drinken. Zij binnen, en ik buiten. Maar het was zo koud! Na een uur ben ik weer naar huis gegaan, en verder heb ik eigenlijk niets gedaan die dag. Ik was heel veel van plan, maar ik was zo moe en had een beetje hoofdpijn. Ik denk dat de spanning van de hele week er een beetje uitkwam.

’s Avonds heb ik friet gegeten, met daarbij mijn moeders ‘vogelnestje’: een gehaktbal met een gekookt ei erin verstopt. Die had ze gelukkig maandag al gemaakt en meegegeven. Dus zo kon de hele familie toch deze Paastraditie in ere houden.

Vandaag ben ik natuurlijk nog een dagje vrij, ik heb verder niets op de planning staan. Ik denk dat ik nog een paar uurtjes ga werken, en probeer om nog een artikel te schrijven. Het wordt vies koud weer, dus de zomerjurkjes mogen weer even de kast in. Ik wens jullie allemaal een fijne Tweede Paasdag, en een mooie week! ♥

25 Comments on The colours of my life #week13

 1. Annette
  6 april 2021 at 08:36 (1 jaar ago)

  Dat nare virus man, man wat een gedoe, kan niet wachten op de vaccinatie maar nog zeker een maand geduld denk ik.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 april 2021 at 19:21 (1 jaar ago)

   Ik vrees dat wij nog wel langer dan een maand moeten wachten. Maar als mijn ouders hun beide vaccins maar gehad hebben, dan zal ik al blij zijn.

   Beantwoorden
 2. Paola
  5 april 2021 at 22:14 (1 jaar ago)

  Wat ernweek Natasja! Fijn dat je vader opknapt nu.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 april 2021 at 19:21 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  5 april 2021 at 12:16 (1 jaar ago)

  Ohhh wat schrikken zeg, gelukkig dat het met een sisser is afgelopen. Wel prettig trouwens dat je nog naar buiten mocht om te wandelen, anders komen de muren echt op je af.

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:43 (1 jaar ago)

   Ja daar was ik echt wel heel blij mee!

   Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  5 april 2021 at 10:10 (1 jaar ago)

  Veel mooie bloesem en groen in jouw week, da’s een fijne tegenhanger voor de quarantaine blues β™‘
  Fijne dag, doe het lekker rustig aan X

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:43 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 5. Esther Messing
  5 april 2021 at 10:05 (1 jaar ago)

  Wat een week weer, gelukkig was je zelf negatief, wat dan weer positief is (klinkt best gek zo) en gelukkig is je paps niet heel erg ziek.
  En ja dat mooie weer van afgelopen week mis ik ook, wat een bagger weer nu.
  Geniet nog lekker van een dagje vrij vandaag.
  Dikke kus

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:44 (1 jaar ago)

   Dankjewel Esther β™₯

   Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  5 april 2021 at 10:00 (1 jaar ago)

  Jeetje wat een week weer! Gelukkig dat je weer negatief hebt getest, maar wel echt pech voor een derde keer al en je zal geschrokken zijn dat je vader het nu alsnog kreeg terwijl die net gevaccineerd is. Gelukkig lijkt het mee te vallen, hopelijk herstelt hij snel. Wel fijn dat je moeder negatief heeft getest en jij ook. Fijn dat je wel kon wandelen, weer prachtige foto’s en ik ben fan van de rode bloemetjes. Je hebt gelukkig nog wel van het zonnetje kunnen genieten, met voordat het weer koud werd. Hopelijk wordt week 14 een betere week voor jou!
  Fijne tweede paasdag gewenst! Weer werkt niet mee helaas blijf dan ook lekker binnen::-)
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:44 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 7. chucky1012
  5 april 2021 at 09:21 (1 jaar ago)

  Pfff zeg wat vervelend allemaal….
  Hoop toch echt dat het nu snel het land land uit is….
  Het duurt nu veel te lang….
  Gelukkig dat de uitslag negatief was…
  Hoop dat het beter gaat met jou vader.
  Dat verstopte ei ziet er heerlijk uit.
  Wat een overheerlijke maaltijden.
  Prachtige foto’s van je outfits.
  Kan heel goed begrijpen dat zo een week als toen er bijhoorlijk ingehakt had met al al die spanningen….

  Ik wens jou een hele fijne 2e paasdag Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:45 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 8. Jessica
  5 april 2021 at 09:03 (1 jaar ago)

  Kan me indenken dat je geschrokken bent, dat je vader toch corona had. Hopelijk heeft hij nog steeds niet veel last ervan.
  Ik ben zo blij dat mijn ouders vandaag voor de tweede mogen! Iets minder bang hoeven zijn dat ze het krijgen!!
  Fijne week voor je!

  Beantwoorden
  • Henriette
   5 april 2021 at 09:37 (1 jaar ago)

   Ik heb weer vol aandacht je week gelezen, altijd fijn! Heerlijk dat wandelen!! Hier idem dito!
   Fijne dag vandaag! Ik ga lekker verder met lezen!

   Beantwoorden
   • Natasja
    5 april 2021 at 19:45 (1 jaar ago)

    Dankjewel β™₯ Is je boek al uit? πŸ˜‰

    Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:46 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯ Wat fijn dat jouw beide ouders nu gevaccineerd zijn! Mijn moeder is over twee weken aan de beurt voor haar eerste prik.

   Beantwoorden
 9. Mireille
  5 april 2021 at 08:58 (1 jaar ago)

  Wat een week zeg. Hopelijk knapt je vader verder op en blijft ook je moeder vrij van dit verschrikkelijke rotvirus.
  Helaas weet ik wat het te weeg kan brengen.

  Brrrrr het is inderdaad koud nu en het regent hier nu ik dit type…… ik wil de zon terug

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:47 (1 jaar ago)

   Dankjewel Mireille β™₯ Ja, jouw verhaal stond mij deze week natuurlijk vers in het geheugen πŸ™

   Beantwoorden
 10. Liesbeth Letink
  5 april 2021 at 08:44 (1 jaar ago)

  Wat een week heb je gehad! Het is onvoorstelbaar hoe het virus te werk gaat helemaal als je bedenkt dat je ouders bijna nergens komen. Ik hoop dat het goed gaat met ze! Ik vind het knap dat je altijd zo doorzet! Ik wandel ook graag maar na 10 km vind ik het wel mooi geweest . Heb jouw blog ontdekt toen ik zelf Corona had en het heeft me erg geholpen. Ik hoop dat het jou ook helpt om dingen te delen! Fijne week x

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:47 (1 jaar ago)

   Oh wat leuk om te lezen Liesbeth, al was de reden dan minder leuk. Het helpt mij zeker, en ook alle reacties van jullie! β™₯

   Beantwoorden
   • Liesbeth Letink
    5 april 2021 at 21:01 (1 jaar ago)

    Ja dat snap ik. Wij vrouwen zijn niet altijd aardig voor elkaar. Gelukkig is daar hier geen sprake van. Dat doe je goed! X

    Beantwoorden
 11. Joyce
  5 april 2021 at 08:11 (1 jaar ago)

  Nou joh wat een week weer voor je! Wat fijn dat je kon wandelen, echt prachtige foto’s van de mooie natuur. Hopelijk deze week een iets ‘normale’ week. Veel liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 april 2021 at 19:48 (1 jaar ago)

   Dankjewel Joyce! β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.