The colours of my life #week14

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was het bijna iedere dag stralend weer, met in het weekend ook nog eens heerlijke temperaturen. Dus konden we ons lekker een beetje opwarmen in de zon, wat doet dat een mens goed he? Kijk je mee naar mijn wederom bomvolle week?

The colours of my life #week14

Ik begon de week vrolijk, in mijn heerlijke, gave broek van Blutsgeschwister. Het oranje jacket van Tante Betsy van vorige zomer, en mijn oranje MAG schoenen passen er perfect bij! Let’s get started!

The colours of my life Ik kon goed merken dat de klok een uur vooruit gezet was vorig weekend. Het is nu ‘s ochtends echt nog een stuk frisser, omdat de zon nog maar net op is als ik ga lopen. De meeste ochtenden was het gras zelfs nog bevroren.

The colours of my lifeDinsdag droeg ik een nieuw Tante Betsy jurkje, met de vrolijke appeltjesprint. Lekker stoer gecombineerd met mijn groene MAG laarsjes ♥

Tussen de middag kon ik niet gaan lopen, omdat er nog een pakketje bezorgd moest worden. Het was best fris buiten, maar in het hoekje, in het zonnetje ging het nΓ©t! Even wat vitamientjes opdoen!

Dinsdagavond at ik weer een zelfgemaakt soepje, met een paar crackers erbij.

The colours of my lifeDie ochtendwandeling, daar kan ik geloof ik wel aan wennen. Zeker met zulk prachtig weer!

Ik had deze week veel bezoek in de tuin, waaronder mijn vaste tuingast ♥

Woensdag droeg ik een jurkje en legging van Blutsgeschwister, nu met mijn bruine MAG laarsjes.

The colours of my lifeBegin van de middag kreeg ik opeens bezoek van twee eenden, die had ik nog niet eerder gezien.

Het mannetje was een beetje zielig, want hij liep mank. Ik zie ze bij de vijver ook vaak, en volgens mij loopt hij al heel lang mank. Dus blijkbaar kan hij zich wel gewoon redden. Nadat hij even in het zonnetje uitgerust had, vlogen ze weer verder.

The colours of my life Donderdag matchte mijn koffiebeker goed met mijn outfit ♥

The colours of my lifeIk ben donderdag een paar uurtjes op kantoor geweest, om een heleboel werk uit te printen. Dat werkt voor mij toch prettiger, als ik gewoon een geprint dossier voor mijn neus heb liggen. Met een hele stapel ging ik weer naar huis, ik kan er voorlopig weer even tegen. Op de terugweg heb ik even mijn auto gewassen en gestofzuigd, is die ook weer netjes!

Vrijdagochtend liep ik een iets kleinere ronde, door het park. Energie sparen voor zaterdag!

The colours of my lifeIk droeg de mooie Dress Lola Strawberry van vorig jaar winter. Met een gestreepte legging eronder, lekker Pippi style!

De duif kwam ook weer gezellig langs ♥

‘s Middags was ik vrij, en heb ik boodschappen voor mijn ouders gedaan en naar ze toe gebracht. Ik zag er behoorlijk tegenop om naar de supermarkt te gaan, maar het ging allemaal goed. Ik had alleen bedacht dat ik wel te voet naar de supermarkt kon, maar dat bleek toch iets te enthousiast. Ik weet niet meer hoe ik thuis gekomen ben met die twee zware tassen, maar twee dagen later voelde ik het nog in mijn nek #eigenwijs

The colours of my lifeBij mijn ouders heb ik even thee gedronken, ik in de tuin aan de ene kant van het raam, en zij binnen aan de andere kant. In de garage lag een plakje cake klaar, en twee bakjes met mijn lievelingskostje.

En buiten stond de thee klaar. Ik kon gelukkig in het zonnetje zitten, met jas was het net warm genoeg. Het was fijn om mijn ouders even gezien te hebben, en even te kunnen kletsen. Na ongeveer anderhalf uur kreeg ik het toch wel koud en ben ik weer naar huis gegaan.

The colours of my lifeRond kwart over vijf was ik weer thuis, ik besloot de ramen aan de achterkant nog even te zemen. Daar staat aan het eind van de middag de zon op, en ze waren toch wel erg vies. Zo kon ik mooi ook nog even wat zon meepakken.

Ik had voor mezelf ook nog een paar boodschappen meegenomen, waaronder twee mini appeltaartjes van Albert Heijn. Echt, dat zijn de beste!

The colours of my lifeZaterdagochtend half acht: power ontbijtje!

Ik had er dit keer best zin in om 25 kilometer te lopen. Ik was vrijdagavond lekker op tijd naar bed gegaan, dus was ook goed uitgerust. En het beloofde heerlijk wandelweer te worden!

The colours of my life The colours of my lifeDe eerste tien kilometer gingen lekker, voor ik het wist zat ik weer thuis aan de thee. Met brioche. En paaseitjes πŸ™‚

The colours of my lifeDe tweede ronde van tien kilometer ging ook goed, de temperatuur was al lekker opgelopen. Dat loopt echt zoveel lekkerder!

15 kilometer punt!

Na 20 kilometer stonden de pannenkoeken op me te wachten (nou ja, niet letterlijk natuurlijk) en daarna hoefde ik nog maar 1 rondje van 5 kilometer. Weer in the pocket!

‘s Avonds at ik lekker een kop soep, in het zonnetje.

The colours of my lifeMet daarna nog twee pannenkoeken die over waren, en aardbeitjes ♥

The colours of my lifeOh ik vind deze plant zo ontzettend leuk!

Het appelboompje wat ik vorig jaar na een event van Spa kreeg, doet het ook super goed!

Ultieme verwennerij na een wandeltocht van 25 kilometer: een fris gewassen bed ♥

Gisterochtend stond ik om half acht op, en heb toen eerst paarse en roze streepjes in mijn haar gezet. Ziet het er weer wat pittiger uit!

Terwijl de verf introk, heb ik ontbeten. Met aardbeitjes, omdat het zondag was!

The colours of my lifeDaarna heb ik gedoucht en me aangekleed. Het was al warm genoeg om mijn vest aan te doen in plaats van mijn jas. Alleen vroeg ik me af waar ik dan mijn sleutels en telefoon moest laten? Duh, afgelopen november heb ik deze gave heuptas bij jurkenzusje Greta gekocht. Wat machte hij perfect met mijn outfit! ♥

Hij is precies groot genoeg voor een wat kortere wandeling, ideaal!

The colours of my lifeToen ik weer thuis was, heb ik eerst koffie gedronken, daarna outfitfoto’s gemaakt, een pasvideo opgenomen en nieuwe wandversiering opgehangen.

Daarna was het tijd voor lunch, heerlijk buiten in het zonnetje. Wat was het heerlijk, het weer van gisteren is echt mijn weer ♥

The colours of my lifeDe rest van de middag heb ik grotendeels binnen gezeten en artikelen voor Beautyspots geschreven. Eind van de middag heb ik nog een kleine ronde gelopen, en daarna de was opgevouwen die lekker buiten gedroogd had. Ondertussen had ik ook de barbecue aangestoken.

En nog even snel het gras gemaaid.

Precies op tijd was ik klaar, de hamburgers waren gaar!

Nom nom nom, wat was dat lekker!

Toe had ik de laatste aardbeitjes uit het doosje, ik heb er het hele weekend van genoten.

En toen zat het weekend, en de week, er weer op! Op naar een nieuwe week, stay safe and be kind

13 Comments on The colours of my life #week14

 1. moi
  7 april 2020 at 09:43 (2 maanden ago)

  Je zag er weer prachtig uit deze week!
  En weer zoveel gedaan, echt respect.
  Bedankt weer voor je leuke blog!

  Beantwoorden
 2. Sylvia W
  6 april 2020 at 20:14 (2 maanden ago)

  Wat een verwennerij zeg! Neeee, niet al dat lekkers wat voorbij komt voor jou maar het kadootje voor mij! Wat een heerlijke relaxte mix week heb je er van gemaakt met heerlijke voorjaarsfoto’s erbij.Trots op je, hou vol. Fijne avond xx

  Beantwoorden
 3. Mariska
  6 april 2020 at 19:29 (2 maanden ago)

  Dat ziet er heel erg leuk uit allemaal, vooral dat laatste bordje met bbq lekkers πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Annette
  6 april 2020 at 16:36 (2 maanden ago)

  Wat een mooie week! Ik zag rust en evenwicht, alhoewel,je druk bezig was, en heerlijk kleurrijke outfits! Het was weer heerlijk om te lezen!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  6 april 2020 at 10:37 (2 maanden ago)

  Fijn dat je ‘s morgens tijd hebt om te wandelen voordat je werkdag begint.
  Het was dan ook heerlijk weer de afgelopen week en de vooruitzichten zijn ook lekker!
  Succes met je werk thuis en een fijne week voor jou! X

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  6 april 2020 at 10:06 (2 maanden ago)

  Wat een fijne week is het geweest, leuke outfits, hoop lekkers en ook goed productief bezig geweest met boodschappen, huishouden en wandelen. Gisteren ook de eerste BBQ achter de rug. Heerlijk.

  Tot volgende week weer. xx

  Beantwoorden
 7. Forever38.com (Vera)
  6 april 2020 at 09:44 (2 maanden ago)

  Wow, wat een heerlijk productief weekje was dat. Volgens mij zat jij prima in je vel deze week ! -x-

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   6 april 2020 at 11:19 (2 maanden ago)

   Wandel nu ook elke ochtend voordat de werkdag begint, is een heerlijk begin! Mooi met die vogels en de ontluikende lente, vorige week was het wel even fris inderdaad zo vroeg. Maar zie inderdaad dat je een super productieve week hebt gehad. Sterkte en succes weer de komende week, vind echt dat je het heel goed doet en blijft mij inspireren. Oa. Om eindelijk die ramen boven te gaan lappen:-) Maar ook zeker met al je positiviteit!

   Beantwoorden
 8. bychristiana
  6 april 2020 at 09:06 (2 maanden ago)

  Haha, die eenden in de tuin! Wij hebben een keer een reiger in de tuin gehad, toen we nog een vijver hadden. Nu loopt er alleen af en toe een verdwaalde kat;-) Lekker BBQ! Onze buren hadden gisteren ook de BBQ aan, dat bracht ons ook al op ideeen!

  Beantwoorden
 9. Joyce - SomedayTodayNL
  6 april 2020 at 08:10 (2 maanden ago)

  Wat ben je goed bezig met je ochtendwandelingen! Als ik die foto’s zo zie zou ik er zelf bijna aan beginnen haha.

  Beantwoorden
 10. Ingrid
  6 april 2020 at 07:57 (2 maanden ago)

  Ik heb respect voor jouw discipline en doorzettingsvermogen!

  Beantwoorden
  • chucky1012
   6 april 2020 at 13:15 (2 maanden ago)

   TOPPER ben jij dat je zoveel kilometers wandeld….
   Zulke prachtige outfits had jij ddd afgelopern week aan.
   De combinaties zijn perfect.
   Hip, trendy en tijdloos
   Leuke barbecue.
   Heel gezellig en je kan zelf goed uitmaken wanneer je die gebruikt.
   Hele mooie dekbedovertrek etc….
   Jij had een productieve week.

   Een fijne dag ‍♀️

   Beantwoorden
 11. Bouke
  6 april 2020 at 07:11 (2 maanden ago)

  Wat een heerlijke week! Fantastische combinaties, goed voor jezelf gezorgd… echt respect hoor. Hoop dat je deze week net zo’n fijne week tegemoet gaat❀️

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.