The colours of my life #week15

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was behoorlijk pittig. Op het werk werd het alleen maar drukker, de pijn in mijn nek en schouders leek wat erger te worden en ik was vooral in het begin van de week heel erg emotioneel ‘s avonds. Het één zal vast een logisch gevolg zijn van het ander vermoed ik. Vrijdagavond was ik zo ontzettend moe, dat ik al voor half negen in bed lag. En toen ik zaterdagochtend om kwart voor acht wakker werd, was ik gewoon te moe om te douchen. Dus dat heb ik een keertje overgeslagen. Ik heb die dag toch niemand gezien, dus er was ook niemand die daar last van had 😉 Pas zaterdag eind van de middag was ik weer enigszins uitgerust, maar ook die avond lag ik al vroeg op bed. Kijk je mee naar wat ik verder deed deze week?

The colours of my lifeThe colours of my life #week15

Maandag was ik vrij, ik ging die dag naar de Beauty Trade Special in Utrecht. Voor het eerst met de trein, en dat is goed bevallen! Omdat ik ‘s middags naar de fysiotherapeut moest, trok ik weer een rokje aan, wel zo makkelijk.

Rond half negen was ik op het station. Het was mistig en grijs in Brabant. En koud!

Halverwege de middag was ik weer thuis, bepakt en bezakt. De unboxing van de goodiebag(s) zie je morgen hier op Beautyspots.

The colours of my lifeDinsdag trok ik het vrolijke Over the Top jurkje aan, met het jacket van vorig jaar zomer. Dat jacket was wel nodig, want het was die dag al een stuk frisser!

De volgende dag mochten de hertjes van afgelopen winter uit de kast, dit blijft toch ook een leuke! Met een streepjeslegging eronder voor het Pippi effect en het roze Nicole sweatvest erover voor de warmte 🙂

The colours of my lifeHet werd in de loop van de week steeds kouder, maar het zonnetje scheen wel uitbundig! Als ik ‘s ochtends wegrijd, komt ze altijd net boven de huizen tevoorschijn.

Woensdagavond werden mijn boodschappen bezorgd, en at ik deze heerlijke risotto met pompoen ♥

The colours of my lifeMijn favoriete haarborstel, ik bestelde deze week een nieuwe.

Brrrrrr! Maar wat slaapt het lekker, die koude nachten!

The colours of my lifeWat een schattig inpakpapier ♥ Ik had twee gestreepte mouwloze tops van Tante Betsy besteld bij 38 Dresses. En als de voorspellingen kloppen, kan ik ze komende week al aan!

Schattig toch, met die kersenapplicatie?

Mijn appelboompjes komen steeds meer in bloei te staan. Zo jammer dat die bloesem altijd maar zo kort duurt.

The colours of my lifeMijn twee grote buxusbollen zijn vorige nazomer opgevreten door de buxusrups. Dat gaf nogal een trieste aanblik. Maar nu zijn ze eruit, en vervangen door vlinderstruiken. Binnenkort dus hopelijk wat meer kleur in mijn tuin!

Vorige week had ik mijn Sendra laarzen weg gebracht, om er nieuwe zolen en hakken onder te laten zetten. Die kon ik zaterdag weer ophalen, dus dat heb ik als eerste gedaan na het ontbijt.

The colours of my lifeIk hoefde zaterdag niet veel meer in huis te doen. Normaal blog ik op doordeweekse avonden, maar daar komt met de drukte op mijn werk nu maar weinig van. Ik besloot om dan maar een paar avonden wat in huis te doen. Dat scheelt op zaterdagochtend een boel tegenzin om aan de slag te gaan, ik was nu binnen een uur klaar. En op zaterdagmiddag en -avond heb ik drie artikelen geschreven, met een leeg hoofd gaat dat zoveel beter!

Deze Red Velvet cakes had ik met mijn boodschappen mee besteld, ik vond dat ik ze na zo’n drukke week meer dan verdiend had.

The colours of my lifeNa de koffie heb ik mijn schoenen gepoetst. Kijk ze eens blinken!

En ik heb meteen al mijn andere schoenen ook maar gedaan. Kunnen ze er allemaal weer even tegen!

The colours of my life‘s Middags na de lunch liep ik weer een grote ronde, en kwam langs deze prachtige bloesem ♥

The colours of my life‘s Middags heb ik mijn verslag over de Beauty Trade Special geschreven. Met een grote stapel persinformatie naast me, voor alles wat ik na deze drukke week weer vergeten was 😉

Gisterochtend heb ik voor mijn doen nogal uitgeslapen. Nog steeds moe, maar toen toch maar wel gedoucht 😉 Na het douchen en aankleden heb ik eerst een rondje gelopen, en toen was het tijd voor mijn ontbijt. Met plakjes banaan, voor wat extra energie.

The colours of my lifeHet was dit weekend niet echt lekker weer om van de bloemetjes buiten te genieten, maar zaterdag werd deze prachtige bos bloemen bezorgd. Zo kon ik er binnen wél van genieten!

Dit bankje heb ik afgelopen week op mijn werk voor bijna nop gekocht. Met een paar leuke kussentjes erop staat het erg gezellig op mijn kleedkamer. Handig om mijn schoenen aan te trekken, ik word tenslotte ook een dagje ouder 😉

The colours of my lifeAan deze koekjes kan ik me letterlijk misselijk eten, jammie!

Komende week wordt het nóg drukker op mijn werk, en moeten we wellicht ook nog overwerken. Gelukkig staat er daarna wel een lang weekend te wachten, om even bij te tanken. Heb jij plannen voor deze week?

13 Comments on The colours of my life #week15

 1. Charline
  17 april 2019 at 06:56 (2 maanden ago)

  Hoi….tjonge wat een drukte zeg. Vervelend als het zo druk op je werk is…je lichaam zegt straks stop. Dus denk goed om jezelf. Leuk zo je week te lezen.

  Hier deze week veel regel dingetjes doen, werken en voorbereidingen voor verjaardag dochter. Tweede paasdag feest. Van het weekend ook genieten van de zon.

  Sterkte deze week

  Liefs Charline

  Beantwoorden
 2. Joyce siemons
  15 april 2019 at 19:14 (2 maanden ago)

  Och he… Niet tof zo druk… En nu alweer. Succes voor deze week meis! En hopelijk knapt je lichaam steeds meer op. Veel liefs

  Beantwoorden
 3. TjaaktjeB
  15 april 2019 at 18:11 (2 maanden ago)

  Zwaaaai naar jou! Ik lees meestal wel mee maar ik plaats niet altijd een reactie. Maar ik had nog geen ootd van jou voorbij zien komen en ik dacht, ik wil toch even van mij laten horen.
  Wat vervelend dat je zo’n enorm last hebt van je nek en je schouders. Het zal allemaal zeker met elkaar te maken hebben… dagen gaan over in weken en weken gaan over in maanden maar ik kan mij zo voorstellen dat je Benthe nog enorm mist.

  Je zag er prachtig uit deze week! Mooie bloemetjes! Lekkere paaskoekjes

  Ik verheug mij nu al op je unboxing video. Ik kijk op YouTube soms zelfs unboxing video’s van speelgoed .

  Ik wens je een goede week toe!

  Liefs Xx

  Beantwoorden
 4. Annette
  15 april 2019 at 17:58 (2 maanden ago)

  oh ja die koekjes daar kan ik ook wel een pak van op haha 😉

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  15 april 2019 at 10:49 (2 maanden ago)

  Vervelend dat jij zo erg moe was….
  Ik poets ook eens in de paar weken net als jou mijn shoes.
  Ben zo benieuwd naar je nieuwe dresses.
  Leuk en zeer handig bankje.
  Fijn verslag van wat je de afgelopen weken allemaal had gedaan.

  Een hele fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  15 april 2019 at 10:42 (2 maanden ago)

  Sterkte met je drukke werkweek. Gelukkig wordt het weer beter en kan je hopelijk je vitamine D en energie niveau weer een oppepper geven. Aan de vrolijkheid van de jurkjes ligt het niet. Werk ze!

  Beantwoorden
 7. Forever38.com (Vera)
  15 april 2019 at 09:55 (2 maanden ago)

  Wat een mooie bos bloemen heb je bezorgd gekregen ! Dat is een mooi geluksmomentje geweest.

  Beantwoorden
 8. Mariska
  15 april 2019 at 09:53 (2 maanden ago)

  Ah die laatste koekjes.. ik heb daar al een paar pakken doorheen gejaagd afgelopen weken. Zo lekker! En je Sendra’s vind ik ook mooi. Heb zelf een paar en loop er dag en nacht op.

  Beantwoorden
 9. Mina
  15 april 2019 at 09:52 (2 maanden ago)

  Dat klinkt te pittig Natasja. Goed voor jezelf zorgen hoor meis. En doordeweeks lekker vroeg naar bed gaan dan laad je batterijtje weer op. Hou het in de gaten als het te lang duurt even naar de dokter! Dikke knuffel

  Beantwoorden
 10. Janny
  15 april 2019 at 08:54 (2 maanden ago)

  Zo zeg dát was een druk weekje en nog zo’n week in het verschiet begrijp ik. Goed voor jezelf zorgen hoor! Gelukkig zie ik ook veel kleur en rust momenten tussendoor. Én mooie Tante elementen! Dikke knuffel, Janny

  Beantwoorden
 11. Marije
  15 april 2019 at 08:26 (2 maanden ago)

  Klinkt als een pittige week en een pittig vooruitzicht. Hang in there!

  Super leuk bankje heb je gescoord!

  Beantwoorden
  • Monique
   15 april 2019 at 09:54 (2 maanden ago)

   Knap wat je allemaal doet, Natasja! Het is niet zo reemd dat je zo noe bent. Luister naar je lichaam en neem die rust.
   Je hebt een mooie blog gemaakt, dat krijg je dan óók nog voor elkaar en je ziet er heel leuk uit. Respect Natasja, sterkte voor de komende drukte!
   Groetjes Monique.

   Beantwoorden
 12. Jelka
  15 april 2019 at 08:21 (2 maanden ago)

  Oei, pittig soms hè, dit soort tijden. Maar gelukkig komt er ook altijd een keer weer een eind aan de drukte. Zet ‘m op deze week, loop je zelf niet voorbij, en daarna lekker uitrusten en jezelf verwennen. Dat mag!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.