The colours of my life #week16

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Wat een gekke week was het afgelopen week. Ben je al een beetje de dagen van de week kwijt door het thuiswerken, komt daar ook nog eens Tweede Paasdag bij. Ik weet niet of het daardoor kwam, maar ik begon de week met een kleine dip. Maar ik hoorde het van heel veel mensen om me heen, en gelukkig ging de dip ook weer voorbij. En het is ook helemaal niet erg, het hoort er bij in deze gekke tijd. Kijk je mee naar hoe ik de rest van de week doorbracht?

The colours of my life

The colours of my life #week16

We begonnen de week met een extra vrije dag, Tweede Paasdag. En hoewel die qua weer een beetje tegenviel (lees: het was steenkoud) is zo’n extra dagje in deze tijd natuurlijk meer dan welkom. Ik startte de dag lekker op mijn gemakje op met een ontbijt-in-pyjama, een kopje koffie er meteen achteraan en daarna sprong ik onder de douche.

Ik droeg die dag één van mijn nieuwe jurkjes, Dress Polly Pocket. Na het wandelen heb ik haar meteen op de foto gezet. Ik houd van het printje! ♥

Maar eerst: koffie! Met wat extra lekkers erbij, omdat het Pasen was πŸ™‚

The colours of my life

Dit jurkje is echt letterlijk op mijn lijf geschreven ♥

Voor de lunch had ik leftover-pannenkoeken van de vorige dag, en Paasstol erbij. Wat een feestmaal!

The colours of my life

Die dag heb ik verder niet zoveel foto’s gemaakt, mijn dipje begon toen namelijk al. Eind van de middag liep ik nog een rondje door de wijk. Dit is het parkje vlakbij mijn huis, wat woon ik hier toch fijn!

Voor het eten heb ik nog even het gras gemaaid. Ik zag later pas dat ik precies het slechtste stuk van het gazon op de foto heb gezet. De rest ziet er juist super goed uit, hihihi!

Dinsdag duurde mijn dipje nog even voort, dus ik trok extra vrolijke kleuren aan. Het bleek alleen nog steeds hartstikke koud, dus heb ik er mijn heerlijke Sporty Jacket nog over aangetrokken.

Ik heb het momenteel maar druk, hihihi! Links ben ik ‘bloemen voor de bijen’ aan het kweken, en rechts zie je meerdere stekjes van mijn pannenkoekenplant. Ze doen het allemaal super goed!

The colours of my life

Zo lief, maandagavond kreeg ik een berichtje via Instagram van iemand die mij daar volgt (en ik haar). Ze vertelde dat ze altijd zo genoot van de berichtjes over Benthe. Sinds kort heeft ze een iPad Pro met Procreate en ze wilde iets maken voor iemand. En toen kreeg ik deze tekening… ♥ Heel erg bedankt Mariska!

Pauzerondje!

Vanwege mijn dipje besloot ik dat dit een mooi moment was om mijn buffertje kruidnoten aan te spreken πŸ™‚ Nom nom nom, wat knapte ik daar van op!

The colours of my life

Woensdag ging het gelukkig weer wat beter, en startte ik de dag weer met een rondje 5.

The colours of my life

Ik zag later dat ik deze week heel veel roze droeg, blijkbaar had ik er behoefte aan πŸ™‚

The colours of my life

Ook tussen de middag was het weer genieten van een stralende zon!

Ik had weer Paasstol voor de lunch, wat was deze heerlijk!

Stamppotje buiten in het zonnetje ♥

The colours of my life

Donderdag begon ik de dag extra goed met eerst een scrub onder de douche, en daarna een heerlijke Body Butter voor mijn huid. Deze geur is zoooooo lekker! ♥

Ik begon de dag met blote benen, maar toen ik één been buiten de deur stak, heb ik toch snel een legging aangedaan, hahaha! Het is dan ‘s middags in de zon wel lekker, maar ‘s ochtends vind ik het nog koud hoor! En als ik de hele dag binnen achter mijn laptop zit, vind ik het eigenlijk ook te koud voor blote benen.

The colours of my life

Goed voor jezelf zorgen: ik heb mezelf een nieuwe dweil kado gedaan πŸ˜‰

‘s Middags kwam er lieve post van een lief jurkenzusje. Helaas niet meer op tijd voor Pasen, maar hij heeft een mooi plekje in de Kerstboom gekregen πŸ™‚

The colours of my life

Ik had weer nieuwe kaartjes besteld bij Bobbeez om te versturen, die kwamen ook binnen. Met leuke kadootjes erbij ♥

Als je groentes matchen met je outfit πŸ˜‰

Vrijdag: bijna weekend/vakantie!

The colours of my life

Ik droeg die dag de heerlijke Sporty Dress van vorig jaar zomer, met de vrolijke kersenapplicatie.

En een kever in mijn haar, hahaha! #bangvoorkriebelbeestjes

The colours of my life

Het ultieme geluk van thuiswerken met dit mooie weer: al je wasjes buiten kunnen drogen ♥

Zaterdag zou het hier in het zuiden wat gaan regenen. Ik besloot daarom om mijn training naar zondag te verzetten, en zo had ik zaterdag gewoon een lekkere lummeldag. Ik heb best veel nuttigs gedaan, maar wel allemaal op mijn gemakje. I love it!

Na het ontbijten en douchen heb ik eerst vijf kilometer gelopen.

The colours of my life

Ik had voor het eerst in tijden weer een paraplu bij me, maar op een paar spettertjes na bleef het gelukkig droog.

The colours of my life

Toen ik weer thuis was en aan de koffie zat, werd een deel van mijn bestelling behang bezorgd. Woehoeeee!

Vlak daarna werd er weer aangebeld, een bloemist met een prachtige bos bloemen!

The colours of my life

En ook in mijn eigen tuin is het momenteel zo ontzettend mooiΒ  ♥

De rest van de dag heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. ‘s Avonds at ik een kop eigen gemaakte soep met een stokbroodje kruidenboter erbij.

Gisteren stond ik om zeven uur op, tijd voor weer een grote wandeling!

Ik heb beide weerapps twee keer gecheckt, maar ze zeiden toch echt dat het droog zou blijven. Dus daar heb ik maar op vertrouwd. En ja, ze hadden gelijk!

The colours of my life

Door de regen van zaterdag was alles lekker een beetje opgefrist, heerlijk! Ik had veel minder last van tranende ogen, wat een opluchting!

Zelfs de bermen zijn nu gewoon prachtig ♥

The colours of my life

Ik loop iedere dag voorbij mijn kapper. Ik hoop jullie snel weer te zien hoor! ♥

Lentesneeuw!

Na twintig kilometer was het tijd voor de inmiddels bekende pannenkoeken. Ik keek er dit keer gewoon al twintig kilometer lang naar uit, hahaha!

Bijna weer thuis! Weer 25 kilometer op de teller!

The colours of my life

Na de koffie, douche en videobellen met mijn familie at ik een heerlijk bakje aardbeien ♥

Ik wilde eigenlijk nog twee artikelen schrijven, maar dat werd er uiteindelijk maar eentje. Geen probleem, komende week heb ik sowieso wat meer tijd om artikelen te schrijven. Ik at nog lekker buiten, en daarna schreef ik dit artikel. Weer een week erop, en nu lekker vakantie! Ik ga dus behangen, en dat vind ik best een beetje spannend πŸ˜‰ Maar ik denk maar zo: als het echt mislukt, trek ik er alles weer af en laat ik desnoods een behanger komen als dat weer mogelijk is. Wish me luck en voor iedereen een fijne week! ♥

14 Comments on The colours of my life #week16

 1. Petra van Schijndel
  23 april 2020 at 09:56 (9 maanden ago)

  Kom deze blogpost nu pas tegen..
  Ondertussen weet ik dat je behang avontuur enorm goed is afgelopen! Het is prachtig geworden. Om het ‘opknappen’ van de kruidnoten moest ik toch even lachen. Heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  21 april 2020 at 13:52 (9 maanden ago)

  Het behangen gaat je goed af, wat heerlijk om je huis zo nog meer op te vrolijken! πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Joyce
  21 april 2020 at 07:07 (9 maanden ago)

  Ja wat een gekke tijd is dit, dipjes mogen er zijn. En hoe gaaf is het dan bijvoorbeeld om je huis te gaan behangen! ‘t ziet er echt te gek uit! Ik hoop dat je vooral ook kunt genieten deze week ❀️ veel liefs

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  20 april 2020 at 14:54 (9 maanden ago)

  Je nieuwe dress staat jou prachtig
  Net als ik weet jij ook altijd weer goede energie uit te stralen en altijd weer vanuit een diep dal kracht en energie te hebben om er met volle moed tegenaan te gaan…..
  Heerlijke lekkernijen en ook het avond eten….

  Geniet van een fijne holiday Xoxo

  Beantwoorden
 5. Marlous
  20 april 2020 at 13:22 (9 maanden ago)

  Mooie foto’s heb je weer gemaakt en een fijne vakantieweek gewenst

  Beantwoorden
 6. Neeltje
  20 april 2020 at 10:54 (9 maanden ago)

  Ondanks dip, toch een mooie week. Hier ook een dip. Dringend behoeft aan vakantie en even niks ‘moeten’.

  Succes met behangen. Je hebt mooie kleuren / prints uitgezocht.

  Beantwoorden
 7. Marije
  20 april 2020 at 10:21 (9 maanden ago)

  Heleboel mensen hebben last van een dipje, ik O ook hoor. Blijft een rare tijd, hopelijk gaat het snel de andere kant op

  Beantwoorden
 8. Mina
  20 april 2020 at 10:17 (9 maanden ago)

  Heel herkenbaar hoor je dip had er ook behoorlijk last van. Vrolijke kleding aantrekken helpt daar zeker bij! Je doet het Super goed en ook je wandelen die hou je ook nu vol! Mag je zeer zeker trots op zijn! Wens je een hele fijne vakantieweek en succes met behangen! Denk maar als Pipi dan komt het vast goed! Dikke knuffel

  Beantwoorden
 9. Bouke
  20 april 2020 at 09:46 (9 maanden ago)

  Zo herkenbaar! Even een dipdag of twee. Proberen de lichtpuntjes te blijven zien en van iedere dag wat moois maken. Ik vind het superknap van je! Echt een powerlady met een hartje van goud.
  Hoop deze week een fijnere week!

  Beantwoorden
 10. Wilma Rommelse
  20 april 2020 at 09:43 (9 maanden ago)

  Heerlijk he al die bloemen. Hier zit onze appelboom ook bizar vol met bloesem. Daar kan ik nu extra van genieten.
  De Dress Polly Pocket staat je super (heel stiekem staat de roze op mijn wishlist) en vooral de paarse. Echt een jurk wat je ontzettend mooi staat. Die dip is/was niet leuk, maar wat heb jij er een mooie draai aangegeven en ook nog heerlijk blijven wandelen. Super!

  Succes met behangen, de printjes zien er gaaf uit.

  Beantwoorden
 11. Jacqueline Oud
  20 april 2020 at 08:51 (9 maanden ago)

  Was inderdaad een zware week na Pasen, het weer opstarten kostte mij ook veel moeite! Je doet het zo ontzettend knap vind ik want je zet je energie toch weer om in positieve dingen zoals het behangen, wandelen, je mooi aankleden en het bereiden van de heerlijke pannenkoeken. Maar ook mij bereikte de dip deze week. Deze periode van verwijdering duurt al even en dat voel je zeker op zo’n moment als Pasen en dan nog het opstarten erbij na een lang weekend is zwaar. Je wil ook juist van de buitenlucht genieten met dit weer maar ook hier moet je het juiste moment kiezen en gepaste afstand bewaren. Wat normaal als vrijheid voelt, dat gevoel mis ik nu op veel plaatsen als het drukker is. Dan ga je weer naar binnen naar je tuin of balkon, terwijl je mensen wil zien en samen wil gaan genieten. Maar die tijd komt wel weer, maar we moeten helaas nog geduld hebben, al is dat ook niets mijn sterkste punt:-) Maar hoop dat je echt blij wordt van het Nieuwe Polly jurkje want staat je prachtig! Ga vooral zo door, dan sleep je jezelf er zeker doorheen en weet en hoop dat het nieuwe behang ook weer energie geeft! Geniet een beetje van het mooie weer en de natuur en van de lieve mensen die helaas nu op meer afstand moeten blijven.
  Maar weet zeker dat er veel mensen je een warm hart toedragen.
  Veel liefs en sterkte gewenst!

  Beantwoorden
 12. bychristiana
  20 april 2020 at 08:38 (9 maanden ago)

  Super leuk, je nieuwe behang! Ja, dat viel mij dan natuurlijk weer het meest op tussen de rest van je kleurrijke foto’s! En…met blote benen naar buiten, hoera wat een feest! Alhoewel ik ook wel een keer naar binnen ben gerend om iets anders te trekken haha;-)

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 april 2020 at 08:46 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 13. Esther Messing
  20 april 2020 at 06:45 (9 maanden ago)

  Wat fijn dat je uit je dipje kwam door lekker kleurrijke jurkjes aan te doen en door te zetten. En e ast spannend behangen, het behang is in ieder geval super. Succes en fijne behangvakantie.
  Kus Esther

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.