The colours of my life #week16

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was weer een week ‘as usual’. Helemaal prima πŸ™‚ Het was onverminderd druk op het werk, ik liep mijn kilometers Γ©n ik kon vaak buiten eten! Volgens mij eigenlijk wel iedere avond. Ik heb dan precies nog een streepje zon in de tuin, wat voldoende bleek om het warm genoeg te hebben. Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week16

Ik begon de week in een nieuw jurkje, altijd goed! ♥ Dit is de Dress Vera Lynn Cottage Pink, net iets langer dan de andere Vera Lynn jurkjes. En de ruit is natuurlijk helemaal geweldig en retro ♥ Binnenkort vertel ik er wat meer over!

Ik droeg er ’s ochtends nog wel een dun vestje overheen, maar dat kon al snel uit. Ik zit met allemaal koukleumen op kantoor, dus de verwarming stond nog lekker aan begin van de week πŸ˜‰

The colours of my life

’s Avonds at ik de heerlijke broccolitaart met brie en cashewnoten, en at er wat cherrytomaatjes bij. Ik had echt nooit verwacht dat ik zo van mijn zelf bereide maaltijden zou genieten! En ik ben ook best een beetje trots op mezelf πŸ™‚

Dinsdag ging ik de strijd aan met behulp van wat kaboutervriendjes ♥ Met mijn ‘altijd-goed-rood-wit-gestreepte’ legging eronder van alweer heel wat jaartjes geleden. Maar de streepjesleggings van Tante blijven favoriet!

The colours of my life

Ik had weer veel last van tranende ogen en een loopneus, dus het was weer tijd om mijn allergie-overlevingspakket in te zetten. Dinsdag werd het pakketje bezorgd, dus kon ik meteen aan de slag. Het gaat nu al veel beter!

Woensdag werkte ik thuis in deze vrolijke Golden Oldie van Tante, één van mijn favorietste printjes. Met vandaag een rood-wit gestreepte panty van Snag Tights πŸ™‚

Ik kreeg een super lief verrassingspakket van een jurkenzusje door de brievenbus ♥ Er was deze week een postchallenge, we stuurden allemaal een kaartje naar een ander jurkenzusje. En sommigen (ik dus ook ♥) kregen een extra pakketje!

The colours of my life

Na het werk liep ik nog een rondje van zes kilometer. Zo fijn dat ik op zo’n thuiswerkdag dan niet pas om kwart voor zeven aan het eten ben!

The colours of my life

Mijn appelboom staat zo mooi in bloesem nu ♥ Dat is wel een voordeel van het feit dat het nog redelijk koel is, dan blijft de bloesem langer mooi!

Donderdag mochten mijn nieuwe groene Betsy Boots mee op stap, gecombineerd met een jurkje van een paar jaar geleden en alweer een streepjeslegging!

En het Sporty Jacket van dit seizoen bleek er geweldig bij te staan! Ik draag de Sporty Jackets nu vaak ’s ochtends, als jas in de auto en om de dag mee op te starten. In de loop van de ochtend kan het vaak al uit. Pas ’s avonds als ik op de bank zit trek ik het dan weer aan. Of als ik na het werk ga lopen, deze week was het nog niet warm genoeg om zonder vest of jacket te lopen.

The colours of my life

Donderdagavond liep ik mijn rondje iets anders dan anders, daardoor liep ik ‘maar’ vijf kilometer in plaats van zes.

Ik liep langs de pakketautomaat, om een pakketje op te halen.

The colours of my life

Nieuwe Fluffy Body Butter voorraad van Wat Maakt Je Mooi! ♥

The colours of my life

Yep, ook donderdag kon ik buiten eten!

The colours of my life

Vrijdag droeg ik de tΓ© leuke Birds Blos legging, wat een schattige vogeltjes! Ik vond de Dress Betsy van een paar jaar geleden met het lieve hertje er mooi bij passen ♥

The colours of my life

Weekeeeeeeeeend! Ik trakteerde mezelf op een glaasje wijn op het (mijn) terras πŸ™‚

Zaterdagochtend sliep ik een heel klein beetje uit, rond kwart over acht zat ik aan mijn ontbijt. Het zonnetje scheen er al lustig op los, dus dat werd vast heerlijk wandelen!

The colours of my life

Het was nog wel fris, dus ik deed nog wel handschoenen aan (vooral omdat ik erge winterhanden heb). In het begin was het nog wat fris in mijn vest, maar al snel kreeg ik het warm genoeg hoor πŸ˜‰

These boots are made for walking, and that’s just what they’ll do…

Wat een heerlijk weer was het! Ik kwam er ’s avonds alleen wel achter dat ik me wel in had moeten smeren, mijn hals was een beetje verbrand. Dat heb je niet zo in de gaten als het nog niet echt warm is, maar het zonnetje brandt er natuurlijk niet minder door.

The colours of my life

Wat een Beauty van een bloesemboom!

Ik loop sinds een aantal weken niet meer door het bos, maar gelukkig kom ik nog wel genoeg groen tegen tijdens mijn wandeling.

The colours of my life

Me and my shadow…

The colours of my life

Na 19 kilometer had ik weer pauze, met thee en zelfgebakken krentenbrood.

En na 25 kilometer zat het er weer op! Mijn telefoon aan de oplader, en ik aan de koffie. Ook een soort van oplader πŸ˜‰

The colours of my life

De inmiddels beroemde stapelpannenkoeken πŸ˜‰

Kijk dan hoe mooi de appelboom in bloesem staat, dat is toch genieten?

The colours of my life

Na even uitgerust te hebben, heb ik gedoucht en daarna nog een half uurtje thee gedronken in de zon. Daarna moest ik echt aan de slag, ik had de hele week nog niets in het huishouden gedaan.

Nog meer Happy Mail, kijk dan wat een super leuke gehaakte slinger ik kreeg van een jurkenzusje!

En deze prachtige armband, met de print van de super leuke Dress Tilly kreeg ik van een ander jurkenzusje. Ik vind hem zo leuk, en zo lief van haar! 💕

Ik at de heerlijke risotto met vegetarische kipstuckjes die ik vorige week gemaakt had, die gaat absoluut nog een keer in de herhaling!

The colours of my life

In mijn kleine appelboompje beginnen de knoppen ook te komen, hij heeft de verhuizing van de mand naar de volle grond goed doorstaan!

Gisterochtend heb ik voor mijn doen echt uitgeslapen, pas om half negen ben ik opgestaan. Ik heb een lekker broodje gebakken, en na ontbijt en douchen heb ik eerst outfitfoto’s gemaakt. Daarna heb ik de kamer gepoetst en ondertussen twee wassen gedraaid.

The colours of my life

Na de lunch heb ik zes kilometer gelopen. Ik kwam deze prachtige donkerroze bloesem tegen, daar moest ik natuurlijk even mee op de foto!

’s Middags heb ik thee gedronken bij mijn ouders, met zelfgebakken cake. Het was in West-Brabant te koud om buiten te zitten, hopelijk gaat de temperatuur snel wat omhoog.

Deze ‘hartjesplant’ staat ook weer in bloei, ik vind hem zo leuk!

In Tilburg was het een paar graden warmer, dus ik kon alweer buiten eten. Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend er al weer op.

Komende week hebben we een extra dagje vrij natuurlijk, hopelijk wordt het lekker weer! Verder heb ik over twee weken vakantie, daar kijk ik erg naar uit! Heb jij deze week misschien al vakantie? Ik wens je een mooie week!

14 Comments on The colours of my life #week16

 1. Miranda Aerts
  29 april 2021 at 07:21 (1 jaar ago)

  Mooie foto’s! Heerlijk die bloesems overal en bij jou matchen ze mooi met je outfits πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Liesbeth Letink
  26 april 2021 at 13:21 (1 jaar ago)

  Fijn om te lezen dat je weer een normale week hebt gehad, op de allergie na dan. Dat kan erg vervelend zijn. Ik heb deze week een weekje vakantie en geniet er erg van! Jij nog even bikkelen. Was nog even benieuwd waar je het recept van de broccoli taart vandaan hebt . Fijne week!!

  Beantwoorden
 3. Talitha
  26 april 2021 at 12:06 (1 jaar ago)

  Fijn weer zo’n normale week! Ik wil ook nog krentenbrood bakken in mijn bbm hoevheb jij dat gedaan? Gewoon krenten toegevoegd aan een basis witbrood of anders?

  Beantwoorden
 4. Joyce
  26 april 2021 at 10:12 (1 jaar ago)

  Wat fijn zeg gewoon weer eens een ouderwetse week. En een mooi vooruitzicht over 2 weken. Deze tijd van het jaar is altijd wel lekker met koningsdag en hemelvaartsdag. Wens je een fijne nieuwe week!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  26 april 2021 at 09:42 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke week, ik vind het ook altijd zo leuk om in de tuin te eten! Alhoewel onze eettafel wel behoorlijk in de schaduw staat, dus eten we soms op de loungebank om toch lekker buiten te kunnen zitten.

  Beantwoorden
 6. Annette
  26 april 2021 at 09:03 (1 jaar ago)

  Mijn appelboompje begint ook te bloeien leuk is dat de tulpen kwamen ook eindelijk uit in de tuin. Verder zat ik vooral binnen doordat mijn zoon Corona had maar vanmiddag mijn tweede test doen (hopelijk nog steeds negatief) en dan mag ik er weer op los leven, hahaha

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  26 april 2021 at 08:30 (1 jaar ago)

  Prachtige foto’s….
  Je had weer zulke mooie outfits aan.
  Fijn dat je heel erg veel kilometers gewandeld had.
  Prachtig zijn de bloesems.
  Wat zien je gerechten er heerlijk uit.
  Goed dat je zelf brood kan bakken…..
  Zo lief van de jurkenzusje dat je een prachtige armband had gekregen.
  Leuk idee om elkaar dmv een kaart te sturen even iets te laten weten.
  Top dat je dan een een pakket had ontvangen met leuke items….
  Dit was een leuk verslag van wat je de afgelopen week allemaal gedaan had.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  26 april 2021 at 08:02 (1 jaar ago)

  Wat fijn dat je zo te zien op jouw allergie na een hele goede week hebt gehad! Mooie natuur, prachtige hartjesplant en mooie appelbloesems. Veel gewandeld, heerlijk van het zonnetje genoten, prachtige armband van een jurkenzusje gekregen, mooie nieuwe jurk die je heel mooi staat en dan ook nog heerlijke maaltijden. Hoop dat er weer zo’n week volgt voor jou en dat je weer heerlijk van de natuur en de zon mag genieten. Kun je alvast een beetje in vakantiestemming komen!
  Liefs

  Beantwoorden
 9. Jooske
  26 april 2021 at 07:06 (1 jaar ago)

  Heerlijk dat zonnetje he! Wat fijn dat je in de avond dan al lekker buiten kan eten. Hier helaas geen zon in de tuin in de avond.
  Wat een verwennerij al die leuke post he! Heerlijk!

  Beantwoorden
 10. Esther Messing
  26 april 2021 at 06:18 (1 jaar ago)

  Watbeen productieve week had je. Fijn om te lezen dat je weer van alles hebt gedaan. En ja de zon wat verlangen we daar allemaal na. Het wordt nu echt wel eens tijd dat het warmer wordt.
  Ik heb idd al vakantie deze week. Lekker niets hoeven, ja op klussen na in huis dan. Maar even geen werk en gewoon alles rustig aan.
  Nog even volhouden en dan heb jij ook vakantie.
  Knuffel Esther

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.