The colours of my life #week16

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon met winterse temperaturen, maar eindigde hoog zomers. Hier in Brabant werd het een paar dagen op rij meer dan 25 graden! En we hadden natuurlijk een lekker lang Paasweekend! Kijk je mee naar wat ik allemaal deed in deze week?

The colours of my lifeThe colours of my life #week16

Wauw, is dit echt nog maar een week geleden? Een outfit inclusief panty en vestje? Wel al met een zomers shirtje, uit de nieuwe collectie van Tante Betsy 🙂 Maar dat vestje was maandag echt nog wel nodig hoor!

Maandagavond kon ik wel buiten eten, het zonnetje staat dan nog net op mijn terras. De appelboompjes stonden deze week volop in bloei, maar inmiddels zijn de blaadjes er al weer grotendeels af gevallen. Jammer dat de bloesem altijd maar zo kort duurt he?

The colours of my lifeik maakte nog deze mooie foto van een bij die lekker van de nectar uit de bloesem aan het snoepen was.

Omdat de nationale bijentelling met een paar dagen verlengd was, trok ik dinsdag mijn bijenjurkje aan, om zo ook mijn bijdrage te leveren 😉

Woensdag ontving ik een heel vrolijk pakketje met de post 🙂

The colours of my lifeIk had dit leuke ‘oudje’ van Tante Betsy overgenomen van iemand, is het geen plaatje?

Het was weer een drukke week op het werk, maar gelukkig was er mentale ondersteuning. In de vorm van onder andere paaseitjes 😉

The colours of my lifeDonderdag ging ik voor het eerst met zonder panty naar het werk, maar het voelde nog wel een beetje gek. Dus besloot ik een tussenfase in te lassen: met kniekousen 😉

Naarmate de werkdruk toeneemt…

The colours of my lifeDonderdagmiddag kregen we ook nog een verrassing van het management: een hele grote chocolade Paashaas! Ik heb hem nog niet aangebroken, ik bewaar het voor komende week, dan wordt het nóg drukker.

The colours of my lifeDonderdagavond at ik pannenkoeken, ook weer lekker buiten.

Vrijdag was ik al wat meer gewend aan mijn blote benen. Gek dat dat toch altijd wat onwennig voelt die eerste dag he? Het voelt voor mij net alsof ik in mijn onderbroek over straat loop, hahaha!

Ik ontving vrijdag twee mooie nieuwe jurkjes van Tante Betsy, uit de tweede levering. Wat een schatjes zijn het he?

Zaterdagochtend hoefde ik niet zoveel meer in het huishouden te doen, ik had doordeweeks al veel gedaan. Na het ontbijt ging ik eerst naar de bakker, lekker lopend in het zonnetje.

The colours of my lifeOnderweg even een selfie bij het natuurgebied waar ik doorheen liep.

Eenmaal weer thuis heb ik eerst boven gestofzuigd en gedweild, en daarna koffie gedronken met wat lekkers erbij. Even moed verzamelen voor mijn grote klus van die dag 😉

The colours of my lifeIk ging het terras schoonmaken. Altijd weer een rotklus, maar het knapt er wel enorm van op.

Zo zag ik eruit na een uurtje bezig geweest te zijn met de hogedrukreiniger. Ik kon nu zelf wel een poetsbeurt gebruiken 🙂

Maar het terras was lekker schoon!

The colours of my lifeNadat ik gedoucht had, heb ik eerst een broodje gegeten en heb vervolgens een grote ronde gewandeld. Even de benen en de rest van mijn lichaam strekken, om rug- en spierpijn te voorkomen.

Daarna heb ik iets gedaan wat ik al heel lang niet gedaan had: een uurtje in de zon gezeten, met een boekje erbij. Het was voor mij qua temperatuur nog precies vol te houden zo.

The colours of my lifeOndertussen heb ik de parasol op het gras gezet, om het vogelhuisje tegen de schutting uit de zon te houden. Een koolmeesjespaar heeft er blijkbaar een nestje in gemaakt, maar met de zon erop werd het denk ik wel erg warm.

Na een uurtje werden mijn knieën al aardig rood, tijd om weer uit de zon te gaan!

The colours of my lifeIk heb vervolgens wat producten op de foto gezet, die ik afgelopen week had binnen gekregen, en die in de perstas zaten die ik vorige week ontving na de Beauty Trade Special.

‘s Avonds heb ik weer buiten gegeten: stoofpeertjes met stoofvlees 🙂

The colours of my lifeEn toe had ik twee peren met een beetje kwark. Ja, ik eet ook nog weleens wat gezonds hoor, hihihi!

Gisteren was de verjaardag van mijn liefste Prinses ♥ Een dag met een traan, maar ook zoveel mooie herinneringen aan haar…

The colours of my lifeIk had de parasol alweer op tijd uitgeklapt. Ik kan de koolmeesjes trouwens geen ongelijk geven dat ze in dit huisje getrokken zijn 🙂

Gistermiddag heb ik met mijn ouders een grote ronde gewandeld bij Visdonk in Roosendaal. Prachtig dat alles weer fris groen is. Maar de natuur heeft wel een flinke plons water nodig hoor, ik hoop dat er komende week lekker wat regen valt.

Na afloop hebben we wat gedronken op het terras, met iets lekkers erbij 🙂 Ik had uiteindelijk meer dan 13000 stappen gisteren, dus het mocht.

Daarna heb ik bij mijn ouders gegeten, lekker buiten in de schaduw.

En oldskool Viennetta ijs toe, met stoofpeertjes en slagroom ♥

Vandaag gaan we met de hele familie brunchen bij mijn zus en zwager, ook lekker buiten denk ik. Verder ga ik nog een beetje in huis rommelen en een artikel schrijven,en dan zit het lange weekend er weer op. Op naar weer een drukke werkweek! Ik wens jullie allemaal een fijne dag vandaag, en succes weer voor de nieuwe week!

10 Comments on The colours of my life #week16

 1. Happy Susan blogger
  24 april 2019 at 12:14 (4 maanden ago)

  Hihi grappig dat je ook twee Lola’s uitzocht. Ik zelfs allebei in dezelfde print whahaha. Die jij uitzocht vind ik ook allebei gaaf, maar toch maar voor de Hearts Tree print gegaan.
  Oh toen ik die kleine puppie zag dacht ik al dat je wellicht ergens op bezoek was geweest, maar het was Benthe’s verjaardag slik altijd een moeilijk moment hè lieverd net als alle andere eerste keren.
  Las ook net je moederdagpost. Heel veel dikke knuffels voor jou

  Beantwoorden
 2. Wilma Rommelse
  23 april 2019 at 22:20 (4 maanden ago)

  Mooie jurkjes heb je van tante gekregen. Smakelijk en drukke week achter de rug en sterkte deze week.

  Beantwoorden
 3. Mina
  23 april 2019 at 12:36 (4 maanden ago)

  Ach die foto van lieve kleine Benthe pff! En wat een drukke weken heb jij zeg goed voor jezelf zorgen hoor!

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  23 april 2019 at 08:35 (4 maanden ago)

  Ach gossie die foto van de kleine Benthe;-) Koester al die bijzondere en fijne herinneringen maar! Ik vind die groen / witte jurk je super leuk staan! Haha, smerig klusje is dat toch he, met de hogedrukreiniger. Tegen zulke dingen zie ik zelf ook altijd op, terwijl je daarna zo blij bent met het resultaat!

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  23 april 2019 at 08:13 (4 maanden ago)

  Mooie weer in prachtige outfits. Op naar de nieuwe week!

  Beantwoorden
 6. Marije
  22 april 2019 at 19:58 (4 maanden ago)

  Die foto van de kleine pup, smelt!
  Sterkte komende week, blijkbaar kan het nog drukker op je werk dan het al was

  Beantwoorden
 7. Caro
  22 april 2019 at 14:42 (4 maanden ago)

  Zo te zien al met al een fijne week! En sowieso een absolute smikkelweek!! Ik heb er honger van gekregen…

  Beantwoorden
 8. Mariska
  22 april 2019 at 12:08 (4 maanden ago)

  Ziet er gezellig uit en wat een lieve foto van Benthe toen ze klein was 🙂

  Beantwoorden
 9. Ellen Jacobs
  22 april 2019 at 10:35 (4 maanden ago)

  Lekkere foto’s weer. En dat gevoel met blote benen herken ik. Draag dan graag een broekje met lange pijpen onder mijn jurkjes/ rokjes

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  22 april 2019 at 09:43 (4 maanden ago)

  Zo een leuke en fijne week had je gehad.
  Prachtige foto’s.
  Dit is een goede oplossing om kousen aan te doen toen het nog niet warm genoeg was om blote benen te hebben…..

  Vrolijk Pasen Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.