The colours of my life #week17

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik vakantie! En jeetje, wat trof ik het met het weer! Ik heb deze week volgens mij meer in de zon gezeten dan de zomers van vorig jaar en het jaar ervoor bij elkaar. En ik ben begonnen met behangen, joehoe! Kijk je mee naar mijn heerlijke vakantieweekje?

The colours of my life

The colours of my life #week17

Ik begon de week uiteraard met een ochtendwandeling, deze week wel iets later dan de afgelopen weken πŸ˜‰ Ik stond iedere ochtend ongeveer om half acht op, een prima tijd voor de vakantie toch? In het begin van de week was het nog wat frisser, maar ik heb wel gewoon de hele week blote benen gehad. Anders worden ze natuurlijk nooit bruin!

The colours of my life

Na de wandeling een kop koffie, en moed verzamelen om met het behang aan de slag te gaan. Ik vond het toch wel een beetje spannend hoor!

Zo, let’s do this!

De eerste baan was een beetje onwennig, maar daarna ging het eigenlijk super goed! Ik was meteen maar met de lastigste muur begonnen, die onder de trap πŸ˜‰ Dat doe ik eigenlijk met alle klusjes: eerst het moeilijkste, dan wordt het daarna alleen maar makkelijker.

The colours of my life

Echt jongens, ik was zo super trots op mezelf! Ik moest er gewoon een beetje van huilen. Zit het er strak op, of niet?

Pippi powerrrrrrr!

The colours of my life

Ik had eigenlijk de planning om iedere dag een muur te doen, maar het ging zo lekker dat ik de muur ertegenover ook maar meteen gedaan heb na de lunch. Dit was een makkie, vier rechte banen met alleen de lichtknoppen op rechts. Dus dit zat er ook binnen een uur op.

Daarna heb ik alles opgeruimd, en ben even naar het winkelcentrum gelopen. Onderweg kwam ik dit tegen, wat een prachtige kleuren! ♥

The colours of my life

Ik moest even naar het PostNL punt, wat brievenbuspakketjes wegbrengen. Ik ging te voet, zo pikte ik meteen weer wat zon mee. En wat stappen πŸ™‚

The colours of my life

Op de terugweg ben ik langs de kaasboer, de bakker en de bloemist geweest. Support your local shops! Daarna heb ik lekker nog even in het zonnetje gezeten ♥

Dinsdag mocht mijn nieuwe Tante Betsy Dress Lila Manga uit de kast, wat een geweldige print is het!

The colours of my life

Na de wandeling en de koffie heb ik weer wat verse soep gemaakt, een nieuw smaakje dit keer.

Lekker kleurrijk!

Terwijl de soupmaker het van mij overnam, ging ik alvast de zon in.

Met mijn lunch van die dag, het heerlijke verse krentenbrood had ik maandag bij de bakker meegenomen.

Wat een lekkere soep is dit, ik heb er ‘s avonds meteen een kop van op!

De rest van de middag heb ik in de zon gezeten. Ik heb deze week voor twee jurkenzusjes een hertje geneedlepuncht, en dat gaat prima in de zon!

The colours of my life

Het schoot lekker op!

Dinsdagavond kreeg ik (en de rest van Nederland) te horen dat de Vierdaagse definitief niet doorgaat dit jaar. En hoewel ik het natuurlijk al wel wist, was het toch even een domper. Zo stom he, dat dat dan toch nog zo binnenkomt. Na een nachtje niet zo goed geslapen te hebben, heb ik woensdagochtend de knop weer omgezet: ik ga natuurlijk gewoon door met lopen!

Hartjes voor koffie na de ochtendwandeling!

The colours of my life

Woensdagochtend heb ik mijn kledingkast schoongemaakt en omgehangen. Wat wil zeggen: de zomerjurkjes naar links, en de winterjurkjes naar rechts. Ik heb er een video van gemaakt, binnenkort zie je die hier op Beautyspots. En kijk wat ik vond: vijf lege kledinghangers!

‘s Middags ging ik weer de zon in, en ik kreeg gezelschap ♥

En het laatste behang kwam binnen! ♥

The colours of my life

Eind van de middag liep ik nog een rondje door het park, het was weer genieten!

The colours of my life

Another sunny day!

Donderdag ging ik na mijn wandeling ‘op stap’, naar een boerderijwinkel hier in de buurt. Die had ik de zaterdag ervoor gevonden via internet, maar ik besloot om er op een doordeweekse dag heen te gaan in verband met de drukte. Dat was een prima idee, er was nu niemand in de winkel.

The colours of my life

Ik heb heerlijke dingen gekocht, wat was dit een goed idee! Hier ga ik zeker vaker heen!

‘s Middags ging ik bij mijn ouders op de tuinkoffie. Mijn moeder had appeltaart gebakken, hij was net uit de oven. Nomnomnom! Het was natuurlijk heerlijk weer, dus mijn ouders konden ook buiten zitten. Zij aan de ene kant van de tuin, en ik aan de andere kant.

‘s Avonds at ik na het eten de rijstepap die ik ‘s ochtend gekocht had. Met bruine basterdsuiker erbij, wat een verwennerij!

The colours of my life

En ik kreeg lieve (en lekkere) post van een jurkenzusje, een chocolade knuffel omdat de Vierdaagse afgelast is ♥

Vrijdag trok ik dit leuke sportieve jurkje van vorig jaar zomer aan. Heerlijk jurkje is het!

The colours of my life

Ik heb na de wandeling eerst de benedenverdieping gestofzuigd en gedweild, en daarna deze producten op de foto gezet.

En ‘s middags weer de zon in! πŸ™‚

Ik had bij de boer ook aardbeien gekocht, wat een feestje is dat toch he?

The colours of my life

Eind van de middag ben ik weer even naar het winkelcentrum gelopen, ik moest een paar dingen bij het Kruidvat hebben. Ik zag er best een beetje tegenop omdat dat normaal al een winkel is met smalle paden, maar het was prima te doen. Overal éénrichtingsverkeer, met pijlen aangeduid op de vloer.

Ok, die rijstepap met bruine basterdsuiker was lekker, de aardbeien waren heerlijk, maar ‘s avonds besloot ik dit alles bij elkaar in een kommetje te doen. HEAVEN!!!

The colours of my life

Zaterdag stond ik iets vroeger op: tijd voor de wekelijkse training! Ik had van tevoren al besloten dat als de Vierdaagse afgelast zou worden, ik toch iedere week 20 kilometer wilde blijven lopen. Dus zo geschiedde…

Ik had voor blote benen gekozen, maar dat was nogal enthousiast… Wat heet: de eerste 10 kilometer had ik het zΓ³ ontzettend koud! Ik had ook geen handschoenen aangedaan, mijn handen waren helemaal verstijfd toen ik thuis kwam voor de theepauze.

The colours of my life

Ik hoop voor de natuur echt dat er komende week wat regen gaat vallen. De sloten staan alweer bijna droog… πŸ™

The colours of my life

Gelukkig was er onderweg wel genoeg moois te zien, al kun je op deze foto ook goed zien hoe droog het al is.

Aan het eind van de tweede ronde, toen ik bijna weer thuis was, kwam de zon erdoor. En dat voelde ik meteen, veel warmer!

De afgelopen weken moest ik na de pannenkoeken nog een laatste kleine ronde van vijf kilometer, maar nu mocht ik lekker met de beentjes omhoog mijn welverdiende pannenkoeken opeten πŸ™‚

The colours of my life

Toen ik net thuis was, werd mijn pakketje van Bij Tante Pollewop bezorgd πŸ™‚

Na het douchen heb ik nog lekker een uurtje in de zon gezeten, even een beetje opwarmen na de koude wandeling.

The colours of my life

Na het eten had ik nu Tarwegriespap, met stroop. Ook dat was zooooo lekker!

Ik kon goed merken dat ik zaterdag vijf kilometer minder gelopen had dan de weken ervoor: ik had nauwelijks spierpijn. Gisterochtend heb ik eerst ontbeten, daarna make-up foto’s en outfitfoto’s gemaakt en toen weer vijf kilometer uitgelopen.

‘s Middags ben ik aan mijn eigen nieuwe needlepunch-hertje begonnen, ik had een nieuw patroontje gekocht bij Zoownatas.

Eind van de middag en ‘s avonds heb ik met de laptop op schoot binnen gezeten, er moest ook nog wat geschreven worden πŸ˜‰ En toen zat de week er al op, wat is hij voorbij gevlogen! Maar gelukkig hebben we nog een dagje vrij vandaag, de planning is dat ik de laatste muur ga behangen. En dan morgen weer aan het werk, ik heb er zΓ³ nog geen zin in! Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Fijne Koningsdag/Woningsdag! ♥

29 Comments on The colours of my life #week17

 1. Astrid
  28 april 2020 at 17:53 (3 maanden ago)

  Hoi,

  Goed bezig met je wandelen! De nijmeegse stast ook nog op mijn lijstje. Dat ene groene jurkje van vorig jaar is die nog te koop? Ik vind hem erg leuk! Groetjes, Astrid

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 april 2020 at 18:08 (3 maanden ago)

   Hoi, de jurkjes van vorige collecties zijn alleen misschien nog ergens in een outlet van een winkel te koop, en anders tweedehands.

   Beantwoorden
   • Esther Messing
    29 april 2020 at 07:28 (3 maanden ago)

    Wat een heerlijke actieve vakantieweek heb je gehad met prachtig weer. En supertof dat behang. Ziet er strak uit.
    Sorry voor mijn late reactie op de blog, maar kreeg vandaag pas de mail dat er een nieuwe blog was.
    Liefs Esther

    Beantwoorden
 2. Annette
  28 april 2020 at 10:38 (3 maanden ago)

  Wat ontzettend knap van je dat behangen! Snap heel goed dat je daar een beetje emo van werd. Topper!

  Beantwoorden
 3. Wilma Rommelse
  27 april 2020 at 23:22 (3 maanden ago)

  Wat een heerlijk weekje vrijaf is dit geweest zo voor je. Culinair, sportief, creatief en recreatief (zonnen). Hopelijk de batterij weer wat opgeladen om dadelijk weer aan het werk te gaan.

  Beantwoorden
 4. Mariska
  27 april 2020 at 21:30 (3 maanden ago)

  Je bent lekker bezig met lopen zeg, respect hoor. En ik moet ook nog behangen, en jij bent er goed in zo te zien haha, knap!

  Beantwoorden
  • Marja
   28 april 2020 at 08:45 (3 maanden ago)

   Wat heb je het getroffen. En lekker veel kunnen doen,met een heel gaaf resultaat. Ziet er prachtig uit, echt een Natasje huisje.
   Stoer dat je gewoon bljft lopen, je kunt ziendat het goed gaat, je glimt helemaal. Heerlijk β™‘

   Beantwoorden
 5. Karin
  27 april 2020 at 19:00 (3 maanden ago)

  Goh Natasja, wat ben jij een doorzetter. Wandelen, behangen, schrijven, fotograferen..en dan ook nog zo mooi needlepunchen! Ik denk dat ik toch ook maar eens op cursus moet..
  Dag toppurt!!
  Groet, Karin

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:01 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 6. Joyce
  27 april 2020 at 17:46 (3 maanden ago)

  Heerlijk joh zo’n weekje vrij! En wat gaaf dat behang, top gedaan ook! Nu weer aan ‘t werk, succes alvast!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:01 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:01 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 7. Ingrid
  27 april 2020 at 09:26 (3 maanden ago)

  Wat een heerlijk weekje! Echt fijn dat de zon zo lekker scheen!! En je behang vind ik zo mooi, ben benieuwd naar de hartjes erbij

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:02 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 8. Jelka
  27 april 2020 at 09:02 (3 maanden ago)

  Wat blijk jij goed te kunnen behangen zeg! En zulk leuk behang ook!! En wat worden de hertjes mooi! ❀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:02 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 9. Martine
  27 april 2020 at 08:33 (3 maanden ago)

  Wat een heerlijke vakantieweek! En veel gedaan en super weer. Oh, dat behang…wat goed gedaan en een geweldig resultaat. Geniet van je vrij dag vandaag. En succes met weer opstarten met je werk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:02 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 10. Petra van Schijndel
  27 april 2020 at 08:18 (3 maanden ago)

  Wat gaaf dat hartjesbehang! Ik ben benieuwd. Dankjewel weer voor het leuke weekoverzicht.

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:03 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 11. Neeltje
  27 april 2020 at 07:34 (3 maanden ago)

  Hier nu een weekje vrij. Lekker relaxen vandaag na al weken in de overlevingstand te staan. Jouw muurtjes zien er gaaf uit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:03 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 12. Bouke
  27 april 2020 at 07:33 (3 maanden ago)

  Wat een heerlijke week! Uitgerust, genoten Γ©n ook nog eens β€œnuttige” klusjes gedaan. Wauw

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:03 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 13. Marlous
  27 april 2020 at 07:28 (3 maanden ago)

  Wat een prachtige foto’s weer en wat heerlijk zo.n boerderijwinkel in de buurt. En je behang zit er strak op. Fijne week

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:04 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 14. chucky1012
  27 april 2020 at 06:41 (3 maanden ago)

  Balen voor jou en voor voor vele wandelliefhebbers……
  Prachtig behang.
  Ik zou zo mooi niet kunnen behangen…..
  Fijn dat je naar een boer in buurt geweest was om natuurlijke producten te kopen.
  Leuke foto’s.

  Een fijne dag ‍♀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 april 2020 at 19:04 (3 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.