The colours of my life #week17

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Deze week ging ik weer aan het werk na mijn vakantie. Door de drukte op het werk was ik mijn vakantiegevoel heel snel weer kwijt, dat was wel een beetje jammer. Maar gelukkig hadden we halverwege de week wel een extra dagje vrij πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week17

Ik begon de week in mijn nieuwe, zelfgemaakte jurkje. Met blote knieΓ«n, wat achteraf een beetje overenthousiast was, hahaha!

Ik had een blegh-dag, dus dat vroeg om frietjes op maandag in plaats van op vrijdag. Met knoflooksaus, bij gebrek aan mayonaise in de koelkast. Gelukkig voor mijn collega’s staan op kantoor de corona-schermen nog steeds tussen de bureau’s πŸ˜‰

The colours of my life

Geen idee wat ik dinsdag droeg, blijkbaar had ik er geen foto van gemaakt πŸ˜‰ ’s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd, de koelkast en de keukenkastjes zaten weer vol!

The colours of my life

Aardbeienontbijtje op Koningsdag ♥

Ik droeg geen oranje outfitje, maar koninklijk blauw πŸ™‚

Ik had wel blote benen, maar dat was een beetje op het randje hoor. Tussen de middag kon ik wel lekker buiten eten in het zonnetje ♥

The colours of my life

’s Middags heb ik achter mijn naaimachine gezeten, en ondertussen twee maaltijden gemaakt. Ze moesten allebei een tijdje in de oven, dus dat ging prima zo.

’s Avonds at ik meteen de rode kool hartige taart ♥

The colours of my life

Ik wilde dus mijn tweede jurkje afmaken die dag, maar helemaal aan het eind bleek dat ik de mouwen vernaggeld had. Een te lang verhaal om uit te leggen, maar ze konden in ieder geval niet meer gered worden. Dus heel hard gevloekt, hoofdpijn ervan gekregen en daarna heb ik mijn frustratie in de tuin uitgeleefd. En ’s avonds heb ik de stof opnieuw besteld. Hop weer door, fouten zijn er tenslotte om van te leren.

Het mag dan de hele week wat fris zijn, gelukkig zagen we later in de week wel de zon regelmatig.

Donderdag droeg ik mijn toffe Margot bloemenbroek. Ik vond het wel een beetje spannend hoor, hahaha!

The colours of my life

Donderdag nam ik de chocolade mee naar het werk die mijn jurkenzusje heeft gemaakt voor het goede doel. Nom nom nom, wat is hij lekker! Ik zette er mijn suikerskip even voor opzij hoor!

Het pakketje wat ik na mijn werk ophaalde, matchte met mijn outfit ♥

I did a happy dance too ♥

Donderdagavond maakte ik de Mediterraanse spinazie quiche, mijn vriezer zit weer lekker vol.

The colours of my life

Vrijdag had ik zin in wat extra vrolijks, dus mochten mijn Candy Cane Snag Tights uit de kast πŸ˜‰ Met de omslagdoek voor wat extra warmte, dat was wel nodig!

’s Avonds ging ik bij vrienden eten. Het zonnetje was toch nog tevoorschijn gekomen, we konden nog even lekker buiten zitten ♥

The colours of my life

Het eten zelf was al heerlijk, maar daarna kwam er ook nog een soort van toetjesparadijs! ♥ Dat was smullen!

Zaterdag heb ik een klein beetje uitgeslapen, en nadat ik me gedoucht en aangekleed had, heb ik een uurtje gelopen. Mijn grote wandeling deed ik dit keer op zondag.

De legging mocht weer aan, het was best een beetje fris.

’s Middags had ik een afspraak bij mijn schoonheidsspecialiste, ze heeft onlangs een nieuw make-up merk opgenomen. I am klean, een mineraal en grotendeels natuurlijk merk uit BelgiΓ«. Het ziet er echt heel veelbelovend uit!

Ik had vrijdagavond wat restjes meegekregen, dus ik kon zaterdag nog een keer zo heerlijk eten! ♥

’s Avonds heb ik van het mislukte jurkje een rokje gemaakt. Zo is de stof toch niet helemaal verloren gegaan πŸ™‚

Gisteren ging ik lopen, voor het eerst de 30 kilometer. Hoewel ik weet dat ik dat makkelijk kon, hikte ik er mentaal toch een beetje tegenaan. Ik ben wat vroeger opgestaan, zodat ik ’s middags op tijd klaar zou zijn. Had ik nog wat aan de zondagmiddag πŸ™‚ Het was ’s ochtends nog fris, dus ik trok mijn dikke warme wanten aan.

De Happy Stone die ik twee maanden geleden van een buurvrouw kreeg, draag ik nog steeds altijd bij me. Mee als ik ga lopen, en ’s nachts ligt hij onder mijn kussen ♥

Het was heerlijk weer om te lopen, ook al was het in het begin wat fris. Er was af en toe wel wat bewolking, maar het zonnetje deed echt goed haar best.

The colours of my life

Met dit weer is het licht altijd zo mooi, een beetje schilderachtig vind ik.

Ik liep de eerste grote ronde al een extra lus door het park. Normaal loop ik 23 Γ  24 kilometer, dus om aan de 30 te komen moest ik er nu 7 extra. En dat red ik niet met alleen een extra rondje aan het eind.

Ik vind het dan lekker om die eerste ronde al extra meters te maken, dat werkt voor mij psychisch het beste πŸ˜‰

The colours of my life

En aan het eind van de eerste ronde even langs de pakketautomaat om mijn pakketje op te pikken.

The colours of my life

Ondanks het wat frissere weer komen de bloemen overal al zo mooi uit ♥

Kijk dan, dit is toch net een schilderij?

Binnuuuuuuuh! Eigenlijk was het best goed gegaan. Natuurlijk waren mijn benen moe, maar na mijn eerste kop koffie had ik gerust nog een uurtje kunnen lopen. Dat biedt vertrouwen voor de komende tijd!

The colours of my life

Het pakketje wat ik bij de pakketautomaat had opgehaald, kwam van Vrolijke Famkes. Ik had natuurlijk de paprika-wortel stof opnieuw besteld. En omdat ik toch verzendkosten kwijt was, besloot ik om dan maar meteen twee andere stofjes mee te bestellen πŸ˜‰

Nadat ik heerlijk gedoucht had, heb ik nog even buiten thee gedronken, en ook nog buiten gegeten. Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en daarna op bed Boer zoekt Vrouw gekeken. Waarin ik hopelijk gezien heb dat Evert voor Nans gekozen heeft, die vind ik zo leuk samen!

Komende week heb ik nog geen bijzondere plannen. Natuurlijk ga ik in het weekend weer 30 kilometer lopen, en op zondag naar mijn moeder voor Moederdag ♥ Ik hoop dat jullie allemaal een mooie week hebben ♥

4 Comments on The colours of my life #week17

 1. Annette
  2 mei 2022 at 10:19 (3 weken ago)

  Die bloemenbroek is echt tof, heb je veel reacties erop gekregen? Helemaal leuk!

  Beantwoorden
 2. Monique
  2 mei 2022 at 09:32 (3 weken ago)

  Wat knap zeg, dat je dan gewoon even in een avondje een rokje maakt van die stof… Super schattig, worteltjes met paprika’s Ben benieuwd hoe het krukje gaat worden met dat leuke kraagje.
  Je Margot broek vind ik ook erg mooi, prachtige kleuren en bloemen. Had niet verwacht dat je dat nog even een dingetje zou vinden om aan te doen, je bent toch aardig wat kleur en prints gewend? πŸ™‚

  Ik gun je heel veel genieten tijdens je wandelingen, van al die mooie bloemen en het frisse groen!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  2 mei 2022 at 07:58 (3 weken ago)

  Wat had jij een prachtige rok gemaakt van de stof waarvan de jurk mislukt was…..
  Dat geeft niets hoor…..
  Top van jou dat je 30 kilometers gelopen had.
  Mooie mix match combinatie’s had je van jou outfits gemaakt πŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.