The colours of my life #week18

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging ik weer aan het werk, na mijn heerlijke vakantieweek. Gelukkig begon ik meteen met een kort weekje, want maandag was het natuurlijk Koningsdag. Die dag heb ik het laatste stuk behangen in mijn woonkamer, dat leverde een heel mooi resultaat op, maar ook veel ergernis. Kijk je mee naar hoe mijn week was?

The colours of my life

The colours of my life #week18

Ik begon de week zoals iedere ochtend met een wandeling. Het beloofde een mooie Koningsdag te worden, helaas voor eventjes wel de laatste mooie dag. Dus nog maar even extra van profiteren!

Na de wandeling eerst een kop koffie, en daarna aan de slag. Ik koos vandaag voor een oranje lepeltje πŸ™‚

The colours of my life

Mijn outfit was ook een beetje in oranje stijl, al wisselde ik ’s middags wel van jurkje. Ik was namelijk met mijn bil tegen de net ingelijmde muur gaan staan…

Alles aan de kant en attributen klaargezet: aan de slag!

The colours of my life

Zo goed als het behangen van de eerste twee muren ging, zo slecht ging dit stuk. Het behang was ontzettend dun, en scheurde bij het minste of geringste. Ik kon het echt niet snijden met het stanleymes, want dan scheurde het gewoon aan alle kanten. Ook het gladstrijken moest ik anders doen, want met de spatel trok ik er ook scheuren in. En tot overmaat van ramp was dit een hoek waarbij ik zo’n beetje bij iedere baan wel een obstakel had. Wat een frustratie! Het was maar goed dat dit het laatste stuk was, want ik weet niet of ik anders de andere muren ook nog gedaan had.

Maar goed, het resultaat mag er zeker zijn, uiteindelijk heb ik het behang er gewoon hartstikke strak op gekregen, en het ziet er geweldig uit. Vind ik althans πŸ˜‰

The colours of my life

Ik had nog een paar kleine stukjes over, die heb ik aan de andere kant van de kamer in de hoek, en in de keuken geplakt.

Uiteindelijk heb ik er veel langer over gedaan dan ik gedacht had, dus de rest van mijn planning liep een beetje in de soep. Maar die paar uurtjes zon heb ik mezelf niet onthouden hoor. Even een ander jurkje aangetrokken, en toen met een schaaltje kruidnootjes naar buiten!

The colours of my life

Op een gegeven moment vlogen deze vliegtuigjes over, ik kon alleen de tekst niet lezen.

The colours of my life

Mijn nieuwe needlepunch hertje is bijna klaar!

’s Avonds at ik een AVG-tje, nog lekker in de zon. Voorlopig voor de laatste keer, de rest van de week was het er echt te koud voor.

Dinsdagochtend ging de wekker weer op tijd, blegh! Na het douchen, aankleden en ontbijten liep ik mijn dagelijkse rondje van vijf kilometer weer ♥

The colours of my life

Ik had die dag een date met de tandarts en op het werk πŸ˜‰ dus trok ik mijn mooie Hippie Dress Long aan ♥

Ik kwam er de rest van de dag niet echt lekker in, dat vroeg ’s avonds om Pannenkoeken-tuesday!

Woensdag zag het weer er al niet veel beter uit, maar eigenlijk heb ik de hele week redelijk droog kunnen lopen. Dat was dan weer een meevaller!

Dit jurkje heb ik onlangs van een jurkenzusje kunnen overnemen. Destijds heb ik haar gepast maar stond ze me niet echt. Maar nu ik zoveel afgevallen ben, besloot ik haar nog een kans te geven. En ze mocht blijven! ♥

The colours of my life

Pauzerondje door het park ♥

Totaal niet foto-waardig, maar dit is by far mijn lievelingskostje: zelfgemaakte appelmoes met aardappelpuree en geruld gehakt. Door mijn moeder klaargemaakt ♥

The colours of my life

Deze Happy Truffels kreeg ik met mijn verjaardag van een jurkenzusje, ik heb ze al die tijd bewaard. Deze week had ik echt mijn week niet zo, dus ze kwamen nu héél goed van pas! Nom nom nom!

The colours of my life

Donderdag besloot ik wat extra vrolijke kleuren uit de kast te trekken, hopelijk verbeterde dat mijn mood. En vanwege het koudere weer mochten mijn MAG laarsjes ook nog een keer naar buiten πŸ™‚

Donderdag hadden mijn twee collega’s en ik alweer onze dag niet, dus besloten we halverwege de dag om allemaal frietjes te eten die avond.

The colours of my life

Vrijdag ging ik wat later lopen en liep een iets ander rondje. Eerst werden namelijk mijn boodschappen bezorgd tussen 7 en 8. Ze waren op tijd, dus ik had nog tijd om een ronde te lopen voor ik aan het werk ging. Het was best fris, maar wel droog met zelfs een zonnetje!

Ik matchte die dag met mijn nieuwe behang πŸ™‚

Ik werkte vrijdag maar een halve dag, ’s middags had ik vrij genomen. Ik moest eerst even langs mijn werk, daarna langs Bouke en toen naar mijn ouders om hun wekelijkse boodschappen te brengen. Druk middagje dus!

Bij mijn ouders dronk ik thee (met vers gebakken stroopwafelcake ♥) in de tuin, maar het was koud! Mijn ouders hadden wel een dekentje klaar gelegd, zo ging het net.

The colours of my life

Op het werk hebben we eens per jaar personeelsverkoop van woonaccessoires die voor o.a. fotografie gebruikt zijn. Dat was afgelopen week, dinsdag had ik stickers geplakt en vrijdag ging ik mijn gelote spulletjes ophalen. Ik had goed geshopt he?

The colours of my life

En bij Bouke had ik mijn nieuwe Clumpy’s laarzen gepast en opgehaald ♥

The colours of my life

Zaterdagochtend werd het slecht weer, dus ik had al besloten om mijn lange wandeling naar zondag te verplaatsen. En mijn ochtendwandeling had ik ook uitgesteld, want er kwam echt veel regen aan! Dus ik heb eerst lekker op mijn gemakje ontbeten (met aardbeien), een kopje koffie gedronken en daarna gedoucht en aangekleed.

Lieve bloemetjes en stoere laarzen: ik houd er van! ♥

The colours of my life

Ik ging eerst aan de slag in het huishouden, ik heb de hele bovenverdieping gesopt.

Rond elf uur was ik klaar en het was inmiddels droog geworden. Tijd voor de vijf kilometer-ronde!

Ongeveer een kwartier voor ik thuis was, kwam deze lucht me tegemoet. Ai…

Net niet gered…

The colours of my life

Ik had nog meer nieuwe laarzen besteld, alleen de doos van La Pintura laarzen is al zΓ³ gaaf!

Deze gave kleurencombinatie kon ik gewoon niet weerstaan ♥

Daarna heb ik wat gerommeld in huis, mijn nieuwe spulletjes schoongemaakt en een plekje gegeven, en wat dingetjes aan de muur gehangen. Ik moest alleen nog wat speciale beton spijkers bestellen, dus de rest kan ik volgend weekend pas ophangen.

The colours of my life

Mijn nieuwe kastje ♥

Inmiddels was mijn mood een beetje de verkeerde kant op gegaan, en kwam er niet zoveel meer uit mijn handen. Of beter gezegd: uit mijn toetsenbord. Ik heb dit weekend dus minder artikelen geschreven maar het is niet anders. ’s Avonds at ik weer een lekker stukje cake bij de thee

The colours of my life

Gisterochtend was ik rond kwart over acht weer helemaal klaar voor mijn wekelijkse 20 kilometer. Het weer zag er prima uit, al was het in eerste instantie wel wat fris.

Het blijft bijzonder, dat als ik de straat uitloop, ik zo op het natuurgebied uitkijk.

The colours of my life

De regen van afgelopen week heeft de natuur echt goed gedaan, alles stond er weer frisser en groener bij.

The colours of my life

Normaal loop ik twee rondes van ieder tien kilometer, maar het eerste stuk ging het zo lekker dat ik besloot om de eerste ronde twaalf kilometer te lopen. Dan hoefde ik na de theepauze nog maar acht.

The colours of my life

Twintig kilometer in de benen, pannenkoeken met suiker en stroop en een lekker lange douche, en ik was weer als herboren!

’s Middags heb ik ook niet meer zoveel geschreven als ik eigenlijk gewild had, maar het is even niet anders. Ik heb nog steeds voldoende vooruit geschreven, dus er vallen geen gaten in mijn blogschema πŸ˜‰ ’s Avonds at ik een lekkere groentequiche met aardbeien toe, en daarna heb ik dit artikel geschreven.

Komende week hebben we weer een extra dagje vrij, heerlijk! Ik ga het die dag lekker rustig aan doen, hopelijk wordt het een beetje lekker weer. Even een beetje rust, misschien knap ik daar weer wat van op. Ik wens jullie allemaal een mooie week, geniet van het zonnetje! ♥

24 Comments on The colours of my life #week18

 1. Petra van Schijndel
  16 mei 2020 at 08:12 (2 jaren ago)

  Dat behang! Echt helemaal tof. Balen dat het zo beroerd te verwerken was. Leuk dat je spulletjes kon shoppen van je werk. Leuke dingen heb je uitgekozen. Beide paren laarzen zijn ook geweldig.
  Helaas ook wat rotdagen ertussen… hopelijk breken er binnenkort zonniger tijden aan. Dikke knuffel.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 mei 2020 at 15:17 (2 jaren ago)

  Ik zie bij veel mensen een terugslag de afgelopen dagen. Dan is het fijn om jezelf te omringen met die dingen waar je van gaat glimlachen, waar je hart weer warm van wordt en je ziel door wordt geheeld.
  β™‘

  Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  4 mei 2020 at 13:59 (2 jaren ago)

  Mooi behang, mooie jurken, prachtige bloemen buiten en je huis wordt steeds mooier en schoner. Maar snap dat het soms zwaar is, blijven rare weken en afgelopen week liet het weer ons even in de steek. Wel heel goed voor de natuur. Hopelijk doet het zonnetje van de komende week je goed en kom je tot rust! Doe vooral even rustig aan en geniet van alle mooie dingen om je heen! Veel plezier morgen op je vrije dag!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:30 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 4. Annette
  4 mei 2020 at 13:58 (2 jaren ago)

  Ik merk vooral dat ik slechter slaap de laatste weken. Wellicht onbewust toch wat onrust over de hele corona situatie. Balen dat het behangen niet zo lekker ging maar het eindresultaat is weer lekker vrolijk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:30 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 5. marja
  4 mei 2020 at 09:48 (2 jaren ago)

  gaaf! al die mooie, vrolijke lente kleuren aan de muur. Ik zag dat je boven de deur een vlak hebt, als je nog een stukje over hebt kun je die ook nog mee behangen.
  Hopelijk deze week weer een energieke en relaxte week. Succes

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:31 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 6. Martine
  4 mei 2020 at 09:08 (2 jaren ago)

  Ohhh, wat heb je het behang er super-supernetjes in gekregen. Echt heel mooi geworden, vooral de hoek met de geblokte gordijnen. Kunnen we jou niet inhuren als styliste? Je hebt echt een geweldige smaak!
  Geniet van de komende weer wat kortere week. Het zonnetje gaat na vandaag weer schijnen, heerlijk vooruitzicht hè!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 7. Liek
  4 mei 2020 at 08:27 (2 jaren ago)

  Wat is je huis prachtig mooi geworden!
  En super laarzen!
  Fijne week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 8. bychristiana
  4 mei 2020 at 08:24 (2 jaren ago)

  Ah wat leuk je nieuwe behang! Knap hoor dat je het zelf gedaan hebt, ik doe het je niet na (tot groot ongenoegen van Andre haha;-)) Er zit inderdaad een hoop verschil tussen verschillende merken behang. Ik heb jaren geleden eens behang gehad wat ook vrij dun was, dat was vooral een drama om het er weer af te krijgen, zelfs met Biotex ben ik er nog uren mee druk geweest.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:32 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 9. Ingrid
  4 mei 2020 at 08:06 (2 jaren ago)

  Wauw, wat mooi is je huis geworden!!!
  Ik ben echt fan van je rokje, met het leuke biesje
  Deze week gelukkig al weer mooier weer, hoop dat je een fijne week hebt!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:33 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 10. Joyce
  4 mei 2020 at 07:51 (2 jaren ago)

  Oooooh wat is dat behang gaaf geworden! Echt wat een ellende soms met dat spul, maar het resultaat mag er zeker zijn! En wauw 2 paar mooie laarzen erbij, echt super. Op naar een nieuwe week, morgen maar lekker rustig aan. Wens jou een fijne week. Veel liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:33 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 11. Bouke
  4 mei 2020 at 07:47 (2 jaren ago)

  Je huis is prachtig geworden. Echt ontzettend leuk behang! Op naar een nieuwe (betere) week❀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:34 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 12. chucky1012
  4 mei 2020 at 07:02 (2 jaren ago)

  Heel goed dat jij een zelfde kleur dress aan had als jou groene behang.
  Fijn dat het alsnog goed gekomen was met dat lastige stukje behang dat zo was gescheurd.
  Wat kan jij netjes behangen.
  Pretty boots.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:35 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 13. Marije
  4 mei 2020 at 06:44 (2 jaren ago)

  Oooh die oranje laarzen

  Jammer dat je wat dagen had dat het niet lekker ging. Gelukkig wel heel veel positieve dingen

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 mei 2020 at 20:35 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.