The colours of my life #week18

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was zo’n gekke week: van herfstig naar broeierig warm. Nou ja, 1 dagje dan ๐Ÿ˜‰ Ik had een mini-jurkenzusjesuitje en mijn vakantie begon. Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week18

Ik begon de week met een thuiswerkdagje. En die dag startte ik met een feestelijk ontbijtje met aardblijtjes ♥ Worden jullie daar ook zo blij van? Vroeger moest ik er altijd persรฉ suiker op, of slagroom. Maar tegenwoordig eet ik ze gewoon zo, ze zijn zoet genoeg van zichzelf.

De kabouters waren deze dag mijn thuiswerkcollega’s. Het was koud begin van de week, dus legging en vestje waren nog erg welkom!

Lunch: zelf gebakken brood met aardbeien ๐Ÿ™‚

The colours of my life

Na het werk liep ik zes kilometer, toen ik thuiskwam lag er een verrassing op de deurbel. Een Happy Stone, van de buurvrouw van een paar huizen verder ♥

Dinsdag droeg ik een lekker pittig setje in rood wit en blauw.

The colours of my life

En mijn haar zat zo mooi die dag! Alleen was daar natuurlijk niets meer van over op het moment dat ik buiten stapte. Wat een wind!

Ik had bij Tante Betsy in de sale nog een vest van de wintercollectie besteld. Ik was al een hele tijd aan het twijfelen, en omdat het de hele week koud bleef, vond ik dat ik hem wel mocht ๐Ÿ˜‰ Echt, hoe heb ik ooit zonder gekund?

The colours of my life

Wat een toepasselijke quote bij mijn ontbijt van woensdagochtend ♥

Het vest bleek geweldig te matchen bij dit jurkje van de huidige collectie!

Na het (thuis)werk liep ik weer een ronde!

Donderdag mocht het vest weer mee op stap, dit keer in combinatie met een wat ouder jurkje van Tante Betsy. En ik haalde mijn Sendra laarzen weer eens uit de kast, dat moet ik echt vaker doen!

The colours of my life

Sjips: donderdagavond toen ik naar huis reed, ging er een lampje branden op mijn dashboard. Ik herkende het vrijwel meteen van vorig jaar: bandenspanning. En ik wist inmiddels dat je bij een oranje lampje niet meteen in de stress hoeft te schieten ๐Ÿ˜‰ Maar ik vond het toch een beetje spannend hoor! De volgende dag is een collega met me naar het benzinestation vlakbij geweest en heeft me laten zien hoe ik de bandenspanning check en corrigeer. De banden bleken veel te hard te staan, dus dat is nu opgelost.

Vrijdag had ik zin in รฉรฉn van mijn mooie Brigitte Bardot jurkjes (ik heb er vijf, hahaha!). Blijft zo’n mooi printje, en heerlijke stof!

The colours of my life

We hadden Friet Vrijdag op het werk, tussen de middag lieten we lekker frietjes bezorgen! We hadden er al de hele week naar uitgekeken, hahaha!

Toen ik naar huis reed, was ik ontzettend verdrietig. Ik had vakantie, maar ik zag er gewoon tegenop. Ik heb dat wel vaker, sinds ik alleen ben. Ik mis gewoon zo dat ‘Jippie, vakantie’-gevoel om met iemand te delen. Toen ik thuis kwam liep ik zes kilometer, maar ik heb een uur lang lopen vechten tegen mijn tranen. Wat ook niet helemaal lukte. En ook de rest van de avond moest ik steeds huilen.

Ik had overwogen om zaterdag al heel vroeg op te staan, om 25 kilometer te lopen voor ik naar Bouke van Bij Tante Pollewop ging. Maar ik voelde me zo niet fit toen ik wakker werd (logisch) dat ik besloot om wat langer te blijven liggen. Ik liep wel zes kilometer, ik was gelukkig net op tijd weer klaar voor het begon te regenen.

Precies toen ik de straat in liep, begon het te stippelen.

The colours of my life

Ik had erg behoefte aan wat extra vrolijkheid en liefde, dus koos mijn outfit daarop uit.

Met een warme omslagdoek in plaats van een vest, want dat was begin van de middag nog wel nodig!

Iets na 1 uur was ik bij Bouke van Bij Tante Pollewop, waar ik met twee jurkenzusjes een passessie had. Dit heeft Bouke onlangs geรฏntroduceerd, je kunt dan met 2 of 3 tegelijk komen passen wat je wilt. Nu ga ik natuurlijk wel vaker Tante Betsy jurkjes passen als er nieuwe collectie is, maar dat is dan toch een beetje ‘werk’. Nu hebben we eerst uitgebreid gekletst, en daarna van allerlei moois gepast. Ik heb bewust voornamelijk voor andere merken gekozen, om dat ook eens te proberen. Maar uiteindelijk gingen er toch twee Tante Betsy jurkjes mee naar huis hoor, hahaha!

The colours of my life

Bouke had van alles uitgehangen, van wat wij hadden aangegeven te willen passen.

Echt, daar word je hebberig van hoor!

The colours of my life

Maar eerst die heerlijke taart, nom nom nom!

Ik begon met dit leuke jurkje van Cissi och Selma, ik vind die koffiepotjes zo leuk! Dit merk valt doorgaans wat korter, dus ik was wel heel benieuwd. Maar het kon prima, zeker met een legging eronder.

Ook van Lalamour heb ik verschillende items gepast, dit merk heeft mij erg aangenaam verrast!

The colours of my life

Over deze tuniek twijfel ik nog steeds, hihihi!

Dit leuke setje van Blutsgeschwister mocht mee naar huis ♥

Ooooh kwamen wij even op het juiste moment! Je krijgt altijd wat lekkers bij je bestelling bij Bouke, en er werd een doos vol nieuwe voorraad geleverd! Die toffees zijn echt de beste!

The colours of my life

Pas na vijf uur waren we uitgepast, en met een volle tas en een heerlijk gevoel stapte ik buiten.

Daarna ging ik naar mijn ouders, voor Moederdag. Zij wonen daar vlakbij, dus dat kwam goed uit. Ik heb daar gegeten en daarna nog een kopje thee op. Met aardbeientaart, een klein puntje maar hoor ๐Ÿ™‚

The colours of my life

Onderweg naar huis ben ik even gestopt bij de aardbeienautomaat, voor nieuwe voorraad ♥

Thuis heb ik mijn nieuwe jurkjes mooi uitgehangen, daar word ik altijd zo blij van.

Gisterochtend wilde ik alsnog 25 kilometer lopen, maar het weer was ’s ochtends een beetje twijfelachtig. Regen, en zelfs onweer werd voorspeld. Dus ik besloot om het weer maar te cancelen, maar achteraf had ik best kunnen lopen. Het ging juist ’s middags regenen. Maar goed, zo had ik wel een lekker relaxte start van mijn zondag. Uiteraard met aardbeien bij mijn ontbijt.

Na mijn ontbijt heb ik gedoucht en me aangekleed, en heb zes kilometer gelopen. Het was gewoon al warm, ik kon met blote benen en zonder vest lopen.

The colours of my life

Met blote witte benen welteverstaan, die zagen gisteren pas voor het eerst zonlicht ๐Ÿ˜‰

Ik droeg mijn nieuwe Tante Betsy jurkje, daar was het prima weer voor!

The colours of my life

Ik heb weer een lekker broodje gebakken, dat blijft toch iedere keer een feestje hoor!

The colours of my life

Dus ik had als lunch vers gebakken brood met frambozenjam van de boer, en aardbeitjes on the side ๐Ÿ˜‰

Voor de lunch had ik de eettafel al wat opgeruimd, zodat ik na de lunch meteen aan de slag kon met productfoto’s. Daarna heb ik de kamer gepoetst, daar had ik de hele week nog geen zin in gehad.

En ondertussen weer verse voorraad granola gemaakt.

Deze week kwamen deze Body Bars van Skoon binnen, wat ruiken ze hemels!

Tegen half vier kwam eindelijk de zon door, dus heb ik twee uurtjes buiten gezeten. Het was wel wat benauwd, dus niet helemaal mijn weer, maar ik heb toch maar gewoon even van het zonnetje genoten. Even wat goede energie opdoen!

Tussendoor at ik weer een bakje aardbeien, ik had even een gezonde dag na twee dagen feest ๐Ÿ˜‰

’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend er weer op. Maar mijn vrije dagen nog niet ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat ik me komende week wat beter ga voelen, want ondanks de leuke zaterdag wil het nog niet zo lekker. Misschien komt het gewoon door Moederdag, dat blijft een rotdag als je ongewenst kinderloos bent ๐Ÿ™ Ik heb in ieder geval nog een paar leuke uitjes op de planning staan, maar ik begin vandaag met een oogmeting bij Hans Anders. En hopelijk wil het weer toch een beetje meewerken, zodat ik tussen de regen door nog wel een paar uurtjes buiten kan zitten. Ik wens jullie allemaal een mooie week!

14 Comments on The colours of my life #week18

 1. Petra+van+Schijndel
  13 mei 2021 at 23:12 (1 jaar ago)

  Heel veel hartjes voor jou…

  Beantwoorden
 2. Inge Boogaers
  13 mei 2021 at 23:05 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat mijn steen verwerkt zit in je blog! Dank je wel !

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  12 mei 2021 at 08:51 (1 jaar ago)

  Wat een fijne week is het geworden. Houdt vol!

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  10 mei 2021 at 16:16 (1 jaar ago)

  Super vakantie knuffel. En wat staat het tuniek en de lange jurk je prachtig. En al die vrolijke kleuren.ik wordt er blij van.
  Ik stuur je veel voor je vakantie

  Beantwoorden
 5. Annette Elias
  10 mei 2021 at 16:14 (1 jaar ago)

  Mooi weekoverzicht weer lieve Natasja. Wat had ik je graag even een hele dikke, warme knuffel gegeven….
  Ik herken best veel van je gevoel, ook al zijn mijn omstandigheden heel anders.
  Wat een zalige fotoโ€™s heb je, van je passessie bij Bouke! Je hebt geweldige dingen uitgekozen. Alleen van die vrolijke kleurtjes van je nieuwe aanwinsten aan je rekje is al snoep voor de ogen!
  Lieverd, ik hoop dat je tocheen fijne vakantie hebt!

  Beantwoorden
 6. marije
  10 mei 2021 at 13:42 (1 jaar ago)

  Dikke knuffel voor jou.
  Wat mooi dat je eerlijk naar jezelf bent over moeilijke dingen en ook in je week overzicht.
  Ik herken een aantal dingen en het is fijn te weten dat ik niet de enige ben.

  Beantwoorden
 7. Liesbeth Letink
  10 mei 2021 at 13:13 (1 jaar ago)

  Mooie fotoโ€™s weer! Ik snap het gevoel tav de vakantie zo goed! Ik ben niet alleen want ik heb twee dochters en een vriend waar ik een lat relatie mee heb maar mijn man is ruim vijf jaar geleden overleden en daardoor is het onbezorgde weg. Dit merk je extra als je vakantie hebt of vrij bent. Ik loop dan ook met mijn ziel onder mijn arm. Hoop dat je er toch van kunt genieten. Een dikke virtuele knuffel!!!

  Beantwoorden
 8. Debbie Wassink
  10 mei 2021 at 09:51 (1 jaar ago)

  Hallo Natasja, Hier een berichtje van mij, ik heb afgelopen zondag een hele nare dag gehad. Alles stond in het teken van moederdag. Men staat er niet bij stil dat er nog veel meer is aan vrouw zijn dan moeder zijn. Ook dingen maken, creรซren is een vrouwelijke kracht waar je heel erg trots op mag zijn. Het is heel erg moeilijk, dat weet ik maar juist omdat je al zo bewust bent van wat jouw zingeving biedt heb je een stap gemaakt!

  Beantwoorden
 9. Annette
  10 mei 2021 at 09:33 (1 jaar ago)

  Dat vest is echt te gek! Ook die jumpsuit vind ik heel leuk maar ik ben van jumsuits afgestapt, niet te doen als je naar het toilet moet hahaha Dat gele jurkje vind ik ook echt superleuk!

  Beantwoorden
 10. Joyce
  10 mei 2021 at 09:33 (1 jaar ago)

  Ach meis… Niet leuk… Ik hoop dat het toch een fijne week voor je mag worden. Een dikke knuf voor jou!

  Beantwoorden
 11. Rebecca
  10 mei 2021 at 08:45 (1 jaar ago)

  Wat een mooie kleding heb je gescoord bij Bouke.

  Bij deze mijn virtuele knuffel voor jou, je bent een kanjer .

  Liefs Rebecca

  Beantwoorden
 12. Jacqueline Oud
  10 mei 2021 at 08:40 (1 jaar ago)

  Snap dat vakantie hebben alleen zonder het te kunnen delen niet leuk is. Hoop echt voor je dat het weer gaat meewerken,. Maar denk net zoals de winter een late mooie warme zomer dus we moeten nog geduld hebben vrees ik. Snap dat Moederdag voor jou een zwaar gevoel kan geven, zelf heb ik dat niet maar dat heeft denk ik nooit met het traditionele moederdag gebeuren ben opgegroeid, groeide op bij mijn vader en die had niets met dit soort feesten. Nee ook geen Vaderdag dus:-) Denk ik omdat hij juist niet van de verplichte festiviteiten is vindt dat we er meer eer aan zouden doen om gewoon een dag van de vrouw op zich in het leven zouden roepen. Denk dat dit concept eigenlijk verouderd is. Een vrouw is zoveel meer dan alleen moeder en daar mag dan bij stil gestaan worden en worden gevierd. Voor degenen die het gewoon op hun vertrouwde manier willen vieren moet natuurlijk plaats zijn maar een feest waar plaats is voor alle vrouwen en waardoor nog meer verbondenheid kan ontstaan moet zeker plaats zijn. Want ondertussen ben je ook tante en heb je ook een belangrijke functie naar je ouders zus, broer en vriendinnen, collegaโ€™s de gemeenschap en ook dit mag gevierd worden! Ik en denk ik velen zijn blij met jou! Dat wil ik nog wel op deze manier benadrukken. Misschien spreek je juist zoveel vrouwen aan omdat je je eigen weg gaat en eerlijk bent in je emotieโ€™s en je zo kwetsbaar durft op te stellen en juist omdat je niet de standaard weg bewandeld. Echt super knap en hoop dat je dat nog tijden blijft doen! Nu even een licht onderwerp ben ook fan van Cissi och Selma en de geld koffiekan jurkjes hangt dan ook in mijn kast, word je zeker blij van en staat je prachtig! Probeer echt te genieten van je vakantie en hoop echt dat je kracht vindt van onze berichtjes. Je staat nooit alleen dat bewijst die mooie steen van de buurvrouw maar weer!
  Veel liefs en een fijne week gewenst!

  Beantwoorden
 13. Jooske
  10 mei 2021 at 07:47 (1 jaar ago)

  Oehhh wat een mooie jurkjes heb je gescoord! Die gele met de theepotjes is ook schattig zeg!
  I feel you w.b.t. moederdag, pittig dagje ;( Gelukkig was er de zon! Ik hoop dat ze toch af en toe mag schijnen deze week, zodat je toch even goede energie op kan doen om een heerlijk relaxte week te hebben.

  Beantwoorden
 14. Marja Bouwman
  10 mei 2021 at 07:46 (1 jaar ago)

  Zo herkenbaar, uitkijken naar je vakantie en als het zover is, voel het niet fijn.de beste remedie is leuke dingen plannen, gewoon omdat het kan. Ik hoop dat het je lukt, te genieten van je vrije dagen.
  En moederdag, er zou ook een ongewenst moederloos dag moeten zijn, want hierin in zijn we helaas ook met velen. Ik voel met je mee. Liefs Marja

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.