The colours of my life #week18

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week zat ik niet zo lekker in mijn vel. Het wilde gewoon allemaal net niet, je kent het vast wel. Zo’n week waarin ik extra blij ben met de vrolijke jurkjes in mijn kast en het zonnetje wat ’s ochtends vroeg schijnt. Al mag er inmiddels ook wel wat regen vallen voor de natuur, maar daarover later meer πŸ˜‰

The colours of my life

The colours of my life#week18

De mondaychallenge van deze week was ‘Regenboog’. Dus ik begon de week in de kleuren van de halve regenboog: rood, oranje en geel. Paste mooi bij mijn nieuwe rokje van de Vrolijke Famkes stof. Het rokje wat eigenlijk een jurkje had moeten zijn, maar die volgt nog.

De maandag start toch een tikje vrolijker met een stralend ochtendzonnetje he? ♥

The colours of my life

Na het werk had ik gepland om de keuken te poetsen. Maar het was onverwachts zulk heerlijk weer, dat ik besloot om een uurtje zon mee te pikken. Goed voor jezelf zorgen heet dat πŸ™‚

Dinsdag werkte ik thuis, in mijn heerlijke joggingpakjurkje. Mijn legging hield ik deze week nog even aan hoor, vooral op kantoor is het nog net te fris voor blote benen.

The colours of my life

’s Avonds heb ik eerst de keuken en de halve kamer gesopt, en daarna mijn stofjes maar eens uitgezocht. Ze liggen nu in de grote lade van mijn vintage bureautje, het paste er nog net in πŸ˜‰

Another magic sunrise ♥

Woensdag droeg ik de andere helft van de regenboog: blauw, paars en groen. Een combi die ik anders nooit bij elkaar gezocht zou hebben, maar wel verrassend leuk matchte!

The colours of my life

Ik besloot dat het woensdag Frietdag was πŸ™‚

Donderdag droeg ik de bloemetjesovergooier van Tante Betsy van dit seizoen. Maar ik geloof dat ik hem toch even laat hangen tot hij met blote benen kan, ik vond het uiteindelijk niet zo geslaagd, hahaha!

’s Avonds knipte ik mijn jurkje opnieuw, hopelijk wil het nu wel een jurkje worden πŸ˜‰

Vrijdag: nog 1 dagje knallen! Letterlijk en figuurlijk in dit geval πŸ™‚

Na het werk heb ik eerst de benedenverdieping gestofzuigd en gedweild, en daarna lekker in het zonnetje buiten gegeten. Mijn bord matchte mooi met het gerecht πŸ™‚

The colours of my life The colours of my life

Daarna heb ik een aantal nieuwe producten op de foto gezet, ik heb weer zulk moois binnen gekregen! En van de Beauty Trade Special heb ik ook een tas vol te reviewen producten staan, dus tijd om daarmee aan de slag te gaan.

Zaterdag ging ik weer 30 kilometer lopen. Ik hikte er alweer tegenaan, ook vanwege de regen die ’s ochtends verwacht werd. Maar ik ben natuurlijk geen watje, dus paraplu mee en gaan!

Ik startte om kwart over acht, maar toen was er geen regen te zien. Wel heel veel zon en blauwe lucht, ik was blij dat ik me ’s ochtends toch maar ingesmeerd had met SPF. Dat was geen overbodige luxe, en het was ook gewoon hartstikke warm!

The colours of my life

Na ongeveer een uur zat ik er weer lekker in, al was ik iets te warm gekleed. Mijn vest was na een half uur al uit, hahaha!

The colours of my life

Ook de extra lus door het park ging zonder problemen, en zo had ik al 14 kilometer in de benen bij mijn eerste pitstop.

Ik heb me toen ook even snel omgekleed en een mouwloos jurkje aangetrokken. Zo, dat liep een stuk fijner!

Kijk nou wat een prachtige bloemen ik onderweg tegenkwam ♥

De eerste veldbloemen beginnen ook te bloeien in de bermen, bij jou in de buurt ook?

En kijk dan hoe mooi deze zijn!

Ik had tijdens mijn laatste ronde al een paar spetters regen gehad, maar ongeveer vier kilometer voor het einde werd het echt donker. Sjips, en ik had geen paraplu bij me, die had ik na de eerste 20 kilometer thuis gelaten omdat ik extra drinken mee wilde nemen. En ik had buienradar gecheckt, die gaf geen regen op.

Well, buienradar was wrong! Ik moest ongeveer nog drie kilometer, en toen begon het te plenzen. Geen paraplu, geen jas, geen regenponcho: helemaal niets bij me. Dus zat er niets anders op dan doorlopen, door de regen…

The colours of my life

Nou, de regentraining kan ik afvinken hoor! Ik was helemaal doorweekt toen ik thuiskwam, letterlijk tot op mijn ondergoed natgeregend, hahaha! Gelukkig waren het de laatste kilometers, en kon ik toen ik thuis was een droog jurkje aantrekken (die van ’s ochtends hing er nog) en mijn schoenen uitdoen.

Die waren ook hartstikke nat, maar na een nachtje waren ze gelukkig weer opgedroogd.

Ik hoef jullie vast niet te vertellen dat deze deze keer extra lekker smaakten ♥

The colours of my life

Na de pannenkoeken heb ik gedoucht, en daarna nog boven gestofzuigd en een pakketje opgehaald bij de pakketautomaat. Rond etenstijd was het zonnetje weer terug in Tilburg, en kon ik weer lekker buiten eten. ’s Avonds ben ik verder gegaan met mijn jurkje achter de naaimachine.

Gisteren stond ik om zeven uur op, ik zou koffie drinken bij mijn ouders. En ik wilde daarvoor nog een uurtje lopen, dus moest ik op tijd op.

The colours of my life

Het was een stuk frisser dan zaterdag, maar gelukkig wel droog. Maar ik had wel mijn paraplu meegenomen hoor, hahaha!

Iets na elf uur was ik bij mijn ouders, mijn moeder had een (suikervrije ♥) appelbol gebakken voor bij de koffie.

Na de koffie hebben we een rondje gelopen, en daarna buiten geluncht. Met verse aarbeitjes ♥

Rond drie uur was ik weer thuis, ik had onderweg nog even mijn auto gewassen. De rest van de middag heb ik weer achter de naaimachine gezeten, tussendoor nog wel buiten in het zonnetje wat gedronken. Eind van de middag heb ik het gewassen (en buiten gedroogde ♥) bed opgemaakt, een was gestreken en een nieuwe was weer opgehangen. Daarna heb ik buiten gegeten, met aardbeien en kwark (en honing) als toetje ♥

En na het eten nog even het gras gemaaid en alle planten buiten (en binnen) water gegeven. Alles is weer netjes! ’s Avonds heb ik nieuwe voorraad granola gemaakt, dit artikel geschreven en nog een paar mailtjes verstuurd.

Toen zat de week er weer op, hij is weer voorbij gevlogen! Voor komende week heb ik nog niet veel plannen. Morgenavond ga ik naar een informatieavond hier in de wijk, over een participatie moestuin (zie je, straks komt het er toch nog van hoor). Verder weer druk met werk, en zaterdag mijn 3e 30 kilometer lopen. Kijken of ik nu de tegenzin van tevoren weg kan laten πŸ˜‰ Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

4 Comments on The colours of my life #week18

 1. Forever38.com (Vera)
  9 mei 2022 at 10:52 (2 weken ago)

  Hopelijk heb je deze week een betere week. Zorg maar goed voor jezelf ! En ik ben reuze benieuwd naar je eventuele moestuin participatie. Fijne week weer, X

  Beantwoorden
 2. Jacqueline Oud
  9 mei 2022 at 09:39 (2 weken ago)

  Ondanks je mindere week, zag je er wel stralend en kleurrijk uit! Je maakt echt mooie outfits super knap. Moet wel zeggen dat de natuur bij jullie in de omgeving en dan speciaal het gras al erg droog eruit ziet. Hier in het westen en in het oosten hij mijn vader is nog alles volop groen. Bij beiden is dan ook geen regen gevallen afgelopen weekend. Maar zie dat bij jullie in de buurt de regen meer dan welkom was, alleen de timing net onder je wandeling had beter gekund ☹️Denk wel dat we nu overal in Nederland weer wat regen kunnen gebruiken om het mooi groen te houden. Geniet nu echt van de prachtige natuur nu en heb zelfs twee fazanten in het wild gespot. Fijne dag gewenst! Hopelijk voel je je weer wat fitter.
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Mireille
  9 mei 2022 at 09:20 (2 weken ago)

  Nou ondanks dat je niet zo lekker in je vel zat heb je toch mega veel gedaan. Wij hadden hier zaterdag ook een plensbui. Je hoorde de grassprietjes juichen.

  Beantwoorden
 4. Annette
  9 mei 2022 at 08:15 (2 weken ago)

  Je outfits zijn allemaal weer even kleurrijk. Leuk! Buienradar, weerbericht, we hebben er weinig aan πŸ˜‰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.