The colours of my life #week19

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Mijn weekje vakantie zit er alweer op! Het was een week die een beetje zoals het weer was: zonnige uurtjes, maar ook wat buien die voorbij dreven. Leuke dingen gedaan, maar ook wat mindere dagen ertussen. Geeft niet, ik ben in ieder geval uitgerust. Ik heb heel veel foto’s, kijken jullie mee?

The colours of my life

The colours of my life #week19

Ik begon de week met een echt vakantie-ontbijtje, met verse aardbeien ♥ Ik ging maandag mijn 25 kilometer lopen, want dat had ik in het weekend nog niet gedaan. En daar knapte ik enorm van op!

Het werd niet echt super weer, maar uiteindelijk heb ik alleen het laatste uur regen gehad. Ik had wel een legging aan gedaan, maar eigenlijk was het best warm. Het had best zonder gekund!

Er dreigden wel steeds donkere wolken, maar die bleven de eerste 19 kilometer gelukkig op afstand.

The colours of my life

Wat ziet de natuur er prachtig uit he, met al het frisse groen?

Het was lekker rustig om te lopen, rustiger dan op zaterdag.

Pauze met thee en krentenbrood!

Ik was al vroeg gestart, dus ik was al voor 12 uur klaar. Ik moest ’s middags naar Hans Anders, dan moest ik natuurlijk weer fris gedoucht en aangekleed zijn.

The colours of my life

Ik heb daarom toen ik thuis kwam, eerst gedoucht en daarna pas mijn stapelpannenkoeken gegeten. Zo kon mijn haar ondertussen alvast een beetje drogen πŸ™‚

Toen ik terug kwam van Hans Anders (alles was gelukkig goed met mijn ogen), was de zon doorgekomen en was het hartstikke warm. Dus ik heb een ander jurkje aangetrokken en mijn legging uit, en heb lekker even in de zon gezeten.

Eind van de middag koelde het weer wat af, maar met weer het andere jurkje en legging was het nog prima om buiten te eten ♥

The colours of my life

Dinsdag wilde ik eigenlijk op tijd opstaan, zodat ik nog een uur kon lopen voor ik naar Heerenveen vertrok. Maar ik kon er niet zo goed uit, dus uiteindelijk heb ik niet gelopen. Dat voelde ik wel na dik twee uur autorijden: kramp in mijn rechterbeen. Eigen schuld natuurlijk, ik had kunnen weten dat het beter was om even uit te lopen na mijn wandeling van maandag. Ik heb wel ’s avonds nog een uur gelopen toen ik weer terug was. Weliswaar in de regen, maar het was toch lekker na 400 km in de auto gezeten te hebben.

Ik heb een heerlijke middag gehad bij Binnie (en Robert) van SoMuch. Het was lekker rustig in de winkel, dus ik kon uitgebreid van alles passen. En ondertussen lekker kletsen met Binnie.

The colours of my life

Zou ik het durven? Ja, ik durfde het! Deze mocht mee naar huis hoor, ik vind het zo leuk!

En deze ook!

The colours of my life

Als je in Friesland bent, hoort een stukje Oranjekoek er natuurlijk bij πŸ™‚

Sky on fire!

Woensdag ging ik weer een stuk rijden, dit keer stond ik wel op tijd op om eerst nog een uur te lopen. Het beloofde een mooie dag te worden!

Dus met blote benen!

The colours of my life

Ik ging op bezoek bij mijn jurkenzusje, zij die die mooie taartjes en ander lekkers maakt ♥ Vervelend hoor…

Wat een kunstwerkjes maakt ze he?

The colours of my life

’s Middags na het eten gingen we nog een uur lopen in de omgeving. Wat woont ze mooi he?

Dit is Max, mijn nieuwe vriendje ♥

Welja, toen we terug waren gewoon nΓ³g een keer wat lekkers bij de thee πŸ™‚

En toen ik naar huis ging, kreeg ik ook nog een doosje met lekkers mee! Dit was niet zo’n goede dag op niet-snoepen gebied, maar in alle andere opzichten was het een dag met een grote Zon ♥

The colours of my life

’s Avonds bij de thee nam ik alweer wat lekkers, deze is met Oreo-vulling #omg

Donderdag bleef ik een dagje thuis, hihihi! Ik had in twee dagen tijd 720 kilometer gereden, dus mijn ogen waren best blij met een dagje rust. Ik liep op tijd mijn zes kilometer, en heb daarna een en ander in het huishouden gedaan. Het was al vroeg warm!

Dus alweer blote benen!

’s Ochtends werden mijn boodschappen bezorgd, altijd fijn als de voorraad weer is aangevuld.

Dus tussen het huishouden door heb ik de boodschappen opgeruimd.

Daarna lunch in de zon, wat een verwennerij!

The colours of my life

’s Middags ben ik eerst even naar de boerderijwinkel geweest, die voorraad was ook weer aangevuld dus.

Daarna heb ik in de tuin gewerkt, al het onkruid tussen de steentjes weg gehaald. Na een uur en een kwartier stond het zweet op mijn hoofd, en een blaar op mijn vinger. En toen begon het te regenen, dus buiten zitten zoals gepland zat er niet meer in.

Ik ben daarom maar in de keuken aan de slag gegaan, en heb mijn heerlijke rode kool taart gemaakt.

The colours of my life

Na het eten heb ik wat productfoto’s gemaakt, onder andere van deze schattige kaartjes ♥

En deze nieuwe lijn van Payot.

Toen ik klaar was met de foto’s, kon ik verder met het deeg, wat even moest rusten in de koelkast.

The colours of my life

Ik vertelde in het artikel van gisteren al, dat ik door dat jurkje zo’n zin in zelfgemaakte bramentaart had gekregen. Dus die heb ik gebakken. Ik heb één stukje op, en de rest in de vriezer gedaan.

Ik had bij Binnie wat shampoobars en dergelijke meegenomen (komt binnenkort een review van online), en ik kreeg er dit handige houten plankje bij van haar ♥ Er kunnen maar liefst drie shampoobars, conditionerbars of zeepjes op!

Vrijdagochtend had ik een afspraak voor mijn blog, ik kreeg een heerlijke (en bijzondere) gezichtsbehandeling. Toen ik daarvan terug was, heb ik weer zes kilometer gelopen. Het was weer heerlijk in het zonnetje!

The colours of my life

Mijn huid was zΓ³ prachtig na de behandeling!

Daarna heb ik buiten mijn boterhammen gegeten, en ben ’s middags bij mijn zus op de koffie geweest. Daar konden we helaas maar even buiten zitten, want het begon behoorlijk te regenen.

Rond half zes was ik thuis, en heb toen eerst een grote pan met risotto, verschillende groentes en vegetarische kipstuckjes gemaakt.

In Tilburg was het droog en nog steeds zonnig, dus ik kon buiten eten!

The colours of my life

Met als toetje rijstepap van de boer en verse aardbeien ♥

Zaterdag begon ik ook met aardbeien, en een banaan bij mijn ontbijt. Trainingsdag!

Ik had weer blote benen, maar daar had ik in eerste instantie wel spijt van toen ik buiten stapte. Brrrrr, het was fris!

Maar al snel kwam het zonnetje door, ik heb de eerste anderhalf uur in een heerlijke zon gelopen!

The colours of my life

Love it!

Je kunt echt zien dat de regen van de laatste tijd de natuur goed doet, en daar ben ik dan toch wel blij om.

The colours of my life

Liefde voor klaprozen ♥

Ook in het park was het prachtig, wat een mooie kleuren!

The colours of my life

Het laatste uur had ik minder geluk, ik kreeg een fikse bui over me heen. Maar goed, ik was er bijna, dus dan vind ik het niet zo erg om nat te regenen.

Gelukkig was er geen onweer, want dat vind ik niet fijn om in te lopen. En na een half uur was de regen alweer voorbij.

Koffie met pannenkoeken! ♥

The colours of my life

’s Middags heb ik nog wat in huis gedaan, en twee nieuwe bananenbroden gebakken. Mijn vriezer zit weer vol! ’s Avonds heb ik twee artikelen geschreven, en ben lekker op tijd naar bed gegaan.

Gisteren heb ik uitgeslapen tot acht uur, en op mijn gemakje ontbeten en gedoucht. Daarna was het weer tijd voor mijn zes kilometer. Kijk dan hoe goed mijn heuptasje bij mijn outfit paste! En bij het vloerkleed, hahaha!

The colours of my life

Daarna heb ik mijn haar gefΓΆhnd, en mijn winter- en zomergedeelte in de kast omgewisseld. Links hangt altijd mijn collectie van dat seizoen, dat pakt net iets makkelijker. Laat de zomer maar komen hoor!

The colours of my life

Ik heb daarna outfitfoto’s gemaakt, dit jurkje stond nog niet op de foto.

Lunch met vers gebakken oergranenbrood en aardblijtjes ♥

’s Middags ben ik bij mijn ouders geweest, mijn moeder is nu op de helft met mijn sjaal. Hij wordt mooi he?

Wat een cadeautje: rond vijf uur ging de zon schijnen, en bleek het hartstikke lekker buiten. Dus we konden buiten eten, jippie!

Met een heerlijk en gezond toetje na! Of nou ja, voor een deel gezond πŸ˜‰

En toen zat mijn vakantie er weer op, wat vliegt zo’n week toch altijd weer voorbij he? Maar gelukkig hebben we na komende week een lang weekend in het verschiet. Ik wil dan proberen om een tweedaagse training te doen, als het weer een beetje meewerkt. Ik ga dit jaar weer meedoen met de Alternatieve Vierdaagse, ik ga dit keer 4x 30 kilometer lopen. Verder heb ik nog geen plannen voor deze week, en jullie? Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

9 Comments on The colours of my life #week19

 1. Petra+van+Schijndel
  17 mei 2021 at 23:06 (1 jaar ago)

  Genoten van je verhaal en de plaatjes. En zo leuk dat je precies dat bij Binnie meenam wat ik het allertofste bij je vond staan.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  17 mei 2021 at 20:37 (1 jaar ago)

  Veel kleur en veel lekkers in jouw vakantie week!
  Die tuinbroek is echt heel cool!
  😎

  Beantwoorden
 3. Esther
  17 mei 2021 at 10:26 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke week had en zo gezellig dat je hier op bezoek was. Jij hebt er een nieuq vriendje bij schrijf, nou ik kan je zeggen dat Max er een nieuw lief vriendinnetje bij heeft. Wat was hij moe ’s avonds van al het spelen. En wat hem betreft mag je snel.weer een keervaan komen waaien en ja ik vind dat natuurlijk ook heel erg gezellig.
  Werk ze weer deze week, knuffel Max en Esther

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  17 mei 2021 at 09:58 (1 jaar ago)

  Wat een fijne week!

  Beantwoorden
 5. Marlous
  17 mei 2021 at 09:57 (1 jaar ago)

  Leuk dat je in Breedenbroek was, en mooi wat je moeder maakt voor jou. Prachtige foto’s weer

  Beantwoorden
 6. Mireille
  17 mei 2021 at 09:30 (1 jaar ago)

  Klinkt als een goed weekje, jij kunt er weer tegen aan. Benieuwd naar de behandeling die je hebt gehad.

  Beantwoorden
 7. Wilma van Balen
  17 mei 2021 at 09:18 (1 jaar ago)

  Wat een veelzijdig weekje en wat een leuke kaartjes van the lemonbird heb je gekocht πŸ™‚

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  17 mei 2021 at 09:13 (1 jaar ago)

  Leest als een fijne vakantieweek, ondanks dat het weer nog niet optimaal is. Heb het net zelf ervaren echt natgeregend tot mijn sokken en hemd aan toe. de dag bij je jurkenzusje en bij So Much in Heerenveen zagen er gezellig uit, je hebt lekkere dingen en mooie aanwinsten mee naar huis genomen! Mooie wandelingen met opbloeiende natuur! Ben verliefd op jouw moeders sjaal in wording echt prachtig, creatief en prachtig gemaakt. Fijne week gewenst!
  Liefs Jacqueline

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.