The colours of my life #week19

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon niet zo goed, ik had ontzettend veel last van de spieren in mijn nek en schouders. Het hoort bij de fysiotherapie die ik momenteel heb daarvoor, dus niets ernstigs. Maar wel heel vervelend 😉 Gelukkig ging het de tweede helft van de week beter, net als het weer! Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my lifeThe colours of my life #week19

Op één van de Facebookgroepen is de vrijdag-challenge veranderd in een maandag-challenge. Die van afgelopen week was: Gipsy. Ik vond mijn Gipsy look best geslaagd 🙂

Maandagavond at ik erwtensoep. Paste prima bij het koude weer van begin van de week, hihihi!

Het lijkt wel letterlijk een deken van madeliefjes, vlak bij mij in het park ♥

The colours of my lifeWoensdag was ik in een roze mood ♥

Woensdag kreeg ik de prachtige Dress Claudia Moddie Pink opgestuurd van Tante Betsy. Even leek het erop dat ze in het roze niet geleverd zou worden, maar opeens was ze daar toch. Wat een plaatje he? ♥

The colours of my lifeEn er kwamen nog een aantal van mijn wensjurkjes van deze collectie binnen ♥

Donderdag werden mijn tweewekelijkse boodschappen bezorgd. Lekker hoor, alles weer aangevuld!

Vrijdagmiddag had ik een event van Spa blauw (Spa Reine), dus trok ik een bijpassende outfit aan 😉

Het event was op een prachtige locatie aan de rand van Amsterdam, het was voor het eerst in lange tijd dat ik weer alleen naar Amsterdam reed. Maar het is allemaal hartstikke goed gegaan, ik snap achteraf nooit zo goed waarom ik me zo druk maak 😉

The colours of my life De locatie was echt zo mooi en zó groen!

The colours of my lifeHier draaide het allemaal om: de nieuwe Spa Reine Subtile. Water met een vleugje smaak, zonder suiker, zoetstoffen, calorieën en bubbels. Ik vertel er in een apart artikel binnenkort wat meer over, maar ik ben nu al fan!

Buiten hadden we een Silent Disco, het was een gezellige #vrijmibo

Met overal flesjes van de nieuwe Spa Reine Sublime natuurlijk, maar we konden ook ander drinken bestellen hoor 😉

The colours of my lifeNa afloop kregen we allemaal een klein appelboompje mee, zo leuk!

Lol in de Silent Disco. Op de foto zie je naast mij Sonja van YuStSoMe, zij was er met haar vriendin, wat heb ik gelachen met ze! Het was erg gezellig meiden!

The colours of my lifeDe afgelopen weken ben ik erg op mijn eten aan het letten. Het begon eigenlijk doordat ik me zo ellendig voelde door de pijn in mijn nek dat ik geen zin in lekkers had. En na een paar dagen zat ik zo in die flow, dat ik besloot maar gewoon door te gaan 🙂

Begin van het weekend: altijd eerst koffie!

The colours of my lifeNadat ik een paar dingetjes in het huishouden gedaan had en een pasvideo had opgenomen, ben ik even naar Groenrijk geweest. Ik moest wat potgrond hebben, en een mand voor het appelboompje wat ik vrijdag gekregen had.

Voor mijn moeder nam ik meteen wat voor Moederdag mee.

Buiten staat altijd een meneer met heerlijk fruit, en kijk: daar waren de aardbeien weer! Ik heb twee bakjes meegenomen, jammie!

Daarna heb ik alvast een en ander klaargezet in de tuin, en heb een broodje gegeten.

Begin van de middag ging ik even naar Tante Betje in Oosterhout, ik had zin om even langs te gaan 🙂 Het centrum was afgesloten vanwege een evenement, dus ik besloot de auto wat verder weg te parkeren en een stukje te lopen. Had ik meteen mijn middagwandeling gemaakt, en het was tenslotte heerlijk weer!

Joehoe, ik kom eraan!

The colours of my life Het was zoals altijd hartstikke gezellig bij Lies, wat een lief en warm mens is het toch ♥

En ik ging (natuurlijk) niet met lege handen naar huis 😉

The colours of my lifeEn weer lopend terug naar de auto…

Toen ik weer thuis was, heb ik eerst een kopje thee gedronken, lekker buiten in het zonnetje. In mijn tuin was het echt heerlijk!

The colours of my lifeDaarna heb ik het gras gemaaid…

… en al deze bolletjes geplant. Ik heb ze bij mijn collega gekocht, voor het goede doel. Nog even geduld, en dan wordt het zo kleurrijk in mijn tuin!

The colours of my lifeHet appelboompje heeft ook een mooi plekje gekregen!

Toen ik klaar was, heb ik een bakje aardbeien op. Wat is dat toch altijd een klein feestje!

The colours of my life Als dit allemaal uitgroeit tot appels, heb ik in het najaar heel veel appeltaart te bakken, hahaha!

The colours of my lifeRond een uur of vier was ik klaar met alles, en heb nog een uurtje in de zon gezeten. Ja, ik ga het nog leren hoor, om niks te doen!

Zaterdagavond had ik een lekkere maaltijdsalade met geitenkaas en appel.

Deze editie eindigt op zaterdag. Gisteren ging ik naar mijn moeder voor Moederdag, en omdat ik al wist dat ik dan ‘s avonds pas thuis zou zijn, plak ik gisteren dus aan de komende week. Hoefde ik gisteravond niet meer aan de slag toen ik thuis kwam 😉

Ik wens jullie allemaal weer een mooie week! ♥

9 Comments on The colours of my life #week19

 1. Janny
  13 mei 2019 at 22:47 (3 maanden ago)

  Wat heb je er een fleurige kleurige week op zitten! Fijn om je zo te zien genieten.

  Beantwoorden
 2. Petra
  13 mei 2019 at 20:02 (3 maanden ago)

  Leuke stad hè Oosterhout

  Beantwoorden
 3. Marije
  13 mei 2019 at 16:38 (3 maanden ago)

  Hahaha .. Die foto van Sonja. Heerlijk en precies wie ze is.

  Leuke week heb je gehad!

  Beantwoorden
 4. Mireille
  13 mei 2019 at 16:06 (3 maanden ago)

  Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen.
  Ik denk dat je binnenkort wel een extra kast nodig hebt met al die tante Betsies

  Beantwoorden
 5. Donna
  13 mei 2019 at 13:44 (3 maanden ago)

  Kan ik vast een appeltaart reserveren ?

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  13 mei 2019 at 12:23 (3 maanden ago)

  Mooie foto’s met veel vrolijke plantjes en fruit:-)
  Fijne week, het wordt heerlijk weer 😎

  Beantwoorden
 7. Forever38.com (Vera)
  13 mei 2019 at 09:20 (3 maanden ago)

  leuk weekoverzicht weer. En wat grappig, die bolletjes met de naam “gebroken hartje”! -x-

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  13 mei 2019 at 07:43 (3 maanden ago)

  Leuk verslag van wat jij allemaal de afgelopen week gedaan had 😉
  Mooi aankopen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  13 mei 2019 at 07:25 (3 maanden ago)

  Ooh zo’n silent disco lijkt me echt zo lachen! Als je de foto van jullie ziet heb ik al een idee wat voor soort muziek erop staat. Ik hoop dat de fysio helpt en dat je je steeds beter gaat voelen. Wat heb je trouwens een te gek setje gekocht! Fijne week, veel liefs

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.