The colours of my life #week2

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was het hier in Brabant vooral heel grijs en mistig, bij jullie ook? Ok, het was dan wel droog, maar die mist vind ik ook pittig hoor! Het is dan net of de mist ook in mijn hoofd blijft hangen. Ook zaterdag, tijdens mijn wekelijkse training, was het grijs en heul koud. Konden we de tijd maar twee maanden vooruit zetten, naar de eerste mooie lentedag! Ik verlang zo naar het zonnetje op mijn gezicht ♥ Maar goed, zover is het nog niet. Eerst laat ik jullie weer mijn oh zo spannende πŸ˜‰ week zien!

The colours of my life

The colours of my life #week2

Ik begon de week in een nieuw jurkje uit de sale, wat ik op Oudjaarsavond nog bestelde. De laatste hoor, echt! πŸ˜‰ Ik droeg er trouwens wel een vest overheen, want wat had ik het koud die dag! Of nee, ik had het gewoon de hele week koud. En als ik het koud heb, dan is het Γ©cht koud.

We hadden die dag een 10-taart op het werk, een paar jarige collega’s trakteerden. En een 10-taart, daar zet ik mijn suikerskip even voor opzij πŸ™‚

Dinsdag was ik alweer in het blauw-groen, en een vleugje geel.

The colours of my life

Een waardeloos uitzicht (industrieterrein), maar wat een prachtige lucht ♥

Ik at wat fruit toe ’s avonds, met een handje granola eroverheen. Fruit with a bite, zeg maar πŸ™‚

The colours of my life

Ik lag maandag- en dinsdagavond super vroeg op bed, ik was nog steeds zo ontzettend moe. In de loop van de week ging het gelukkig iets beter, en kon ik tot een uur of negen opblijven πŸ˜‰

Thuiswerken in een vrolijke outfit. Spring is in the air!

Dit jurkje van MissLook nam ik onlangs van een jurkenzusje over, en mocht donderdag mee op stap. Wat een heerlijk jurkje!

Post van Halsoverkop ♥

The colours of my life

Vrijdag werkte ik weer een dagje thuis, in een vrolijke kabouter/paddenstoelenmix ♥

Zaterdag actiedag! Ontbijt in een extra mooi kommetje van Rice ♥

Het was alweer/nog steeds koud en grijs, dus ik had me goed aangekleed. Of nou ja, ik had het evengoed nog steeds hartstikke koud.

The colours of my life

Deze dikkere leggings van Blutsgeschwister zijn zo fijn voor deze koude dagen! Mijn benen waren geloof ik het enigste wat niet koud was πŸ˜‰

The colours of my life

Dit was dus mijn uitzicht, 25 kilometer lang… Brrr…

Maar we houden de moed erin hoor, hahaha! Ik zie nu pas dat ik die dag misschien wel heel erg opviel in het grijze weer πŸ˜‰

Die dijk, die leek wel 100 kilometer doordat ik het einde niet kon zien!

Mijn hand had het erg zwaar, ondanks de dubbele handschoen. Ik heb momenteel weer veel last πŸ™

De laatste ronde!

The colours of my life

Nog wat foto’s van het groen, al leek zelfs dat allemaal meer grijs-groen te zijn, hahaha!

Om twee uur precies stapte ik weer naar binnen, het zat er weer op!

Tijd om op te warmen, want jeetje wat was ik inmiddels koud. Helemaal tot op het bot. Het duurde twee koppen koffie, een bord pannenkoeken, een hete douche en een rondje stofzuigen en dweilen tot ik weer een beetje warm was!

The colours of my life

In de tussentijd had ik een vers brood gebakken, dat was rond vijf uur klaar.

Ik at ’s avonds erwtensoep met versgebakken brood erbij ♥ Na het eten schreef ik nog een artikel, en ging rond negen uur naar bed. Daar heb ik lekker Wie is de Mol? gekeken ♥

Mijn hand was ’s avonds nog niet echt verbeterd πŸ™

The colours of my life

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, en na mijn pyjamaontbijt me gedoucht en aangekleed. En toen lekker een uur gelopen. Kijk deze struiken dan, gelukkig is niet alles grauw en grijs ♥

En ik zag heeeeeeeel even een vleugje licht achter de grijze wolken.

Ik droeg dit lekkere joggingjurkje van Tante Betsy, zo’n heerlijk stofje!

The colours of my life

Na het wandelen en de koffie heb ik weer een uurtje ‘ontmossing’ gedaan in de tuin πŸ˜‰

Daarna geluncht, en foto’s gemaakt voor Beautyspots. Maar daar ben ik vergeten foto’s van te maken πŸ˜‰ ’s Ochtends had ik op Facebook een recept gezien voor gezonde havermoutrepen bij Uit Pauline’s Keuken, en ik had alle ingrediΓ«nten in huis. Dus die heb ik ’s middags gemaakt.

The colours of my life

Ready! Benieuwd hoe ze smaken, ze mogen vandaag mee naar het werk πŸ™‚

Gisteravond heb ik lekker frietjes gegeten, en na het eten dit artikel geschreven. En alweer ging het weekend veel te snel voorbij… Op naar een nieuwe week, zouden we het zonnetje nu weer een keertje zien? Een hele fijne week voor jullie! ♥

4 Comments on The colours of my life #week2

 1. Susan
  19 januari 2022 at 10:33 (4 maanden ago)

  Zo leuk zo mee te lezen. Ooit ga ik ook meer wandelen denk ik dan. Vergeet altijd te reageren πŸ™‚ nu dus niet vergeten

  Beantwoorden
 2. Jacqueline Oud
  17 januari 2022 at 09:47 (4 maanden ago)

  Ik vond het ook echt een begin januari week. Zo’n week die zich voortsleept. Het was mijn eerste werkweek en moest weer erg in mijn ritme komen en het leek op sommige dagen inderdaad niet licht te worden. Ook hier in Noord-Holland was veel mist. Wel veel gewandeld om weer wat energie op te doen en dat hielp ook! Complimenten voor je mooie sales aankoop. De nieuwe blauwe jurk staat je prachtig en ook de jurk van Missllook. Heerlijke gezonde havermoutrepen. Heb je gemaakt. Hopelijk komt er inderdaad iets meer zon deze kant op. Heb ook erg snel last van mijn handen, draag al vroeg handschoenen en zijn heel kwetsbaar in deze tijd, maar omdat het nog niet super koud is gaat het nu nog goed. Jij veel sterkte gewenst met jouw handen en hopelijk wordt het een week met weer nieuwe energie en wat zon! Zelf hoop ik nog op sneeuw en ijs met een heerlijk zonnetje, voordat het voorjaar wordt.
  Ik ga vandaag voor de booster en hoop dat de cijfers zo gaan, dat zo iedereen weer aan het werk kan!
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  17 januari 2022 at 09:27 (4 maanden ago)

  Ja, wat een deprimerend weer was het he, afgelopen week, hier ook hoor ! Gelukkig ziet het er nu, als ik naar buiten kijk, heerlijk uit. Ik hoop dat het doorzet, want wat je schrijft, dat lenteweer mag van mij ook wel komen. Fijne week weer, X

  Beantwoorden
 4. Annette
  17 januari 2022 at 09:16 (4 maanden ago)

  Jemig je handen, dat lijkt me echt pijnlijk πŸ™ Hier ook best een prima week al ging het einde van de week even mis en heb ik nu een zere plek onder mijn voet, morgen even langs de huisarts.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.