The colours of my life #week2

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon voor iedereen het normale leven weer, na alle feestdagen. Ook op het werk was het weer gewoon volle bak, alle collega’s kwamen terug van Kerstvakantie. En dat was wel weer even wennen hoor… Ook qua eten (snoepen) moet ik echt weer even omschakelen, en dat lukte afgelopen week nog niet. Niet dat ik echt aangekomen ben in december, maar ik merk dat ik me gewoon beter voel als ik minder snoep dan ik nu doe. Komende week maar weer een nieuwe poging doen!

The colours of my life

The colours of my life #week2

Ik begon de week in dit super leuke hartjes setje (blouse en rokje) van Tante Betsy, wat ik in de sale kocht. Had ik al gezegd dat ik verliefd ben op de hartjesprint? En op de Kitschy Deer print? En op de Frida print? πŸ˜‰

Ik heb besloten dat mijn Sanita laarsjes wat vaker de kast uit mogen. Het is een luxe probleem hoor, ik heb gewoon zoveel leuke en mooie schoenen en laarzen…

We begonnen de week goed: één van mijn collega’s was jarig geweest, hij was 40 geworden. En ondanks (of dankzij?) het feit dat we zijn bureau wel héél erg versierd hadden (iets met ‘add more confetti’) trakteerde hij op taart Γ©n worstenbroodjes!

The colours of my life Mijn collega en ik konden weer eens niet kiezen, dus deelden we twee taartjes πŸ™‚

The colours of my lifeEn het was maandag natuurlijk Driekoningen πŸ™‚

Maandagavond besloot ik mijn laptop te laten voor wat het was, en ook niets aan het huishouden te doen. Ik begon weer een nieuw Needlepunch-projectje.

The colours of my lifeNa twee uurtjes had ik aardig wat weg gepuncht. De verleiding was groot om het ‘nog even’ af te maken, maar ik was heel erg moe. En dat is meestal niet het beste moment om zulke klusjes af te maken weet ik uit ervaring πŸ˜‰ Maar ik ging wel heerlijk ontspannen slapen!

Dinsdag droeg ik een nieuw jurkje van Blutsgeschwister, dit is eigenlijk het enige merk naast Tante Betsy in mijn kast. Ik heb er nu een paar jurkjes van, de liefde voor Tante Betsy blijft toch echt ver in de meerderheid ♥

We hadden ‘s middags Nieuwjaarsborrel op het werk, dus ik zag er lekker flashy uit voor de gelegenheid πŸ™‚

The colours of my lifeZwarte hartjes zijn Γ³Γ³k heel mooi! ♥ En door het roze biesje toch dat tikkeltje eigenwijze waar ik zo van houd!

Donderdag droeg ik dit vrolijke jurkje van vorige wintercollectie. Deze was me te groot geworden, maar dit is één van de jurkjes die mijn moeder heeft ingenomen voor me ♥ De kleuren combineren heerlijk met fuchsia, en mijn mooie Sendra laarzen staan er ook zo leuk bij!

The colours of my lifePakketjesparade naast mijn bureau πŸ™‚

The colours of my lifePannenkoeken-donderdag πŸ™‚

Dit jurkje kocht ik in november op de fandag van Tante Betsy. Ik had haar vorig jaar al, maar ook deze was te groot geworden. En dit model was lastig (of niet) in te nemen, dus ik was heel blij dat ik haar in een maatje kleiner vond op de fandag! Ik houd van de combinatie oker met donkerblauw ♥

Vrijdagavond had ik zin in chocolade, dat was heel lang geleden. Achteraf heb ik er dan wel een beetje spijt van, maar ja…

The colours of my lifeZaterdagochtend ging het allemaal niet zo lekker. Ik had geen zin om op te staan, ik had geen zin in het weekend, en ik had al helemaal geen zin in de tien kilometer wandelen die op het programma stond. Maar opgeven zit niet in mijn genen, dus na een lekker en gezond ontbijtje ging ik er natuurlijk toch gewoon voor. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik had nooit gedacht dat ik ooit zou kunnen genieten van een ontbijtje met kwark, granola en fruit. Maar dat doe ik echt, iedere dag weer!

Ik had een extra vrolijk (want: oranje) jurkje uit de kast gehaald voor deze offday, dat werkt toch altijd wel hoor!

The colours of my lifeSneakers aan en let’s go!

The colours of my lifeIk hoorde van de week op de radio al dat de natuur anderhalve maand voor zou lopen vanwege de zachte winter. Ik geloof dat dat wel klopt…

Het was nog niet echt zonnig tijdens mijn wandeling, maar wel de hele tijd droog. En nog best fris, mijn vingers waren helemaal stijf van de kou toen ik thuiskwam.

The colours of my lifeAaaaaah, koffie! ♥ #trotsopmezelf

En bij het tweede kopje nam ik twee mini eierkoekjes!

The colours of my lifeNa de koffie heb ik boven gestofzuigd, en daarna een aantal nieuwe producten op de foto gezet. Je merkt dat de vakantie weer voorbij is, ook de bedrijven en PR-bureau’s zijn weer begonnen. En dat vind ik natuurlijk helemaal leuk!

Ik begin ook weer met een nieuw gezichtsverzorgingsmerk, dat vind ik ook altijd zo leuk om te testen!

Daarna heb ik mijn agenda voor het nieuwe jaar even ingevuld en bijgewerkt. Alle afspraken en to do’s die ik al weet, staan erin.

Daarna ging ik lekker verder met mijn needlepunch-projectje. Onder het genot van een warme chocolademelk en kerstkoekjes. De chocomelk en slagroom had ik eigenlijk voor de Kerstvakantie in huis gehaald, maar toen had ik het uiteindelijk niet op. En de slagroom was nog maar een paar dagen houdbaar, dus tja…

The colours of my lifeNom nom nom…

The colours of my lifeMijn to do-lijstje voor de badkamer voor de komende weken πŸ™‚

Gisterochtend ben ik om half acht naar beneden gegaan en heb eerst lekker in mijn pyjama ontbeten ♥ Daarna uitgebreid gedoucht, maskertje gedaan, ondertussen een strijkje weg gewerkt en vijf kilometer gelopen. Het ging een stuk beter dan zaterdag, en ik was precies op tijd terug voor de regen. En daar is de heerlijke koffie weer!

The colours of my lifeNa de koffie heb ik een make-up look gemaakt en op de foto gezet. Of eigenlijk waren het er twee, ik kon het mooi combineren. En ik maakte even een gekke foto tussendoor. Ik hoop dat de jurkenzusjes die komende zondag een make-up workshop bij mij komen doen, nog durven te komen na het zien van deze foto hihihi!

De nieuwe collectie van Pupa past zo mooi bij mijn make-up tafel! ♥

The colours of my lifeDaarna heb ik meteen mijn make-up kwasten gewassen, het was er weer tijd voor!

The colours of my lifeDe rest van de middag heb ik op de bank doorgebracht, met mijn laptop op schoot. Ik heb twee artikelen geschreven, ik was weer goed op dreef. Aan het eind van de middag heb ik nog even een paar boodschappen gedaan en daarna de bovenverdieping gesopt.

The colours of my lifeDit is trouwens het hertje geworden wat ik deze week geneedlepuncht heb. Andere kleuren dan de eerste, ik vind hem zo schattig! ♥

Nog een wasje opgehangen, en toen zat het weekend er weer bijna op!

Ik at deze groentequiche van Albert Heijn, hij was best lekker!

Na het eten heb ik dit artikel nog geschreven, en een paar bedrijven gemaild. En toen zat het weekend er weer op, en was mijn to do-lijstje keurig afgewerkt πŸ™‚

Komende week heb ik een paar leuke afspraken. Vrijdagavond ga ik naar de kapper, voor highlights en lowlights. Het is hoog nodig, want ik heb me daar grijze haren op mijn hoofd… En zondag komen er vijf jurkenzusjes voor een make-up workshop, daar heb ik natuurlijk veel zin in! Ik ben er ook wel een beetje zenuwachtig voor, maar dat verdwijnt wel als we eenmaal bezig zijn. Ga jij deze week iets leuks doen?

12 Comments on The colours of my life #week2

 1. Eva
  17 februari 2020 at 11:50 (6 maanden ago)

  Hoi!
  Mag ik vragen waar jij het Blutgeschwister jurkje hebt gekocht, ik vind de print zo enorm leuk maar kom steeds het andere model jurk tegen..weet je toevallig ook hoe het model heet?
  Hoor heel graag even van je!
  groet, Eva

  Beantwoorden
 2. Bouke
  15 januari 2020 at 18:08 (7 maanden ago)

  Gezellig!! Ik wil ook leren needlepunchen! Lijkt me heerlijk s avonds op de bank!

  Zin in zondag! Zelfs na je foto

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  14 januari 2020 at 18:01 (7 maanden ago)

  Mooie foto’s en een schattig needlepunch eindresultaat πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Rebecca
  14 januari 2020 at 08:20 (7 maanden ago)

  Ik geniet er altijd zo van om jou verhaal te lezen, net of er bij ben. Heerlijk.
  Leuke foto’s ook, hihihi

  Fijne week en veel plezier zondag

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  13 januari 2020 at 22:17 (7 maanden ago)

  Mooi hertje, wat ga je ermee doen?
  Tja, die make up workshop. Ikben toch ookbenieuwd welke kwasten jij gebruikt en waarvoor. Hihi, afschrikken deed je me niet!

  Beantwoorden
 6. Mariska
  13 januari 2020 at 20:45 (7 maanden ago)

  Die quiche ziet er wel erg lekker uit πŸ™‚

  Beantwoorden
 7. Jelma
  13 januari 2020 at 19:02 (7 maanden ago)

  Wat geniet ik altijd van het lezen van je weekoverzicht en van je kleurige outfits.
  Mooi en schattig hertje!
  Super goed dat je toch steeds gaat lopen!
  En veel gezelligheid aanstaande zondag!
  Ik zal aan jullie denken wanneer ik zit te blokken

  Beantwoorden
 8. Mina
  13 januari 2020 at 18:04 (7 maanden ago)

  Wat een topoutfits weer! En respect geen zin gebven en tich weer gaan! Top! Je hertje is zo schattig! Dat wil ik ook wel leren! Fijne week en veel plezier as zondag met de jurkenzusjes! Wordt vast heel gezellig!

  Beantwoorden
 9. Tamara
  13 januari 2020 at 09:35 (7 maanden ago)

  Wat een gezellig verslag heb je er weer van gemaakt. Erg leuk dat hertje wat je hebt gemaakt! Pracht outfits zijn het weer, vooral de hartjes outfit, één van mijn favorieten ook dit seizoen.
  Vind het echt héél knap dat je je toch bij elkaar raapt zeg maar en je toch die 10 km.gaat lopen, super kanjer ben je!!

  Fijne week meisje β™₯️

  Liefs Tamara

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  13 januari 2020 at 08:43 (7 maanden ago)

  Wat is het toch altijd inspirerend om te zien hoe creatief jij bent, nu ook weer met dat schattige hertje, echt heel mooi gedaan! Leuk; je rode jurk gecombineerd met dat blauwe vestje!

  Beantwoorden
 11. Wilma Rommelse
  13 januari 2020 at 08:03 (7 maanden ago)

  Wat een schatje is je needle punch hertje geworden. Drukke week, maar goed erdoorheen geslagen. Werk ze!

  Beantwoorden
 12. Julia
  13 januari 2020 at 07:56 (7 maanden ago)

  Zo leuk dat hertje. Dat wil ik ook graag maken, maar ik kan het patroon nergens vinden.
  Heb jij een tip Natasja?
  Zo zie je maar dat je meer kan dan je denkt he. Heerlijk ontspannend dat met je handen bezig zijn.
  Fijne week Natasja!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.