The colours of my life #week20

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week vond ik het erg pittig, ik had echt een paar dippige dagen achter elkaar. Misschien kwam het door het weer, doordat het op het werk erg druk is momenteel? Ik heb echt geen idee. Ik was de hele week ontzettend moe, lag iedere avond al rond half negen op bed. En ik had veel zeurende hoofdpijn, veel last van mijn steeds erger wordende hooikoorts en ik kwam gewoon niet lekker in mijn vel. Ik heb in het weekend heel rustig aan gedaan, ik heb zelfs geen 20 kilometer gelopen. Dat is voor het eerst sinds januari dat ik een week oversla, dat wil dus wel wat zeggen. Kijken jullie mee naar deze bleegh-week?

The colours of my life

The colours of my life #week20

’s Ochtends half acht, maar net boven het vriespunt en een koude noordenwind: zo ziet dat er uit πŸ˜‰ Brrrrr, wat was het koud deze ochtenden. Ik heb weer lekker mijn leggings uit de kast getrokken hoor!

Zelfs mijn outfit wilde maandag niet. Ik droeg een jurkje wat ik op de fandag in november kocht, maar ze zat me gewoon helemaal niet lekker. Ik haalde ook mijn MAG laarsjes weer uit de kast, het was er weer voor!

The colours of my life

Tussen de middag ging ik natuurlijk wel iedere dag even een frisse neus halen, letterlijk in dit geval.

Maandag eind van de middag kwam mijn bestelling van Snag Tights binnen. Ik begon al een beetje zenuwachtig te worden, het was best lang onderweg geweest. Maar ja, overal zijn nu vertragingen met online bestellingen he, dus het was ook wel logisch dat het langer duurde.

The colours of my life

Dinsdag had ik nog een lekker verwen-ontbijtje met aardbeien ♥

Het voordeel van wat frissere dagen in mei: deze leuke Sporty Dress van een wat dikkere stof kon weer uit de kast. Ik droeg er een legging van Blutsgeschwister bij, die verrassend leuk matchte!

The colours of my life

Dinsdagochtend had ik het zΓ³ koud gehad met de wandeling, dat ik woensdag besloot om mijn sjaal maar aan te trekken, hahaha! Maar dat bleek dan weer een beetje te warm, halverwege heb ik hem uitgedaan.

The colours of my life

Het was wel weer prachtig onderweg, wat een schitterende blauwe lucht ♥

De ganzenfamilies nemen hier de buurt weer aardig over. Als ze met zijn allen op pad gaan, ontstaan er soms hele files om al het grut te laten oversteken.

The colours of my life The colours of my life

Woensdag besloot ik om een lekker knallende outfit uit de kast te halen, misschien hielp dat tegen mijn dip.

Dinsdag waren mijn nieuwe MAG’s ook nog binnen gekomen, een licht lila paar. Ik kocht ze met extra korting in de outlet, ik vind deze door de witte zool leuk voor de zomer.

Dreigende wolken, maar het bleef gelukkig wel droog tijdens mijn pauzerondje.

The colours of my life

’s Avonds at ik mijn lievelingskostje: aardappelpuree met geruld gehakt en zelfgemaakte appelmoes, van mijn moeder ♥

The colours of my life

Donderdag droeg ik hetzelfde Pippi jacket, nu met een ander jurkje en legging. Maar wel weer in paars, oranje en roze tinten!

Hallootjes!

The colours of my life

Zaterdag ging ik geen 20 kilometer lopen, mijn broer zou ’s ochtends komen om een lamp op te hangen. En in de loop van vrijdag had ik besloten dat ik ook zondag geen grote wandeling zou maken, ik was gewoon een beetje op. Ik besloot er een rustig weekend van te maken. Ik heb wel gewandeld, maar beide dagen gewoon een ronde van vijf kilometer.

Zaterdag was ik helemaal klaar met de kou, en besloot weer voor blote benen te gaan. Geen idee of het warm genoeg zou zijn, maar dat zou ik vanzelf wel voelen πŸ˜‰

The colours of my life

Ik liep ’s ochtends een iets andere ronde, omdat ik even langs een paar winkels ‘moest’.

Bij Holland & Barrett haalde ik een pakket tegen de hooikoorts, ik word er echt chagrijnig van. Mijn ogen tranen de hele dag door, en mijn neus blijft maar lopen. Ik hoop zo dat dit helpt!

Bij de bakker haalde ik Tilburgse Verleiding voor bij de koffie. Toen ik weer thuis was, appte mijn broer dat hij onze afspraak vergeten was en dat hij dus later was. Ik kon de Verleiding niet weerstaan en at er alvast eentje πŸ˜‰

The colours of my life

Mijn broer heeft deze kroonluchter opgehangen, die al twee jaar in de kast lag. Mijn zus heeft hem destijds voor mij op een rommelmarkt gevonden, maar het kwam er maar niet van om hem op te hangen. Nu met het nieuwe behang was natuurlijk dΓ© gelegenheid, hij past er zo goed bij! En hij doet het ook nog gewoon!

’s Middags ging ik buiten zitten, in het zonnetje. Of nou ja: als die scheen. Als het zonnetje er was, was het net warm genoeg. Maar er kwamen nogal wat wolkjes voorbij en die zorgden samen met de wind toch wel voor wat afkoeling.

Na ongeveer drie kwartier ben ik toch maar naar binnen gegaan, brrr!

Zaterdagavond waren mijn boodschappen bezorgd, dus ik had weer aardbeitjes bij mijn ontbijt gisterochtend!

Nadat ik gedoucht en aangekleed was, heb ik vijf kilometer gelopen. Het was weer een stukje warmer, gelukkig maar!

The colours of my life

Daarna heb ik outfitfoto’s gemaakt en een aantal producten op de foto gezet.

En een heerlijke stroopwafelcake gebakken.

The colours of my life

Het allerlekkerste van zelfgebakken cake is toch echt het beslag, nom nom nom!

Kersjes op mijn jurk en kersjes op mijn bord. Ik werd alleen de hele tijd belaagd door hommels, die vonden mijn jurkje blijkbaar erg aantrekkelijk.

Na de lunch heb ik het gras gemaaid en hier en daar wat onkruid weggehaald. Ik laat de tuin dit jaar lekker een beetje zijn beloop gaan. Ik heb het terras niet schoongemaakt, en laat het mos tussen de steentjes ook zoveel mogelijk zitten. Alleen de grote sprieten onkruid trek ik er regelmatig uit.

Piep piep, de cake is klaar! ♥

Ik droogde lekker twee wasjes buiten, heerlijk!

The colours of my life

Dit appelboompje gaat het zwaar krijgen vrees ik, er zitten zoveel kleine appeltjes aan! Ik ga eens even kijken hoe ik dat het beste kan ondersteunen zodat het niet bezwijkt.

’s Middags heb ik lekker in de zon gezeten, en ondertussen een artikel geschreven. De zon ging ook nu wel af en toe weg, maar het was niet zo koud als zaterdag.

’s Avonds at ik frietjes, ook nog in het zonnetje. En toen zat het weekend er weer op…

Deze week hoef ik maar drie dagen te werken, vrijdag heb ik ook vrij genomen. Ik had in de planning staan om mijn kast te schilderen, maar ik weet nog niet of ik dat ook ga doen. Even kijken hoe ik mezelf voel de komende week. Oh en zaterdag mag ik weer naar Mireille, jippie! Heb jij plannen voor deze week? Lekker genieten van het zonnetje?

18 Comments on The colours of my life #week20

 1. Ingrid Verhoeven
  18 mei 2020 at 20:45 (2 jaren ago)

  Ik vind het leuk dat je toch blogt als het minder gaat. Ook al hoop ik voor jou dat jij je komende week weer wat beter gaat voelen. Zal het aan de week gelegen hebben? Ik voelde mij vorige week ook niet geweldig. Ik heb een appeltaart en kokosmakronen gemaakt en mijn mooiste jurken aangedaan. Dat hielp meteen!
  Wat hangt de kroonluchter mooi. Prachtig bij het behang. Gelukkig komt het mooie weer er aan. Dat wordt genieten. We gaan as do bbq’en met de buren op 1,5 m afstand. Wij zijn met zn 3-en en zij toevallig ook! Ik heb er zo’n zin in! En zaterdag komen er 3 familieleden. Eindelijk weer eens iets sociaals!

  Beantwoorden
 2. Corine
  18 mei 2020 at 20:35 (2 jaren ago)

  Hoop dat deze week, beter wordt dan afgelopen week, wel leuke foto’s, prachtig interieur thuis heb je.

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  18 mei 2020 at 19:01 (2 jaren ago)

  Ondanks de bleh week, toch mooie outfits en lekker eten gezien. Ook zitje nog steeds niet stil. Knap hoor. Hier deze week ook een kort weekje. Misschien ook wat me time. En ik heb eenjurkje verdient

  Beantwoorden
 4. Ingrid
  18 mei 2020 at 18:21 (2 jaren ago)

  Wat vervelend voor je, zo’n bleeh week.
  Ik hoop dat de rust je wel goed heeft gedaan!
  Leuk om altijd weer je week te lezen.
  Fijne week!!

  Beantwoorden
 5. Joyce
  18 mei 2020 at 13:36 (2 jaren ago)

  Wat bleeeeeeeeeh gedoe zeg, gelukkig zie ik ook hele toffe dingen, zoals je nieuwe schoenen, je toffe lamp die nu hangt, appeltjes aan de boom. Ik hoop dat de spullen helpen voor de hooikoorts en dat deze week een betere mag zijn. Veel liefs!

  Beantwoorden
 6. Marlous
  18 mei 2020 at 12:51 (2 jaren ago)

  Balen dat je een rotweek had en inderdaad knap dat je dan wel gewoon je dingen hebt gedaan en er steeds mooi uit zag.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  18 mei 2020 at 12:31 (2 jaren ago)

  Goed van jou dat jij jou toch nog goed houd
  Prachtige lamp.
  Mooie outfits.
  Fijn dat jij van je mams eten had gehad.
  Geeft niets dat jij ook een aantal keren niet zoveel kon lopen.
  Ik hoop echt dat jij jezelf beter zal voelen deze wk..

  Veel knuffels en groeten ‍♀️

  Beantwoorden
 8. Monique
  18 mei 2020 at 11:02 (2 jaren ago)

  Zo knap dat je ook tijdens zo’n off-week nog steeds door blijft gaan met je outfits en je post en je blog. Ik schiet meteen helemaal vol als ik dat bakje met appelmoes zie, van je moeder.. Ik mis mijn moeder zo erg.
  Ik heb het idee dat je jezelf gelukkig mag prijzen met jouw familie. Meestal beseffen mensen dit niet, tot ze die mensen moeten missen. Ik wens je een fijnere week toe! Groetjes Monique

  Beantwoorden
 9. Esther Messing
  18 mei 2020 at 11:00 (2 jaren ago)

  Ondanks dat je een kakweek had heb je er toch iets van weten te maken. En ja daar helpen de kleurige jurkjes echt bij. Hopen dat deze week beter is voor je. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen. Echt blote benen weer.
  Liefs Esther

  Beantwoorden
 10. Jacqueline Oud
  18 mei 2020 at 10:43 (2 jaren ago)

  Was weer fijn om mee te lezen met jouw week. Weer mooie beelden, je zag er weer prachtig uit en met een mooie lamp als aanvulling van je huis. Jammer om te horen dat je wel een dip had, maar snap het ook wel iedereen verlangt nu naar een terras wel veilig op afstand, hopellijk wordt dat mogelijk per 1 juni. Kunnen we iets meer naar buiten en nog meer van het mooie weer genieten. Hoop dat je een fijne week tegemoet gaat en veel plezier op je vrije dagen en bij de kapper gewenst! Allemaal dingen waar je hopelijk blij van wordt. Ben benieuwd naar je nieuwe kapsel volgende week!
  Liefs

  Beantwoorden
 11. Forever38.com (Vera)
  18 mei 2020 at 10:19 (2 jaren ago)

  Vreselijk hΓ¨, die bleghh dagen. Ze horen erbij, maar toch …
  Wat lief trouwens van je moeder, dat ze die maaltjes gemaakt had. Volgens mij is ze super zorgzaam en lief <3

  Beantwoorden
 12. bychristiana
  18 mei 2020 at 09:08 (2 jaren ago)

  Heel herkenbaar hoor, van die momenten / dagen dat je je gewoon blegh voelt:-( Hopelijk heb je deze week een betere week. Vandaag schijnt het zonnetje in ieder geval al volop, dat doet vaak al veel goed!

  Beantwoorden
 13. Annette
  18 mei 2020 at 08:51 (2 jaren ago)

  Ik had ook last van vermoeidheid afgelopen week. Ik weet het maar aan de weeromslag maar zat ook niet lekker in mijn vel daardoor. Hopelijk deze week weer wat meer energie.

  Beantwoorden
 14. Mireille
  18 mei 2020 at 07:59 (2 jaren ago)

  Oh wat schattig die mini gansjes.
  Hopelijk een betere week in het verschiet, het wordt in ieder geval mooi weer.
  En jaaaa tot zaterdag, de salon is weer open, zo blij mee.

  Beantwoorden
  • Marije
   18 mei 2020 at 09:12 (2 jaren ago)

   Vermoeidheid is hier ook de rode draad door de week. Volgens mij hoort het een beetje bij deze periode, hopelijk voel je je deze week beter.

   Beantwoorden
 15. Miranda Aerts
  18 mei 2020 at 07:54 (2 jaren ago)

  Die dip inclusief de hoofdpijn zijn bij mij ook al dagen aanwezig. Ik wijt het aan de hormonen oftewel de overgang die me kwelt dag en nacht maar het heeft vast ook met stressprikkels te maken. Maar een terugslag in positief om kunnen gaan met de crisis, hoor en lees je van veel mensen momenteel.

  Sterkte voor jou en hopelijk is je hooikoorts snel minder!
  Geniet zaterdag van de ontspanning tijdens je behandeling!

  Beantwoorden
 16. Martine
  18 mei 2020 at 07:00 (2 jaren ago)

  Wat weer leuk om mee te kezen met je week.
  Ik hadden de afgelopen week ook gebakken, een cake en havermout koekjes. Het beslag is altijd het lekkerst inderdaad!
  Je kroonluchter hangt mooi!
  Geniet van je korte week en het heerlijke weer dat er aan komt!

  Beantwoorden
 17. Rebecca
  18 mei 2020 at 06:53 (2 jaren ago)

  Toch leuk om mee te lezen! Ik vind het ook een koude week, misschien dat daar het bleeh gevoel vandaan komt want dat was er bij mij ook.
  En ja, ik heb ook maar een cake gebakken om er nog wat vrolijkheid aan te geven.
  Knap hoor dat toch elke dag een stuk gaat lopen.

  Fijne week

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.