The colours of my life #week20

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging ik weer aan het werk na mijn weekje vakantie. We hadden alweer geen lekker lenteweer, maar zondag liep ik wel mijn eerste 30 kilometer als voorbereiding op de Alternatieve Vierdaagse! Verder was het een vrij rustige week, dat zag ik ook een beetje aan het aantal foto´s wat ik gemaakt heb. Niet zoveel als vorige week, maar dat is ook logisch. Ik heb er weer een leuk weekoverzicht van gemaakt hoor!

The colours of my life

The colours of my life #week20

Ik begon de week met schone make-up kwasten, dat vind ik altijd zo fijn! Ik had ze vorige week zondag schoongemaakt, dus ze waren weer helemaal schoon en fluffy.

The colours of my life

Dit is één van de nieuwe jurkjes die ik in mijn vakantie bij SoMuch had gekocht. Met panty, het was de hele week geen blote benen-weer. Dus de zelfbruiner heb ik ook maar weer even opgeborgen #ikwillente

We hadden een jubilerende collega, en ik had voor de taart gezorgd #teamtaart

Dinsdag droeg ik de mooie Dress Lola Over the top van een paar jaar (twee volgens mij?) geleden.

The colours of my life

Ik pik momenteel ieder straaltje zon mee wat ik kan pakken, zelfs als het eigenlijk nét iets te fris is. Doen jullie dat ook?

The colours of my life

Aardbeitjes zorgen natuurlijk sowieso voor wat zonnestraaltjes in je hart ♥

Woensdag had ik weer aardbeitjes én banaan bij mijn ontbijt!

Ik droeg mijn blitse Bluts broek met mijn oranje MAG’s eronder. Wat helaas eind van de middag reden was om tot twee keer toe uitgelachen te worden op straat. En ik weet dat ik er maling aan moet hebben, maar toch voelde ik me even zó verdrietig 🙁

The colours of my life

Het weer is niet om over naar huis te schrijven momenteel, maar het levert wel prachtige foto’s op!

Het bleef gelukkig droog hoor 😉

The colours of my life

En ik kon alweer buiten eten, mijn lekkere rode kool hartige taart ♥

Donderdag mocht mijn nieuwe jeans tuinbroek mee op stap, deze kocht ik ook bij SoMuch.

Vrijdag had ik dan weer maar eens een jurkje aangetrokken, hahaha! Dit vind ik één van de mooiste jurkjes in mijn kast, maar ik durf haar maar amper te dragen. Dat is natuurlijk een beetje gek, besloot ik vrijdagochtend.

Weekend!

Ik had gepland om dit weekend een tweedaagse training te doen, als voorbereiding op de Alternatieve Vierdaagse. Maar zaterdag was het natuurlijk takkieweer, dus ik besloot om zaterdag in ieder geval niet te lopen. Ik kijk wel of ik vandaag nog een ronde doe.

Niet lopen, dus geen stapelpannenkoeken tussen de middag 🙂

The colours of my life

’s Middags heb ik productfoto’s gemaakt, wat een heerlijke producten heb ik de afgelopen 1,5 week binnen gekregen!

Heerlijk om weer nieuwe merken te mogen testen ♥

Rond half vier was het dan eindelijk droog in Tilburg, en kon ik nog zes kilometer lopen.

Blij dat ik toch even nog (droog) naar buiten kon!

The colours of my life

’s Avonds na het eten heb ik een verse lading granola gemaakt. De rest van de avond heb ik een artikel geschreven, en ondertussen het Songfestival gekeken. Niet helemaal af hoor, dat redde ik niet hahaha!

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, ik lag maar liefst twee avonden achter elkaar laat op bed. Gelukkig was het droog geworden, dus kon ik mijn wekelijkse training lopen.

The colours of my life

Warm aangekleed, want het was nog steeds fris buiten. Rond negen uur vertrok ik.

Het was droog, en wisselend bewolkt. Zodra het zonnetje scheen was het best lekker, maar zodra die weg was, was het fris!

Ik heb de eerste paar uur zelfs mijn handschoenen aangehad, bizar!

Maar goed, het is niet anders, en ik was al heel blij dat het in ieder geval droog was. Dat was niet overal in Nederland zo begreep ik.

The colours of my life

De bloemetjes doen het wel ontzettend goed op dit weer ♥

De klaprozen verspreiden zich nu razend snel, iedere week zijn het er weer meer.

The colours of my life

Aaah, vorige week zag ik op deze plek ook al deze twee kleine konijntjes ♥

Pauze met krentenbrood!

En het laatste rondje! Ik ging voor gewoon 25 kilometer, maar toen ik bijna aan het eind van het laatste rondje was, besloot ik om deze week alvast door te schakelen naar 30 kilometer. Ik ga in juli de Alternatieve Vierdaagse weer lopen, en dit keer loop ik 4x 30 km. Dus ik moet nog even doorschakelen. En ik had eigenlijk besloten om dat over een week of 2 à 3 te doen, maar ik heb het dus nu al gedaan. Dat was even pittig hoor, en ik denk dat ik vanmorgen wel wat moeite heb met opstaan 😉

The colours of my life

Doordat ik de laatste ronde geïmproviseerd had, kwam ik nu ook op andere plekken dan normaal. Ook leuk!

The colours of my life

Bam, in the pocket!

Nou, die stapelpannenkoeken smaakten nu dubbel zo lekker hoor!

De rest van de dag heb ik niet zoveel meer gedaan. Het was nu natuurlijk sowieso al wat later voor ik klaar was, na het douchen heb ik nog een half uurtje onkruid weg gehaald voor het huis. Maar op een gegeven moment begon mijn rug op te spelen, dus de rest doe ik een andere keer. En daarna ben ik op de bank geploft en heb lekker uitgerust. ’s Avonds heb ik dit artikel nog geschreven, en toen zat de zondag er op.

Vandaag zijn we nog lekker een dagje vrij, ik heb niet echt wilde plannen 😉 Ook voor komende week niet, ik heb alleen een afspraak bij de kapper én bij de schoonheidsspecialiste staan #grootonderhoud. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

9 Comments on The colours of my life #week20

 1. chucky1012
  25 mei 2021 at 08:34 (1 jaar ago)

  RESPECT…..
  Prachtige outfitfoto’s 😉
  Inderdaad telkens als de zon iets schijnt dan even genieten….
  We hebben niets aan het voorjaar…..

  Een mooie nieuwe week Xoxo

  Beantwoorden
 2. Jelma
  24 mei 2021 at 14:32 (1 jaar ago)

  Herkenbaar wat je schrijft over elk zonnestraaltje meepakken; daardoor zat ik gisteren gewoon weg te kleumen op een terras…maar ja we willen zo graag van elk zonnestraaltje genieten!
  Je inspireert me steeds weer om door te zetten met wandelen. Dus dit weekend twee dagen achter elkaar 10-12 kilometer gelopen.

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  24 mei 2021 at 12:52 (1 jaar ago)

  Wat staan je outfits je toch weer goed, wat een doorzetter petje af,

  Beantwoorden
 4. Jane
  24 mei 2021 at 12:24 (1 jaar ago)

  Wat een rare actie wie lacht nu iemand uit om zijn kleding keuze iedereen mag dragen en zijn hoe hij is .anno 2021 heel raar doe lekker aan wat je wil je bent een leuke vrouw en respect voor je hoe veel je wandelt haha ik zou wel willen maar ben een beetje te lui 😉

  Beantwoorden
 5. Liesbeth Letink
  24 mei 2021 at 10:46 (1 jaar ago)

  Uitgelachen, zijn ze helemaal gek! Die mensen hebben maar een hersencel. Gewoon jezelf blijven ook met je kabouterjurkje. We kennen elkaar niet persoonlijk maar volgens mij mag jij heel trots zijn op wie jij bent!

  Beantwoorden
 6. Moi
  24 mei 2021 at 10:23 (1 jaar ago)

  Je zag er weer prachtig uit, ook in je Bluts broek en mags! Vervelend dat sommige mensen zo naar zijn.

  Wat heb je weer veel gedaan en gelopen. Respect!

  Beantwoorden
 7. Paola
  24 mei 2021 at 09:25 (1 jaar ago)

  Knapperd ben je!! In alles. En ik ben het met je eens… het is zo mooi groen buiten maar echt nu is het klaar met de regen vind ik

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   24 mei 2021 at 14:01 (1 jaar ago)

   Je zag er juist zo prachtig uit die dag dus mij ontgaat de reden dat je uitgelachen werd. Sowieso is mensen uitlachen nooit goed maar waarom ze dat bij jou zouden doen is mij een raadsel ziet er juist altijd mooi en kleurrijk uit. Je durft kleur te bekennen en dat is juist leuk en die broek vind ik je juist altijd heel mooi staan! Niets van aantrekken kan jaloezie zijn helaas of mensen die blijkbaar in een saaie wereld zonder kleur willen leven en. Ik ben blij dat jij kleur bekend . Velen met mij dat maakt de wereld juist mooier en vriendelijker. Verder mooie natuurplaatjes! Nog een fijne vrije dag gewenst!
   Liefs

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.