The colours of my life #week22

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Hebben jullie ook zo genoten van het weer afgelopen week? Wat heerlijk he, eindelijk zon en warmte! Ik had deze week niet zo veel bijzonders, maar heb wel optimaal genoten van het mooie weer. Ik heb vier van de vijf doordeweekse dagen mijn zes kilometer gelopen, en op zondag weer 30. Op naar de Alternatieve Vierdaagse hoor, ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Maar eerst laat ik jullie natuurlijk mijn foto’s van afgelopen week zien πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week22

Dit jurkje hing al een tijdje in mijn kast, te wachten op ‘mouwloze jurkjes-weer’. En maandag was de challenge ‘bloemetjes’ op de facebookgroep, dus was het tijd om haar te laten shinen!

Als je bord werkelijk perfect matcht met het gerecht wat erop ligt ♥

En mijn fruitdessert matchte weer perfect met mijn jurkje πŸ™‚

’s Avonds werd mijn bestelling van IKEA geleverd, dus ik ging wat later lopen. Het was toen wel heerlijk, lekker wat afgekoeld!

The colours of my life

Dinsdag droeg ik het leuke koffiepotjes-jurkje wat ik in mijn vakantie bij Bouke kocht. Met mijn gele MAG sneakers erbij.

The colours of my life

De afspraak was al gemaakt, maar dinsdag zat mijn officiΓ«le uitnodiging bij de post!

Weer lekker buiten eten!

Ik had dinsdagavond een klein geluksmomentje: ik ontdekte een nieuw pak met 10 lege Action kledinghangers in mijn kast!

Helaas bleek dat ik al best veel jurkjes en vestjes op andere (dikkere) hangers had hangen, dus eer ik die allemaal had omgewisseld, waren de hangers meteen ook weer op πŸ™

Woensdagochtendontbijtje voor ik aan mijn thuiswerkdag begon.

The colours of my life

Ik droeg de leuke theepotjes van Tante Betsy van een oudere collectie. Blijft één van mijn favoriete zomerjurkjes!

Een heerlijke kopje verse gemberthee, wat houd ik daar van!

Tussen de middag liep ik even naar het centrum, om mijn gerepareerde La Pintura laarzen op te halen bij de schoenmaker. En terug door het park, dat was geen straf met dit weer!

The colours of my life

Heerlijk om ze weer terug in mijn kast te hebben!

Donderdag droeg ik de mooie Dress Vera Lynn Cottage Pink. En ik kreeg zo’n leuk compliment! Op het werk kwam een meneer onaangekondigd langs, maar er was niemand om hem te woord te staan op dat moment. Toen ik hem dat ging vertellen, zei hij: ‘Mag ik je complimenteren met je kledingkeuze? Je vrolijkt de boel helemaal op’. Nou, ik had de rest van de dag geen laarzen meer nodig hoor! Dat maakt die nare incidenten van een paar weken geleden helemaal goed! ♥

Na het werk liep ik weer een rondje, hier viel het gelukkig mee met de buien.

Na het eten heb ik lekker nog een half uurtje buiten gezeten.

The colours of my life

Vrijdag vond ik het tijd om mijn Hello Fritjes jumpsuit van Blutsgeschwister uit de kast te halen. Wat draagt deze heerlijk, echt perfect voor het warme weer!

The colours of my life

Tja, en met zo’n naam kon ik ’s avonds natuurlijk niet anders dan… juist!

Zaterdag heb ik eerst ontbeten en gedoucht, en daarna zes kilometer gelopen. Het zou die dag nog wat regenen, dus ik had besloten om mijn wekelijkse training van inmiddels 30 km op zondag te doen. Er viel uiteindelijk geen druppel regen, maar het was gisteren wel lekkerder om te lopen, met het zonnetje!

Daarna ging ik naar de boerderijwinkel.

The colours of my life

Nom nom nom, ik kan weer vooruit!

Ik had dit jurkje nieuw uit de kast gehaald ’s ochtends, dus ik besloot dat ik er nog wel een artikel over kon maken. Dit is ook zo’n jurkje wat al heel lang hing te wachten op zomers weer.

In de tussentijd had ik een speltbrood gebakken, dus ik lunchte weer vorstelijk!

The colours of my life

Ik heb nieuw beddengoed gekocht, dat mocht er eind van de middag op!

Gisterochtend ben ik redelijk op tijd opgestaan om mijn 30 kilometer te lopen. Maar niet zonder eerst goed en lekker ontbeten te hebben natuurlijk!

Ik dacht dat het alleen in mijn jurkje te fris zou zijn (en met vest te warm), dus ik trok een shirt aan over mijn jurkje. Dat bleek uiteindelijk helemaal niet nodig, na drie kwartier was het alweer uit πŸ˜‰

Wat een heerlijk weer was het hier! Ik begreep dat dat niet overal het geval was, dus ik heb er extra van genoten. Het was echt perfect weer om te lopen: niet te warm, af en toe een wolkje voor de zon en een lekker briesje.

The colours of my life

The colours of my life

En de bloemen staan nog steeds zo prachtig in bloei ♥

Worden jullie ook zo blij van klaprozen?

Aan het eind van de eerste ronde leek de lucht wat te betrekken, maar dat was al snel weer weg gedreven.

The colours of my life

Na 17 kilometer was het weer tijd voor pauze.

The colours of my life

En weer door voor de laatste 13 kilometer!

Een lichte klaproos heb ik nog nooit gezien, jullie wel?

The colours of my life

Het ging op zijn tijd best zwaar, mijn spieren speelden af en toe wat op. Maar goed, dat hoort er ook een beetje bij natuurlijk πŸ˜‰

Hahaha, maar dan ook precies 30 kilometer! Ik had er 304 minuten over gedaan, dus 5,92 kilometer per uur gelopen. Best goed toch?

Wat is het toch heerlijk om dan bij thuiskomst je schoenen uit te kunnen trekken!

Welverdiende stapelpannenkoeken!

De rest van de middag (die niet meer zo lang duurde natuurlijk) heb ik niet zo veel meer gedaan. En ’s avonds heb ik weer lekker buiten gegeten.

Deze leuke bloemetjes komen weer uit!

Vandaag mag ik mijn eerste vaccinatie gaan halen, ik vind het toch best een beetje spannend hoor. Maar het komt vast goed! Vrijdag ga ik naar de verjaardag van mijn zus, en in het weekend ga ik natuurlijk weer lopen πŸ™‚ Hopelijk blijft het zulk heerlijk weer als gisteren! Ik wens jullie allemaal een mooie week ♥

4 Comments on The colours of my life #week22

 1. Petra+van+Schijndel
  7 juni 2021 at 23:48 (1 jaar ago)

  Weer genoten van je verhaal en de foto’s.

  Beantwoorden
 2. Sylvia+W
  7 juni 2021 at 19:55 (1 jaar ago)

  Heerlijk dat je ons zo mee laat genieten, wat een mooie wilde bloemenpracht onderweg. Geniet van een mooie week xx

  Beantwoorden
 3. Karin Bodt
  7 juni 2021 at 12:52 (1 jaar ago)

  Weer prachtige outfits en belevenis foto’s van onderweg. Respect dat je zover loopt..in je eentje! Petje af!! Hoop dat ook nog eens te bereiken. Dat leuke plantje zijn anjertjes. Hier ook in de tuin.
  Lekker, die zuivel etc van de boerderij winkel. Wij halen onze zuivel ook zoveel mogelijk op zo’n adresje in onze buurt. Geniet op afstand altijd met je leuke verhalen mee. Dank daarvoor..inspireert en vrolijkt op!
  Lieve groet,
  Karin

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Oud
  7 juni 2021 at 10:56 (1 jaar ago)

  Ziet er uit als een heerlijke zomerweer, met prachtige beelden van de natuur en dito kleding. Terecht dat je een compliment van een bezoeker op je werk kreeg. Merk juist dat mannen kleurige kleding vaak wel
  weten te waarderen Leuk dat hij het ook zo netjes deed! Wens je weer een fijne week met veel wsndelplezier,toe , hopelijk verloopt de vaccinatie goed. Zelf afgelopen donderdag gevaccineerd totaal niets gevoeld.
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.