The colours of my life #week22

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Daar ben ik weer met een nieuwe The colours of my life. Zoals jullie gemerkt hebben (of misschien wel niet πŸ˜‰ ), had ik een korte pauze. Ik schreef in de laatste editie al dat het niet zo lekker ging, en daarna ging het nog minder lekker. Eind van die week besloot ik om even geen weekoverzicht te plaatsen. Omdat ik het niet wilde hebben over het niet lekker in mijn vel zitten, en het ook niet wilde verstoppen door net te doen of er niets aan de hand was. Inmiddels is mijn hoofd weer een beetje boven water, en deel ik mijn week weer met jullie ♥

The colours of my life

The colours of my life #week22

Ik begon de week in een nieuw zelfgemaakt jurkje. Een nieuw patroon, ik heb deze vorige week zaterdag samen met mijn moeder gemaakt. Ik vind een nieuw patroon toch weer even spannend, dus ik was een middagje naar mijn ouders gegaan, zodat ze me kon helpen. Wat is ze leuk geworden he? Het is ook weer een stofje van Vrolijke Famkes. Het vestje is van Tante Betsy, ik kocht het op de Fandag waar ik vorige week geweest ben ♥

Love it ♥

Het was deze week dan wel wat koeler, gelukkig zagen we het zonnetje wel regelmatig. Ook tijdens mijn vroege ochtendwandelingen ♥

The colours of my life

Dit jurkje kocht ik ook op de Tante Betsy Fandag in de outlet. Ik had deze al eerder gehad, maar ze was te groot geworden dus ik had haar verkocht. Nu vond ik haar weer in mijn nieuwe maat, blij mee! De challenge op de jurkjesfacebook groep was deze week ‘Kinderachtige printjes’. Nou, daar kon ik de hele week wel mee vullen, hahaha!

The colours of my life

Zo lief, ik kreeg dit speldje van een jurkenzusje, voor bij mijn caravan jurkje ♥

De kabouters mochten natuurlijk niet ontbreken in deze challenge. Ik vind dit nog steeds één van de leukste Tante Betsy jurkjes ♥

Donderdag droeg ik mijn allereerste zelfgemaakte jurkje, met de cavia’s. Ik vind het echt zo’n leukerd! ♥ Met kniekousen, want die blote benen van woensdag waren een beetje k-k-koud!

Pretty blue sky ♥

The colours of my life

Donderdag was het na een paar dagen weer lekker genoeg om buiten te eten! ♥

Nog meer kabouters, en nog meer kniekousen πŸ˜‰

Mijn wandelschoenen waren weer versleten, dus ik had weer nieuwe besteld. Van links naar rechts zie je die van twee jaar geleden, van vorig jaar en de nieuwe.

The colours of my life

Ik kan er weer wat kilometers tegen!

Zaterdag ging ik mijn wekelijkse training weer doen: 35 kilometer stond er op het programma. Uiteraard nam ik eerst een stevig, lekker ontbijtje.

The colours of my life

Ik heb deze week maar even wat wegwerp regenponcho’s gekocht die ik kan meenemen tijdens het wandelen. Je weet het tenslotte maar nooit met de Nederlandse zomers…

Ik wilde eigenlijk zonder vestje lopen, omdat er warm weer voorspeld was. Ben ik even blij dat ik het toch maar had aangetrokken! Het was hier in Tilburg echt fris ’s ochtends, pas in het derde uur had ik het warm genoeg om zonder vest te lopen.

The colours of my life

Ik ben zo blij dat er de laatste weken weer wat regen gevallen is, de natuur had het hard nodig. En kijk eens hoe mooi alles nu bloeit en straalt ♥

The colours of my life

Ik heb in mijn tuin nu ook klaprozen gezaaid, ik ben zo benieuwd! Ze maken me zo blij!

’s Middags kwam de zon door en was het meteen een stuk warmer. Dus het watertappunt was weer zeer welkom!

The colours of my life

Tjakka! Het was de eerste keer dat ik 35 kilometer liep, en uiteindelijk bleken het er ruim 36 te zijn (mijn Fitbit telt altijd wat extra kilometers). Ik was moe, maar wel heel voldaan. Nu ben ik echt niet meer ver van de 40 kilometer verwijderd!

Er was hele mooie post van Mooqi gekomen, binnenkort laat ik je de inhoud zien ♥

Nadat ik me gedoucht had, stond ik voor mijn kledingkast te bedenken wat ik aan zou trekken. Ik besloot lekker mijn pyjama aan te trekken, ook al was het nog maar half zes πŸ™‚ Daarna heb ik nog een was opgevouwen en gestreken, een nieuwe was opgehangen en het gewassen bed opgemaakt.

Zo’n heerlijk vooruitzicht: met mijn moeie benen lekker in een fris gewassen bed ♥

Na het eten heb ik twee artikelen geschreven, en ben lekker vroeg naar bed gegaan ♥

The colours of my life

Gisterochtend stond ik om half zeven alweer op. Pinksterweekend betekent een tweedaagse training voor de Vierdaagse. Het weer leek even roet in het eten te gooien, maar met een beetje geluk kon ik redelijk droog nog 25 kilometer weg lopen voor de bak met regen hier in Brabant kwam.

Het had ’s nachts en ’s ochtends vroeg nog geregend, en de lucht zag er licht dreigend uit. Paraplu en poncho mee, en maar zien wat het zou worden.

The colours of my life

Zo moe en pijnlijk als mijn benen zaterdagavond waren, zo goed voelden ze eigenlijk zondagochtend. Nog een beetje stram natuurlijk, maar dat had ik er zo uitgelopen.

Ik moest alleen na vijf kilometer al plassen, en het was nog een heeeeeel eind voor ik kon afslaan naar huis…

The colours of my life

Hallootjes!

Snel thuis plassen, en dan mijn eerste stuk van 15 kilometer afmaken.

Happy place ♥ Dit was tijdens het laatste stuk, vlak na mijn theepauze. Toen regende het al een beetje, maar meer dan gespetter was het niet.

Dat was het laatste uur helaas wel anders, toen ging het al harder regenen. Omdat het al snel echt zou losbarsten, heb ik het laatste stuk iets ingekort.

Met toch nog een keurige 30 kilometer op de teller (Fitbit telt altijd iets meer), prima voor een tweede wandeldag! Ik was dik tevreden, ondanks de zere benen na de 37 kilometer van zaterdag kon ik zondag nog uitstekend lopen. Ik had wel helaas twee blaren gelopen.

De pannenkoeken (voor de tweede dag op rij) had ik dubbel en dwars verdiend vond ik ♥

The colours of my life

Daarna heb ik snel gedoucht, en fris gewassen, gemake-upt en in een nieuw jurkje was ik zelf ook weer als nieuw πŸ˜‰

’s Middags had ik de verjaardag van mijn zus, na zoveel kilometers lopen kon ik gerust even wat suikers hebben πŸ˜‰

Vandaag heb ik een relaxed dagje, of nou ja: een rommeldagje in huis. Nog wat in het huishouden doen, foto’s maken voor mijn blog, en natuurlijk een uurtje uitlopen. Hopelijk valt het vandaag mee met de regen, zodat we nog een beetje van het zonnetje kunnen genieten. Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

16 Comments on The colours of my life #week22

 1. chucky1012
  12 juni 2022 at 13:30 (4 weken ago)

  Welcome back….
  Fijn dat jij er weer bent..
  Groot gelijk dat je ook als blogger en youtuber heel wat privΓ© moet houden en als men geen zin heeft om te bloggen dan hoeft het niet.
  Een pauze inlassen is altijd goed.
  Maar dat het even niet goed met je ging was minder fijn.
  Wat een mooie jurk had je gemaakt.
  Ook zo fijn dat je lieve moeder bij het volgende projectje jou weer helpen kan….
  Zelf je kleding maken is zo fijn.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 juni 2022 at 18:29 (4 weken ago)

   Lief, dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 2. Annette
  7 juni 2022 at 08:43 (1 maand ago)

  Gelijk heb je soms is iets niet delen ook helemaal dikke prima toch?! Mooi die klaprozen overal ik ben er ook dol op zo’n teer bloempje maar met prachtige kleur ik houd ervan! Succes deze week.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 juni 2022 at 18:30 (4 weken ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  6 juni 2022 at 19:41 (1 maand ago)

  Wat fijn om te zien dat het weer wat beter met je gaat, maakte mij al zorgen omdat het vorige week ook stil bleef. Maar fijn dat je weer de energie hebt om jouw leven ook weer met ons te delen. Wat heb je een prachtige jurk met jouw moeder gemaakt. Houdt erg van de roze en oranje combinatie. Prachtige stof en ook het model staat je prachtig. Aks je ooit een eigen lijn begint, dan hoor ik het graag. Want echt prachtig. Hoop dat de positieve lijn zich doorzet. Was weer heerlijk om te lezen en wens je een fijne week toe!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 juni 2022 at 18:30 (4 weken ago)

   Dankjewel Jacqueline! Hahaha, een eigen lijn denk ik voorlopig niet aan hoor πŸ˜‰

   Beantwoorden
  • Monique
   9 juni 2022 at 08:48 (4 weken ago)

   Dat kan ik me helemaal voorstellen… <3

   Beantwoorden
 4. Monique
  6 juni 2022 at 10:57 (1 maand ago)

  Ik dacht vorige maandag al, waar is het weekoverzicht? Maar ik dacht dat je vast nog bij moest komen van de fandag…
  Mindere momenten zijn ook goed om te delen, maar alleen als je dat zelf wil natuurlijk.
  Gelukkig gaat het weer wat beter met je.
  En wat een afstanden loop jij zeg, super goed!
  Leuk dat je Mooqi al even vermeld, dankjewel

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 juni 2022 at 16:40 (1 maand ago)

   Ik deel zeker ook de mindere momenten, maar nu had ik even echt meer dan genoeg aan mezelf om mezelf overeind te houden. Ik weet dat er (goedbedoelde) adviezen komen als ik er over zou schrijven, en die kon ik even niet hebben πŸ˜‰

   Beantwoorden
 5. Paola
  6 juni 2022 at 10:29 (1 maand ago)

  hee lieverd, ik had je ook stiekem gemist hoor, dat is wat het is, dus ook als je kakdagen hebt mag je dat gerust delen hoor, het leven is niet altijd maar leuk en een feestje… aan de andere kant moet je natuurlijk lekker doen wat je zelf wil. Wel of niet bloggen, alleen als het goed voor jou voelt.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 juni 2022 at 16:39 (1 maand ago)

   Het is ook niet dat ik vind dat ik er niet over mag schrijven hoor. Ik ben de laatste om zulke dingen te verzwijgen. Ik had alleen even geen behoefte aan goedbedoelde adviezen, waarvan ik wist dat die er zeker zouden komen als ik er over zou schrijven πŸ˜‰ Ik had echt heel veel moeite om mezelf overeind te houden, en kon dat er even niet bij hebben.

   Beantwoorden
 6. Bouke
  6 juni 2022 at 10:14 (1 maand ago)

  Wat een verrassing! Weer een gezellige blog op de maandagochtend. Knap hoor dat je het wandelen zo doorzet… nog even en dan is het zover

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 juni 2022 at 16:37 (1 maand ago)

   Yes, het begint nu op te schieten πŸ™‚

   Beantwoorden
 7. Julia
  6 juni 2022 at 09:02 (1 maand ago)

  Nou ik ben blij dat er weer een verslag is. Het is toch een rustmomentje voor mij op de maandagochtend bij het ontbijt en ik lees jouw blog met veel plezier.
  Ik snap het ook als je er een keer geen zin in hebt. Je doet het al zo lang! Maar jij bent volgens mij een echte doorzetter. Ik vind het zo knap van je dat lopen en je maakt prachtige jurkjes. Fijne week en heel veel succes met alles

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 juni 2022 at 16:37 (1 maand ago)

   dat is fijn om te horen Julia, dankjewel! β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.