The colours of my life #week23

 

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Er is weer een week voorbij! Een week waarin ik geloof ik niet heel veel spannends te melden heb, hahaha! Gewerkt, 35 kilometer gelopen en gisteren de tuin en het stuk voor het huis onkruidvrij gemaakt. Hard gewerkt dus, zowel doordeweeks als in het weekend πŸ˜‰ Ik laat jullie weer meekijken!

The colours of my life

The colours of my life #week23

De mondaychallenge op de jurkjes facebook-groep was ‘rokjes’. Mijn allereerste zelf gemaakte rokje mocht daarom shinen. Bizar he, dat dit maar vier maanden geleden was, en dat ik inmiddels nog eens drie rokjes, twee leggings, vijf spiekbroekjes en maar liefst vijf (bijna zes) jurkjes zelf gemaakt heb!

Mijn oude laptop was op (eigenlijk al een tijdje) maar ik zag zo op tegen een nieuwe installeren. Maar met een beetje hulp op afstand ♥ en de belofte van mijn collega dat als het niet lukte, ik hem mee naar kantoor mocht nemen, dan zou hij het voor me doen ♥ is het me maandag gelukt. Alles werkt! Ik ben best een beetje trots, hahaha!

Ik had twee weken geleden pioenrozen gekocht bij Albert Heijn, ik denk dat ik dat de allermooiste bloemen vind ♥

The colours of my life

Vlak voor het eten heb ik mijn volgende jurkje geknipt πŸ™‚

Ik had in het weekend twee blaren gelopen, dus ik heb een paar keer met mijn voeten in een sodabadje gezeten, om ontsteking (of erger) te voorkomen. Bij gebrek aan een teiltje (wat ik inmiddels weer gevonden heb) gebruikte ik mijn hartjesemmer, hahaha!

The colours of my life

Dinsdag mocht mijn nieuwste creatie aan ♥

Deze stof had ik in januari bij het merk Cissi och Selma gezien, maar ik vond het jurkje toen te duur. Dus toen ik de stof een paar maanden geleden bij Hazeltjes Stoffen zag, wist ik niet hoe snel ik hem moest bestellen. Hij is toch gewoon te leuk?

Nog een nieuw jurkje, maar niet zelf gemaakt. Deze leukerd van Margot is van de No Waste-collectie: rest stoffen zijn gebruikt om eenvoudige jurkjes van te maken ♥

Oude radio’s op een rozenprint: gotta love it ♥

Eind van de dag werden mijn boodschappen weer bezorgd. Altijd een blij momentje, nog steeds!

The colours of my life

Ik maakte meteen zoete aardappel-stamppot: één portie om meteen te eten, en drie porties in de vriezer.

’s Avonds begon ik aan mijn jurkje ♥

Donderdag droeg ik de jumpsuit die ik tijdens het shopuitje van Bij Tante Pollewop kocht ♥ Ik vind hem zo leuk, maar na twee of drie keer plassen denk ik altijd: wat was hier ook alweer leuk aan? Hahaha!

Na een paar slechte dagen kwam er gelukkig weer blauwe lucht tevoorschijn ♥

Ik besloot dat friet vrijdag deze week op donderdag viel πŸ˜‰ En jippie: ‘eindelijk’ weer buiten eten!

The colours of my life

Met aardblijtjes als toetje ♥

Vrijdag droeg ik alweer een Margotje, van een paar jaar geleden. Nog 1 dagje bikkelen, bijna weekend!

Zaterdag ging ik voor de tweede keer 35 kilometer lopen.

The colours of my life

En zoveel zin had ik, hahaha! Maar goed, komend weekend heb ik een wandelvrij weekend, en twee vrije weekenden achter elkaar is in deze fase geen optie. Dus gaan met die banaan!

Gelukkig was het wel heerlijk weer om te lopen: niet te warm en een lekker briesje.

En er was onderweg natuurlijk weer genoeg moois te zien ♥

Ik ben zo benieuwd of ik binnenkort in mijn tuin ook mooie klaprozen heb!

The colours of my life

Hahaha, kijk nou wat ik tijdens de tweede ronde tegenkwam! Een paddenstoel! In juni! Hij was wel een beetje grauwig, maar het was echt een rood met witte stippen-paddenstoel!

De paden op, de lanen in…

Dit veld, ik word er zo blij van! ♥

En hiervan ook ♥ Ik moet dan steeds terug denken aan dat lieveheersbeestje wat in februari een aantal dagen bij mij ‘gelogeerd’ heeft, toen ik het zo moeilijk had…

I did it!

The colours of my life

Nadat ik me gedoucht had, heb ik lekker weer mijn pyjama aangetrokken, net als vorige week πŸ™‚ Ik moest daarna eigenlijk parelcouscous maken, maar ik had niet zoveel zin. Ik heb nog getwijfeld of ik dan maar een schaaltje kwark zou eten, maar dat is natuurlijk geen eten na zo’n inspanning. Dus ik heb me even ‘kwaad gemaakt’ en alsnog een pan met parelcouscous gemaakt. Lekker weer een voorraadje in de vriezer! Na het eten heb ik een deel van een artikel geschreven, en ben op tijd naar bed gegaan.

Gisterochtend had ik het beste ontbijt van de week: pyjamaontbijtje ♥

Daarna heb ik me gedoucht en aangekleed, en vervolgens een uur gelopen. Wat een heerlijk weer was het, dit mag het van mij de hele zomer zijn.

The colours of my life

Na de koffie ben ik in de tuin aan de slag gegaan: er moest het nodige onkruid tussen de steentjes vandaan gehaald worden. En kijk wat ik in mijn appelboom zag. Doe jij maar lekker luisjes eten hoor! Mijn appelboom zit dit jaar trouwens bomvol, als alles uitgroeit tot appels, wordt het een goede oogst.

De oogst onkruid was ook goed πŸ˜‰ Na de lunch heb ik ook voor het huis nog onkruid weg gehaald, en toen was ik er wel klaar mee.

Daarna nog deze nieuwe Solid Shower Bars van Weleda op de foto gezet. Ik mag ook een set weggeven, houd Beautyspots dus in de gaten!

See you in the bathroom! ♥

Overdag heb ik niet buiten gezeten, maar ik heb gisteravond wel lekker buiten gegeten. Ik had natuurlijk zaterdag zo’n zeven uur in de zon gelopen, en gisteren nog in de tuin gewerkt. Vooral na zo’n lange wandeling in de zon heb ik er dan echt even genoeg van merk ik.

Het is natuurlijk niet veel bijzonders, maar ik ben wel gewoon hartstikke trots op mijn tuintje. Zeker als alles weer helemaal netjes is. Of nou ja, voor mijn doen dan. Het hoeft voor mij niet perfect onkruidvrij te zijn, er mogen best wat mosjes tussen de steentjes zitten.

Na het eten ben ik nog verder gegaan aan mijn jurkje. Ik ben best trots op mezelf, dat ik niet meer zoals in het begin persΓ© iets klaar wil hebben in een avond. Ik kan nu heel goed iets aan de kant leggen, terwijl ik bijvoorbeeld alleen nog maar de zoom hoef te doen. Als ik moe ben, ben ik moe. En er is altijd weer een volgende dag om verder te gaan πŸ™‚

Komende week heb ik best een drukke week. Ik begin vandaag meteen met een lange dag, we hebben een overwerk-projectje. Wel met pizza πŸ™‚ En zaterdag heb ik weer een naaiworkshop van Elizabeth Sweetwater, bij Susan van Bobbeez stoffen. Zin in! Ik hoop dat jullie allemaal een mooie week hebben, geniet van het zonnetje! ♥

7 Comments on The colours of my life #week23

 1. Neeltje
  15 juni 2022 at 13:54 (3 weken ago)

  Wat een mooie jurkjes maak je al. Echt knap! Die bars van weleda lijken me heerlijk. Ik kijk uit naar je review.

  Beantwoorden
 2. Jelma
  13 juni 2022 at 22:24 (3 weken ago)

  Wat maak je een prachtige dingen…die jurk met de caravan stof is echt geweldig. En met je kleurige naaimachine is het een feestje denk ik, om erachter aan de slag te gaan.
  En je tuin lijkt me een heerlijk plekje!
  Een fijne week gewenst.

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 juni 2022 at 20:19 (3 weken ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  13 juni 2022 at 09:24 (3 weken ago)

  Haha, ik snap dat helemaal dat je trots op jezelf bent dat het installeren van je laptop gelukt is. Het is alsof ik mezelf lees, ik heb ook altijd van die stress daarvan (terwijl het achteraf eigenlijk altijd mee blijkt te vallen). Fijne week weer, x

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 juni 2022 at 20:18 (3 weken ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 4. Jacqueline Oud
  13 juni 2022 at 09:02 (3 weken ago)

  Leest weer als een mooie week. Herken inderdaad de stof van jouw nieuwe jurkjes van het merk Cissi och Selma, inderdaad een leuke stof en jurkje staat je wederom erg mooi! Knap genaakt. Heerlijk gewandeld zie ik en knap dat je je niet meer last stressen als je iets niet af hebt. Weer een mooie week met veel zon gewenst! Succes met oversteken en veel plezier met de naaiworkshop zaterdag!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 juni 2022 at 20:19 (3 weken ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.