The colours of my life #week24

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week gingen we van koud herfstachtig weer op maandag en dinsdag, naar een bloedhete zaterdag. Met daar tussendoor regen, veel regen. Waar de natuur natuurlijk heel hard op zat te wachten. Ik had deze week voor het eerst in weken weer een redelijk, of eigenlijk best goede, week. In het weekend liep ik eerst mijn wekelijkse 20 kilometer, en een dag later nog eens een keer 10 kilometer. Zo kon ik mooi wat lekkers snoepen hier en daar ๐Ÿ˜‰ Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week24

Ik begon de week met een dag op kantoor, in de leuke oranje appeltjes van Tante Betsy. Maar oh, wat had ik het die dag koud met mijn blote benen! En wie mij een beetje kent, weet dat het dan รฉcht koud moet zijn, want ik heb het echt altijd warm!

Mijn maaltijd van die dag matchte een beetje met mijn outfit: groen met oranje bolletjes ๐Ÿ˜‰

The colours of my life

Dinsdag ging ik ook naar kantoor, en omdat ik het maandag zo koud had gehad, trok ik nu lekker mijn Blutsgeschwister ‘joggingbroek’ aan, hahaha!

Na het werk ging ik even langs mijn neefje, nog voor zijn slagen van de week ervoor. Dat vroeg natuurlijk om taart!

The colours of my life

’s Avonds werd mijn pakketje van Bij Tante Pollewop bezorgd, ik bestelde de leuke Dress Josephine Ditsy nog ♥ En jammie, die snoepjes!

Na het eten heb ik het gras nog even gemaaid, zo was ik daar voor de rest van de week mooi vanaf.

The colours of my life

Woensdag en donderdag werkte ik thuis, en kon ik ’s ochtends weer heerlijk vijf kilometer lopen voor ik aan de slag ging ♥

The colours of my life

Ik droeg die dag de roze appeltjes, ik vind ze in allebei de kleuren zo leuk! ♥

Aaaargh!

Ook donderdag liep ik een heerlijke vroege ochtendwandeling ♥

Dit jurkje is van vorig jaar zomer, ik ontdekte haar pas vrij laat in het seizoen. Maar kocht haar toen wel meteen in twee kleuren ๐Ÿ˜‰ En ik besloot om eens in een andere hoek van de kamer een foto te maken.

The colours of my life

Tussen de middag ging ik even naar de boerderijwinkel hier vlakbij. Dat red ik precies in mijn pauze: tien minuten rijden, tien minuten shoppen en tien minuten weer terug. Nom nom nom, wat een lekkers heb ik weer gekocht!

The colours of my life

’s Middags werd mijn bestelling van Wat Maakt Je Mooi in de pakketautomaat afgeleverd, dus die haalde ik na het werk even te voet op.

The colours of my life

Na het eten at ik een heerlijk toetje: rijstepap en aardbeien, allebei van de boerderijwinkel ♥

Vrijdag ging ik weer naar kantoor, en ik koos een lekker knallende outfit uit voor de laatste werkdag van de week ๐Ÿ™‚

Na het werk liep ik nog een rondje, wel in de regen. Maar toch lekker om even buiten te zijn na een hele dag kantoor.

The colours of my life

’s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd, de koelkast en kasten zijn weer vol!

En kijk nou, wat lief! Daar word ik nou echt blij van, van zo’n gebaar ♥

Zaterdag ging ik twintig kilometer wandelen. Ik twijfelde wel een beetje of het niet te warm zou worden, maar ik besloot om eerst maar gewoon 12 kilometer te lopen, en dan te zien of het wel of niet te warm was. En eigenlijk was het gewoon heerlijk! Pas ’s middag werd het echt benauwd, maar toen was ik alweer klaar ๐Ÿ™‚

The colours of my life

Het had de avond ervoor en ’s nachts behoorlijk geplensd, en dat hing ’s ochtends nog een beetje in de lucht. Dat leverde deze prachtige foto op ♥

Ook in het bos hing het vocht van de regen nog in de lucht, en dampte het letterlijk met de warmte van de zonnestralen erop. Wat is de natuur toch mooi…

The colours of my life

♥♥♥

Even verderop in de open vlakte was het vooral de blauwe lucht die de aandacht trok.

The colours of my life

Ik hoop dat jullie mijn wandelfoto’s nog niet beu zijn ๐Ÿ˜‰ Ik kan er zelf gewoon geen genoeg van krijgen.

Pauze!

Het tweede rondje was het wel duidelijk al warmer, maar ook die heb ik goed en probleemloos gelopen. Doordat de zon ook regelmatig achter een wolkje zat, en er een beetje wind stond, was het prima vol te houden.

The colours of my life

En daarna natuurlijk de ultieme beloning! Stapelpannenkoeken! Met stroop รฉn suiker! ๐Ÿ˜‰

Na het eten heb ik eerst lekker gedoucht, en daarna nog een paar klusjes in het huishouden gedaan.

The colours of my life

Daarna heb ik deze heerlijke courgette soep gemaakt. Terwijl de soupmaker aanstond, heb ik het bed opgemaakt en een schone was weg gestreken. En toen kon ik lekker in de bank ploffen!

The colours of my life

Gisterochtend was ik al vroeg op voor mijn pyjama-ontbijtje. Mijn neefje had me zaterdagavond geappt of ik zin en tijd had om zondag 10 kilometer met hem te lopen. En dus stond ik om kwart voor negen klaar om naar Etten-Leur te rijden!

The colours of my life

Ready steady go!

De familie gans lag nog op รฉรฉn oor toen ik de wijk uitreed, hahaha! Grappig, want op doordeweekse dagen kom ik ze eigenlijk altijd in kolonnes tegen als ik om zeven uur naar mijn werk rijd of mijn ronde loop. Net of ze ook zondag hielden.

Ik heb met mijn neefje een kleine tien kilometer gelopen. We waren nog maar net van huis toen we deze pauw in zijn volle glorie zagen. Wat een imposant dier is het!

The colours of my life

Kijk nou, de vrolijke kleurtjes zitten blijkbaar in de genen! #trots

The colours of my life

Zo schattig, deze kleine eendjes. Ze waren zo hard over de bladeren aan het rennen, hahaha!

The colours of my life

Daarna ben ik naar mijn ouders gereden, waar we eerst geluncht hebben. Met dit heerlijke zelf gebakken krentenbrood. Mรฉt bruine suiker ♥

Mijn ouders kwamen er ’s ochtends tijdens hun wandeling achter dat de kersen er weer waren. Dus ben ik met mijn moeder er naartoe gewandeld voor een bak, jammie!

Rond vijf uur was ik weer thuis. Ik had eigenlijk twee artikelen op de planning staan voor gisteren, maar dat kwam er niet meer van. Maar ik had er wel een heerlijke dag voor in de plaats ♥ Na het eten sloot ik het weekend af met dit heerlijke aardbeienijs met roomboter koekkruimels, van de boerderijwinkel. Owwwwww, dit is lekker!

Komende week werk ik eerst drie dagen thuis, en daarna twee dagen op kantoor. En ik hoop natuurlijk dat ik mijn positieve gevoel vast kan houden ♥ Ik wens jullie allemaal een mooie week, veel liefs!

12 Comments on The colours of my life #week24

 1. Jeltje
  16 juni 2020 at 00:45 (2 jaren ago)

  Ik ben je wandelfoto’s nog lang niet zat hoor, heb er alleen maar bewondering voor dat je oog voor detail hebt, in alles. En dat staat je te prijzen! De TB’s staan je allemaal even mooi en ik lees altijd met veel belangstelling je info, info waar je echt iets aan hebt, helemaal top! Ga zo door (en vergeet niet zo nu en dan een time-out voor jezelf te nemen)

  Beantwoorden
 2. Marlous
  15 juni 2020 at 21:13 (2 jaren ago)

  Die producten van de boerderijwinkel zien er echt heel lekker uit en de producten van wat maakt je mooi ook! Jij zag er ook weer mooi uit alle dagen!! Fijne week

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  15 juni 2020 at 15:37 (2 jaren ago)

  Mooie foto’s en leuke dingen die je hebt gedaan! โ™ก
  Fijne week en tot zondag! X

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  15 juni 2020 at 10:15 (2 jaren ago)

  Zo leuk om te lezen dat jij een mooie en hele fijne week had gehad.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Heidi
  15 juni 2020 at 10:08 (2 jaren ago)

  Wat een fijne weekje heb je gehad.
  Leuke outfit ’s het sta u geweldig.
  Mm heerlijk die aardbeien, hebben we hier ook gegeten met w3l aardbeienroomijs, heerlijk toch โ˜บ

  Beantwoorden
 6. Annette
  15 juni 2020 at 09:45 (2 jaren ago)

  Die gekleurde broek is echt waanzinnig leuk, staat je ook heel goed. Bruine suiker hmmm, dat heb ik echt al jaren niet meer gegeten.

  Beantwoorden
 7. Bouke
  15 juni 2020 at 08:51 (2 jaren ago)

  Hmmmm! Echt een heerlijke week. Prachtige wandel fotoโ€™s. Weer een gezellige blog bij mโ€™n kopje thee

  Beantwoorden
 8. Sun
  15 juni 2020 at 07:45 (2 jaren ago)

  Ja wat doe je me aan Natasja!!!.

  โ€œMamma, ik wil ook zoโ€™n broodje met suiker erop! En Kersen!

  Ik lees jouw blog niet meer op maandagochtend met Yinthe naast me haha

  Beantwoorden
 9. Roos
  15 juni 2020 at 07:31 (2 jaren ago)

  Wat fijn dat je een leuke week had en dat je je goed voelt. We schieten maar heen en weer met dit weer he, van de kou naar warmer tot hartstikke warm. Super outfits weer. Maak er een fijne week van ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 10. Jelma
  15 juni 2020 at 06:49 (2 jaren ago)

  Fijn dat je een betere week achter de rug hebt!
  Ziet er allemaal weer gezellig en vrolijk uit, zelfs de sokken vannje neefje…
  En een leuke en lekkere beloning van de AH.
  Fijne week.

  Beantwoorden
 11. Jacqueline Oud
  15 juni 2020 at 06:38 (2 jaren ago)

  Wat goed dat je zoโ€™n goede week had, was ook weer erg fijn om te lezen! De knallende outfit van vrijdag is ook echt een verrassing! Altijd goed voor de inspiratie:-) Ook leuk dat je zondag samen met je neefje hebt kunt lopen gezellig! Hopelijk ga je deze week ook weer een goede week tegemoet, zie nu al weer uit naar de beelden van volgende week!
  Liefs

  Beantwoorden
 12. Esther Messing
  15 juni 2020 at 06:27 (2 jaren ago)

  Wat een drukke afwisselende week had je. En fijn dat het weer wat positiever voelt allemaal. Fijne nieuwe week. Dikke kus

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.