The colours of my life #week24

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was het bloody hot in Nederland, ik houd er zo niet van! Ik heb dan eigenlijk ook niets uitgevoerd, en heb mezelf een huishoudvrije week gegeven. Gelukkig kwam er in het weekend iets afkoeling, en konden we weer opgelucht ademhalen. Of misschien houd jij er wel van, dat kan natuurlijk. Ik ging vrijdag shoppen in Venlo, en zaterdag liep ik weer 30 kilometer, met de warmte nog wel in mijn benen.

The colours of my life

The colours of my life #week24

Ik begon de week in een jurkje van Margot, van vorig jaar. Deze is van een vrij dikke stof, maar begin van de week kon dat nog net ๐Ÿ˜‰

The colours of my life

Na het werk liep ik zes kilometer, ook dat ging begin van de week nog net, hahaha! Heb ik jullie dit bankje weleens laten zien? Het staat aan de rand van het park waar ik dagelijks voorbij of doorheen loop.

Maandag was alles nog redelijk groen, maar je zag de natuur iedere dag wat droger en bruiner worden, bij jullie ook?

The colours of my life

Dinsdag had ik zin in mijn klompsandaaltjes, maar door het vele lopen zijn mijn voeten niet echt open schoentjes-waardig. Dus droeg ik er maar sokjes in ๐Ÿ˜‰ Al na twee uur heb ik de sandaaltjes omgewisseld voor mijn sneakers, ze zitten niet zo fijn. En dat was ik even vergeten, hahaha!

The colours of my life

De anjertjes in mijn tuin bloeien er lustig op los. Toen ik ze twee jaar geleden kocht, dacht ik dat het eenjarige bloeiers waren. Maar ze komen ieder jaar weer vrolijk terug.

Woensdag was de eerste tropische dag, ik besloot om ’s ochtends vroeg zes kilometer te lopen. Ik zette mijn wekker wat eerder, en dat beviel me eigenlijk prima. Wat was het nog heerlijk ’s ochtends!

The colours of my life

Oranje boven!

Met dit mouwloze jurkje (en alle ramen en rolluiken dicht, en de ventilator aan) kwam ik mijn thuiswerkdag wel door.

The colours of my life

Ook donderdag liep ik vroeg, ik moest er wel nog iets eerder uit omdat ik naar kantoor moest. Maar ik had zo wel lekker al kilometers gemaakt! Tussen de middag hebben we niet gewandeld, het was toen echt te warm.

Ik voelde de warmte al wel in de lucht hoor.

Dit vind ik zo’n mooi stukje in het park!

De jumpsuit van Blutsgeschwister is perfect voor tropische dagen.

The colours of my life

We hadden taart op het werk, en hoewel ik de laatste tijd vaak oversla, besloot ik nu een stukje te nemen. Met warm weer heb ik altijd veel meer zin in zoete dingen, ook nu ik die zoete dingen veelal links laat liggen.

’s Avonds bakte ik een frambozencake met witte chocolade, voor de jurkenzusjes met wie ik vrijdag op stap ging. Ik wilde daarna de keuken nog soppen, maar na het mixen van het beslag had ik het alweer zo warm dat ik besloot om het maar niet te doen.

The colours of my life

Vrijdag werd het nog een standje warmer en benauwder, ik droeg mijn nieuwe Talulabelle jurkje. Ik ging met drie jurkenzusjes naar Venlo, een bezoekje (laat dat -je maar weg trouwens) brengen aan Donna Donna.

Onderweg lazen we al op de Facebook-pagina van de winkel dat ze beneden in het outlet gedeelte airco hadden. Oh yesssss! Dus vroegen we of we daar alles mochten passen, ook de nieuwe collectie die boven hing. Dat mocht, wat waren we daar blij mee!

Ik heb super veel gepast, leuk dat Donna Donna weer andere merken en collecties heeft dan andere winkels.

Ik ben super leuk geslaagd, onder andere deze twee Bobbeez rokjes mochten mee!

The colours of my life

Tussendoor gingen we even lunchen. En hoewel we in de schaduw รฉn aan de Maas zaten, was het echt zรณ warm! Ik was er gewoon een beetje naar van toen we even later weer terug waren in de winkel.

Hahaha, ja na de lunch gingen we gewoon weer terug voor een tweede ronde. Er was ook zo veel te zien en te passen!

The colours of my life

Na afloop hebben we nog een heerlijke ijscoupe gegeten, ook weer op een terras aan de Maas. En toen weer terug naar huis, ik werd om kwart over zeven weer thuis afgezet. Wat een heerlijke dag was het, net vakantie!

Zaterdag was ik weer op tijd op voor mijn wekelijkse 30 kilometer training. Gelukkig was het wat afgekoeld, maar evengoed had ik het nog warm met het lopen hoor!

Tegen half negen ging ik van start.

Het was het grootste gedeelte van mijn wandeling bewolkt, maar dat vond ik eigenlijk wel prima. De warmte zat echt nog in mijn benen, vooral de laatste tien kilometer gingen een beetje moeizaam. Ik zei van de week tegen iemand dat de stap van 25 naar 30 kilometer me toch wel een beetje tegenvalt. Maar zaterdag bedacht ik me dat het precies meteen warm is geworden op het moment dat ik naar 30 kilometer ben geschakeld. Ik denk dat het moeizame meer daarin zit, dat mijn lichaam gewoon moet wennen aan lopen in de warmte. Het is natuurlijk heel lang fris gebleven, en toen in een week tijd was het opeens 25 graden.

De bloemetjes bloeien er nog steeds lustig op los ♥

The colours of my life

The colours of my life

Dit stukje liep heerlijk, een verkoelend briesje vanaf het water.

En weer terug de wijk in…

The colours of my life

The colours of my life

De laatste 11 kilometer neem ik altijd een bakje met zoute sticks mee, dat is zo lekker met deze warmte!

Na 30 kilometer wachtten de stapelpannenkoeken me weer op.

Na het douchen heb ik snel het huis gestofzuigd, toiletten een sopje gegeven en het bed opgemaakt, dat was zo’n beetje het enige wat ik deze week in huis gedaan heb. Eind van de middag kwam de zon door, en kon ik lekker buiten eten. ’s Avonds heb ik een artikel geschreven, en ben redelijk op tijd naar bed gegaan.

Gisteren droeg ik รฉรฉn van mijn aankopen van vrijdag, een heerlijk luchtig jurkje van Cissi och Selma. Ik wilde er eigenlijk laarzen onder doen, maar mijn voeten vroegen om sneakers ๐Ÿ˜‰

The colours of my life

Photobomber alert!

Ik heb zes kilometer gelopen, en daarna koffie gedronken. Met nog een stukje van de cake, de rest heb ik in de vriezer gedaan. Daarna heb ik dit artikel geschreven, en ben ’s middags naar mijn ouders geweest voor Vaderdag.

Hoewel het in West-Brabant een stuk koeler was dan in Tilburg, konden we wel lekker buiten zitten. Met thee en monchou taart voor vaderdag!

We aten soep met broodjes, en kroket! Het was echt heerlijk buiten, kon het maar gewoon de hele zomer dit weer zijn!

Rond half negen was ik weer thuis, met aardbeien uit de automaat en een potje verse aardbeienjam. Oh wat houd ik van dit seizoen!

Komende week heb ik nog niet echt plannen. Het wordt gelukkig (gelukkig, gelukkig, gelukkig!) wat koeler, dus ik hoop mijn energie ’s avonds weer terug te krijgen. Twee huishoudloze weken achter elkaar gaat hem natuurlijk niet worden hahaha!

Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

4 Comments on The colours of my life #week24

 1. Astrid
  23 juni 2021 at 09:23 (1 jaar ago)

  Mooie foto’s van de jurkjes en je wandeling
  Gezellig zo’n shop dagje ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Monique
  21 juni 2021 at 14:56 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt van de natuur en je outfits.
  De Bobbeez rokjes zijn geweldig leuk. Het oranje truitje erop is ook super.
  Voor mij mag het ook wel rond de 20 grdn zijn. Dat is warm genoeg voor mij.
  Veel groetjes Monique

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  21 juni 2021 at 10:49 (1 jaar ago)

  Wat een hitte hรจ, van mij mag het ook wat minder hoor haha;-) Ik ben nu eigenlijk wel blij dat het even flink regent, want de tuin kon dat goed gebruiken. Ik kan me niet herinneren dat je dat bankje eerder hebt laten zien. Wat wel toevallig is, is dat hier in een park bij ons in de buurt een soortgelijk bankje staat;-)

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Oud
  21 juni 2021 at 10:02 (1 jaar ago)

  Ziet er toch uit als een heerlijke week! Mooie fotoโ€™s, prachtige kleding. Ben al even fan van Cissi och Selma en zie dat jij het ook hebt ontdekte. Prachtige stoffen en mooie pasvorm, de groene met witte bloemetjes staat je ook prachtig! Vindt het zelf ook fijn dat het nu even koeler is. Zit ook in een verbouwing dat is bij elkaar erg zwaar. Want dan weinig puf om steeds op te ruimen en voor schilders en andere mensen die komen werken ook veel te warm. Prachtige natuurfotoโ€™s ook! Hier in het westen was het zaterdag al afgekoeld maar we gingen gisteren in Oost Brabant een fiets ophalen en daar was het nog heerlijk warm, nog wel even snel van het zonnetje op het terras genoten! Was toch nog heerlijk daarna weer de airco gekoelde auto in. Maak er een fijne werk van!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.