The colours of my life #week24

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging ik weer aan het werk na mijn vakantie, gelukkig was het een iets kortere week. Eind van de week had ik een behoorlijke dip, maar gelukkig was daar redding in de vorm van chocola en nieuwe jurkjes 😉 Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal deed?

The colours of my lifeThe colours of my life #week24

Maandag, Tweede Pinksterdag, was het ‘s ochtends nog prima weer, ‘s middags zou er veel regen komen. Dus kon ik mooi ‘s ochtends nog outfitfoto’s maken van mijn nieuwe jurkje ♥ Alleen dat tegen een felle lucht in kijken blijft wel een dingetje hoor, hahaha!

Bloemetjes die bij mijn jurkje matchen, die moeten natuurlijk even op de foto!

The colours of my life‘s Middags vierde mijn zus haar verjaardag, en vierden we ook meteen Vaderdag. Mijn broer, die in Den Bosch woont, had Bossche Bollen geregeld. Ik had eigenlijk een kleintje besteld, maar had daar op zondag al spijt van gekregen. Gelukkig was er nog een grote over 🙂

Dinsdag ging ik weer fris en fruitig aan het werk. Of nou ja, mijn outfit was in ieder geval fris en fruitig. Bij mij moest de zin nog even komen hoor!

The colours of my lifeBij de Riceteria in Uden had ik naast, nieuwe Rice goodies voor mezelf, ook bekers voor de hele afdeling meegenomen. Zo vrolijken we de boel op het werk ook een beetje op!

Kijk die klaprozen dan hoe mooi, ze geven bijna licht! #pauzerondje

Woensdag droeg ik deze lekker sportieve outfit. En ik zette mijn nieuwe gordijnen op de foto, zijn ze niet vrolijk?

The colours of my lifeIn mijn vakantie was een collega jarig geweest, ik was de taart dus misgelopen. Maar hij had woensdag speciaal voor mij een stukje taart meegenomen, zo lief!

Woensdag hadden we ons pauzerondje overgeslagen, omdat het écht heel slecht weer was. Daarom liep ik ‘s avonds na het werk nog een iets groter rondje dan normaal, om toch nog redelijk wat stappen gezet te hebben die dag.

Het ziet er niet echt fotogeniek uit: pannenkoeken met chocostroop en bruine basterdsuiker. En gezond is het ook zeker niet, maar wel lekker!

The colours of my lifeDonderdag droeg ik een outfit in vijftig tinten rood ♥ Ik merk dat ik dit voorjaar sowieso heel veel rood en roze draag, sinds het overlijden van Benthe. Ik denk dat ik heel erg behoefte heb aan wat extra warmte en liefde…

Vrijdag had ik een waardeloze dag. Donderdagavond op weg naar huis was ik al ontzettend verdrietig omdat ik Benthe zo miste. Dus ik werd vrijdag wakker met wallen van hier tot Tokyo. Op het werk hadden we de hele dag rot klusjes te doen, werd ik uitgekafferd aan de telefoon en werd een collega vervolgens ook nog eens boos op mij 🙁 Daar hielp nog maar één ding tegen: wit brood met heel veel Bona en heel veel hagelslag. Mijn ultieme Guilty Pleasure.

The colours of my lifeIk had nog twee jurkjes bij Tante Betsy besteld, naar aanleiding van mijn passessie bij 38 Dresses vorige week. En omdat ik eigenlijk niets heb om nu op mijn Baggy Trousers te dragen, had ik ook twee shirtjes besteld. Ze zijn écht heel erg leuk! Iets heel anders dan wat ik normaal draag, maar ik vind dit ook geweldig!

‘s Avonds trok ik mijn schoenen uit en mijn Ugly Crocs aan 😉

The colours of my lifeNa een goede nacht slapen zag ik het zaterdag weer wat rooskleuriger in. Na mijn ontbijt heb ik weer een grote ronde van vijf kilometer gelopen. Later die dag kwamen er daar nog vier bij. Het was hier in Brabant gelukkig het grootste deel van de ochtend droog.

The colours of my lifeIk droeg dit prachtige jurkje, met blote benen en sneakers. ‘s Ochtends twijfelde ik wel, maar het bleek warm genoeg voor mij om met zonder panty naar buiten te gaan.

Ik zette ‘s middags een aantal producten op de foto. Deze gekleurde haarsprays van Kruidvat deelde ik via Instagram. Durf jij dat, een neon kleurtje in je haar?

Daarna keek ik de wedstrijd van de Oranje vrouwen, terwijl ik een paar artikelen voor Beautyspots schreef.

The colours of my lifeIk had tussen de middag al warm gegeten, ‘s avonds at ik twee krentenbollen met kaas en plakjes komkommer erbij.

The colours of my lifeEr is serieus geen lekkerdere koffie dan die op zondagochtend, vlak na een flinke wandeling ♥

Na de koffie heb ik mijn nieuwe jurkje op de foto gezet. Was ik net lekker bezig met foto’s maken, gaat het opeens keihard regenen!

Het gras groeit weer harder nu het wat geregend heeft, dus dat kon wel weer een maaibeurtje gebruiken.

The colours of my lifeMijn nagels leken wel van een andere planeet te komen, hahaha!

Mijn hortensia had het van de week zwaar met alle regen, maar hij is weer opgekrabbeld (letterlijk).

Nadat ik een broodje gegeten had, liep ik even naar de supermarkt. Komende week worden mijn boodschappen weer bezorgd, maar ik moest een paar kleine dingetjes hebben. En zo had ik meteen weer een mooie wandeling.

The colours of my lifeOp de terugweg zag ik twee zwarte zwanen, wat een bijzonder gezicht!

Eind van de middag ben ik naar mijn zus en zwager gegaan, en heb daar mee gegeten. Een emmer vol frietjes (niet allemaal voor mij hoor), jammie!

En aardbeienijs met meringues en verse aardbeien toe, ik denk dat ik weer een paar dagen terug in balans moet nu 😉

Komende week wordt het op het werk weer erg druk, en ik heb daar he-le-maal geen zin in. Maar goed, er zit niets anders op: schouders eronder en gaan! Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

11 Comments on The colours of my life #week24

 1. chucky1012
  18 juni 2019 at 20:50 (4 maanden ago)

  Ahhhh…
  Wat vervelend dat jij zo verschrikkelijk in een dip zat.
  Gelukkig vrolijken de pretty TB items jou op.
  Wat een leuke vrolijk legging?
  Van welk merk is die en waar had jij die geshopt?
  Balen dat toen jij foto”s ging maken het keihard ging regenen.
  Jij bent goed bezig om vele kilometers te wandelen……
  Fijn om even te cheaten met iets heerlijks….
  Daar knapt zo van op.

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Marije
  17 juni 2019 at 18:08 (4 maanden ago)

  Ups and downs horen er helaas bij. Gelukkig vrolijken je jurkjes een boel op.

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  17 juni 2019 at 14:51 (4 maanden ago)

  Ups en downs dus, wat een gedoe lijkt me dat met boze mensen, zou ik niet tegen kunnen. Ook voor deze week geldt : Joe Ken doe it!! Zet hem op meis

  Beantwoorden
 4. Donna
  17 juni 2019 at 14:10 (4 maanden ago)

  Mooie foto’s van je wandelingen. Een neon kleurtje in mijn haar…….echt niet!! Van klaprozen krijg ik nooit genoeg. Leuk om weer te kijken en te lezen. Een fijne week!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  17 juni 2019 at 11:15 (4 maanden ago)

  Die broek staat je zo leuk! He, jammer is dat he, dat je lekker bezig bent met outfit foto’s en dat het weer dan tegenzit. Ik doe de laatste tijd natuurlijk ook meer met fashion en wij hebben tijdens shoots ook een aantal keren flink pech gehad met ontzettende wind. Dan zijn ook niet alle foto’s even charmant kan ik je vertellen;-)

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  17 juni 2019 at 09:46 (4 maanden ago)

  Heerlijk om weer met je mee te kijken (lezen) en goed dat je verlies en ook je minder leuke momenten deel. Zo puur is het leven, je zag er weer stralend uit.

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  17 juni 2019 at 09:30 (4 maanden ago)

  Jurkjes staan je prachtig . Maar een pantalon staat je ook leuk fijne week lieve groet yolanda

  Beantwoorden
 8. Jelka
  17 juni 2019 at 09:30 (4 maanden ago)

  Love je outfit van dinsdag! En prachtige nieuwe gordijnen. Veel succes op je werk komende week, you can do it!

  Beantwoorden
 9. Bouke
  17 juni 2019 at 09:12 (4 maanden ago)

  Vertel me je geheim Natasja je blijft slank en eet wel lekkere taartjes jaloers… mij lukt t even niet. Maar zonder gekheid: heel blij voor je!
  Dat het gemis van je lieve Benthe zo’n pijn doet is zo begrijpelijk… van mij ook nog wat liefde ❤️❤️❤️ Voor jou.

  Beantwoorden
 10. Caro
  17 juni 2019 at 07:12 (4 maanden ago)

  De vrijdag was zeker niet leuk maar de rest van de week was (soms) letterlijk heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.