The colours of my life #week25

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Deze week was het gelukkig iets koeler, ik was er erg blij mee. Ik houd van een lekkere oldskool Nederlandse zomer, hihihi! Dit weekend liep ik mijn eerste dubbele training voor de Alternatieve Vierdaagse. Dus verder deed ik niet veel in het weekend, hahaha!

The colours of my life

The colours of my life #week25

Week 25, het jaar zit er gewoon bijna voor de helft op! Ik begon de week met mijn nieuwe parfum. Ik had deze eerder al in eau de toilette, maar die was inmiddels op. Nu heb ik de parfum versie gekocht, hij is zo lekker! ♥

The best way to start a Monday ♥

The colours of my life

Mijn parfum paste goed bij mijn outfit: bloemetjes en bijtjes. Met de nog steeds zo gave Betsy Boots! Ik vond het een geslaagd outfitje!

The colours of my life

’s Ochtends had ik niet gelopen vanwege het slechte weer, maar gelukkig was het ’s avonds droog. Ook best lekker, zo’n rondje voor het slapen gaan.

Het zag er nog wel grijs en dreigend uit, maar het bleef gelukkig droog.

Ik vind het zo fijn dat de iets warmere jurkjes uit de zomercollectie nu ook weer uit de kast kunnen, nu het wat koeler is. Met warm weer ben je zo beperkt in je kledingkeuze, vind ik.

The colours of my life

Dinsdagavond at ik pannenkoeken, ik had er gewoon zin in πŸ™‚

Woensdag werkte ik weer thuis. Na mijn aardbeienontbijtje liep ik weer een uur, heerlijk om weer ’s ochtends vroeg te lopen hoor!

The colours of my life

Ik droeg de leuke Dress Tilly Florrie, maar ze lijkt door het afvallen al iets te ruim geworden te zijn.

Donderdag droeg ik het andere nieuwe setje wat ik de week ervoor bij Donna Donna kocht. Het truitje was wel een beetje warm, hihihi!

The colours of my life

Begin van de avond piepte de zon héél even door de wolken, precies lang genoeg om even buiten te kunnen eten.

Na het eten werden mijn boodschappen bezorgd, na het opruimen maakte ik meteen een pan tagliatelle.

Vrijdag droeg ik de mooie Long Dress van Tante Betsy van vorig jaar. Perfecte jurk nu het iets koeler is ♥

The colours of my life

Na het werk maakte ik een spinaziequiche. Een kwart at ik meteen op, de andere drie porties gingen de vriezer in.

Zaterdag stond ik redelijk op tijd op voor mijn rondje 30 kilometer. Maar natuurlijk startte ik niet zonder een lekker en gezond ontbijtje!

Ready to rumble!

The colours of my life

Het was zaterdag best warm, een beetje broeierig. Maar het lopen ging prima, beter dan de weken ervoor. Alleen de laatste vijf kilometer had ik wat last van mijn benen.

The colours of my life

De bloemetjes lijken iedere week weer anders te zijn, word jij er ook zo blij van?

De zon en wolken wisselden elkaar steeds af, en dat vond ik wel prima.

Langs het kanaal staat altijd wat meer wind, dat loopt met warm weer toch wel fijn!

Iedere week hoop ik dat de waterlelies in bloei staan, maar ik heb tot nu toe nog geen geluk gehad.

De familie gans was lekker een beetje aan het scharrelen in het zonnetje.

The colours of my life

Aan de andere kant van de wijk was net een hele ganzenfamilie overgestoken en het water weer in gedoken. Wat zijn kleine gansjes trouwens snel groot he?

Vooral dit soort bloemetjes vind ik zo mooi, van die echte wilde bloemetjes.

De eerste dag zit er op, stapelen maar!

The colours of my life

Eind van de middag maakte ik broccoli quiche, mijn vriezer zit weer vol!

Zaterdagnacht had ik niet zo goed geslapen. Ik zat een beetje in over mijn training, of ik het wel zou trekken twee dagen achter elkaar. Tot nu toe gaat de 30 kilometer niet zo soepel als ik gehoopt had. Ik loop al ruim een jaar elke week 23 Γ  24 kilometer, maar die extra kilometers in combinatie met de warmte hakken er toch best in. Dus ik was niet helemaal fit toen ik opstond.

Het werd gisteren nog wat warmer, dus weer voor een mouwloos jurkje.

Het was alweer vroeg warm, maar gelukkig kwam de zon er in Tilburg niet echt door. Samen met het windje wat eind van de ochtend opstak, was het zo nog prima te doen.

The colours of my life

Het lopen ging prima, ik had me voor niets zorgen gemaakt. Eigenlijk ging het nog beter dan de dag ervoor, ik had veel minder last van mijn benen. Daar ben ik heel blij mee, nu heb ik weer vertrouwen gekregen in de Alternatieve Vierdaagse!

Ik hoop dat de bijtjes net zo blij worden van de bloemetjes als ik!

Ik heb geen idee wat er precies allemaal op staat, maar ik vind het wel erg mooi gemaakt!

The colours of my life

Love the colours!

Dag mooie bloemetjes, tot volgende week!

The colours of my life

Om half drie was ik weer thuis, moe maar heel voldaan. Ik kon natuurlijk niet voor de derde keer in een week pannenkoeken eten, dus maakte ik Tosti Banana (met kaas, brie en banaan). Jammie!

Na mijn welverdiende (en heel erg nodige) douche heb ik nog granola gemaakt. Verder heb ik een paar wasjes gedraaid, en ’s avonds na het eten dit artikel geschreven. En ondertussen natuurlijk voetbal gekeken, zo jammer dat we eruit liggen!

Cheat Sunday!

Komende donderdag heb ik een heel interessant online event waar ik veel zin in heb. Vrijdag mag ik weer naar de kapper, dat is ook altijd fijn πŸ™‚ En ik denk dat ik in het weekend nog een keer een tweedaagse training doe. Dus dan doe ik verder weer niet zo veel. Gelukkig komt de extreme warmte ook komende week nog niet terug, van mij mag het best nog even wegblijven. Ik wens je een mooie week! ♥

6 Comments on The colours of my life #week25

 1. Neeltje
  29 juni 2021 at 22:30 (1 jaar ago)

  Knap dat je zo de trainingen volhoud! Petje af.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  29 juni 2021 at 18:21 (1 jaar ago)

  Goed van jou hoor, zo’n trainingsweekend!
  Die maxi jurk is erg leuk πŸ™‚
  De andere jurkjes ook, maar die zijn we al zo gewend bij jou πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Karin Bodt
  28 juni 2021 at 19:00 (1 jaar ago)

  In Almere, rondom de Tante Betsy camping, aanstaand weekend, schijn je ook prachtig te kunnen wandelen. In de middag lekker bezoekje aan de leuke beurs..andere omgeving..gezelligheid Γ©n misschien nog leuke koopjes doen..‍♀️
  Veel succes maar weer…

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Oud
  28 juni 2021 at 16:27 (1 jaar ago)

  Knap dat je met deze temperaturen nog zo ver loopt, ik deze warmte fiets ik vooral veel. Zag er ook weer prachtig uit! Fijn dat je weer naar de kapper ‍♀️ gaat. Succes nog met trainen en geniet vooral ook van de mooie natuur om je heen!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 juni 2021 at 19:14 (1 jaar ago)

   Ja dat vond ik ook toen ik het voor het eerst zag, maar ik vind het echt zΓ³ lekker!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.