The colours of my life #week25

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week voelde ik me niet zo lekker, en het warme weer op woensdag en vooral donderdag werkte daar niet echt aan mee. Gelukkig voelde ik me in het weekend weer beter, en kon ik weer een goede training doen voor de Vierdaagse. Die nu echt héél erg dichtbij kom! Brrrr, ik ben af en toe zenuwachtig hoor! Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week25

Ik begon de week in één van mijn zelfgemaakte jurkjes. Het klinkt gewoon nog steeds een beetje gek als ik dat zeg, hihihi! Mijn sneakers kleuren er mooi bij ♥

Dinsdag droeg ik dit leuke jurkje van Margot, ik word altijd vrolijk als ik deze draag. Met Pippi Langkous sokken πŸ˜‰

The colours of my life

En mijn zelfgemaakte spiekbroekje kleurde er ook uitstekend bij!

Rustig wakker worden tijdens mijn vroege ochtendwandeling ♥

Woensdag werkte ik thuis Γ©n zou het warm worden. Een prima dag dus voor dit mooie mouwloze jurkje van Tante Betsy.

The colours of my life

Jippie, ze zijn er weer: KERSEN!!! ♥

Eind van de middag werden mijn boodschappen bezorgd, en ‘moest’ ik eigenlijk koken. Maar er zaten twee ‘Seaweed burgers’ bij mijn boodschappen (gratis) en die zagen er te lekker uit. Dus ik besloot spontaan om voor een frietje gezond te gaan πŸ™‚

The colours of my life

Donderdag droeg ik dit leuke setje: het rokje is van Bobbeez (met hommels) en de blouse van Lalamour. Wel met een extra veiligheidsspeldje, want de knoopjes springen nogal makkelijk los. Misschien moet ik de knopenrij binnenkort maar even dicht stikken met de naaimachine.

Hallootjes!

’s Avonds heb ik drie spiekbroekjes geknipt. Die ging ik in het weekend maken, en ik vind het fijn als het dan al geknipt is. En ik had geen puf om iets in het huishouden te doen of aan mijn blog te werken. Ik lag deze week maar liefst drie avonden op rij al voor half negen op bed.

The colours of my life

Ik kocht deze lapjes in mijn vakantie bij de stoffenwinkel waar ik met mijn moeder geweest was. Ze kostten maar vijf euro per lap, een koopje dus!

Vrijdag kon ik eindelijk weer eens laarzen aan, mijn voeten waren weer hersteld door de pauze van vorige week. Met hartjes op mijn sokken ♥

Mijn haar zat vrijdag echt meeeega in de krul! Kwam vast door het gekke vochtige weer, hahaha!

The colours of my life

Na het werk maakte ik een pan tagliatelle. En toen had ik het pas echt warm!

Maar ik had wel een heerlijk maaltje, en vier bakjes voor in de vriezer!

Vrijdagavond had ik helemaaaaaal geen zin om zaterdag te lopen. De lange trainingen beginnen me echt een beetje tegen te staan nu. Ik ben natuurlijk bijna de hele zaterdag aan het lopen, en dan is het weekend wat daarna nog overblijft wel heel kort. Maar zaterdagochtend had ik gelukkig mijn motivatie weer gevonden. Nog maar een paar keer trainen, en dan is de Vierdaagse. Dus nog even volhouden!

Het was nog steeds behoorlijk warm, dus ik ging voor mouwloos πŸ™‚

The colours of my life

Het was een beetje gek weer met vooral bewolking en heel af en toe een glimpje van de zon. Op een paar miezerspetters na bleef het in Tilburg gelukkig wel droog.

Er was weer genoeg moois te zien onderweg ♥ Ik ben zo blij dat het momenteel wisselend zomerweer is, met ook regelmatig regen. Dat doet de natuur zo goed!

The colours of my life

Het viel me op dat ik vooral veel gele bloemetjes zag, zou dat de tijd van het jaar zijn?

The colours of my life

Ik moest verschillende keren omlopen voor een ganzenfamilie, zo liep ik ook eens een ander stukje.

In het park was het het hele weekend festival. Jammer dat de muziek overdag nog niet speelde, dat had ik best gezellig gevonden πŸ™‚ Pas toen ik klaar was met lopen, begonnen de optredens.

The colours of my life

Nog 15 kilometer te gaan, bleeeeeeegh!

Zo dichtbij zie ik ze niet vaak! Wat zijn het toch imposante dieren.

The colours of my life

De laatste ronde, de laatste ronde!

Ik heb zaterdag voor het eerst een lange afstand met mijn nieuwe schoenen gelopen. Ik had ze natuurlijk al goed ingelopen, met kleinere rondjes doordeweeks. Ze zijn weer goedgekeurd hoor! Ik had zelfs minder last van warmte uitslag op mijn voeten dan de laatste keer. Op aanraden van een medewandelaar had ik voor en tijdens het lopen paracetamol ingenomen. Dit verdunt het bloed en zorgt ervoor dat het bloed in mijn voeten ook beter stroomt. Blijkbaar werkt het!

Jeeeeeeeeej!

The colours of my life

Ik dacht dat het koeken waren, maar het bleken grote chocolade kerstkransen te zijn. Die smaakten prima bij het tweede kopje thee πŸ˜‰

Gisteren sliep ik eerst een beetje uit (nou ja: een heel klein beetje, tot half acht) en toen had ik mijn zondagse pyjama ontbijt. Ik had een beetje moeite met opstarten, maar eenmaal gedoucht en aangekleed was de power weer terug hoor πŸ˜‰

The colours of my life

Met alweer dansende haren!

Na een uur gelopen te hebben, heb ik eerst op mijn gemakje koffie gedronken en daarna boven en beneden gestofzuigd en gedweild. Ondertussen drie wassen gedraaid, die gedeeltelijk buiten konden drogen ♥

Na de lunch ben ik aan mijn spiekbroekjes begonnen. De planning was om ze alle drie te maken, maar dat lukte me niet. Dus werden het er twee, de andere maak ik van de week wel ’s avonds πŸ™‚

The colours of my life

Ik heb vorige week van Susan van Bobbeez een nieuwe manier geleerd om de onderkant te zomen, dat heb ik meteen toegepast. Met een leuk kantje onderaan, ik ben helemaal tevreden! Ik ga eens op zoek naar nog wat leuke coupon-koopjes.

Eind van de middag heb ik de rode kool met geitenkaas en walnoten gemaakt, mijn vriezer zit weer lekker vol.

En toen zat de week er weer op, het weekend vloog echt voorbij. Komende week heb ik nog niets op de planning staan, behalve dan op zaterdag een training van 40 (!) kilometer. Yep, dat wordt echt serieus, hahaha! Ik denk dat ik de rest van het weekend niet zoveel meer doe, al is het natuurlijk maar vijf kilometer meer dan ik de afgelopen weken liep. Dus dat moet lukken! Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

4 Comments on The colours of my life #week25

 1. Miranda
  27 juni 2022 at 18:54 (1 maand ago)

  Jouw collectie zelfgemaakte kleren breidt zich snel uit, leuk! πŸ™‚
  De Vierdaagse komt er nu snel aan, daar heb je al die jaren weer naar uitgekeken.
  Succes de laatste loodjes van de voorbereidingen β™‘

  Beantwoorden
 2. Annette
  27 juni 2022 at 12:17 (1 maand ago)

  Wat leuk dat zelfgemaakte jurkje en die sneakers maken het helemaal compleet. Ik heb heel wat afgewandeld de afgelopen vakantie, het waren maar 10 tot 12.000 stappen per dag maar alles met name bergop dus brandende schenen haha. Nu maar weer aan het werk en een beetje bijkomen πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  27 juni 2022 at 09:41 (1 maand ago)

  Al die kilometers die je loopt en dan van de week de 40 kilometer … pff … respect hoor, ik doe het je niet na (al zou ik stiekem ook wel heel graag eens de Vierdaagse of de Camino de Santiago willen lopen)

  Beantwoorden
 4. Sophie
  27 juni 2022 at 08:26 (1 maand ago)

  Paracetamol verdunt het bloed pas vanaf een heel hoge dosis (4g per dag en gedurende aantal dagen). Aspirine is beter bekend als bloedverdunner. Ik weet dit nog van mijn grootmoeder, zij mocht geen aspirine nemen omdat ze bloedverdunners nam.

  Mooi placebo effectje bij jou dus πŸ˜€

  Fijne week gewenst!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.