The colours of my life #week25

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was eigenlijk een redelijk normale week. Op het werk zijn we weer aan het eind van een druk project, wat weer een beetje lucht geeft. In het weekend ging ik op visite bij een lief jurkenzusje, en heb sinds jaren weer gefietst, hihihi! Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week25

Maandag was de ootd-challenge in de jurkjes Facebook-groep ‘Frida Kahlo’, dit is mijn bijpassende outfit geworden. Ik vond het best geslaagd, toch? πŸ™‚

Dinsdag testte ik Shirt Nellie van Tante Betsy, dit shirt is gemaakt van viscose. Dit zou zo fijn dragen met warm weer, en dat is dus echt zo! Wat een heerlijk shirt is dit!

The colours of my lifeEn ik vind het ook een prachtige pasvorm hebben, ik denk dat ik er nog wel een paar ga kopen. Altijd handig om te combineren, deze effen shirtjes.

Dinsdag wilden we de airco op het werk voor het eerst dit jaar aan doen, maar die gaf een storing. Gelukkig kon de monteur ‘s middags al komen, en heeft hij het gefixed. Dus komende week zitten we goed!

Ook dit shirt is van viscose, en draagt dus ook heerlijk koel met warm weer. Komt goed van pas komende week!

The colours of my lifeWoensdag was ik nog maar net op het werk, toen het al begon te regenen. De buitenverlichting ging gewoon weer aan, zo donker werd het!

We hadden weer taart op het werk πŸ™‚

‘s Middags op weg naar huis had ik echt heel slecht weer: heel veel regen, wind, onweer en op een gegeven moment een vreselijke hagelbui. Toen ik dan eindelijk thuis was, heb ik eerst tien minuten in de auto zitten wachten tot het wat minder hard ging regenen.

The colours of my lifeToen was het even droog, en later begon het weer opnieuw. Goed voor de plantjes en het gras!

De hortensia was er niet zo blij mee, die zag het niet meer zitten, hahaha!

Donderdag droeg ik dit heerlijke mouwloze jurkje, ‘s ochtends nog met een vestje erover.

The colours of my lifeVrijdag was het wat frisser, dus mocht de leuke Wiebertjes Lola weer uit de kast. Ik had de oranje/roze jacket nog beneden hangen, die bleek er toch wel gewoon super leuk bij te staan ♥

‘s Avonds was het heerlijk weer om buiten te eten. Nog even van genieten, de komende week wordt het veel binnen zitten met de hitte die eraan komt.

Zaterdag stond ik al om half zeven op. Ik zou naar een jurkenzusje in Castricum gaan, en wilde voor ik vertrok nog mijn ronde van vijf kilometer lopen. Het was heerlijk om te lopen!

The colours of my lifeOm half twaalf zat ik in Castricum aan de koffie Γ©n heerlijke appeltaart!

Jeanine en ik gingen na de koffie en lunch een stuk fietsen. Uiteindelijk zijn we naar Egmond gefietst, heen en terug toch zo’n 20 kilometer. Dat voelde ik gisteren wel, ahum πŸ˜‰

Aan het strand dronken we een lekkere verse muntthee op het terras.

The colours of my lifeMet uitzicht op de zee. Het leek wel vakantie!

In Egmond zit de winkel Summertime, daar gingen we natuurlijk even jurkjes passen.

Van de prachtige omgeving onderweg ben ik helemaal vergeten foto’s te maken, oeps!

‘s Avonds hebben we nog samen pannenkoeken gegeten, jammie! Het was wel iets frisser geworden, maar nog steeds heerlijk om buiten te zitten.

The colours of my lifeEn toe had ik dit heerlijke dessert, ik doopte het tot De Jackpot πŸ˜‰ Wat een fijne dag was het, het was zo ontzettend gezellig samen! ♥ Rond half tien was ik weer thuis, en ben eigenlijk meteen naar bed gegaan. Nog een beetje tv gekeken, maar ik viel al snel in slaap. Dat zal de gezonde zeelucht wel geweest zijn πŸ˜‰

Gisteren heb ik eerst een beetje uitgeslapen, na het ontbijt heb ik weer een grote ronde gelopen. Het was al beduidend warmer, dus ik heb het iets rustiger aan gedaan. Daarna heb ik koffie gedronken en de bovenverdieping gestofzuigd en de ventilator uit het stof gehaald. Die ga ik wel nodig hebben komende week!

Toen het huishouden klaar was, heb ik mijn nagels een nieuw kleurtje gegeven en meteen op de foto gezet.

The colours of my life

Deze heerlijke zomerse producten van het Kruidvat zette ik ook meteen op de foto. Nu kan ik ze tenminste gaan testen, hihihi!

Vlak voor de lunch heb ik nog een grote ronde gelopen. Gelukkig stond er een beetje wind, zo was het nog net te doen.

Zo, die staat klaar!

The colours of my lifeIk wilde barbecuen, maar de houtskool briketten wilden maar niet warm worden. Ik ben een uur aan het tobben geweest, maar de hamburgers waren niet gaar genoeg. Dus die heb ik maar in de vriezer gedaan om volgende week weg te gooien, en heb alleen stokbrood en salade op. Stomme briketten!

Komende week heb ik een paar leuke dingen op de planning staan. Vanmiddag heb ik een make-up inspiratiemiddag van onder andere Pupa. Vrijdagavond ga ik naar de kapper en zaterdag ga ik mijn tweede tattoo laten zetten. Hopelijk wordt het die dag niet meer zo belachelijk warm, Γ³f hebben ze daar een goede airco πŸ˜‰

Ga jij nog iets leuks doen deze week? Ik hoop dat je een mooie week hebt!

11 Comments on The colours of my life #week25

 1. Janny
  24 juni 2019 at 22:25 (1 jaar ago)

  Ziet er uit als een actief weekje! En wat een gezelligheid daar in Castricum!Leuk! Ben heel benieuwd naar je tweede tattoo trouwens, heb er zelf ook twee maar één mag eigelijk wel weg vind ik nu. Dus ben heel nieuwsgierig naar de jouwe! Liefs, Janny

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  24 juni 2019 at 21:04 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke dag in Castricum en Egmond! 😎
  Fijne week voor jou, sterkte met de warmte en veel succes zaterdag β™‘ ik ben heel benieuwd πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  24 juni 2019 at 15:15 (1 jaar ago)

  Weer genoten van je blog

  Beantwoorden
 4. Corine
  24 juni 2019 at 11:32 (1 jaar ago)

  Toch een hele leuke week!!

  Beantwoorden
  • Nienke
   24 juni 2019 at 19:25 (1 jaar ago)

   Hoe valt het shirt Nellie?? Maat 38/40 of 42 . Ik vind t moeilijk als je 40/42 hebt

   Beantwoorden
 5. bychristiana
  24 juni 2019 at 11:18 (1 jaar ago)

  Zo, jij bent al goed voorbereid op de hittegolf zeg! Oh, wat zielig hoe je hortensia’s er na / tijdens die regen bij stonden. Zijn ze weer een beetje bij getrokken ? Ik vind hortensia’s prachtig, maar ik koop ze alleen nog maar om in een vaas te zetten met water. In de tuin gaan ze steeds dood bij mij.

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  24 juni 2019 at 11:09 (1 jaar ago)

  Op de hamburgers na een goede week πŸ™‚
  Veel plezier deze week en sterkte met de warmte.

  Beantwoorden
 7. Ellen Jacobs
  24 juni 2019 at 10:24 (1 jaar ago)

  Jouw week zag er weer goed uit. Hopen dat t minder warm wordt dan verwacht. Fijne nieuwe week

  Beantwoorden
  • Joyce Siemons
   24 juni 2019 at 13:55 (1 jaar ago)

   Leuk om weer mee te lezen, wat gezellig joh ‘t weekend. Zo lijkt het idd net vakantie. Hopelijk kom je de week goed door met de hitte. Wij hebben nu ook zo’n airco ding gekocht, vindt mijn man erg leuk haha. Liefs

   Beantwoorden
 8. Forever38.com (Vera)
  24 juni 2019 at 08:44 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijk verslag weer. En nu Γ³p naar een nieuwe goede week. Ben benieuwd naar je tattoo !

  Beantwoorden
 9. Caro
  24 juni 2019 at 07:22 (1 jaar ago)

  Een van alles wat week! Zaterdag was te gek hè?! Waarom gooide je die hamburgers niet gewoon even in de pan gisteren? Ik hoop dat je komende week niet al te veel last houdt van de warmte. X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.