The colours of my life #week26

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week hadden we hier in Brabant de eerste regionale hittegolf, en noodweer op vrijdagavond. En raad eens wie er precies tijdens die bui een afspraak bij de kapper had? Juist! In 20 seconden was ik doorweekt, hahaha! Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life

Maandag was het nog heel aangenaam qua temperatuur. Dus kon ik mijn mooie laarzen van Clumpy’s een dagje aan ♥ Met daarop de mooie Dress Lola Beau Belle, ik heb inmiddels de derde kleur (Black) van dit jurkje ook besteld, hihihi!

The colours of my life

Oranje klaprozen, bestaan die? Of zijn dit andere bloemen?

Dinsdagavond kon ik een pakketje ophalen van een Belgisch jurkenzusje. Deze oud-Tante stond al heel lang op mijn verlanglijstje, en nu kon ik haar overnemen!

Ik kijk een beetje scheel hahaha, maar ik ben er super blij mee! ♥

The colours of my life

Woensdag werkte ik thuis, en kon ik weer lekker een grote wandeling doen voor ik mijn werkdag startte. En ik had alweer een photobomber πŸ˜‰

Ik ging die dag vreemd, in een jurkje van Margot. Perfect jurkje voor een warme dag!

Tussen de middag liep ik een rondje door het park, het ging nog net qua warmte.

The colours of my life

’s Middags werd mijn Snag Tights bestelling bezorgd, dit zijn Limited Edition kleuren. Wat zijn ze leuk he?

Hahaha, ik kan even vooruit met mijn Snag Tights! En er is nog een bestelling met andere Limited Editions onderweg…

Vrijdag werd het hier in Tilburg 33 graden. Dat vroeg om een luchtig jurkje, deze is van vorig jaar zomer.

The colours of my life

Ik werkte die dag op kantoor, tussen de middag ging ik niet wandelen maar at ik achter mijn bureau. Veel te warm naar mijn zin!

Vrijdagavond had ik een afspraak bij de kapper. Normaal ga ik daar te voet naartoe, maar ik had toch maar even de buienradar gecheckt. De eerste regen kwam rond half acht, precies wanneer ik weer naar huis zou lopen. Maar een half uur tot drie kwartier voor ik de afspraak had, begon het opeens aan één stuk door te rommelen. En toen… begon het te regenen, te hozen. Ik checkte nog eens mijn buienradar, maar het zou niet op tijd droog worden.

Dus ik besloot om toch maar naar de auto te rennen, met mijn paraplu. Nou, die 40 meter waren voldoende om mijn jurkje helemaal doorweekt te laten zijn. En toen ik bij de kapper de auto parkeerde, was het nog harder aan het regenen, aan het hagelen en ontzettend aan het onweren. Ik besloot om daarom maar even in de auto te wachten tot het iets minder werd. Toen ik uitstapte, stond ik in een laag water van 10 cm. Mijn Zeeman sneakers waren meteen weer mooi schoon πŸ˜‰ Voor de duidelijkheid: op de foto hierboven sta ik dus geparkeerd he.

Eenmaal weer terug van de kapper heb ik maar lekker mijn pyjama aan gedaan en mijn jurkje en sokken te drogen gehangen. Wat een noodweer!

The colours of my life

Ik had besloten dat ik zondag mijn 20 kilometer zou lopen, omdat het zaterdagochtend nog veel kon regenen. En zondag zou de temperatuur ook beter zijn, lekker koel. Dus ontbeet ik zaterdagochtend lekker op mijn gemakje voor ik ging douchen. Met een zondags ontbijtje πŸ™‚

Omdat het in huis nog zo ontzettend warm was, besloot ik om de bovenverdieping te stofzuigen en dweilen voor ik ging douchen. Anders kon ik daarna meteen weer onder de douche πŸ˜‰

Na het douchen heb ik vijf kilometer gelopen, en ben meteen even langs het Kruidvat en Holland & Barret gegaan. Daar kom ik vrijwel langs tijdens mijn rondje.

Oeps, ik ging alweer vreemd!

The colours of my life

Na het wandelen en de koffie ben ik naar de boerderijwinkel gereden. Ook daar waren de kersen nu verkrijgbaar.

’s Middags ging ik naar mijn ouders, dus voor hen nam ik ook wat lekkere dingen mee.

Ik at mijn broodje buiten in het zonnetje. Het was nog wel warm hoor!

The colours of my life

Daarna ging ik naar mijn ouders, ik had deze week ‘boodschappendienst’ πŸ˜‰ Ik laat hun boodschappen dan gewoon met mijn eigen boodschappen mee bezorgen, dan hoef ik de supermarkt niet in.

In eerste instantie konden we nog buiten zitten, maar even later ging het regenen en moesten we even naar de garage verhuizen. Dat duurde gelukkig maar een half uurtje, toen werd en bleef het droog.

Ik heb avonds meegegeten bij mijn ouders, lekker verse frietjes! ♥

The colours of my life

Gisterochtend werd ik wakker en had ik eigenlijk helemaal geen zin om 20 kilometer te lopen. En ik had ook nog best veel te doen. Het is een beetje tegen mijn principe, maar ik besloot om gewoon een weekje over te slaan. Dus ontbeet ik weer lekker in mijn pyjama en startte de dag lekker op mijn gemakje op ♥

Na het douchen en aankleden heb ik vijf kilometer gelopen, het was heerlijk afgekoeld!

Daarna heb ik koffie gedronken en ben even in de tuin aan het werk geweest. Gras gemaaid, her en der onkruid weg gehaald, gesnoeid, het gangetje aan de achterkant onkruidvrij gemaakt (mijn stukje) en aan de voorkant van het huis het onkruid weg gehaald en de troep van de buren opgeruimd (een berg gekleurde confetti). Het was dan wel afgekoeld, maar daarna stond het zweet op mijn hoofd hoor, hahaha!

The colours of my life

Alles is weer netjes! Of nou ja, zo netjes als ik het dit jaar houd. Ik laat het dit jaar iets meer los, zo mag er best mos tussen de steentjes zitten en haal ik alleen het ergste onkruid weg. Ik heb het terras dit jaar ook niet schoongemaakt met de hogedrukreiniger. Deze semi-natuurlijke tuin bevalt mij prima!

’s Middags at ik lekker aardbeien tussendoor ♥

The colours of my life

De klimhortensia aan de voorkant doet het goed, hij groeit al best hard!

Doordat ik geen 20 kilometer gelopen had, had ik natuurlijk ook mijn pannenkoeken gemist. Dus die heb ik ’s avonds gegeten.

En toe had ik rijstepap met aardbeien ♥

Echt, dit ’typisch Nederlandse zomerweer’ bevalt mij prima! Van mij mag het zo tot eind september blijven!

Komende week wordt het nog van dat heerlijke weer, ik kijk er naar uit! Hopelijk koelt het huis ook weer een beetje af, dat slaapt toch wat aangenamer. Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

13 Comments on The colours of my life #week26

 1. Miranda Aerts
  6 juli 2020 at 07:40 (2 jaren ago)

  Mooi, die jurkjes van een ander merk! β™‘
  Je tuin ziet er mooi uit 😎

  Beantwoorden
 2. Petra
  29 juni 2020 at 18:05 (2 jaren ago)

  Wat grappig om te lezen dat jullie ook nog steeds boodschappen doen voor jullie ouders! Je kunt niet zuinig genoeg op ze zijn vind ik.

  De jurkjes van Margot staan je geweldig! Vooral die met de oranje bloemen. Echt top!!!!

  Beantwoorden
 3. jane
  29 juni 2020 at 14:43 (2 jaren ago)

  Slaapmutsjes heten die oranje bloempjes ,de echte naam is californica of Goudpapaver.

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  29 juni 2020 at 14:31 (2 jaren ago)

  Ha Natasja, verhuizing achter de rug, kan ik weer genieten van je blog. Wat een super leuke jurkjes. En knap dat je het zo vol houd het lopen. Ga je nu de alternatieve 4 daagde lopen?
  Fijne week tot je volgende blog

  Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  29 juni 2020 at 13:02 (2 jaren ago)

  Nu pas tijd om je stukje te lezen, maar was weer een heerlijk rustmoment! Wat een pech net naar de kapper, toen het noodweer was! Je ging wel vreemd met jurkjes die helemaal in de lijn van Tante Betsy zijn, staan je beiden prachtig! Ik geniet ook enorm van het Nederlandse weer, de afwisseling maakt het compleet en de natuur frist er ook van op! De slaapkamer ook weer heerlijk koel, kunnen we wat slaap inhalen:-)
  Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  29 juni 2020 at 10:55 (2 jaren ago)

  Weet je wat ik altijd zo leuk vind aan jouw diaries? Dat er van die herkenbare dingen in staan! Zo maak ik dus ook heel vaak schoon voordat ik ga douchen;-) Zeker stofzuigen en dweilen, als je daar aan gaat beginnen met van die snikhete temperaturen zoals afgelopen week, kun je direct daarna inderdaad weer onder de douche stappen!

  Beantwoorden
 7. Lou
  29 juni 2020 at 09:25 (2 jaren ago)

  Die oranje bloemen zijn schijnpapavers. Net zo mooi als de klaproosjes!

  Beantwoorden
 8. Martine
  29 juni 2020 at 08:37 (2 jaren ago)

  Leuk dat je deze week ook andere merken hebt gedragen! Margot en Bluts passen ook perfect bij jou vind ik.
  Fijn hè, dit koelere weer!
  Geniet er van. Fijn week gewenst!

  Beantwoorden
 9. Jelka
  29 juni 2020 at 07:35 (2 jaren ago)

  Ja, wat mij betreft was het weer van zondag, ook perfect. Daar hou ik van! O, en oranje klaprozen bestaan hoor!

  Beantwoorden
 10. Marion Troost
  29 juni 2020 at 07:27 (2 jaren ago)

  Vind het ook niet erg dat de hitte over us maar dan heb je hier weer het andere uiterste…..veel, heel veel wind en dus geen “buitenzit” weer
  Margot staat jou tof zeg!
  Fijne week, groetjes Marion

  Beantwoorden
 11. Jooske
  29 juni 2020 at 07:21 (2 jaren ago)

  Oeh klinkt pittig heet zeg, hier in Frankrijk was het ook heel warm maar niet benauwd gelukkig. Fijn dat het nu weer koeler is! Wt een ongelooflijk mooi jurkje van Margot. Ik zit er aan te denken die ook te kopen. Welke maat heb jij aan als ik vragen mag?

  Beantwoorden
 12. Michelle
  29 juni 2020 at 07:13 (2 jaren ago)

  Wat staat het Margot jurkje je geweldig!,

  Beantwoorden
 13. Esther Messing
  29 juni 2020 at 06:34 (2 jaren ago)

  Heerlijk die afkoeling door de regen. Hebben wij niet gehad. Maar was wel heel welkom geweest. Maak er een fijne week van weer. Kus Esther

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.