The colours of my life #week26

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een onverwacht jurkenzusjesuitje, ging ik naar de kapper en was het vooral heel druk op het werk. Ik was aan het eind van de week zo moe, dat ik zelfs mijn wekelijkse training geskipt heb. Een jurkenzusje vertelde me dat Joop Zoetemelk ooit zei: de Tour win je in bed. Oftewel: rust is net zo belangrijk bij sport als training. Ik bedacht me dat als ik toch zou gaan trainen, ik de volgende drukke werkweek al moe zou starten, en dat leidt natuurlijk nergens toe. Dus rommelde ik een dagje aan, en daar ben ik wel van opgeknapt. Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week26

Ik begon de week weer met een vroege maandagochtend wandeling. Het heeft behoorlijk wat geregend afgelopen week, maar met het lopen trof ik het toch meestal wel. Het was een beetje heiΓ―g maandag, zo mooi!

Nog een prachtig ochtendplaatje ♥

Ik droeg maandag het Candy jurk van Tante Betsy van vorig jaar zomer, ze blijft zo leuk! ♥

The colours of my life

Dinsdag droeg ik een jurkje van Margot, met mijn Zeeman sneakers eronder. Ik moet qua schoenen echt een beetje afwisselen. Ik kan geen twee dagen achter elkaar schoenen of laarzen met een hakje aan, want dan krijg ik last van mijn rug en nek.

In het bolletjespakket wat ik vorig najaar had gewonnen, zaten ook deze gekke prei-achtige planten. Ik vroeg me al weken af wat hiervan zou gaan worden.

The colours of my life

Deze week kwam er opeens eentje uit: er zitten allemaal kleine bloemetjes in! ♥ Wat een verrassingspakketje!

Woensdag werkte ik een dagje thuis. Het was de hele dag rotweer, dus zocht ik een extra mooi jurkje uit mijn kast ♥

Ik had ’s ochtends vroeg de broodbakmachine al aangezet, voordeeltje van thuis werken!

The colours of my life

Ook tussen de middag was het nog slecht, dus ik ging niet wandelen. Ik lunchte met een tosti banana en wat rauwkost erbij. Luxe he? πŸ™‚

En ’s middags bakte ik nog een krentenbrood, jammie!

Donderdagochtend liep ik weer een ronde, het was wel een beetje grijs en grauw.

The colours of my life

Dus ik besloot de boel maar een beetje op te fleuren met mijn Happy Camper Dress en roze La Pintura laarzen ♥

’s Avonds at ik bij mijn ouders, we aten mijn lievelingskostje πŸ™‚ Aardappelpuree met gehakt en zelfgemaakte appelmoes ♥

The colours of my life

En jippie: het kersenseizoen is geopend! ♥

Donderdag had ik het zo koud gehad met mijn blote benen, dus vrijdag trok ik lekker mijn spijkertuinbroek aan πŸ™‚ Alleen was het toen weer warmer, zul je altijd zien hahaha! En ik bestelde nog nieuwe MAG’s in de sale. Leuk zijn ze he, lekker retro!

Ik nam natuurlijk kersen mee naar het werk!

The colours of my life

Na het werk had ik een afspraak bij de kapper, maar ik had nog net even tijd om buiten te eten. Het zonnetje scheen heel even!

Deze week had ik best vaak trek in zoet, ik snoep natuurlijk veel minder sinds een paar maanden. Vrijdagavond besloot ik dat het een keer ‘mocht’, gelukkig had ik deze lolly nog liggen πŸ™‚ Volgens mij heb ik hem een keer van Bij Tante Pollewop gekregen, bij een bestelling ♥

Zaterdag sliep ik een klein beetje uit, ik was vrijdagavond zΓ³ moe naar bed gegaan. Ik ging die dag niet lopen, ik had onverwachts een jurkenzusjesuitje naar Almere. Nadat ik me had gedoucht en aangekleed, liep ik nog wel een gewone ronde van 5,5 kilometer. Het was al warm, benauwd vooral!

Ik koos daarom een jurkje in een wat dunner stofje, de theepotjes print ♥

The colours of my life

Samen met een ander jurkenzusje uit Breda reed ik naar Almere. Zo’n 90 jurkenzusjes hadden daar een heus Tante Betsy kampeerweekend, en op zaterdagmiddag mochten er wat extra gasten komen. Er waren een paar ondernemers met een kraampje, en verder was het vooral gewoon gezellig en gemoedelijk.

Tante Betsy zelf (Alisa dus) was er ook, en we kregen een super gave paraplu met de Retro Kitsch print erop! Hij is echt helemaal te gek! ♥

Ik had de Lesseau Soap al vaak voorbij zien komen op Facebook, maar dankzij een jurkenzusje kon ik het nu uitproberen. Ik heb meteen een set besteld, ik ga er natuurlijk een review over maken!

Echt een heel mooi product is het, en helemaal passend bij mijn nieuwe duurzamere levensstijl.

The colours of my life

Ik kon het natuurlijk niet laten…

’s Avonds at ik een zelfgemaakt soepje uit de vriezer, met een paar speltboterhammen erbij. En ik zat weer uitgeteld op de bank. Ik was toen nog wel van plan om zondag te gaan lopen, maar zondagochtend vroeg besloot ik dat ik mezelf een weekje vrij gaf. Ik heb al zoveel kilometers gemaakt, het zal nu toch niet meer aankomen op die een-na-laatste training.

Dus ik ontbeet in mijn pyjama en heb daarna op mijn gemakje gedoucht. Het was nog steeds warm, prima weer voor dit jurkje van vorig jaar zomer.

Daarna heb ik gewandeld. Ik ging voor een ronde van zes kilometer, maar ik besloot er nog een stuk aan vast te plakken. Uiteindelijk heb ik 9,5 kilometer gelopen, heerlijk!

The colours of my life

En het was weer zo mooi onderweg… Dat is toch wel een voordeel van het wat koelere en nattere weer nu, de natuur doet het er goed op.

Dit is natuurlijk wel het ultieme plaatje, wat een bloemenpracht! ♥

The colours of my life

Zoveel kleurtjes…

Toen ik weer thuis kwam, was de broodbakmachine klaar. Dus ik lunchte met vers gebakken speltbrood met zelfgemaakte aardbeienjam uit de aardbeienautomaat.

’s Middags zette ik nog wat nieuwe producten op de foto, waaronder de Venco Choco Drop. OMG wat is dat lekker!

Deze mooie kaartjes kocht ik gisteren ook, bij jurkenzusje Ellen. Vooral die vogeltjes zijn prachtig he? ♥

Komende week wordt het weer een weekje bikkelen op het werk. Komend weekend de laatste training voor de Alternatieve Vierdaagse, hopelijk heeft mijn rust van dit weekend de training niet in de war geholpen. Daarna hoef ik dan nog maar een weekje te werken, en dan ben ik twee weken vrij. Ik heb gewoon nog helemaal geen plannen gemaakt voor mijn vakantie, behalve de Vierdaagse dan πŸ˜‰ Heb jij ook al bijna vakantie?

12 Comments on The colours of my life #week26

 1. Miranda Aerts
  5 juli 2021 at 21:42 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijk uitje naar de camping! 😎
  Succes op je werk, je vakantie komt al lekker dichtbij πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Marlous
  5 juli 2021 at 13:11 (1 jaar ago)

  Succes met de laatste loodjes in de voorbereiding voor de vierdaagse en jouw vakantie. Leuk je gesproken te hebben zaterdag

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 juli 2021 at 20:02 (1 jaar ago)

   Ja, dat was zeker leuk! πŸ™‚

   Beantwoorden
 3. Annette
  5 juli 2021 at 11:19 (1 jaar ago)

  Als ik die broden bij jou zie denk ik er ook over om toch maar een broodbak machine te kopen ziet er echt heerlijk uit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 juli 2021 at 20:03 (1 jaar ago)

   Ja, ik heb er echt nog geen seconde spijt van gehad!

   Beantwoorden
 4. Diena
  5 juli 2021 at 10:09 (1 jaar ago)

  Je bent er super mee bezig dame…en idd over trainen is nooit goed. Miss helemaal geen goede vergelijking, maar toen ik met mijallermooiste toppaard nog wedstrijden reed op hoog niveau, presteerden wij het beste bij 4x per week trainen en niet zoals de meeste doen met 6x per week. Als ik dat dees, was ze er zat van en deed ze haar best minder goed. Dus ja….ik kan het helemaal begrijpen! Zet m op he!! We gaan je weer op de voet volgen hoor!!!!

  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 juli 2021 at 20:04 (1 jaar ago)

   Dankjewel! Ja ik reken al op jullie hoor! β™₯ You’ll never walk alone β™₯

   Beantwoorden
  • Natasja
   5 juli 2021 at 20:04 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯ ja, echt een quote om nooit meer te vergeten he? πŸ™‚

   Beantwoorden
 5. Joyce
  5 juli 2021 at 09:27 (1 jaar ago)

  Was leuk om je weer eens gezien te hebben, ook al was ’t kort. Wat een toffe dingen heb je gekocht zeg! Mooie plaatjes van deze week weer. Succes met de aankomende week! In ieder geval mooi vooruitzicht dat je 2 weken vrij hebt. Veel liefs

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  5 juli 2021 at 09:01 (1 jaar ago)

  Klinkt goed deze week, mooie outfits, prachtige bloemen en een erg leuk uitje! Naar de camping waar veel jurkenzusjes verbleven moet een kleurtje camping zijn geweest, leuk hoor! Goed dat je ook even wel verdiende rust hebt genomen af en toe heb je dat ook nodig. Vindt je spijkertuinbroek je ook prachtig staan zou er zelf ook bijna een kopen. Echt heel leuk! De vakantie komt er inderdaad al bijna aan en daar ook enorm veel zin in. Na twee jaar zweedse les eindelijk weer naar Zweden om de taal ook in de praktijk te brengen. Sowieso prachtig land en waar ik echt dol op ben is de loppis. Dat is brocante die gewoon in tuinen, winkeltjes en schuren door het hele land wordt verkochtt zitten echt juweeltjes tussen, prachtige natuur met mijn lievelingsdier de eland en de fika ook thee of koffie met heerlijk zelf gebakken taart ook vaak geserveerd in tuinen. Dus kortom erg veel zin in! Wens jou nog een goede werkweek toe de laatste zijn altijd enorm druk . Veel succes ook met trainen voor de Vierdaagse wel goed weer daarvoor niet te warm en tot snel!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 juli 2021 at 18:52 (1 jaar ago)

   Zweden lijkt me zo ontzettend mooi, dat wordt vast heerlijk genieten!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.