The colours of my life #week26

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik mijn laatste lange training voor de Vierdaagse, jeeeeej! Ik had heerlijk weer om die 40 kilometer te lopen, wat een geluk! En ik maakte weer wat moois met de naaimachine, lekker bezig dus! Kijk je mee?

The colours of my life

The colours of my life #week26

Ik begon de week in één van mijn zelfgemaakte jurkjes. Eigenlijk wil ik alleen nog maar mijn zelfgemaakte jurkjes dragen, hahaha!

We hadden met de activiteitencommissie op het werk weer een aardigheidje geregeld voor alle collega’s: een zomerse cocktail of mocktail met vrolijk glas!

The colours of my life

’s Avonds at ik lekker buiten in het zonnetje ♥

Dinsdag droeg ik weer een zelfgemaakt jurkje. En voor een keer weer mijn La Pintura laarzen, maar daar kreeg ik later op de dag spijt van. Door het vele lopen en het warme weer worden mijn voeten in de loop van de dag een stuk dikker. Dus voortaan maar weer even mijn sneakers aan πŸ˜‰

Dinsdagavond maakte ik nog een spiekbroekje, en een bandana voor tijdens het lopen, van de Vrolijke Famkes cavia-stof.

The colours of my life

Thuiswerken op een warme woensdag: lekker mouwloos.

Er zou tussen 8 en 10 uur een monteur komen om de warmtemeter van de stadsverwarming te vervangen. Dus ik zat keurig om kwart voor 8 klaar, met de gang helemaal leeg geruimd zodat hij goed bij de meterkast kon. Hele dag zitten wachten, twee keer gebeld, maar uiteindelijk geen monteur gezien. Ik heb een nieuwe afspraak moeten maken, nu komt er pas eind september iemand langs. Grmbl, ik kan daar zo niet tegen…

The colours of my life

I love my early morning walks ♥

Ja hoor, alweer een zelfgemaakt item: dit leuke rokje bleek goed te matchen met het shirtje van Blutsgeschwister wat al een tijdje in mijn kast hangt. Lekker luchtig voor een hete donderdag!

Vrijdag was het gelukkig weer wat koeler. Dit leuke jurkje van Cissi och Selma is eigenlijk net iets te kort voor mijn lange benen, maar met mijn nieuwe spiekbroekje eronder kan het prima. Vind ik tenminste πŸ˜‰

Zaterdag stond ik wat vroeger op dan normaal: ik ging 40 kilometer lopen. Dat betekende nog een uur langer onderweg, dus ik probeerde om dat uur ervoor te plakken. Dat lukte net niet helemaal πŸ˜‰ Ik droeg mijn nieuwe bandana op mijn hoofd, ik de hoop dat dat verkoelend zou werken. Helaas bleek dat niet het geval, na anderhalf uur heb ik hem afgedaan omdat het veel te warm was. Ach ja, dan haal ik hem in het najaar weer tevoorschijn πŸ™‚

Het was nog bewolkt toen ik vertrok, maar al snel werden de wolken weg geblazen door de zon. ’s Middags kwam er weer wat meer bewolking, waardoor het de hele dag echt heerlijk weer was om te lopen.

The colours of my life

Wilde frambozen ♥

De paden op, de lanen in…

The colours of my life

Ik zag nu pas dat deze bloemetjes in een print van Tante Betsy van twee jaar geleden zitten.

These boots are made for walking, and that’s just what they’ll do…

The colours of my life

Bijna weer de wijk in! Voor de eerste keer dan hoor, later moest ik deze ronde nog een keer doen, hahaha!

Nog maar drie kilometer, maar geen drinken meer. Gelukkig wist ik dat ik hier in het park nog een watertappunt tegen kwam ♥

Weer bij het park, voor de zesde keer volgens mij, hahaha! Maar nu was ik Γ©cht bijna thuis!

Yes, yes, yes! I did it! 40 kilometer afgetikt, woehoeeeeeee! Het ging op een paar mentale dipjes na, eigenlijk heel goed. Ik had wel wat last van branderige voeten, maar daar voelde ik gisteren gelukkig niets meer van. Ook mijn spieren waren na een nachtje slapen weer goed hersteld. Ik geloof dat ik er klaar voor ben hoor!

Omdat ik pas om vier uur terug was, heb ik mijn pannenkoeken dit keer pas na het douchen gegeten. Ze smaakten er niet minder om hoor πŸ™‚

Na het eten heb ik een artikel geschreven, en ondertussen mijn nieuwe iPhone geΓ―nstalleerd. Die zou eerst pas over twee weken komen, maar deze week kreeg ik opeens een mailtje dat hij onderweg was. Jippie!

Gisteren heb ik een beetje uitgeslapen, en na mijn pyjama ontbijt heb ik me gedoucht en aangekleed. En daarna heb ik een uur gelopen, in een heerlijk zonnetje ♥

Toen ik terug was van het lopen heb ik eerst koffie gedronken en de bovenverdieping gestofzuigd. Daarna heb ik wat in de tuin gewerkt, er stond weer het nodige onkruid tussen de steentjes. Dat is dan wel een klein nadeel van dit heerlijke typisch Hollandse zomerweer πŸ˜‰ Maar hΓ©, ik klaag niet hoor, ik houd van dit weer!

The colours of my life

Ik ben heel benieuwd of alle appels het gaan redden, er zitten er echt veel in dit jaar!

Ik deed deze week weer een bestelling bij Fluffy Body Butter, mijn body butters waren op. En jippie, de Perfume Mists zijn ook weer terug!

Daarna heb ik het rokje geknipt wat ik ’s middags ging maken. Je zag het stofje al voorbij komen in de Bobbeez shoplog van gisteren.

The colours of my life

De rest van de middag heb ik heerlijk achter mijn naaimachine gezeten, en op het gemakje het rokje in elkaar gezet. Ik zie nu trouwens wel dat ik mijn naaimachine een keer moet ontstoffen πŸ˜‰

Eind van de middag was het klaar. Daarna heb ik nog een volgend project geknipt, daar ga ik komende week mee aan de slag πŸ™‚

Ik heb nog heerlijk buiten gegeten, zo fijn dat het niet meer zo warm is! Als het boven de 25 graden is, is het in mijn tuin gewoon niet fijn meer. Dus van mij mag het de rest van de zomer deze temperatuur blijven πŸ˜‰

’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend en de week er weer op. Komende week hoef ik dus geen lange training meer te doen, en dat is best fijn. Ik loop zaterdag nog een kilometer of 20 Γ  25, maar dat is natuurlijk een peuleschil inmiddels πŸ˜‰ Zaterdagavond ga ik naar een theatervoorstelling, en zondag heb ik de verjaardag van mijn neefje en nichtje. Ik wens jullie allemaal een fijne week, wees lief voor elkaar ♥

10 Comments on The colours of my life #week26

 1. Jacqueline Oud
  4 juli 2022 at 12:13 (1 maand ago)

  Was weer een creatieve en productieve week voor
  jou. Mooie zelf gemaakte jurkjes en vindt dat het jurk Van Cissi och Selma prima kan hoor! Staat je prachtig! Knap dat je zo ver gelopen hebt. Leuk naar het theater. Daar heb ik pas ook enorm van genoten, dat was «  Festen. » Echt een aanrader voor wie nog niet is geweesr. Zwaar onderwerp maar zo gebracht dat er ook veel te lachen valt. Fijne week gewenst en geniet vooral ook van de leuke dingen die nu weer mogen!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juli 2022 at 19:39 (1 maand ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 2. Wilma
  4 juli 2022 at 09:48 (1 maand ago)

  Lees altijd graag je verhalen,heerlijk!
  Watvoor wandelschoenen merk draag je?

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juli 2022 at 19:34 (1 maand ago)

   Ik draag Lowa schoenen, dit is mijn derde paar al πŸ™‚

   Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  4 juli 2022 at 09:35 (1 maand ago)

  Verschrikkelijk he, zo’n monteur die z’n afspraak niet nakomt. Alsof je niks anders te doen hebt, pff, kan daar ook absoluut niet tegen.
  En wat fijn zeg, dat je training goed verlopen is. Dat moet moed en vertrouwen geven!
  Fijne week weer, xx

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juli 2022 at 19:35 (1 maand ago)

   Ik heb er alle begrip voor, zeker in deze tijd, dat er iets tussen komt. Maar bij mijn eerste telefoontje om half twaalf werd me gezegd dat hij om kwart over twaalf alsnog zou komen. Dus ik kon in mijn lunchpauze niet naar buiten. En als je dan alsnog niet komt opdagen, waardoor ik dus van kwart voor acht tot drie uur voor niets zit te wachten, dan heb je echt een verkeerde aan me, hahaha!

   Beantwoorden
 4. Annette
  4 juli 2022 at 08:50 (1 maand ago)

  Ik heb ook weer heel wat appels in mijn boom zag ik, ze hebben wel nog wat groei nodig zijn nog niet zo groot. Ik heb ook cowboy laarzen gekocht maar helaas nog te warm om ze te dragen πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juli 2022 at 19:37 (1 maand ago)

   Hahaha, ik draag ze ook rustig met deze temperaturen hoor, alleen denken mijn voeten daar nu even anders over πŸ˜‰

   Beantwoorden
 5. Yolanda
  4 juli 2022 at 07:45 (1 maand ago)

  Super leuke creaties. En knap weer 40 km

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juli 2022 at 19:36 (1 maand ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.