The colours of my life #week27

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Deze week heb ik een wat kortere The Colours of my life dan jullie gewend zijn. Daar zijn twee redenen voor. De eerste is dat mijn telefoon gisteravond weigerde alle foto’s over te zetten op mijn laptop. Dat heb ik al eerder aan de hand gehad, en uiteindelijk (lees: met veel handelingen) lukt het me dan wel om alle foto’s naar mijn laptop te krijgen. Maar daar had ik gisteravond de puf niet voor. De tweede reden is namelijk dat ik moe ben, ontzettend moe. Moe van de drukte op het werk, moe van de hooikoorts die me al ruim anderhalve week parten speelt (ik heb me afgelopen week zelfs twee keer getest op Corona, zoveel last had ik), moe van de gebeurtenissen van afgelopen week en moe van alweer een tegenvaller in deze Corona crisis. Ik moet nog een week werken, en dan heb ik vakantie. Hopelijk lukt het me dan om een beetje bij te tanken, vooralsnog heb ik buiten de Alternatieve Vierdaagse nog geen plannen. En misschien laat ik dat ook wel zo. Ik heb dus alleen foto’s van het weekend, gelukkig zijn het wel hele mooie! πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week27

Zaterdag had ik een verjaardagsfeestje van mijn nichtje en neefje, ik ging daarom zondag lopen. Zaterdag droeg ik de nieuwe klompjes die afgelopen week binnen kwamen, wat zijn ze leuk he? Het was weliswaar wat minder weer, maar nog steeds warm genoeg voor een mouwloos jurkje. Voor mij tenminste wel πŸ˜‰

Gisteren had ik mijn laatste training voor de Alternatieve Vierdaagse. En daar ben ik best blij om, want die 30 kilometer ben ik best een beetje beu hahaha! Het lijkt maar een klein verschil met 24 kilometer, maar toch voelt het anders. Ook gisteren droeg ik een mouwloos jurkje, ik nam wel een shirt mee voor als het te fris zou zijn de eerste kilometers. Maar dat heb ik niet nodig gehad hoor, ik had het al snel warm.

Ik startte met grijs bewolkt weer, maar al snel kwamen er gaten in het wolkendek en kwam het zonnetje erdoor. Het was prima wandelweer, ik hoop dat het volgende week ook zulk weer is!

The colours of my life

En dan staat er zomaar opeens een prachtige plant met roze bloemen op het trottoir ♥

Al na ongeveer drie kwartier waren de wolken grotendeels opgelost en scheen het zonnetje op mijn bol!

Het was zo heerlijk om te lopen: niet te warm, een verkoelend briesje en een afwisseling van zon en wolken. Dit is echt wel mijn weer hoor!

The colours of my life

De bloemenvelden zien er iedere week weer anders uit, wat een kleurenpracht ♥

Ik heb geen idee of er dit jaar meer bloemen zijn dan vorig jaar, voor mijn gevoel wel. Fijn dat de gemeente Tilburg zo goed voor de bijtjes zorgt ♥

Bij dit water kom ik altijd de wijk weer terug in, dit keer maakte ik nog een extra lus voor ik mijn eerste plaspauze had πŸ˜‰ Andere keren kwam ik net niet/net wel aan de 30 kilometer, nu wilde ik er gewoon flink overheen.

Pauze met zelf gebakken krentenbrood, thee en een banaan. 20 kilometer in de benen, nog een stuk of 12 te gaan!

The colours of my life

Het is een beetje lastig te zien, maar er zwom een zwanenfamilie, zo mooi!

Steeds als ik zulke bermen zie, heb ik de neiging om een mooi veldboeket te plukken, hebben jullie dat ook? Ik doe het niet hoor, de bijtjes hebben de bloemen veel harder nodig dan ik!

Maar zeg nou zelf, dit is toch gewoon een perfect boeket bloemen?

The colours of my life

Deze hommel was dat helemaal met mij eens πŸ™‚

The colours of my life

Het is ook nog eens een perfecte print voor een Tante Betsy jurkje, toch?

Yes, in the pocket! De training zit er op, op naar de Alternatieve Vierdaagse!

Jammie!

Na het douchen heb ik twee bananenbroden gebakken, mijn (gewassen) bed weer opgemaakt, een was opgeruimd en gestreken, en twee wassen gedraaid. Na het eten heb ik nog granola gemaakt, en verder heb ik niets gedaan. Al is dit rijtje wel meer dan genoeg na ruim 30 kilometer lopen, hahaha!

The colours of my life

Na het eten heb ik een bakje kersen als toetje op ♥

Komende week is dus mijn laatste werkweek voor mijn vakantie. Mijn vakantiegevoel is nog ver te zoeken, vooral doordat het het op het werk mega mega druk is. Vandaag krijg ik mijn tweede vaccinatie, en verder heb ik deze week geen plannen. Ook voor het weekend nog niet, ik laat het maar even op me af komen. Ik wens jullie allemaal een fijne week, pas goed op elkaar! ♥

6 Comments on The colours of my life #week27

 1. Bouke
  12 juli 2021 at 20:50 (1 jaar ago)

  Dikke knuffel voor jou! Ik hoop dat deze week toch alvast wat rust brengt en je zo niet helemaal β€œop” aan je vakantie begint!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 juli 2021 at 18:51 (1 jaar ago)

  Zet ‘m op de laatste week voor je vakantie!
  Sterkte met de laatste loodjes X

  Beantwoorden
 3. Marlous
  12 juli 2021 at 12:09 (1 jaar ago)

  Wat een mooie foto’s weer en sterkte met de laatste loodjes tot de vakantie

  Beantwoorden
 4. Beautyspots.nl
  12 juli 2021 at 10:30 (1 jaar ago)

  Ik volg je elke week, je kent me niet.
  Je ouders stonden altijd gelijk met ons bij de camping ’t huuske. Je schrijft zo mooi met dde foto’s erbij heerlijk. Ik wens je een
  Fijne vakantie en een goede alternatieve
  Vierdaagse.ik hoop voor je dat de vakantie
  Je goed doet. Hartelijk groet Alie de Wit
  Uit Bilthoven. Doe je ouders de groetjes.

  Beantwoorden
 5. Jooske
  12 juli 2021 at 09:29 (1 jaar ago)

  Prachtig al die bloemen hè!
  Met bewondering lees ik altijd de afstanden die je aflegt en daarbij behorende doorzettingsvermogen! Knap dat je ondanks alles je er toch toe kan zetten! En mmmmm wat ziet dat krentenbrood er altijd lekker uit. Ik wens je een goed en fijne laatste week voor je vakantie β˜€οΈ

  Beantwoorden
 6. Monique
  12 juli 2021 at 09:21 (1 jaar ago)

  Prachtig ja, al die bloemen. Vooral korenbloemen vind ik zo mooi. Die groeiden vroeger vaak, fijn ze weer terug te zien. En alle regen doet de bloemen goed dit jaar.

  Ik had afgelopen weekend een een flinke dip, nou ja eigenlijk nog wel. Heel moe, somber. En de onduidelijke corona situatie helpt idd niet mee…

  Succes verder met trainen! En hopelijk kan je de 25e nog wel met de Betsy’s mee gaan wandelen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.