The colours of my life #week27

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Daar ben ik weer, met een nieuw weekoverzicht. Ik ging naar de kapper (wat hard nodig was!), ging sinds lange tijd weer eens naar het theater en liep zaterdag een heerlijk relaxed ‘ouderwets’ rondje van 23 kilometer πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week27

Vorige week zondag maakte ik dit leuke rokje, het mocht maandag meteen aan πŸ™‚ De top is van Tante Betsy van afgelopen winterseizoen. Ik dacht dat het wel kon met de driekwart mouwen, maar het bleek veel te warm hahaha! Volgende keer maar een ander shirtje op zoeken πŸ˜‰

Ik ben zo blij met mijn nieuwe iphone! Wat een verschil met mijn oude, ik zie nu wel dat die echt aan vervanging toe was. Ook de foto’s zijn zoveel mooier!

The colours of my life

Eigenlijk zijn natuurfoto’s veel mooier als het een beetje bewolkt weer is, het licht is dan zoveel mooier!

Dinsdag droeg ik de toffe jeans tuinbroek die ik vorig jaar bij Somuch in Heerenveen kocht ♥ Sporty Spice!

Woensdag werkte ik een dagje thuis in een lekker zoete roze outfit. Het rokje is van Bobbeez, het shirtje van Tante Betsy van een aantal jaar geleden.

The colours of my life

Ik zag het maandag somber in met mijn boodschappen die woensdag bezorgd zouden worden, maar gelukkig kon bijna alles gewoon geleverd worden. Alleen de bestelde eitjes niet, die heb ik tussen de middag even bij de AH hier vlakbij gehaald.

The colours of my life

Eind van de middag had ik een afspraak bij de kapper, dat was hard nodig na zes weken πŸ˜‰ Ze verkopen daar ook de producten van Happy Soaps, dus ik heb weer even een voorraadje ingeslagen.

Hartjes voor aardbeien bij het ontbijt ♥

The colours of my life

Dinsdag- en woensdagavond heb ik aan dit nieuwe jurkje gewerkt. Met de workshop van laatst wilde ik deze maken in een mouwloze versie, maar hij bleek uiteindelijk veel te krap. Ik heb de bovenkant vervangen, met een ander patroon. Ik vind het resultaat erg geslaagd ♥

’s Avonds maakte ik zoete aardappel stamppot, één van mijn favoriete recepten van dit moment. En het ziet er ook zo vrolijk uit, hahaha!

Vrijdag: bijna weekend! Dit leuke jurkje van Margot mocht mee op stap πŸ™‚

The colours of my life

We hadden Friet-vrijdag op het werk ♥

’s Avonds at ik een soort van Broodje Hamburger, maar wel een gezonde versie πŸ™‚

Zaterdag ging ik weer lopen, een ouderwets rondje van 23 Γ  24 kilometer dit keer. En dat was heerlijk zeg, na de toch wel intensieve training van afgelopen twee maanden!

Er was koel weer voorspeld, maar daar was hier in Tilburg niets van te merken hoor! Ik vond het prima weer, zelfs aan de warme kant.

Stokrozen, ik vind ze zo leuk!

The colours of my life

Zijn er bij jullie ook zoveel mooie, wilde bloemen te zien in de bermen en velden? Ik word er blij van!

Ook qua bewolking/zon was het prima, ik vond het ideaal wandelweer ♥

Deze leuke bloemetjes spotte ik tijdens mijn laatste rondje ♥

The colours of my life

En deze stekelige leukerd ♥

Bijna weer thuis!

Heerlijk zeg, om weer redelijk op tijd klaar te zijn πŸ˜‰

Stapelen maar!

Nadat ik me gedoucht had, heb ik boven gestofzuigd en gedweild, en ondertussen deze broccoliquiche gemaakt. Blijft ook een favorietje hoor!

The colours of my life

’s Avonds ging ik met mijn zussen naar een super leuk theater in Oosterhout, hier vlakbij.

De dochter van een nichtje van ons had met een vriend haar eerste eigen theatervoorstelling. Het was echt genieten, wat een talenten zijn het!

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, en ben de dag langzaam gestart met een pyjamaontbijtje. Ondertussen heb ik wat laatste dingen besteld voor de Vierdaagse, ook met het oog op de verwachte hitte. Daarna gedoucht en aangekleed, en mezelf in de bloemetjes gezet πŸ˜‰

Daarna lekker een uur gelopen en nog wat dingetjes in huis gedaan.

Ondertussen heb ik weer een vers brood voor de nieuwe week gebakken. Dit is speltbrood met pitjes, ik geloof dat dit wel mijn favoriete broodmix is. Als lunch had ik dus heerlijk versgebakken brood met biologische aardbeienjam #kleingeluk

’s Middags had ik de verjaardag van mijn neefje en nichtje. En waar ik op Facebook veel berichten voorbij zag komen over kou en zelfs regen, hebben wij heerlijk de hele middag buiten gezeten. Nog meer #kleingeluk

Nog één weekje werken, dan begint mijn vakantie! De vakantiemodus heb ik nog niet echt, daarvoor is het op het werk nog te druk. Maar dat komt vast goed richting eind van de week. Op naar Nijmegen! Ik wens jullie allemaal een fijne week, geniet van het mooie weer als je van warm weer houdt. Heb je er net als ik een hekel aan: sterkte, het gaat weer voorbij πŸ˜‰

4 Comments on The colours of my life #week27

 1. Neeltje
  11 juli 2022 at 21:44 (4 weken ago)

  Wat een fijne week. Succes met de laatste loodjes en op naar Nijmegen!

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  11 juli 2022 at 10:15 (4 weken ago)

  Ja, die bermbloemen vind ik vaak nog prachtiger dan “echte” …
  Succes met de laatste loodjes ! Fijne week weer, xx

  Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  11 juli 2022 at 09:10 (4 weken ago)

  Was weer genieten. Fijn dat je een nieuwe IPhone hebt, vindt de foto’s nog mooier! Veel mooie natuur foto’s, met je eens dat bewolking juist wat extra’s aan een foto kan geven. De stokrozen zie ik hier ook overal verschonen, vindt ze ook prachtig! Jouw nieuwe jurkje is prachtig en ook de rokjes ook die van Bobbeez zijn erg leuk, daar word je vrolijk van zelfs op een maandagochtend:-)
  De kleine theatervoorstelling klinkt ook erg leuk, ook een leuke locatie en de taart bij je neefje en nichtjes verjaardag was ook genieten zie ik.
  Alvast een fijne vakantie gewenst! Veel succes met het lopen van de Vierdaagse, hoop dat het niet al te warm wordt. Zal voor je duimen!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. Annette
  11 juli 2022 at 08:29 (4 weken ago)

  Heerlijk kleurrijk weekje was het weer voor je. vind het altijd leuk je outfits te zien πŸ™‚ en zo knap wat je zelf maakt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.