The colours of my life #week27

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een ontzettend leuk uitje met het werk, volgde ik de Oranje Leeuwinnen op de voet en was het (voor mij) heerlijk zomerweer. Kijk je mee naar deze zomerse week?

The colours of my lifeThe colours of my life #week27

Ik begon de week met een echt feestontbijtje: kwark met granola en aardbeien. Why wait untill it’s Sunday? ๐Ÿ˜‰

Mijn vrolijke regenboognagels pasten goed bij mijn outfit van die dag.

De challenge van maandag was: welk jurkje of rokje gaat zeker mee op vakantie? Omdat ik een afspraak bij de fysiotherapeut had, werd het een rokje. En mijn ultieme vakantie-rokje dat is toch denk ik wel mijn kabouter-rokje, ik houd zo van dat printje ♥

The colours of my lifeNog steeds krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht als ik ‘s ochtends (heel) vroeg mijn kast opendoe. Het beste medicijn tegen een ochtendhumeur!

Ik vond het heerlijk dat het afgelopen week een paar dagen wat minder warm was. Zo konden de wat warmere jurkjes, zoals deze Sporty Dress Over the Top, ook weer eens uit de kast!

The colours of my lifeDinsdagmiddag en -avond hadden we het uitje met het werk, in Heeswijk Dinther. Ik had de locatie uitgezocht en samen met mijn collega’s alles georganiseerd, best spannend dus! Maar het was heel erg geslaagd, we hebben het erg gezellig gehad met zijn allen!

Verwelkomd worden met kersenvlaai, daar maak je vrienden mee bij mij!

The colours of my lifeWe hadden eerst een GPS wandeltocht in een prachtige omgeving. Het was heerlijk weer om te lopen, gelukkig niet te warm!

The colours of my lifeLangs de kersenboomgaard ♥

The colours of my life Daarna hadden we een pizza workshop: eerst samen pizza’s maken, die vervolgens in een echte steenoven gebakken werden. En daarna alles samen opeten!

The colours of my lifeHet was echt heerlijk!

The colours of my lifeWoensdagavond keek ik (uiteraard) de halve finale van de Oranje voetbalvrouwen, samen met de oranje Hamster ๐Ÿ™‚

The colours of my lifeDonderdag en vrijdag was het weer wat warmer hier in Brabant, dus weer tijd voor echt zomerse jurkjes!

Ik heb ons hele kantoor afgelopen week oranje versierd. Toch typisch dat alle mannelijke collega’s vroegen of de slingers er hingen omdat er iemand jarig was?

The colours of my lifeVrijdag uit het werk heb ik eerst het gras gemaaid. Dat doe ik eigenlijk iedere week, nog vรณรณr ik ga eten. Het is een werkje van niks, maar toch altijd weer fijn als het gedaan is. Dan kan voor mij het weekend รฉcht beginnen!

Zaterdag was het hier in Brabant best warm, ik begreep dat het in Noord Nederland nogal tegenviel. Maar dit dunne Lola jurkje kon prima!

The colours of my lifeNa het ontbijt heb ik eerst een grote ronde gelopen. Het ging niet zo lekker, ik had last van zware benen. Zal vast te maken hebben met het feit dat ik afgelopen week twee avonden achter elkaar te laat sliep.

The colours of my lifeDaarna heb ik wat nieuwe producten op de foto gezet die afgelopen week binnen kwamen. Waaronder de nieuwe producten van Catrice! ♥

Na de lunch heb ik een ronde naar en door het park gelopen.

The colours of my lifeDe zon scheen nog, maar in de verte kwamen al donkere wolken aan zetten. Het duurde nog wel tot een uur of zes voor het echt ging regenen hoor. En daar was mijn gras dan weer hรฉรฉl blij mee!

Ik had zaterdag niet zo’n gezonde dag, ik had enorme snack trek. Ik heb er in zekere mate aan toegegeven, moet af en toe ook kunnen toch? ‘s Avonds heb ik ook al niet echt gezond gegeten, maar het was wel lekker!

The colours of my lifeGisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, tot acht uur. Ik was al wel eerder wakker, maar ik vind het dan zo heerlijk om nog even een half uurtje te doezelen (en moed te verzamelen om op te staan ๐Ÿ˜‰ ).

Na mijn ontbijt heb ik vijf kilometer gelopen, het ging zoveel beter dan zaterdag! Over hetzelfde rondje ruim tien minuten sneller gelopen!

Oh en die koffie na zo’n wandeling: heaven!

Na twee koppen koffie heb ik een make-up look op de foto gezet met nieuwe producten van Catrice. De afgelopen weken was het echt te warm om make-up looks te maken, maar gisteren was het er prima weer voor. Heerlijk om zo een beetje te tuttebellen met nieuwe make-up ♥

The colours of my lifeEn dit was het resultaat, ik vond het erg geslaagd!

Ik was helemaal in stijl voor de WK finale ๐Ÿ™‚

The colours of my lifeRond half drie was ik bij mijn zus en zwager, het was feest!

Mijn neefje en nichtje werden 14 jaar! We keken daar ook met zijn allen de finale, super spannend natuurlijk!

The colours of my lifeDie spekjes links bovenin zijn tompouce marshmallows, wat zijn die heerlijk!

En er waren zoveel lekkere hapjes!

The colours of my lifeOm vijf uur werd er afgetrapt, ik had echt goede hoop dat we het zouden redden…

Helaas… Maar wat mogen we trots zijn op dit elftal vol mooie, sterke vrouwen ♥

Na de voetbal hebben we nog met zijn alle frietjes gegeten, rond kwart voor negen was ik weer thuis. Ik heb toen dit artikel nog afgemaakt, een was opgevouwen en ben toen naar bed gegaan. Op naar een nieuwe week!

Komende week begint de vakantieperiode hier in het zuiden. Lekker rustig op de weg dus, dat vind ik altijd zo fijn! Op het werk zijn de eerste collega’s ook met vakantie, dat betekent altijd wel wat extra drukte voor de achterblijvers. Maar dat komt vast allemaal goed! Zondag heb ik een uitje met jurkenzusjes, daar heb ik veel zin in! Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

14 Comments on The colours of my life #week27

 1. Neeltje
  10 juli 2019 at 23:17 (2 jaar ago)

  Mooie week met prachtige outfits. Van jouw kast kun je toch alleen maar vrolijk worden!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  8 juli 2019 at 21:14 (2 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je nicht en neef.
  Zoveel lekkernijen moet kunnen toch….
  Gezellig en fijn uitje van je werk.
  Leuke week had je….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  8 juli 2019 at 13:52 (2 jaar ago)

  Het was echt spannend gisteren tijdens de finale, zo jammer dat het niet gelukt is om de Amerikaanse vrouwen te verslaan maar het feestje van L&M was er niet minder gezellig om ๐Ÿ™‚
  Fijne week!

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  8 juli 2019 at 12:50 (2 jaar ago)

  Ha, ik kan me helemaal voorstellen dat je elke dag weer blij wordt wanneer je je kledingkast open doet. Ik vind je groen met witte jurk trouwens erg mooi. Leuk zo’n pizza workshop. Ik ben totaal geen keukenprinses, maar dit zou ik zelf wel leuk vinden om te doen. Vooral het opeten;-)

  Beantwoorden
 5. Wilma Rommelse
  8 juli 2019 at 11:50 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke blog, uitje goed georganiseerd en heerlijk genoten. Mooi! Dat deze week je weer een hoop moois brengt.

  Beantwoorden
 6. Ellen Jacobs
  8 juli 2019 at 09:41 (2 jaar ago)

  Zag er uit als een lekkere week en jouw bedachte uitje was geslaagd zag ik.
  O, en die lola wiebertjes in t groen is toch ook erg mooi!
  Fijne week weer

  Beantwoorden
 7. Mireille
  8 juli 2019 at 09:23 (2 jaar ago)

  Hier inderdaad bijna vakantie.
  Wat een heerlijke week heb jij achter de rug zeg.
  Zo jammer dat de leeuwinnen het niet gered hebben. Maar wat hebben ze gevochten.

  Beantwoorden
  • Joyce siemons
   8 juli 2019 at 10:32 (2 jaar ago)

   Heerlijk weekje zo te lezen. Wel beter dat het rustiger is op de weg idd! Fijne week gewenst voor jou!

   Beantwoorden
 8. Julia
  8 juli 2019 at 08:47 (2 jaar ago)

  Mag ik zeggen dat ik jou er steeds stralender uit vind zien Natasja? En wat een leuke week en weer heerlijk om te lezen.

  Beantwoorden
  • Ellen Jacobs
   8 juli 2019 at 09:41 (2 jaar ago)

   Zag er uit als een lekkere week en jouw bedachte uitje was geslaagd zag ik.
   O, en die lola wiebertjes in t groen is toch ook erg mooi!
   Fijne week weer

   Beantwoorden
 9. Petra
  8 juli 2019 at 08:19 (2 jaar ago)

  Weer een fijn blog om te lezen!

  Beantwoorden
 10. Bouke
  8 juli 2019 at 08:18 (2 jaar ago)

  Jaloers op je kast! Zo wil ik ook wel wakker worden
  Gezellige blog weer Natasja
  Onlangs heb ik een stappenteller aangeschaft. I.p.v. lijnen (wil ik niet meer) bedacht ik me voortaan 10000 stappen te lopenโ˜บ๏ธ Kwam er na twee dagen achter dat ik die standaard al haal dus nu 20000. Hopelijk raak ik wat kilootjes kwijt.

  Beantwoorden
 11. Cindy
  8 juli 2019 at 07:24 (2 jaar ago)

  Wat fijn om Benthe weer terug te zien in je Colours of my Life ๐Ÿ™‚

  Wat een genot om te zien, je kledingkast, zo ordelijk en vrolijk, hemels! <3

  Het was hier in Lelystad zaterdag erg somber, frisjes en nat. Gisteren leek het wat beter, maar was toch frisser dan ik dacht, flinke wind. Het hoeft geen 35 graden te zijn, maar gisteren was wel weer het andere uiterste.

  Hier nog 1 week werken en dan eindelijk vakantie, ik ben er heel hard aan toe!

  Beantwoorden
 12. Caro
  8 juli 2019 at 07:24 (2 jaar ago)

  Een oranje getinte week was het. Jouw tattoo tast je mooi, beetje stoer ook. Geniet van de komende week. De temperaturen zijn wat lager dus dat is fijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.