The colours of my life #week28

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Pffff wat was dit een pittige week! Met alles wat er in en rond ons land gebeurde, mijn tweede vaccinatie die niet helemaal verliep zoals gehoopt en waarvan ik nog een paar dagen last had, en de drukte op het werk. Maar uiteindelijk was de week dan toch voorbij, en had ik vakantie! Ik laat jullie weer meekijken in mijn week!

The colours of my life

The colours of my life #week28

Ik begon de week in mijn schattige bloemetjesjurk van Margot. Met mijn stoere La Pintura laarzen eronder, hahaha! Ik kreeg die dag mijn tweede vaccinatie, toch een beetje spannend!

Hier zat ik net weer in de auto, en was er nog niets aan de hand. Het ging allemaal voorspoedig, en binnen een half uur was ik weer klaar. Ik was echter net een minuut of vijf onderweg terug naar het werk, toen ik een allergische reactie kreeg. Net als in september, mijn mond ging tintelen en voelde verdoofd. Dit keer deed mijn tong echter ook mee, en de huisarts had me vorige keer gezegd alert te zijn dat mijn keel niet zou opzwellen een volgende keer. Dus ik kreeg het toch wel een beetje benauwd (figuurlijk, gelukkig nog niet letterlijk)… Ik was vlakbij de testlocatie in Breda, en ben daar gestopt, in de hoop dat daar een EHBO post zou zijn. Maar die was er niet, ik kreeg het advies om terug te gaan naar de vaccinatielocatie.

Dus dat heb ik gedaan, en daar ben ik meteen naar de EHBO gebracht. Ik heb daar bijna een uur gezeten, samen met twee artsen. Omdat de reactie vrij laat (na een kwartier) kwam, was de verwachting dat het vanzelf weer weg zou trekken. De arts heeft me uiteraard nagekeken, en daarna water gegeven en me aan de praat gehouden. Het trok inderdaad langzaam weg, ik hoefde geen medicatie. Na een uur was het helemaal weg, en ben ik weer naar mijn werk gereden. Pffff, spannend hoor!

Risotto met een flinke berg groentes erbij!

The colours of my life

Dinsdagochtend voelde ik me flink beroerd, echt een beetje grieperig. Maar ja, het is retedruk op het werk, dus geen tijd om ziek te zijn. Na mijn ochtendwandeling en wat paracetamol ging het redelijk, al werd de hoofdpijn in de loop van de dag steeds erger.

Ik heb de hele dag door flink wat paracetamol op, maar ’s avonds deed mijn hele lijf zo’n pijn. Dus ik ben om half acht lekker naar bed gegaan, daar knapte ik wel wat van op.

The colours of my life

Woensdag droeg ik de mooie kersjesjurk van vorig jaar, deze is ook zo leuk! Die dag had ik een paar uur last van hartkloppingen, ik geloof dat ik het hele circus aan bijwerkingen wel voorbij heb zien komen. Gelukkig was dat het laatste, na woensdag heb ik geen last meer gehad.

The colours of my life

Stapelpannenkoeken de luxe ♥

Donderdag had ik behoefte aan wat extra liefde en schattigheid, daar paste maar één jurkje bij: Dress Tilly Retro Kitsch ♥

Van mijn buurvrouw had ik deze Happy Stone gekregen: ‘Omdat jij zo van hertjes houdt’ ♥

Broccoli quiche met een extra portie groenvoer erbij πŸ˜‰

Ik was geloof ik in een blauwe modus deze week, vrijdag droeg ik alweer een blauw jurkje!

The colours of my life

We hadden Friet Vrijdag op het werk, ik nam weer Tosti Banana.

Dit weekend hoefde ik niet meer te trainen voor de Vierdaagse, maar ik liep natuurlijk wel een uur iedere dag πŸ˜‰ Wat een welkom zonnetje na zoveel donkere wolken afgelopen week!

The colours of my life

Wat was ik hier aan toe!

Het was meteen heerlijk weer, ik heb de hele middag buiten gezeten. Wel een beetje verbrand, langs de randjes van mijn jurkje #oeps

The colours of my life

Ik had het beddengoed buiten op het droogrek gehangen, maar er stond blijkbaar iets te veel wind.

Het was alweer even geleden dat ik naar de boerderijwinkel geweest was, dus dat heb ik eerst maar eens gedaan zaterdag.

The colours of my life

Lekkere cakes om te bakken, en een paar bekers van dat heerlijke ijs. Het is tenslotte vakantie.

Ondertussen had ik een speltbrood gebakken, dus ik had weer een heerlijke lunch ♥

The colours of my life

Na de lunch heb ik het hele huis nog gestofzuigd, en de Vierdaagse vlag uitgehangen.

De rest van de middag heb ik in de zon gezeten, om de vakantievibes te krijgen.

The colours of my life

’s Middags kwam deze schattige sleutelhanger met de post, gemaakt door mijn moeder ♥ Die gaat mee de komende dagen!

Gisteren was het nog een graadje warmer, dus weer een mouwloos jurkje. En weer een uur gewandeld!

Het was gisteren nog mooier dan zaterdag, geen wolkje aan de lucht!

The colours of my life

Mijn was buiten op een wasrekje drogen, dat geeft mij echt het vakantiegevoel, hahaha!

Ik bleef de hele middag in de schaduw. Ik krijg de komende dagen al genoeg zon op mijn bol, en zo kon de verbrande huid even een beetje bijkomen.

Een vierklapper!

’s Avonds at ik lekker frietjes uit de oven met twee vegetarische hamburgers erbij.

Nou, het is bijna zover, morgen ga ik van start met de Alternatieve Vierdaagse! Ik zie er na afgelopen week best een beetje tegenop, maar gelukkig werkt het weer in ieder geval mee. En ik heb donderdag Γ©n vrijdag een wandelmaatje, dus dat scheelt heel veel. Ik zal jullie tussendoor wel op de hoogte houden via Facebook hoe het gaat. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

25 Comments on The colours of my life #week28

 1. Marlous
  19 juli 2021 at 22:11 (1 jaar ago)

  en die sleutelhanger van je moeder, zo lief

  Beantwoorden
 2. Marlous
  19 juli 2021 at 22:10 (1 jaar ago)

  Wat zag je er weer leuk uit deze week. Vervelend al die bijwerkingen van de vaccinatie heel veel succes met de vierdaagse en geniet van je vakantie

  Beantwoorden
 3. Bouke
  19 juli 2021 at 20:59 (1 jaar ago)

  You go girl! Een bikkel ben je… heerlijk dat je twee dagen een wandelmaatje hebt… juist die zware laatste loodjes hoef je dan niet helemaal alleen.
  Enne… vanuit hier moedig ik je iedere dag Ff aan

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  19 juli 2021 at 19:50 (1 jaar ago)

  Veel succes en plezier deze week! Vandaag had ik alvast ook roze aangetrokken.
  Wat vervelend dat de 2e vaccinatie zoveel bijwerkingen gaf.

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:53 (1 jaar ago)

   dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 5. Jooske
  19 juli 2021 at 16:52 (1 jaar ago)

  Zet hem op deze week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:54 (1 jaar ago)

   dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:54 (1 jaar ago)

   dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 6. Diena
  19 juli 2021 at 10:06 (1 jaar ago)

  Heeeeeel veel succes deze week! In gedachten loop ik met je mee hoor. Haha…. Je kunt het en we houden het bij via je FB. Zet m op!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:54 (1 jaar ago)

   dankjewel, ook alvast voor de mentale support! β™₯

   Beantwoorden
 7. Binnie
  19 juli 2021 at 09:40 (1 jaar ago)

  Succes met de 4daagse loop. En wat zie je er top uit . Hoop dat je geen last meer hebt van de prik. Good luck en geniet van je vakantie

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:54 (1 jaar ago)

   dankjewel Binnie! β™₯

   Beantwoorden
 8. Jelka
  19 juli 2021 at 08:50 (1 jaar ago)

  Heel veel succes Γ©n plezier deze week. En wat een geweldige sleutelhanger/mascotte heeft je moeder voor je gemaakt! Super lief! Op afstand moedig ik je aan! β˜€οΈ

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:54 (1 jaar ago)

   dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 9. Cindy
  19 juli 2021 at 08:39 (1 jaar ago)

  Heel veel succes gewenst.

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:54 (1 jaar ago)

   dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 10. Sun
  19 juli 2021 at 08:33 (1 jaar ago)

  Succes Natasja. Zet m op!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:55 (1 jaar ago)

   Dankjewel Sun! β™₯

   Beantwoorden
 11. Joyce
  19 juli 2021 at 08:25 (1 jaar ago)

  Zet em op deze week meis!! Wat fijn dat je de laatste dagen samen loopt! Joe ken doe it!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:55 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 12. bychristiana
  19 juli 2021 at 08:20 (1 jaar ago)

  Jee wat schrikken zeg! Ik ben best een beetje verbaasd dat ze je terug gestuurd hebben naar de vaccinatie locatie en niet daar iemand naar je hebben laten kijken…Desnoods hadden ze iemand lieten komen! Nu heb je toch alleen in de auto gezeten! Ik ben in ieder geval blij dat het goed is afgelopen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:56 (1 jaar ago)

   Ja ik vond het ook best apart dat ik daar gewoon weg gestuurd werd, maar ik had niet zoveel tijd om er over na te denken. Ik wilde zo snel mogelijk bij een EHBO post zijn.

   Beantwoorden
 13. Esther
  19 juli 2021 at 06:38 (1 jaar ago)

  Heel veel succes en plezier komende dagen met de wandelvierdaagse!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 juli 2021 at 20:56 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.