The colours of my life #week28

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Dit was mijn laatste week voor mijn vakantie, en voor de Nijmeegse Vierdaagse. De Vierdaagse die een Driedaagse is geworden, jullie hebben het vast gehoord gisteren. En ik maakte nog een heel leuk nieuw jurkje, met bijpassend spiekbroekje πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week28

Ik begon deze week in een jurkje van Tante Betsy van vorige zomer, met ’s ochtends nog mijn omslagdoek. Volgens mij was het niet eens zo koud, maar in de auto vind ik het toch altijd wat frisjes ’s ochtends vroeg. Kan ook door mijn nog niet zo wakkere hoofd komen πŸ˜‰

The colours of my life

’s Avonds knipte ik mijn volgende naai-project, of eigenlijk meteen twee. Een vrolijk kersenjurkje met bijpassend spiekbroekje.

Nog een jurkje van vorig jaar, wat voor mij nΓ©t kan voor kantoor. Ik heb haar vorig jaar niet zoveel gedragen, geen idee eigenlijk waarom niet. Want het is echt een heel mooi printje, en ze draagt heerlijk!

The colours of my life

Early morning happy stuff ♥

The colours of my life

Ik zocht nog een klein portemonneetje om komende dagen mee te nemen in mijn heuptas, deze leukerd die speciaal voor mij gemaakt is, kwam dinsdag binnen. Samen met nog wat leuke stofjes. Ik had tenslotte nog niet zoveel πŸ˜‰

Dit jurkje kan dan nΓ©t niet voor kantoor, maar gelukkig werkte ik woensdag thuis πŸ™‚

Pauzerondje door het park ♥

The colours of my life

Een tijdje geleden heb ik bloemenzaadjes in mijn bakken gezaaid, ze komen nu voorzichtig op ♥ Hopelijk overleven ze de komende hete dagen.

Donderdag droeg ik dit heerlijk jurkje van Cissi och Selma, ik kocht het vorig jaar in Venlo.

Alweer zo’n prachtige ochtend, hier begint je dag toch meteen goed mee?

Ik merk trouwens al wel dat het ’s ochtends wat later licht wordt, jullie ook?

The colours of my life

Omdat ik afgelopen week nog niet wist wat voor maatregelen er voor de Vierdaagse genomen zouden worden, deed ik zelf alvast wat voorbereidingen. Zoals deze koelhanddoek, die ik in mijn nek kan dragen.

Vrijdag: mijn laatste werkdag voor mijn vakantie! Ik droeg een zelfgemaakt jurkje ♥

En kerstsokken, hahaha! Hoewel ik ze naar beneden gestroopt had, had mijn collega ze toch gespot πŸ˜‰

The colours of my life

Eindelijk: vakantie! Het was nog een hele hectische dag, maar om vijf uur kon ik dan eindelijk mijn afwezigheidsmelder aanzetten. Wat was ik eraan toe!

Overdag had een aannemingsbedrijf de twee geveltuintjes voor mijn huis aangelegd, hiervoor kon je je bij de gemeente opgeven. Volgende week even leuke plantjes halen!

Dit weekend hoefde ik geen lange afstand meer te lopen, dus ik had Γ©cht vakantie! En bij vakantie hoort voor mij dit jurkje ♥

The colours of my life

Ik liep nog wel een uur nadat ik me aangekleed had, maar dat was geen straf met het toen nog heerlijke weer!

Voor de zekerheid heb ik ook nog een pet besteld, om mijn hoofd te beschermen tegen de zon. Een lekker koele, uber oncharmante khaki kleur πŸ˜‰

The colours of my life

Lekker wasje drogen buiten in het zonnetje ♥

Ik heb nog wat extra wandelsokken besteld, ik geloof dat ik er nu echt klaar voor ben qua voorbereiding.

Normaal komen mijn boodschappen altijd op woensdag, nu had ik ze op zaterdag laten komen. Hoef ik me in mijn vakantie geen zorgen te maken over de boodschappen.

Nog even wat zontamientjes opdoen voor de hitte komt.

The colours of my life

’s Middags heb ik mijn jurkje afgemaakt. Ik vind het altijd weer zo’n opluchting als de mouwen erin zitten! Dat vind ik nog steeds wel een dingetje, hahaha!

Eind van de middag maakte ik een pan vegetarische pasta pesto, met een tomaat-mozzarella salade erbij. Dat smaakte heerlijk!

Net als mijn ontbijtje gisterochtend: met banaan Γ©n aardbeien!

Gisteren mocht mijn kakelverse nieuwe jurkje aan ♥ Ik vind haar zo leuk geworden, en zo mooi gemaakt, al zeg ik het zelf πŸ˜‰

The colours of my life

Het bijpassende spiekbroekje maakte ik zaterdagavond nog, deze kreeg een geel kanten randje ♥

Blij mee! πŸ™‚

Ik heb mijn pet nog wat gepimpt, nadat ik een tip van een jurkenzusje kreeg. De applicaties had ik nog liggen, ik kreeg ze een tijdje geleden van een jurkenzusje om op een jurkje of rokje te maken. Maar ik vind dit eigenlijk een nog leukere bestemming, het vogeltje wijst me nu de weg ♥

’s Middags ben ik nog even bij mijn ouders geweest, en gisteravond heb ik dit artikel geschreven. Ik hoef nu vandaag pas eind van de middag weg in plaats van rond 1 uur, omdat ik mijn startbewijs vandaag niet meer kan halen. Dat ga ik nu morgenochtend vroeg doen, samen met mijn broer. De rest van de dag breng ik denk ik in de schaduwrijke tuin van de B&B door, met heel veel water. En dan: op naar woensdag, eindelijk! Ik wens jullie een mooie week, zorg goed voor jezelf en je naasten met de hitte ♥

12 Comments on The colours of my life #week28

 1. Monique
  19 juli 2022 at 12:16 (3 weken ago)

  Heel veel succes en plezier met wandelen!!
  En wat schattig, dat vogeltje op je pet.

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  18 juli 2022 at 21:50 (3 weken ago)

  Je jurkje en spiekbroekje zijn prachtig geworden. Veel succes in Nijmegen.

  Beantwoorden
 3. Syl
  18 juli 2022 at 20:41 (3 weken ago)

  De jurk en spiekbroek zijn stunning! Nogmaals toi toi toi

  Beantwoorden
 4. Karin
  18 juli 2022 at 12:23 (3 weken ago)

  Wat een heerlijk weekend heb je er weer van gemaakt. Leuk portemonneetje en prachtige jurk met spiekbroekje gemaakt. Echt geweldig❣️
  Wat betreft de Vierdaagse, goed dat ze morgen hebben afgelast. Is ook echt tΓ© warm. Heel veel succes gewenst voor de rest van jullie wandeldagen.
  Dat geveltuintje is geweldig! Tip: een regenton aan de evt aanwezige regenpijp koppelen..dan heb je altijd gietwater bij de hand. Heel handig, kan ik uit ervaring zeggen.
  Hier nu op naar mijn werk op de (vakantie-) BSO, 70 kinderen met elkaar aangenaam vermaken in een mega warm gebouw….
  Lieve groet!
  Karin Bodt

  Beantwoorden
 5. Annette
  18 juli 2022 at 10:57 (3 weken ago)

  Leuk dat je de pet hebt gepimpt, kon ook bijna niet anders natuurlijk haha anders zo saai dat past niet bij je! Ik wens je heel veel wandel succes en ik hoop dat het met de warmte mee zal vallen.

  Beantwoorden
 6. Forever38.com (Vera)
  18 juli 2022 at 10:24 (3 weken ago)

  Lief, dat vogeltje op je pet ! Ik wens je veel succes maar vooral plezier tijdens het lopen, zorg goed voor jezelf en ik kijk uit naar je verslag ! Fijne week weer, xx

  Beantwoorden
 7. Esther
  18 juli 2022 at 09:06 (3 weken ago)

  Wauw, wat een tof jurkje heb je weer gemaakt. En nu op naar woensdag naar de 4-daagse. Een heerlijk begin van je vakantie. Kus Esther.

  Beantwoorden
  • Ada
   18 juli 2022 at 22:32 (3 weken ago)

   Veel succes en plezier tijdens de 4-daagse wandeldagen. Al die prachtige wandelingen tijdens de training zijn niet voor niets geweest!
   Nogmaals veel succes Natasja

   Beantwoorden
 8. Annelies van der Valk
  18 juli 2022 at 08:44 (3 weken ago)

  Heel veel succes met de vierdaagse. Gelukkig is die morgen afgelast met die hitte.

  Beantwoorden
 9. Petra
  18 juli 2022 at 08:42 (3 weken ago)

  Heel veel succes met lopen!!!

  Beantwoorden
 10. Jelma
  18 juli 2022 at 08:37 (3 weken ago)

  Allereerst heel veel succes gewenst!
  En wat is je kersenjurkje mooi geworden zeg; echt knap hoe je nu van alles zelf maakt.
  Wat een leuk idee van het geveltuintje: daar kan ik echt blij van worden.
  Een hele fijne vakantie gewenst.

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   18 juli 2022 at 09:50 (3 weken ago)

   Gisteren moest ik aan je denken toen het bericht kwam dat de eerste dag van de Vierdaagse niet kon doorgaan. Vaak juist tijdens de Vierdaagse hitte, hopelijk kun je de andere dagen wel lopen. Misschien moeten ze de Vierdaagse verplaatsen naar de lente , maar ja dat schijnt moeilijk te zijn , met alles wat geregeld moet worden. Veel plezier en succes gewenst en sterkte met de warme! Leuk portemonneetje en je nieuwe jurk is prachtig. Nogmaals veel succes!
   Liefs

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.