The colours of my life #week28

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon op mijn werk de vakantieperiode, en dat betekent altijd rommelige weken. Of nou ja, die zijn altijd al rommelig, maar nu extra rommelig zeg maar πŸ˜‰ Verder haalde ik mijn nieuwe bril op, shopte ik in de sale bij Tante Betsy en had ik zondag een jurkenzusjesmeeting waar ik nΓ³g meer shopte. Kijk je weer mee?

The colours of my lifeThe colours of my life #week28

Ik begon de week in een jurkje van afgelopen wintercollectie, de Happy Camper print. EΓ©n van mijn favoriete printjes van Tante van de afgelopen jaren! ♥ En met zo’n kleur is de maandag natuurlijk een fluitje van een cent.

Heerlijk, ze zijn er weer! Ik ben zΓ³ gek op kersen! ♥

Dinsdag had ik een vrolijke outfit in roze en groen aan, ik vond een legging die zo mooi bij mijn Dress Betsy Hatch paste!

Na het werk haalde ik dit lieve pakketje op, ik had een jurkje overgenomen in één van de facebook-groepen.

The colours of my lifeDeze is het, een jurkje van de zomercollectie van twee jaar geleden. Omdat de jurkjes dat jaar klein vielen en ik maat XXL had, gingen veel jurkjes aan mijn neus voorbij. Inmiddels heb ik maat L/XL en kan ik af en toe nog een wensjurkje overnemen van iemand ♥

Woensdag ging ik in zwart-wit, een collega merkte op dat ik er ‘zo bedeesd’ uitzag, hahaha! Heerlijk dat afgelopen week de leggings weer uit de kast konden, ik houd daar zo van!

Is het geen mooie match met mijn tattoo? ♥

The colours of my lifeDie is trouwens prachtig genezen. Begin van de week had ik nog wat last van vervellen en jeuk, maar inmiddels is de huid helemaal rustig en hersteld. En ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend blij en gelukkig ik ermee ben ♥

Ik had al de hele week zin in pannenkoeken, maar woensdag waren ze dan eindelijk aan de beurt. Met chocolade stroop en bruine basterdsuiker ♥ Ik ben altijd een beetje lui, ik doe gewoon het beleg op de bovenste pannenkoek en snijd dan alles in stukjes, hahaha!

Donderdag trok ik de Baggy Trousers weer eens aan, die blijft toch ook echt heel leuk zeg!

The colours of my lifeVrijdag trok ik mijn nieuwe ‘oudje’ aan, die ik had overgenomen. Wat een heerlijk model is dit!

Toen ik uit het werk kwam en de achterdeur open wilde zetten, bleek ik ‘bezoek’ te hebben gekregen die dag. Ik heb de deur dus maar lekker dicht gelaten πŸ˜‰

The colours of my lifeDit is mijn nieuwe bril, ik vind hem zelf erg leuk! I can see clearly now…

En mijn sale-aankopen van Tante Betsy waren binnen, ik heb vooral veel basic items gekocht πŸ™‚

Kijk dan hoe leuk deze legging bij het jurkje staat wat ik die dag droeg!

The colours of my lifeZaterdag begon grijs en druilerig, maar ik besloot toch gewoon te gaan lopen. Dat bleek wel erg enthousiast, want ondanks mijn paraplu regende ik toch behoorlijk nat. Maar ach, de koffie daarna smaakte nu extra extra lekker!

Zaterdag was een verdrietige dag in de jurkjesfacebook-groepen. Donderdag bereikte ons het bericht dat één van onze jurkenzusjes op 41-jarige leeftijd was overleden, veel te jong natuurlijk. Zaterdag was de uitvaart, haar wens was dat iedereen iets vrolijks en met bloemen zou dragen. Aan haar oproep werd massaal gehoor gegeven op de facebook-groepen, we trokken allemaal ons mooiste gebloemde jurkje aan. De foto’s zijn inmiddels verzameld en naar haar nabestaanden gestuurd. Net als veel andere jurkenzusjes was ik er gewoon de hele dag een beetje van van slag.

Eind van de ochtend ben ik te voet om een paar boodschapjes geweest, nadat ik de bovenverdieping gestofzuigd en gedweild had.

Ik was echt precies op tijd terug, een paar minuten nadat ik binnen stapte regende het weer.

The colours of my lifeNadat ik een broodje gegeten heb, heb ik het bed opgemaakt. Dat is toch altijd wel een klein feestje als ik ’s avonds in een fris gewassen bed stap πŸ™‚ #makeeverymomentcount

Ik had mezelf getrakteerd op wat lekkers, gewoon omdat het kan.

’s Middag heb ik drie artikelen geschreven. Hoewel er in eerste instantie niet zoveel uit mijn vingers kwam, was ik later toch aardig op dreef.

The colours of my lifeAan het eind van de middag was het buiten aardig opgedroogd en kon ik het gras nog even maaien. Zondag was ik een groot deel van de dag weg, dus het was fijn dat ik het zaterdag nog kon doen.

Na het eten heb ik mijn nagels van een nieuw kleurtje voorzien, ik ben momenteel weer helemaal into de Pink Gellac.

The colours of my life’s Avonds had ik nog een keer wat lekkers: een Meringue met salted caramel ♥ Van iets wat zo weinig weegt, kun je toch geen gram aankomen? πŸ˜‰

Mijn ontbijtje van gisteren was weer gewoon gezond, maar wel lekker: kwark met granola en aardbeitjes. En een kopje thee in mijn mooie hartjesmok van Rice.

Ik was al vroeg opgestaan, omdat ik om kwart voor tien de deur al uit moest, en ik daarvoor nog een uur wilde wandelen. Daarna nog snel een kop koffie gedronken, en toen ben ik naar mijn tante gereden. Ik heb daar koffie gedronken en tussen de middag een broodje gegeten.

The colours of my lifeDaarna ben ik door gereden naar Hendrik Ido Ambacht, waar we een meeting hadden bij één van de jurkenzusjes thuis. Binnie en haar zus Ida van SoMuch waren helemaal uit Heerenveen gekomen met een bus vol jurkjes. En er was héél veel lekkers!

The colours of my lifeZoals ik al zei: héél veel lekkers ♥

Binnie had weer rekken vol prachtige jurkjes en rokjes bij, we konden naar hartenlust passen met zijn allen!

The colours of my lifeEn kijk, ik vond zowaar nog twee Tante Betsy jurkjes die ik nog niet had πŸ˜‰

Rond half vijf was ik thuis, en heb daarna nog een grote ronde gelopen. Het was hier in Tilburg bewolkt, maar gelukkig wel droog #endandenkikaanbrabant

The colours of my lifeOnderweg had ik ook nog kersen een pot verse kersenjam gekocht ♥

Ik at ovenfrietjes, lekker! Vanaf vandaag ga ik weer terug in mijn gezonde regime hoor!

Komende week heb ik (zoals het er nu naar uitziet) een vrij rustige week. Op het werk heb ik een paar projectjes die wel de nodige tijd kosten, maar met mijn nieuwe computerbril gaat dat vast een stuk makkelijker πŸ™‚ In het weekend heb ik nog geen plannen. Ik wil wel mijn kledingkast een beetje gaan opruimen, en een aantal items te koop gaan zetten. Er zijn wat dingen te groot geworden door het afvallen, en een paar items die ik te weinig draag. Ik wens jullie allemaal weer een fijne week! ♥

10 Comments on The colours of my life #week28

 1. Miranda Aerts
  20 juli 2019 at 10:33 (3 jaren ago)

  Zwart wit (met een beetje kleur) staat je ook echt heel mooi!
  Leuk, al die nieuwe shop items en wat veel heerlijke dingen heb je gegeten πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Annette
  15 juli 2019 at 13:55 (3 jaren ago)

  haha die opmerking over die Merenque maar helemaal mee eens, als het lucht is kun je er niet van aankomen πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  15 juli 2019 at 12:44 (3 jaren ago)

  Woehahaha, dat iemand dan tegen je zegt dat je er ‘bedeesd’ uitziet, omdat je een keer in zwart / wit bent. Ik vind de outfit helemaal niet bedeesd hoor;-) Oh, lekker pannenkoeken! Wij eten dat eigenlijk nooit, maar nu ik die verrukkelijke stapel op een van jouw foto’s zie , heb ik er ook wel zin in!

  Beantwoorden
 4. Annette
  15 juli 2019 at 12:23 (3 jaren ago)

  Wat een gevulde week had je Natasja! Ik heb genoten van je foto’s! Zaterdag was inderdaad een ontroerende en indrukwekkende dag. Je Sale-aankopen vind ik helemaal top, zo kun je je jurkjes en rokjes weer heerlijk afstylen en leuke combi’s maken. En je nieuwe-oude jurkje is natuurlijk helemaal te gek! Het jurkenzusjesuitje was natuurlijk ook onwijs gezellig, en zo te zien uitstekend verzorgd! Je tattoo vind ik nog steeds prachtig en past inderdaad ontzettend goed bij je hatchjurkje! Op naar een volgende kleurrijke week!

  Beantwoorden
 5. Wilma Rommelse
  15 juli 2019 at 10:38 (3 jaren ago)

  Dat bericht van Loes bracht aardig wat emoties los. Had de oproep gemist m.b.t. bloemtjes πŸ™
  Mooi je week weer weergegeven. En weer mooie items gescoord, benieuwd hoeveel jurken je nu hebt πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Jacintha (Cindy) Hendriks
  15 juli 2019 at 10:06 (3 jaren ago)

  Leuk je ontmoet te hebben! Het was mijn eerste ervaring met de jurkenzusjes- live! Leuk en tot de volgende!

  Beantwoorden
 7. Forever38.com (Vera)
  15 juli 2019 at 09:42 (3 jaren ago)

  Wat lief, die foto voor dat overleden jurkenzusje. 41, wat vreselijk jong. Reden te meer om te genieten, elke dag. Ik wens je een goede week toe !

  Beantwoorden
 8. Neeltje
  15 juli 2019 at 09:19 (3 jaren ago)

  Ook ik was van slag zaterdag. Brrr, wat een akelig nieuws was dat. Mijn sale aankopen zijn nu ook onderweg. Ik hoop ze morgen te kunnen passen.

  Beantwoorden
 9. Cindy
  15 juli 2019 at 08:24 (3 jaren ago)

  Wow, 41 jaar, dat is wel héél erg jong… :-/
  Wel bijzonder dat jullie dan allemaal haar wens volgen en iets moois aan doen, zal haar familie vast goed doen.

  Dat ‘nieuwe’ groene jurkje! <3

  Ik kijk regelmatig op Marktplaats, maar grijp steeds mis Γ³f het is véél te klein. Ik zoek gewoon verder πŸ˜‰

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  15 juli 2019 at 08:16 (3 jaren ago)

  Ik had het bericht gelezen dat een grote TB fan was overleden….
  Sterkte…..
  Veel te jong.
  Jij had zulke mooie items van dit fijne merk aan….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.