The colours of my life #week29

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week hebben jullie natuurlijk grotendeels al gezien. Ik liep de Alternatieve Vierdaagse, en daarvoor en erna rustte ik een beetje uit. That is what staycations are meant for, right? Dus hierbij nog de foto’s van wat ik maandag, zaterdag en zondag deed! πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week29

Maandag had ik een relaxdagje, uitrusten voor The Big Four πŸ˜‰ Ik rommelde een beetje in huis, deed nog wat boodschappen en ’s middags zat ik lekker buiten, in de schaduw.

Dinsdag ging ik lopen, en vrijdag stopte ik weer, hahaha! Ik heb verder geen foto’s gemaakt buiten het lopen. Eind van de dag deed ik meestal wat in huis, om een beetje in beweging te blijven. En dat werkte goed, ik heb alleen de tweede dag wat spierpijn gehad begin van de dag, verder niets.

The colours of my life

Zaterdagochtend heb ik eerst een beetje uitgeslapen. Ik had ’s nachts niet zo goed geslapen, ik had die nacht veel last van mijn benen. Niet erg, het werk zat er nu toch op. Vorig jaar had ik zo’n last in de nacht voor de derde dag, daar heb ik toen met het lopen ook best last van gehad.

Ik heb nadat ik gedoucht had eerst een uur gelopen, even de stijfheid eruit lopen. Lekker op het gemakje πŸ™‚ Daarna heb ik het hele huis gestofzuigd, en een en ander opgeruimd in huis. De vlaggetjes in de tuin heb ik ook meteen opgeruimd en opgeborgen voor volgend jaar πŸ™‚

The colours of my life

Van mijn jurkenzusje kreeg ik nog lieve post. Het zou volgens de app vrijdag al komen, maar de postbode stond zaterdagochtend vroeg voor de deur. En ’s middags nog een keer, dus ik denk dat de ronde van vrijdag naar zaterdag verplaatst was.

Het zou benauwd worden, dus ik koos een lekker luchtig mouwloos jurkje, van vorig jaar zomer.

Even de stijve benen eruit lopen…

’s Ochtends was het nog prima weer, en eigenlijk vond ik het met de benauwdheid wel meevallen. Of nou ja, toen ik later ging stofzuigen kreeg ik het wel warm hoor, hahaha!

The colours of my life

Het hielp echt om even een rondje te lopen, mijn benen voelden daarna veel beter!

The colours of my life

Ik heb vrijdag maar liefst drie bossen bloemen gekregen, dus het is een fleurige boel bij me binnen πŸ™‚

Eind van de middag heb ik een paar gerechten gemaakt, de boodschappen waren donderdag bezorgd. Ik had eigenlijk gepland om vrijdagavond nog wat te maken, maar daar had ik toen echt geen puf meer voor. Ik heb twee nieuwe gerechten geprobeerd: hierboven risotto met spinazie, tomaatjes en kaas.

The colours of my life

En een bloemkoolquiche met spekjes (vega) en kaas.

De quiche vond ik niet zo geslaagd, de spekjes waren nogal pittig. En dat ben ik eigenlijk niet meer zo gewend, hahaha!

Gisterochtend heb ik ook weer een beetje uitgeslapen πŸ™‚ Ik zou eigenlijk gaan wandelen in Berg en Dal met een groepje Tante Betsy dames, maar ik had me afgemeld vanwege het weer. Niet dat ik bang ben om te wandelen in de regen, maar vanwege de hoosbuien op de weg terug naar huis. Nou, dat viel behoorlijk mee, pas ’s avonds ging het hier een beetje door regenen. Tja, niets aan te doen…

The colours of my life

Ik heb wel zelf nog een uur gelopen, het was warmer dan zaterdag.

Nu weer gewoon op mijn wandelschoenen, mijn voeten waren weer voldoende hersteld.

Het was prachtig zonnig weer, maar wel benauwd.

Photobomber alert!

The colours of my life

Alweer mouwloos, in de leuke bloempotjes van een paar jaar geleden!

Nadat ik terug was van wandelen, heb ik een aantal producten op de foto gezet. Die lagen er al even, maar afgelopen week was het er niet van gekomen om ze op de foto te zetten. Deze producten van Palmer’s ruiken heerlijk naar kokos, als ik nog niet in de vakantiestemming was kwam ik dat nu wel!

Nieuwe body lotion in de Skin Food lijn van Weleda! ♥

The colours of my life

En een uniek concept: Leasseau travel soap. Ik vertel er binnenkort meer over!

Het was nog steeds prachtig weer, dus ik heb buiten gegeten. En daarna de hele middag eigenlijk buiten gezeten.

Af en toe vielen er wat druppels, ik ben 1 keer tien minuutjes binnen geweest omdat het toen even door regende. Maar verder prima (en warm!) weer!

The colours of my life

Mijn benen konden nog een beetje bijbruinen.

Er viel regen, maar hoe dan?

In de tien minuten dat ik binnen gezeten heb, heb ik een bakje meloen op.

The colours of my life

Eind van de middag heb ik een rode kool-taart gemaakt, mijn vriezer zit nu weer bomvol πŸ™‚ Ik kan weer lekker eten de komende weken!

’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en toen zat mijn eerste vakantieweek erop! Voor komende week heb ik nog niet veel concrete plannen. Ik wil nog een keertje naar de Riceteria in Uden, en ga een keer wandelen en uit eten met mijn ouders. En verder bevalt het niks doen me eigenlijk ook prima: ’s middags een beetje luieren in de tuin, dat heb ik lang niet gedaan πŸ™‚ Jullie lezen het volgende week wel, wat het allemaal geworden is. Ik wens jullie een fijne week! ♥

7 Comments on The colours of my life #week29

 1. chucky1012
  27 juli 2021 at 09:05 (11 maanden ago)

  TOP dat jij zoveel had gewandeld….
  Fijn dat je goed gerust had want de benen hadden dat nodig.
  Het weer is onvoorspelbaar….
  Maar al die regen ben ik zat.

  Een hele fijne 2e wk holiday Xoxo

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  26 juli 2021 at 10:24 (11 maanden ago)

  Fijne tweede vakantieweek gewenst ! Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk allemaal gaat doen. X

  Beantwoorden
 3. Jooske
  26 juli 2021 at 09:26 (11 maanden ago)

  Geniet fijn van een relaxte 2e vakantieweek na zo een drukke eerste week!

  Beantwoorden
 4. Martine V
  26 juli 2021 at 09:10 (11 maanden ago)

  Poeh, ondanks de 4-daagse ook daarna nog doorgelopen en gekokkereld: ik heb echt zwaar bewondering voor jouw enorme doorzettingsvermogen. Hele fijne en ontspannen 2e vakantieweek gewenst!!!

  Beantwoorden
 5. Jelma
  26 juli 2021 at 08:31 (11 maanden ago)

  Alvast een fijne tweede vakantieweek gewenst; soms is niksen ook even lekker. Hoop dat je mooi ‘buitenzitweer’mag hebben…

  Beantwoorden
 6. Patricia
  26 juli 2021 at 08:04 (11 maanden ago)

  Een boeiende en kleurrijke eerste vakantie week.
  En je hebt het hem maar mooi weer geflikt

  Beantwoorden
 7. Joyce
  26 juli 2021 at 07:51 (11 maanden ago)

  Echt zoveel respect voor het lopen van jou de afgelopen week! Ik wens je een heerlijke 2de vakantie week toe met alles wat je gaat doen of juist niet, want dat is ook heerlijk genieten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.