The colours of my life #week3

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was vrij enerverend en kostte behoorlijk wat van mijn energie. Zowel positieve als wat minder positieve dingen, en niets ernstigs hoor. Maar soms heb je dat gewoon even, van die dagen. Maar er was ook fijn nieuws: ik mocht weer naar de kapper! Jeeeej, ik denk dat er drie kilo af is πŸ˜‰ Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week3

Ik begon de week in een echte ‘Beat Blue Monday’-outfit, de mondaychallenge van deze week. Ik vind geel met roze de Γ‘llervrolijkste combi, dus dat werd het ♥ Ik werd er zelf ook meteen vrolijk van!

Mijn Tante Betsy jas hangt eigenlijk al de hele winter aan de kapstok, het is mijn jas ‘voor netjes’. Deze (en vorige) week besloot ik dat daar maar eens een einde aan moest komen, ik droeg hem bijna iedere dag naar het werk. En bijna iedere dag vroeg er iemand of ik een nieuwe jas had πŸ˜‰ De door mijn moeder gehaakte sjaal maakte het feestje compleet ♥

The colours of my life

Dinsdag had ik een balansdag qua outfit, hahaha!

The colours of my life

Ik at na het werk bij mijn ouders, met een gezonde fruitsmoothie als toetje.

Woensdag ging ik gewoon weer verder met mijn Beat Blue Monday outfits, met dit vrolijke jurkje van Bobbeez. En mijn Candy Cane panty van Snag Tights πŸ˜‰

The colours of my life

De havermoutrepen die ik vorige week zondag gemaakt heb, zijn heerlijk!

’s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd. Ik heb nu nog meer biologische producten gekozen, zoals bijvoorbeeld mijn kwark die ik iedere ochtend eet, en kaas voor op mijn brood. Ik voel me er zo goed bij!

Donderdag ging ik weer naar kantoor, samen met Alice ♥ (who the bliep is Alice?)

The colours of my life

Na het werk maakte ik een grote pan couscous met spinazie, feta en tomaat. Lekker weer vier bakjes de vriezer in!

In de nacht van donderdag op vrijdag had ik slecht geslapen, en had het vrijdagochtend daardoor zΓ³ koud! Dus ik koos een heerlijk joggingjurkje van Tante Betsy van een paar jaar geleden, en droeg mijn warme omslagdoek.

The colours of my life

Ik werkte thuis, en kon zo mooi tussendoor een nieuwe portie granola maken.

En na het werk maakte ik een broccoli quiche, in mijn nieuwe mooie ovenschaal van Rice.

Zaterdag had ik de wekker al heel vroeg gezet. Ik had ’s middags een afspraak bij de kapper, en wilde voor die tijd nog 25 kilometer lopen. En douchen daarna πŸ˜‰ Maar toen mijn wekker om zes uur afging, bedacht ik me dat ik toch eigenlijk wel licht gestoord was, om op zaterdag zo vroeg op te staan. Dus ik heb de wekker uitgezet en besloten dat ik zondag ging lopen. En nog lekker een paar uur verder geslapen πŸ™‚

The colours of my life

Eindelijk werd er wat gedaan aan mijn enthousiaste haardos!

Ik heb meteen ook weer lichte plukjes laten zetten, ik kan er weer lekker tegen hoor! Laat het voorjaar maar beginnen πŸ™‚

The colours of my life

Ik had bij mijn boodschappen een heerlijke, gezonde en volledig veggie pizza meebesteld. Mijn collega’s en ik hadden al de hele week zin in pizza, of nou ja, ik was er maandag over begonnen, hahaha! Heerlijk, ik keek er gewoon al dagen naar uit!

Gisteren zou ik dus 25 kilometer gaan lopen, maar toen ik rond acht uur wakker werd, had ik er zΓ³ geen zin in. En ik had zere benen, dus ik besloot om een weekje over te slaan. Maar ja, jullie kennen mij inmiddels he? Na mijn ontbijt kreeg ik toch een beetje zin om tΓ³ch te gaan lopen. Dus eerst lekker gedoucht, en rond kwart voor elf ben ik alsnog vertrokken.

Het was gelukkig niet zo koud als de afgelopen weken, eigenlijk was het prima weer. Of nou ja, het zonnetje had er wel bij gemogen πŸ˜‰ En het klinkt gek, met zoveel grijzigheid en maar 8 graden, maar heel af en toe rook ik gewoon een vleugje voorjaar ♥

Al is de natuur echt nog wel in winterstand, maar dat kan in een paar weken zo maar veranderen.

The colours of my life

Prachtig staaltje kunst!

Hallootjes!

Hij stond echt vlakbij, maar dichterbij dan dit durfde ik niet hoor, ondanks de afrastering. Wat zijn ze groooooot van dichtbij!

Mijn klimhortensia voor het huis zit al volop in de knop!

Ik heb uiteindelijk iets minder gelopen dan normaal. Ik was natuurlijk bijna twee uur later gestart, en wilde graag ook nog een beetje middag over hebben. Maar voor een ‘rustweek’ was het helemaal prima! πŸ˜‰

Ik had helemaal geen pauze gehouden tussendoor, dus de pannenkoeken waren meer dan welkom!

Ik was niet echt bezweet van het lopen (dacht ik), maar ik heb toch eind van de middag nog wel even lekker gedoucht, hoewel ik dat ’s ochtends ook al gedaan had. Vooral omdat ik het zo koud had na het lopen. Dus misschien was ik toch wel gewoon bezweet πŸ˜‰ Maar na het douchen had ik het weer lekker warm. Voor het douchen had ik deze nieuwe producten op de foto gezet, die afgelopen week waren binnengekomen. Lekker weer testen!

The colours of my life

’s Avonds at ik zoete aardappelfrietjes, en terwijl die in de oven zaten, heb ik acht paar laarzen gepoetst. Wat een karwei is dat altijd weer, hahaha!

Pannenkoeken en friet op 1 dag, het moet niet gekker worden!

Deze week heb ik een paar leuke dingen op de planning staan, jeeeeej! Vanmiddag heb ik een online relaunch event van een merk waar ik al een tijdje mee samenwerk. En zaterdag ga ik een schilderworkshop doen met een paar jurkenzusjes. Eindelijk weer eens wat leuks in de agenda, ik heb er zo’n zin in! Ga jij deze week iets leuks doen?

13 Comments on The colours of my life #week3

 1. Jelma
  24 januari 2022 at 20:03 (4 maanden ago)

  Heerlijk hΓ© om je haar weer te kunnen laten doen: geeft mij altijd zo’n fijn gevoel!
  En je inspireert me weer: ik wil de havermoutrepen ook gaan maken.
  Maar vandaag eerst mijn portfolio afgemaakt Γ©n ingeleverd.
  Fijne week en veel plezier met de schilderworkshop.

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  24 januari 2022 at 14:27 (4 maanden ago)

  Toch een heerlijke week zo te zien. Hier niets bijzonders op de planning. En dat is prima!

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 januari 2022 at 19:45 (4 maanden ago)

   Fijne week Neeltje!

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  24 januari 2022 at 12:16 (4 maanden ago)

  Je hebt er weer een mooie week van gemaakt, en fijn om weer naar de kapper te kunnen!
  Ik ben benieuwd naar je schilder workshop, alvast veel plezier en fijne week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 januari 2022 at 19:43 (4 maanden ago)

   Bedankt, jij ook een fijne week!

   Beantwoorden
 4. Jooske
  24 januari 2022 at 11:39 (4 maanden ago)

  Mmmm ziet er allemaal zo lekker uit wat je maakt! Toch knap dat je zo een stuk hebt gelopen en goed voor jezelf hebt gezorgd! Waar poets jij je laarzen mee? Ik moet mijne ook eens onderhanden nemen (helaas niet zo veel paar jij hahaha)! Fijne wee!

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 januari 2022 at 19:43 (4 maanden ago)

   Ik heb een potje van de schoenmaker, van het merk Kaps. Komt uit Polen geloof ik. Is kleurloos, dus ik kan er gewoon al mijn schoenen mee doen, wel zo makkelijk hahaha!

   Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  24 januari 2022 at 10:39 (4 maanden ago)

  Heerlijk he, weer even naar de kapper. Ik heb er ook van genoten. Fijne week weer Natasja, en alvast veel plezier met je schilderworkshop. Ik ben benieuwd wat jullie gaan maken ! Liefs, Vera

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 januari 2022 at 19:40 (4 maanden ago)

   Dankjewel Vera! Ja, echt zo fijn om weer een fris geknipt hoofd te hebben πŸ™‚

   Beantwoorden
 6. Annette
  24 januari 2022 at 09:16 (4 maanden ago)

  Ik heb morgen een kappersbezoekje gepland staan, ook hoog nodig om de pluizen weer even te temmen. Ik merk dat ik mijn lange winterjas ook minder snel pak dan mijn korte.

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 januari 2022 at 19:38 (4 maanden ago)

   Heerlijk, jij ook weer een frisse coupe!

   Beantwoorden
 7. chucky1012
  24 januari 2022 at 08:53 (4 maanden ago)

  Je kapsel ziet er weer heel mooi uit.
  Jij had weer flink gewandeld…….
  Goed bezig.
  Leuke outfits.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 januari 2022 at 19:37 (4 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.