The colours of my life #week3

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Wat een gekke week was het, de avondklok ging in. En hoewel het voor mij nauwelijks effect heeft, want ik ben zelden tot nooit van huis na negen uur, voelde het zaterdagavond toch gek. Maar goed, ook dit zal vast weer wennen, en helpt ons hopelijk naar het eind van die tunnel. Afgelopen week had ik een paar moeilijke momenten, maar gelukkig ook een paar mooie lichtpuntjes ♥ Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week3

Ik begon de week in de té leuke Dress Paola ♥ Ik besloot dat ik deze (en de roze, en de blauwe die ik deze week nog bestelde) nu maar even extra vaak moet dragen. Vanwege de dikke stof is het een echt winterjurkje, dus over een maand of twee is ze waarschijnlijk te warm. Dus nu maar even extra van genieten!

Drie collega’s trakteerden maandag, één collega had de hele zondag taarten gebakken. Deze chocolade-hazelnoot taart was helemaal vegan, én heerlijk!

The colours of my life

Ik had bij IKEA wat extra diepvriesdozen besteld, vanwege mijn kookavonturen. Die werden maandagochtend al bezorgd, door de vestiging uit Breda. Ik kan er tegen!

Maandagavond hing ik mijn outfit voor de volgende dag al klaar. Ik werd er helemaal blij van, en had dinsdag gewoon zin om op te staan!

The colours of my life

Lekker vrolijk en fleurig, toch? #zelfdeslingersophangen

Mijn collega’s vroegen zich vast af of ik al ging carnavallen, hahaha!

Woensdag droeg ik de super retro Dress Lilly Petal, met hartjeslegging en stippenvestje. Ik denk dat dit wel mijn favoriete Tante Betsy combi van dit seizoen is ♥

Ik was in een rode bui deze week, zag ik toen ik dit artikel ging schrijven. Ik vond mijn outfit van donderdag ook érg geslaagd 🙂

The colours of my life

Ok, ik ging donderdagochtend iets later dan normaal de deur uit, maar kijk eens! Het werd al licht om kwart voor acht! Jippie de pippie voor langer wordende dagen! ♥

Tante Betsy had vanwege Blue Monday extra korting op alle blauwe items, en dat kon ik (natuurlijk, hahaha!) niet weerstaan…

‘s Avonds werden mijn tweewekelijkse boodschappen weer bezorgd.

The colours of my life

Ik had weer veel verse, veelal biologische producten besteld om weer wat nieuwe recepten uit te proberen.

Na het opruimen van de boodschappen ging ik meteen aan de slag met het eerste recept. Niets ingewikkelds hoor, maar je moet ergens beginnen he?

Het werd een risotto met prei, tomaatjes en kaas, hij zag er heerlijk uit!

The colours of my life

Er gingen vier bakjes de diepvries in.

Donderdagavond had ik een beetje een moeilijke avond, daarom besloot ik vrijdag maar wat extra lichtpuntjes aan te trekken in de vorm van mijn blauwe stippenvestje. Polkadots maken me altijd blij!

The colours of my life

Jippie voor collega’s die paaschocolade mee naar het werk nemen!

Uit het werk ging ik weer aan de slag in de keuken: Tagliatelle met bloemkool, broccoli, courgette en ui, en ook weer met kaas.

Hij was echt heerlijk, ik ga dit serieus nog leuk vinden geloof ik!

The colours of my life

Vrijdag kwam er weer een nieuw jurkje binnen, uit de outlet sale van SoMuch. Ik vind dr leuk!

Zaterdag: wandeloutfit nummer zoveel. Wat zullen mensen denken als ze mij zo door de wijk zien wandelen, hahaha! Mijn moeder had warme wanten opgestuurd, dus die ging ik uitproberen. En dat beviel mijn handen uitstekend!

Toen ik van huis ging, was het nog bewolkt en ik heb zelfs buienradar voor de zekerheid nog gecheckt. Maar dat bleek niet nodig, want het zonnetje brak al na een half uur door. Het was fris, maar door het zonnetje wel heerlijk om te lopen!

Even het donkere, grauwe bos een beetje opfleuren 😉

The colours of my life

Hallo zon!

The colours of my life

Ik liep een alternatieve route door het bos, omdat er heel veel loslopende honden waren die niet allemaal even goed luisterden. En sinds ik een jaar geleden aangevallen ben door een loslopende hond, ben ik een stuk voorzichtiger geworden.

The colours of my life

De route door het bos zit er bijna weer op!

Theepauze, daarna de laatste zes kilometer! Vorige week bleken mijn mini krentenbolletjes op, maar ik bedacht me later dat ik natuurlijk ook zelfgebakken krentenbrood kan eten. Dus vorige week heb ik een broodje gebakken, en daarvan een dikke boterham heerlijk opgesmikkeld ♥

Het laatste stuk, met de 100% NL Feestzender in mijn oren!

Stapeluuuuuuuuh!

Nadat ik gedoucht had en weer een beetje opgewarmd was, heb ik nog een beetje in het huishouden gedaan en ben daarna alweer de keuken in gegaan.

Nieuwe voorraad zelfgemaakte granola. Ik vind na twee weken de granola uit een pak serieus al niet lekker meer, hahaha!

En ik maakte een bananenbrood met havermout, een redelijk gezond tussendoortje.

The colours of my life

De bedoeling was dat dit een Mediterraanse spinazie quiche zou worden, maar omdat AH de spinazie niet geleverd had, moest ik improviseren (help!). Maar deze versie met broccoli, courgette en tomaatjes bleek minstens zo lekker! Ik heb weer gesmuld, en was best een beetje trots op mezelf 🙂

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, tot acht uur. Ik heb lekker ontbeten in mijn pyjama, en daarna uitgebreid gedoucht met een scrubje. Ultieme verwennerij!

Mijn bingo-prijs van vorige week was ook binnen gekomen, ik won onder andere deze heerlijke Tante Betsy Scarf. Wat is die zacht en comfortabel! ♥

The colours of my life

Verder won ik nog een super leuke Blutsgeschwister tas, met daarin nog meer spulletjes van Tante Betsy en Blutsgeschwister. Dankjewel Binnie! ♥

Nadat ik aangekleed was, heb ik eerst een rondje van zes kilometer gelopen. Op een paar spettertjes na was het gelukkig droog, en scheen de zon zelfs uitbundig.

In mijn tuin was niets te zien, maar het bleek wel een beetje gesneeuwd te hebben in Tilburg. Hier en daar was het nog een beetje wit ♥

Toen ik weer terug thuis was, was de broodbakmachine net klaar. En heb ik koffie met kandijkoek en roomboter op ♥

The colours of my life

Toen de koffie op was, heb ik nog een bananenbrood gebakken. Ik heb de smaak echt te pakken, hahaha!

En mijn waldkornbroodje was ook weer geslaagd!

Gistermiddag ben ik even bij mijn tante op de ‘buitenthee’ geweest: ik buiten, zij binnen. En had ik even geluk: ze had een heerlijke ovenverse appelflap bij de thee!

Daarna ben ik bij mijn ouders geweest, en heb ik frietjes meegegeten ♥

Daarna nog een toetje en een kopje thee, en op tijd weer naar huis. Ik was natuurlijk ruim op tijd vertrokken (om kwart voor acht was ik thuis), maar vond het toch een beetje spannend hahaha! Wat een held ben ik he?

Komende week heb ik (alweer) niets op de planning staan, hahaha! Uiteraard ga ik weer wat kilometers maken, genieten van mijn zelfgemaakte maaltijden en weer wat mooie combinaties uit mijn kast toveren. Ik wens je een mooie week, wees lief voor elkaar! ♥

16 Comments on The colours of my life #week3

 1. Miranda Aerts
  27 januari 2021 at 19:24 (1 maand ago)

  Veel lekkers bij jou op het menu 🙂
  De week is alweer op de helft, fijne tweede helft voor jou en je volgers! X

  Beantwoorden
 2. Marije
  25 januari 2021 at 16:37 (1 maand ago)

  Lekker bezig in de keuken! Ziet er goed uit.

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 19:58 (1 maand ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 3. bychristiana
  25 januari 2021 at 10:29 (1 maand ago)

  Wat ben je goed bezig met koken! Ik wilde dat ik van koken hield, maar ik vind er gewoon niets aan! Leuk die outfit met de Paola dress en de roze laarzen eronder:-)

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 19:59 (1 maand ago)

   Hahaha ik vond er eigenlijk ook nooit iets aan, maar tot nu toe bevalt dit me echt heel goed! Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Esther
  25 januari 2021 at 08:51 (1 maand ago)

  Wat zie je er weer prachtig uit. Ik vind de kleding combinaties zo leuk iedere keer.
  En jij bent goed bezig met koken, ik ben de laatste tijd ook steeds meer aan het uitproberen in de keuken. Probeer zoveel mogelijk zonder vlees.
  Ik wens je een fijne week toe

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 19:59 (1 maand ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 5. chiara
  25 januari 2021 at 08:47 (1 maand ago)

  goed bezig! als ik (al jarne kook en bak verlaafd) een paar tips mag geven… Voor de recepten volg ik de site lekker en simpel, en als ik wil iets meer apart koken volg ik de recepten van de boeken van Ottolenghi. Daarna, ikea heeft glazen bakjes met deksel in het assortiment, super handig! Kunnen de vriezer, de koelkast, de magnetron en vooral de oven is, en blijven jaren perfect! De plastic bakjes bij mij worden na een jaartje niet meer mooi en sluiten ook slecht.

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 20:00 (1 maand ago)

   Dankjewel voor de tips, voorlopig kan ik me nog even uitleven op de website waar ik mijn recepten vandaan haal, maar ik zal het zeker onthouden!

   Beantwoorden
   • chiara
    26 januari 2021 at 10:01 (1 maand ago)

    op welke site heb jij deze recepten gevonden? Zij zien zo eerlijk uit 😀

    Beantwoorden
 6. Annette
  25 januari 2021 at 08:27 (1 maand ago)

  Heel erg leuk je I don’t care jurkje kun je een mooi statement mee maken 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 20:00 (1 maand ago)

   Hahaha, ja he?

   Beantwoorden
 7. Jelka
  25 januari 2021 at 08:01 (1 maand ago)

  Wat ben jij goed bezig met koken zeg! Ik weet niet hoe goed jouw Engels is, maar mijn favoriete bron van recepten is bbcgoodfood.co.uk Zó veel lekkers, gezond en eenvoudig!
  En dat margot jurkje met sokken is echt super? Daar móét je haast wel mismatched- of kerstsokken bij aan ofzo!

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 20:01 (1 maand ago)

   Dankjewel! Engelse kooksites zijn bij mij niet zo favoriet, omdat die andere maateenheden gebruiken, en dat vind ik zo lastig omrekenen. Voorlopig houd ik het maar even simpel, hahaha!

   Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  25 januari 2021 at 07:36 (1 maand ago)

  Was op donderdagavond na een goede week voor jou aan de foto’s te zien. Ben echt fan van de outfits van jou deze week, met heel veel rood en daar houd ik van! Staat je mooi en verrassend:-) Goed om de boel een beetje op te fleuren met jouw outfits. De quiche is mijn favoriet van de maaltijden ziet er heerlijk uit! De rest ook maar een quiche gaat boven alles. Zaterdag was een prachtige dag, zelf ook enorm genoten tijdens het wandelen, waardoor het wel een erg lange wandeling werd:-) Maar mooie foto’s ook en fijn dat je zondag zelfs sneeuw gezien hebt! Weet dat ik degene was die aan het einde van het jaar zei dat ik genoot van de donkere dagen voor kerst dat klopt ook zeker, maar merk ook dat ik nu weer enorm genoot van het mooie licht van deze dagen. Als het zonnetje schijnt, daar krijg je weer energie van en goed voor onze vitamines D aanmaak. Heb zelf ook weinig last van de avondklok merk wel dat het in diverse plaatsen erg onrustig wordt, hoop echt dat het land weer zijn rust terugvindt. We moeten hier toch samen doorheen! Vindt het goed dat er een uitzondering is gemaakt voor mensen die alleen wonen zodat ze nog op bezoek kunnen en dat je ook nog met 1 persoon bijvoorbeeld je ouders mag bezoeken. Fijne week gewenst met veel mooie wandelingen en kijk al uit naar het volgende weekverslag!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 januari 2021 at 20:01 (1 maand ago)

   Dankjewel, jij ook een fijne week!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.