The colours of my life #week30

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was ik vrij. Natuurlijk om de Alternatieve Vierdaagse te lopen, waar ik gisteren een uitgebreid verslag over deelde. Maar ik deed nog meer dan lopen. Of nou ja, niet zo heel veel meer, maar ik deel het natuurlijk wel met jullie!

The colours of my life

The colours of my life #week30

Maandag had ik nog gewoon lekker een vakantiedag, en die begon ik in stijl. Met een ontbijtje met aardblijtjes πŸ™‚

Ik droeg die dag een lekker sportief jurkje van Tante van vorig jaar zomer. Daar was het prima weer voor maandag!

The colours of my life

Ik heb ’s ochtends wat in het huishouden gedaan, en met de lunch heb ik lekker buiten gezeten.

Daarna ben ik even naar de supermarkt gelopen voor een paar boodschappen voor mijn wandeldagen.

The colours of my life

Er stonden gladiolen bij Albert Heijn, dus daar heb ik twee bossen van meegenomen. Ik kon ze alvast maar in huis hebben toch?

The colours of my life

’s Middags kwam een jurkenzusje op de thee, en ze had gebakjes bij zich. Vier stuks, en we hebben ze allemaal op!

Langs de route in en rond Nijmegen krijg je als wandelaar altijd heel veel aangeboden. Zoute sticks, komkommerschijfjes, spekjes en andere snoepjes. Dus ik had voor mezelf een en ander in huis gehaald. Uiteindelijk heb ik alleen komkommertjes en zoute sticks op, hahaha!

The colours of my life

Van mijn moeder had ik nog een lief kadootje gekregen, dat heb ik maandagavond uitgepakt ♥

Dinsdagmiddag: de eerste 20 kilometers zitten er op! Lekker bijkomen in het zonnetje!

Met kersen, nom nom nom!

Ik had mijn schommelstoel naar buiten gezet, maar daar kon ik niet echt lekker in lezen. Dus die mocht weer terug naar binnen πŸ˜‰

The colours of my life

Wat een dilemma: welk jurkje zal ik dragen op Roze Woensdag? Het werden uiteindelijk de roze bijtjes πŸ™‚

Woensdagmiddag kwam er een pakketje met de post.

The colours of my life

Een jurkenzusje haakt chemomutsjes voor het goede doel, en haakt daarnaast ook op bestelling. De opbrengst hiervan gaat naar de bollen voor de chemomutsjes. Ik bestelde een nieuwe omslagdoek, mooi is hij he?

’s Avonds at ik deze heerlijke pasta Pesto, jammie! Ik heb de hele week goed opgelet op wat ik at, niet te veel gesnoept. Van te veel suiker krijg ik last van mijn buik, en dat wil je natuurlijk niet hebben als je 20 kilometer moet lopen.

Donderdagmiddag: de derde dag is in the pocket! Het was nogal warm die dag, dus bijkomen en koffie drinken deed ik in de schaduw.

The colours of my life

Eind van de middag werden mijn boodschappen (en die van mijn ouders) bezorgd.

The colours of my life

Vrijdagmiddag kwam mijn familie en een paar jurkenzusjes naar de finish, zo ontzettend leuk! Van mijn ouders kreeg ik dit nieuwe vogelhuisje, als vervanging voor het vogelhuisje wat op de grond gevallen was een tijdje geleden. Hopelijk komen er weer koolmeesjes in!

Vrijdagmiddag toen iedereen weg was, heb ik eerst opgeruimd en gedoucht, daarna heb ik even een half uurtje buiten gezeten. Even uitrusten en alles laten bezinken ♥

The colours of my life

Om half zes had ik een afspraak bij de kapper, er zijn weer gekleurde plukjes in gezet. Het resultaat zie je wel een keer voorbij komen hier op Beautyspots πŸ™‚

In de nacht van vrijdag op zaterdag had ik weer niet zo goed geslapen, ik had weer veel last van mijn benen. Dus ik startte de dag lekker langzaam op met een pyjama-ontbijtje.

Na het douchen en aankleden heb ik een rondje van vijf kilometer gelopen, om de stijfheid uit mijn benen te lopen. Het was heerlijk weer om te lopen, er vielen maar een paar druppels regen.

The colours of my life

Na de wandeling trakteerde ik mezelf op een appelflap, die nog over was van vrijdagmiddag. Ik heb een lekker cheatweekend gehouden, even lekker gesnoept πŸ˜‰

The colours of my life

Na de koffie heb ik eerst het hele huis gestofzuigd en gedweild. Daarna heb ik tomatensoep gemaakt, er zitten weer vijf porties in de vriezer. Lekker!

En na de lunch heb ik een stroopwafelcake gebakken. Ook deze heb ik in porties in de diepvries gedaan, zo kan ik er extra lang van genieten.

Nom nom nom!

Mmmm, en hij ruikt zΓ³ lekker!

Om drie uur was de cake klaar, precies op tijd voor de thee πŸ™‚ En warm is hij nΓ³g lekkerder!

The colours of my life

Ik had een Tante Betsy top overgenomen van een jurkenzusje, en kreeg er deze super leuke sleutelhanger bij. Zo lief! ♥

Gisteren heb ik ook een beetje uitgeslapen (tot half acht, hahaha!) en daarna ontbeten, gedoucht en aangekleed. Dit super leuke retro jurkje van Tante heb ik onlangs van een jurkenzusje overgenomen, het was er gisteren perfect weer voor. Ik maakte mijn outfitfoto tussen de gladiolen, hahaha!

The colours of my life

I love it!

Daarna heb ik weer gewandeld, het was zoveel beter weer dan voorspeld was! Er vielen weer maar een paar druppels regen, en de temperatuur was heerlijk. Voor mij tenminste πŸ˜‰

Koffie en cake bij thuiskomst ♥

The colours of my life

De gladiolen en andere bloemen staan er prachtig bij, wat een bloemenzee is het hier in huis. Ik wist helemaal niet dat gladiolen er in zoveel kleuren zijn, jullie?

De Vierdaagse-koekjes waren tΓ© lekker, ik heb ze allemaal al op! ♥

Sjips, de emmer met gladiolen viel om, dus dat werd dweilen!

Gistermiddag ben ik bij mijn ouders op de koffie geweest, en daar heb ik ook frietjes mee gegeten ♥ En daarmee kwam deze vakantieweek alweer ten einde, veel te snel! Maar gelukkig hoef ik nog maar vier weken te werken, en dan heb ik mijn ‘echte’ vakantie. Twee weken vrij, ik heb er al zin in! Ik wens jullie allemaal weer een mooie week! ♥

14 Comments on The colours of my life #week30

 1. Petra van Schijndel
  2 augustus 2020 at 17:16 (2 jaren ago)

  Fijn om je verslag nog even te lezen. Ik moet wel even lachen om die vier gebakjes. Heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  30 juli 2020 at 09:35 (2 jaren ago)

  Je hebt vast een voldaan gevoel van je vakantieweek!
  Lekker aftellen tot de volgende vakantie 😎

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  28 juli 2020 at 21:51 (2 jaren ago)

  Prachtige week en super prestatie! Knap gedaan.

  Beantwoorden
 4. jelma
  27 juli 2020 at 18:59 (2 jaren ago)

  Wat een prachtige omslagdoek: staat je mooi.
  En die gladiolen; als kind ging ik altijd mee met mijn vader naar een bloemenbeurs hier in de buurt: de deltaflora. Hier brachten de bloementelers hun mooiste bloemen en dan vooral gladiolen waarbij een jury beoordeelde welke de mooiste waren.. Mijn vader hielp altijd tijdens het opbouwen en afbreken en dan werden we overstelpt met gladiolen.

  Beantwoorden
 5. Mariska
  27 juli 2020 at 10:50 (2 jaren ago)

  Je dagboek zit vol lekkere dingen haha, en terecht hoor!

  Beantwoorden
 6. Annette
  27 juli 2020 at 10:43 (2 jaren ago)

  Wat een leuk retrojurkje die zwart/witte en goed zeg dat je zoveel hebt gelopen. Topper!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  27 juli 2020 at 10:23 (2 jaren ago)

  Haha, half acht is voor mij ook echt uitslapen;-) Zo leuk om te zien, al je roze jurkjes bij elkaar. Wat jammer dat je niet lekker kon lezen in de schommelstoel, het lijkt me namelijk wel een lekker stoeltje om buiten in te zitten!

  Beantwoorden
 8. Marije
  27 juli 2020 at 09:14 (2 jaren ago)

  Een cheat weekend had je wel verdiend na al je kilometers. Goed gedaan!

  Beantwoorden
 9. Diena
  27 juli 2020 at 08:41 (2 jaren ago)

  Heerlijk met nog je vakantie in het vooruitzicht!!!

  ❀

  Beantwoorden
 10. Liek
  27 juli 2020 at 08:40 (2 jaren ago)

  Wat ben je een topper Natasja.
  Geniet van deze overwinning en van
  je mooie bloemen.

  Beantwoorden
 11. Martine
  27 juli 2020 at 08:39 (2 jaren ago)

  Een fijne en succesvolle week zo te zien! Prachtige omslagdoek heb je ontvangen! Helemaal in jouw stijl. Het staat je goed.
  Oh..stroopwafelcake…wat een heerlijkheid!
  Geniet van de komende week.
  X Martine

  Beantwoorden
 12. Jacqueline A
  27 juli 2020 at 08:37 (2 jaren ago)

  Toch nog een drukke week gehad. Leuk om mijn tashanger op je blog voorbij te zien komen

  Beantwoorden
 13. Jacqueline Oosterhof
  27 juli 2020 at 08:36 (2 jaren ago)

  Leuk om te lezen Natasja en knap dat je de Vierdaagse hebt gelopen! Dan mag best wat snoepen om jezelf te verwennen. Groetjes Jacqueline

  Beantwoorden
 14. Jacqueline Oud
  27 juli 2020 at 08:03 (2 jaren ago)

  Klinkt en ziet er uit als een heerlijke vakantieweek, wel een week waar je nog steeds hard gewerkt hebt qua lopen! Maar zie dat je gelukkig ook nog hebt kunnen genieten van anderen dingen zoals het bezoek van een jurkenzusje en je ouders. Fijn om te zien! Wat een prachtige omslagdoek heeft jouw jurkenzusje voor jou gebreid heel mooi! De schommelstoel blijft prachtig mocht die toch even naar buiten:-) Snap ook dat je te onrustige benen had om goed te slapen heel logisch als je zoveel km’s in de benen hebt. Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.