The colours of my life #week30

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Mijn tweede vakantieweek zit er ook al op, boehoeeeeee! Ik heb een heerlijk relaxte week gehad, en ondanks het soms wat mindere weer ook wel genoten van de zonnestraaltjes tussendoor hoor! Helaas liep de week iets minder prettig af, maar dat lees je aan het eind van dit artikel. Eerst heb ik heeeeeeel veel foto’s voor jullie!

The colours of my life

The colours of my life #week30

Maandag, de eerste dag van deze tweede vakantieweek. Met het maken van mijn ootd-foto lag ik bijna tussen de bloemen, hahaha! Voor deze dag had ik niet echt plannen, dus eerst maar een rondje lopen!

The colours of my life

Ik dacht: wat zie ik nou toch allemaal daar in het hoge gras? Er zat een grote groep ganzen, en die kwamen steeds wel-niet-wel-niet-wel-niet met hun kop boven het gras uit. Zo grappig om te zien!

Ik had ze nog niet eerder op deze plek gezien, eigenlijk zitten ze nooit hier in het park.

Ik besloot die dag een klusje te doen wat al heel lang wachtte: 3,5 jaar aan administratie opruimen, en de eettafel netjes maken. Een echte bleegh-klus, maar zo’n voldoening naderhand!

The colours of my life

Kijk dan, dat is toch véél beter? Vanaf nu ga ik de post iedere week meteen opruimen in de mappen boven, en niet meer verzamelen in het houten dienblad wat rechts staat πŸ˜‰

’s Middags maakte ik een nieuwe portie granola.

En ik bakte een speltbrood, zo lekker!

Ik heb bijna iedere dag lekker in mijn pyjama ontbeten, echt vakantie!

The colours of my life

Dinsdag had ik een volgende klus op de planning staan: mijn kledingkasten opruimen. En dan niet eens zozeer dat er jurkjes weg moesten, maar ik had bijvoorbeeld ook veel beddengoed in de kast liggen. Dat heb ik allemaal in zakken gedaan en achter de schuifdeuren op mijn slaapkamer opgeborgen. Zo kreeg ik weer meer ruimte voor kleding en schoenen πŸ™‚

En ook dit soort dingen heb ik opgeruimd.

Zodat mijn laarzen een beetje meer lucht kregen, hahaha!

The colours of my life

Ik droeg dit leuke jurkje van Margot, maar dat bleek wel een beetje warm hahaha! Het is gemaakt van wat dikkere stof, geen ideale combi als je veel aan het sjouwen bent.

Mijn pantybak ondersteboven gekiept om uit te zoeken…

En een lade vol nieuwe Snag Tights, die hoef ik voorlopig niet te bestellen πŸ˜‰

The colours of my life

Ik heb eerst alle panties op kleur gesorteerd…

En daarna op hun kant in de grote lade links opgeborgen. Veel overzichtelijker!

Toen waren mijn sokken aan de beurt.

Ook die heb ik in de lades een nieuw plekje gegeven. Hier de gewone sokken.

The colours of my life

En hier de kniekousen en beenwarmers. Vooral de kniekousen kon ik altijd maar moeilijk vinden, want die lagen in een bakje achter de gewone sokken. Beter zo!

En kijk, ik heb ruimte over voor een nieuw paar laarzen!

Tring… Oh wacht… πŸ˜‰

De twee planken in de andere kast zien er nu ook veel opgeruimder uit. Hier lagen eerst de panties en sokken in bakken, maar er is nu ruimte voor mijn omslagdoeken. Rechts staan twee bakken met alle bloemetjes voor in mijn haar.

The colours of my life

En doordat de omslagdoeken nu niet meer rechts liggen, kon ik mijn leggings over drie i.p.v. twee stapels verdelen. Ziet dat er ook weer wat geordender uit.

’s Ochtends was het heel slecht weer, maar ’s middags werd het een uurtje droog. Kon ik mooi mijn rondje doen!

Hard gewerkt deze dag!

The colours of my life

Een regenachtige vakantiedag, die vraagt om pannenkoeken! ♥

Woensdag ging ik high tea-en met mijn ouders en tante, daar paste natuurlijk maar één jurkje bij! Nou ja, drie jurkjes maakten kans, met allemaal hetzelfde printje πŸ˜‰ Het werd de rode, die vind ik het vrolijkst ♥

The colours of my life

Ik ging eerst met mijn ouders een uur wandelen in Bosschenhoofd, bij Breda International Airport. In Brabant ook wel gewoon nog steeds ‘Vliegveld Seppe’ genaamd πŸ˜‰

The colours of my life

En we troffen het, precies boven ons hoofd zette een vliegtuigje de landing in.

Daarna nog een rondje door het bos. Het was heerlijk wandelweer: droog en een graadje of 20. Meer heb ik niet nodig πŸ™‚

En ’s middags hadden we in Oud-Gastel een werkelijk heerlijke high tea ♥

The colours of my life

Dit, alles wat hier op het plateau ligt: een dikke 10!

The colours of my life

Helemaal rond gegeten gingen we rond een uur of vijf weer weg. Mijn avondmaaltijd bestond uit een bakje kwark en een banaan πŸ˜‰

Deze retro radio moest ik natuurlijk nog even op de foto zetten! Mocht je nog een leuke locatie voor koffie of thee, lunch, of high tea zoeken in West-Brabant: Onder de Toren in Oud-Gastel is the place to be!

The colours of my life

Ik was ook even langs de kersenboer geweest, dus ik had weer een heerlijke voorraad kersen en aardbeien!

Toen ik thuis kwam, lag mijn medaille van de Alternatieve Vierdaagse op de deurmat. De tweede, en ik hoop de laatste! Volgend jaar weer gewoon in Nijmegen hoor!

Na een lekker ontbijtje mΓ©t aardbeien liep ik donderdagochtend weer mijn rondje. Ik ging die dag weer op stap, maar eerst lekker even mijn stappen maken.

The colours of my life

Ik droeg mijn nieuwe La Pintura laarzen, deze kleur ontbrak Γ©cht nog aan mijn verzameling! Mijn jurkenzusjes roepen dat al een hele tijd, en ze hebben gewoon gelijk!

The colours of my life

Ik ging naar Riceteria in Uden, de shoplog-video stond gisteren online ♥

Ik heb deze week echt wel een paar keer buiten kunnen eten, dat maakte voor mij toch wel weer veel goed hoor!

Vrijdag had ik gepland om 24 kilometer te lopen, ik had er zΓ³’n zin in! Lekker weer ‘gewoon’ 24, ik keek er echt naar uit. Maar donderdagavond ging mijn voet pijn doen, en vrijdagochtend was het nog erger. 24 kilometer lopen leek me geen goed idee, ik hoopte dat ik dan zondag kon lopen. Dus heb ik me maar gedoucht en ‘netjes’ aangekleed, geen wandelkloffie πŸ˜‰

The colours of my life

Ik heb wel heel erg op mijn gemakje vijf kilometer gelopen, maar ik had behoorlijk wat last…

The colours of my life

Na het lopen heb ik de shoplog-video van mijn nieuwe Rice spulletjes opgenomen, en daarna alles op de foto gezet. Inmiddels was het begin van de middag, en ik besloot toch maar even naar de huisarts te bellen. Mijn voet was inmiddels ook rood geworden bovenop, en om nou zo het weekend in te gaan vond ik niet zo fijn. Ik mocht om drie uur nog even langskomen, gelukkig maar!

Ik bleek wondroos in mijn voet te hebben, een bacteriΓ«le infectie. Het heeft helemaal niets met het lopen van vorige week te maken, het is gewoon pure pech. Ik heb het jaren geleden ook al een keer gehad, toen zat het in mijn hele onderbeen. Het ontstaat doordat er via een klein wondje, of bijvoorbeeld een insectensteek, bacteriΓ«n in de huid komen. Ik had vorige week na de derde dag wel een kloof op de onderkant van mijn voet, in het eelt daar. Maar ik had er geen last van, ook de dagen daarna niet, dus ik heb er verder niet meer op gelet. Het kan zijn dat het via dat wondje ontstaan is, schoenen zijn natuurlijk een ideale broeiplek voor bacteriΓ«n.

Ik heb voor tien dagen antibiotica gekregen, en moet het rustig aan doen. De eerste dagen regelmatig met mijn voet omhoog en koelen, om te voorkomen dat het zich verder verspreidt. Het is namelijk best gevaarlijk, als het in je bloed komt kun je een bloedvergiftiging oplopen en beland je in het ziekenhuis. Dus ik heb me echt rustig gehouden.

The colours of my life

Mijn appelboompjes doen het zo goed dit jaar, de appels beginnen nu ook te kleuren!

The colours of my life

Met het opruimen van mijn kledingkasten was ik deze gehaakte randjes weer tegengekomen, die mijn moeder een hele tijd geleden voor me gemaakt heeft. Maar ik had steeds geen punaises, dus toen ik vrijdagmiddag even bij de boekhandel was heb ik die meteen gekocht. En eindelijk die randjes opgehangen, het staat zo leuk!

The colours of my life

En dit was mijn uitzicht dus de laatste dagen van mijn vakantie… πŸ™

Zaterdagochtend had ik eigenlijk een afspraak bij mijn schoonheidsspecialiste. Maar de plek was ’s nachts groter en roder geworden, dus ik wilde het even goed in de gaten houden. De huisarts had wel gezegd dat dit waarschijnlijk zou gebeuren, en ook gezegd hoeveel het groter mocht worden. Ik heb mijn afspraak dus maar afgezegd, zodat ik mijn voet goed in de gaten kon houden. Gelukkig werd het daarna niet meer groter, en hielp het koelen en rusten.

Gisteren had ik zelfgemaakte frambozenjam bij mijn ontbijt, die jurkenzusje Neeltje zaterdagmiddag kwam brengen ♥ Zo lief! En lekker!

Alweer een bankhangdag, dat vraagt om een lekker joggingjurkje.

Gisterochtend was de plek gelukkig wat kleiner geworden, en vooral ook minder dik en rood. Ook de verhoging die ik vrijdag en zaterdag had, was grotendeels weg. Ik voelde me weer een stuk beter. Dus het koelen heb ik verder achterwege gelaten, en gewoon zo met mijn voet omhoog gezeten voor een groot deel van de dag.

En toen zat mijn vakantie er op… πŸ™ Zoals het er nu (zondagavond) naar uit ziet, kan ik gewoon naar kantoor vandaag. Daar kan ik tenslotte ook met mijn voet omhoog zitten, en het is voor deze eerste dag gewoon niet handig om thuis te werken. Mocht het toch niet gaan op kantoor, dan kan ik wat spullen meenemen en alsnog naar huis gaan, en op de bank verder werken. Hopelijk zet het herstel van mijn voet zich verder voort, en heb ik het ergste gehad. Jullie lezen het volgende week weer πŸ™‚ Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

17 Comments on The colours of my life #week30

 1. Donna
  3 augustus 2021 at 16:07 (1 jaar ago)

  Jeetje wat heb jij veel kleding zeg!
  Prachtige foto’s en beterschap.

  Beantwoorden
 2. Sylvia+W
  2 augustus 2021 at 21:36 (1 jaar ago)

  Zo enorm met je mee genoten van jouw weekjes vrij! Ze lijken voorbij gevlogen en yes volgend jaar sta ik met gladiolen bij jouw finish in Nijmegen πŸ˜‰ Doe alsjeblieft echt rustig aan met je voet, dikke knuffel x

  Beantwoorden
 3. Diena
  2 augustus 2021 at 20:52 (1 jaar ago)

  Hopelijk viel het mee vandaag weer op kantoor! Je kast is weer super voor elkaar.en idd… die laarzen

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  2 augustus 2021 at 12:41 (1 jaar ago)

  Jij hebt lekker geruimd in je vakantie, dat geeft zo’n fijn gevoel als je je kastdeuren open doet πŸ™‚
  Balen dat de wondroos jouw laatste vakantie dagen kwam verstoren, maar gelukkig dat het inmiddels beter gaat.
  Succes weer op je werk en fijne week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:24 (1 jaar ago)

   Dankjewel! πŸ™‚

   Beantwoorden
 5. Annette
  2 augustus 2021 at 11:59 (1 jaar ago)

  Wat een opruimwoede πŸ™‚ heerlijk, ik vind het ook fijn als mijn kasten weer lekker opgeruimd zijn. Doe het in elk geval 2x per jaar (meestal na de zomervakantie en rond de kerst) en tussendoor soms ook als ik me heel erg erger eraan. Balen dat je wondroos opliep maar hoop dat het verder snel geneest voor je.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 6. bychristiana
  2 augustus 2021 at 10:05 (1 jaar ago)

  Zo, lekker bezig met opruimen! Ik krijg ook direct zin om aan de slag te gaan, zeker mijn kledingkast moet ik echt weer eens onder handen nemen. He, wat vervelend zeg, van je voet, wat een pech! Ik ben blij om te lezen dat je je wel al wat beter voelt.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Ja ik was ook best trots op mezelf πŸ™‚

   Beantwoorden
 7. Netty
  2 augustus 2021 at 09:50 (1 jaar ago)

  Jeetje wat een pech. Beterschap!
  Lekkeropgeruimd zeg, daar moet ik ook nodig mee aan de slag!
  Beterdchap!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 8. Petra van Schijndel
  2 augustus 2021 at 09:46 (1 jaar ago)

  Haha, ik lag in een deuk om je ’tring, oh wacht!’ Stel dat je lang met zo’n gapend gat in je kast had gezeten. – lol-
  Nogmaals veel beterschap met je voet. En werkse maar weer.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:22 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 9. Mireille
  2 augustus 2021 at 09:17 (1 jaar ago)

  Gelukkig heeft de wondroos niet door gezet jammer van je laatste vakantiedagen maar je moet maar denken het weer was ook niet alles.
  Werkse weer en gun jezelf nog maar snel een paar dagen vrij.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 augustus 2021 at 20:22 (1 jaar ago)

   Ja ik denk dat ik in oktober ofzo nog een weekje vrij neem πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.