The colours of my life #week31

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging ik weer aan het werk, na mijn weekje vrij. Ik merkte dat ik toch een beetje moe was na het lopen van de Alternatieve Vierdaagse, dus ik besloot mezelf een weekje huishoudvrij te geven. Ik heb alleen het hoognodige gedaan, en uiteindelijk in het weekend nog wel iets meer. Kijk je mee naar deze week?

The colours of my life

The colours of my life #week31

Ik begon de werkweek weer goed, met een ronde van vijf kilometer. Die overigens zes kilometer blijkt te zijn, ik loop dus sneller dan ik dacht, hahaha! Ik probeer die vroege ochtendrondes in ieder geval tot mijn vakantie vol te houden. Daarna moet ik even kijken of ik het ook volhoud als ik in het schemer en later in het donker moet lopen.

The colours of my life

Er kwam regen aan, dus ik heb een beetje extra gas gegeven. En jeeeej, ik hield het droog!

Ik droeg die dag een mouwloos jurkje, maar ik heb het de hele dag zΓ³ koud gehad! Gelukkig had ik ook een omslagdoek bij me, die heb ik zo’n beetje de hele dag gedragen. Pas eind van de middag kwam de beloofde 27 graden om de hoek kijken.

The colours of my life

Mijn drie uur-snack van die dag zag er niet verkeerd uit πŸ™‚

Ik wist echt niet dat er zoveel verschillende kleuren gladiolen bestonden, zo mooi!

Ook dinsdag deed ik weer een vroege ronde!

EΓ©n van de mooiste printjes van dit seizoen, de Poppy print ♥

The colours of my life

Oh wat ben ik toch gek op kersen! Jammer dat het seizoen alweer de laatste weken ingaat…

Oeps, toen ik thuis kwam uit mijn werk trof ik een bos gladiolen op de grond aan…

Nog zo’n mooi printje van de zomercollectie, de Fleurie print ♥ Met laarzen en kniekousen eronder πŸ™‚

The colours of my life

De gehaakte ring kreeg ik bij mijn omslagdoek die ik vorige week liet zien, ik vind hem zo leuk!

Woensdagmiddag moest ik naar de huisarts, en daarom was ik eerder thuis. Ik had besloten om daarom mijn zes kilometer ’s middags te lopen. Het was heerlijk weer om te lopen!

The colours of my life

En zo zag ik het park eens in een ander licht. En jullie nu ook πŸ™‚

’s Avonds at ik stapelpannenkoeken, ik had er zo’n zin in!

The colours of my life

Na het eten heb ik nog even een half uurtje in de zon gezeten, even een beetje bijkleuren.

Mijn was droogde ondertussen lekker snel in het zonnetje.

Donderdag droeg ik de leuke kersjesprint, ik vind dit model jurkje ook zo leuk! Ik hoop dat het weer terugkomt in de najaarscollectie!

The colours of my life

Mijn kleine appelboompje heeft best veel appeltjes, maar de laatste dagen werden die geplunderd door de eksters. Mijn moeder stuurde daarom een oud vitrage-gordijn op, dat heb ik er overheen gespannen. Hopelijk werkt het, en kunnen de rest van de appeltjes rustig verder groeien. De stoelen staan er bij om de takken te ondersteunen, want ik ben bang dat die anders afbreken onder het gewicht van de appels. Ja, je moet er wat voor overhebben om straks een paar appels te kunnen oogsten, hahaha!

The colours of my life

Donderdagochtend had ik niet gelopen, omdat ik die dag vroeg op kantoor moest zijn. Maar vrijdagochtend was ik er weer, en zo had ik een 4 uit 5 deze week.

Weer kersjes, maar in een andere kleur en ander model. Prima jurkje om de 36 graden te trotseren.

’s Avonds at ik lekker ovenfrietjes, ik vond dat ik die verdiend had πŸ™‚

The colours of my life

Zaterdagochtend heb ik een beetje uitgeslapen. Omdat het zondag koeler zou worden, had ik besloten om dan mijn 20+ kilometer te lopen. Ik droeg zaterdag een jurkje van Blutsgeschwister van vorig jaar.

Na het ontbijt en douchen en aankleden heb ik eerst zes kilometer gelopen. Very charming, met mijn wandelschoenen eronder…

The colours of my life

Na het wandelen heb ik koffie gedronken, met deze heerlijke Brioche erbij ♥

Daarna heb ik het huis gestofzuigd, en de toiletten even gesopt.

Ondertussen was het beddengoed schoon en droog, dus kon ik het bed weer opdekken. Zo heerlijk om op zaterdagavond in een fris gewassen bed te stappen ♥

The colours of my life

Wat een lief bloemetje kwam er tussen de hortensia tevoorschijn. Ik heb in het voorjaar bloemzaadjes voor de bijen gezaaid, die doen het erg goed!

Lunchtime!

Daarna heb ik foto’s voor Beautyspots gemaakt, en nog even de keuken gesopt. Zo hoef ik komende week minder te doen ’s avonds na het werk.

The colours of my life

Oh echt, waarom eet ik me Γ‘ltijd misselijk aan bananenschuimpjes?

Zaterdagavond heb ik mijn zomer- en winterkast op kleur gehangen. Zo kan ik goed zien welke kleuren ik komend najaar zal kopen πŸ˜‰

Gisterochtend ging ik mijn wekelijkse ronde van 20+ kilometer lopen, om kwart over acht stond ik startklaar.

The colours of my life

Het was heerlijk rustig in het bos, wel een beetje benauwd. De eerste twee uur was het best bewolkt, maar het bleef wel droog.

The colours of my life The colours of my life

Pas na mijn pauze na 16 kilometer kwam de zon er door. En toen was het meteen ook wel erg warm. Maar ik hoefde toen gelukkig nog maar 6 kilometer.

Worden jullie ook zo blij van de bloemenvelden die je dit jaar overal ziet? Goed voor de bijen!

The colours of my life

Na ruim 21 kilometer wachtte mijn ultieme beloning: koffie met pannenkoeken!

Daarna heb ik gedoucht, en na de thee met stroopwafelcake heb ik de helft van de kamer gesopt. Nu hoef ik komende week niet veel meer te doen, en dat is wel zo fijn met de hitte die er aan komt. De rest van de middag en avond heb ik achter mijn laptop doorgebracht. En toen zat het weekend er weer op!

Nog maar drie weken werken, dan heb ik vakantie! Heb jij al vakantie? Of zit het er misschien al wel op? Ik wens jullie allemaal een fijne week!

10 Comments on The colours of my life #week31

 1. Annette Elias
  5 augustus 2020 at 20:23 (2 jaren ago)

  Wat ontzettend stoer van jou dat je zo veel kilometers blijft maken, ook bij warm of benauwd weer!! Je ziet er zo mooi uit!! Heerlijk al die kleurtjes, je jurkje van Bluts staat je ook geweldig trouwens! Je hebt ook buiten het lopen om nog veel gedaan zeg! En ja, die bloemenweides, geweldig!! Hier thuis heb ik een oude zinken teil gevuld met aarde en twee kleine gaatjes in de zijkant geboord om overtollig water af te voeren. Daar heb ik vorig jaar bloemenweidezaadjes in gedaan. Er kwamen allerlei verrassingen omhoog dat jaar… En ook dit jaar begon het weer te groeien… en nu zelfs nog meer soorten. Echt superleuk en wellicht een tip? De bijen vinden het in ieder geval geweldig! Ben benieuwd of het goed komt met je appeltjes! Wel kicken hoor, straks je eigen appels oogsten!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 augustus 2020 at 19:52 (2 jaren ago)

  Ik zie steeds meer wilde bloemen waar de bijen (en ik ook) heel blij mee zijn!
  Knap dat je weer 20 km gelopen hebt, ik geloof niet dat er veel deelnemers van de vierdaagse zijn die na het evenement ook zo vol blijven houden!
  Lekker aftellen tot je vakantie, voor je het weet, is het zover 😎

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  3 augustus 2020 at 16:49 (2 jaren ago)

  Prachtige week. Wij genieten van onze vrije dagen. Goed idee van je jurkjes. Ik ga ze van de week ook eens uitzoeken!

  Beantwoorden
 4. Forever38.com (Vera)
  3 augustus 2020 at 13:45 (2 jaren ago)

  Prachtig zeg, die gladiolen ! En je hebt ze meer dan verdiend. Wat goed ook, dat je doorgaat met je trainingen. Heb je een andere wandeltocht op het oog, of is dit omdat je inmiddels niet meer zonder kunt ?

  Beantwoorden
 5. Joyce
  3 augustus 2020 at 11:36 (2 jaren ago)

  Zo joh, je gaat gewoon door met de wandelingen, geweldig hoor! Wat ziet je kast inhoud er geweldig uit, ik ben zo benieuwd wat er komen gaat! Ik heb mijn eerste week er alweer op zitten, deze week werk ik wat meer, precies met die hitte, maar geluk is dat het binnen heerlijk is bij ons, dus eigenlijk komt het wel weer goed uit.
  Succes deze week met alles wat je gaat doen! Veel liefs

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  3 augustus 2020 at 10:56 (2 jaren ago)

  Oh haha, die gladiolen, ze waren misschien ook wat aan de lange kant voor het vaasje waar ze in stonden! Die gehaakte ring is super leuk zeg;-)

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  3 augustus 2020 at 10:18 (2 jaren ago)

  Gezellig je blog op vakantie adres gelezen, wat geniet ik toch van je collectie jurkjes. En inderdaad knap dat je doorwandelt maar het is ook verslavend als je eenmaal begonnen bent met lopen. Fijne week en pas op het wordt weer warm zorg goed voor je zelf groetjes Yolanda

  Beantwoorden
 8. Martine
  3 augustus 2020 at 08:56 (2 jaren ago)

  Knapperd ben jij! Dat je gewoon doorgaat met lopen, diepe buiging voor jou!
  Het Blutsjurkje staat je super, mooie close-up foto van je.
  Ohh..die pannenkoeken, zelfs om 9:00 ’s ochtends loopt het water al in mijn mond.
  Dank weer voor je fijne weekupdate. Ik lees het altijd met plezier.
  Fijne week gewenst!

  Beantwoorden
 9. Petra van Schijndel
  3 augustus 2020 at 08:38 (2 jaren ago)

  Wauw, nog steeds goed bezig met lopen! Ik doe het je niet na…
  Je Fleurie jurk met laarzen en kniekousen vind ik echt geweldig staan.
  Succes met werken weer..

  Beantwoorden
 10. Esther Messing
  3 augustus 2020 at 06:43 (2 jaren ago)

  Wat een topper ben je toch. Gewoon door blijven gaan met lopen. En altijd een fijn voor uitzicht dat je niet meer zoveel in het huishouden hoeft te doen.
  Mijn vakantie is vandaag begonnen, ik ga weer aan het werk als jij vakantie krijgt. Zet ‘m op de laatste 3 weekjes.
  Liefs Esther

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.